- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.781
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Hosgeldin canim. Gel bi sen aldiklarini kisa surede verirsinAy hoşgeldin canııımben de yazıyordum gruba şimdi
2 ayda 8 kilo aldım yaa son 3 kilosu şu dolunay + yaz tatilinde alındı 10 gündeablamlar yedi ben yedim oh
sen nasılsın canııım
Oh oh şükürGünaydın kızlar
Geçen hafta 79,1
Bu hafta 77,3
Çok şükür eksiye geçtim
Tebrikler canımGeçen hafta: 69,55
Bu hafta:68,80
Fark : - 750 gram
Yüzde : % 1.078
Hedef: 68.40
Cherry Mom hzlsel Azimliiii
Bu kadar sıkıntının içinde kilo almaman birde üstüne eksilmen süper canımHerkese selam günaydın
27 Ağustos Cuma
Geçen hafta 80.4
Güncel 79.8
Fark 0.6
Oran %0,746
Haftaya hedef 1 kilo
Cherry Mom kaptanım yine zor bir hafta geçirdim elimden geleni yapmaya çalıştım.
@sss35 orti olmuşuz canım evde sağlık durumları baya karışık hiç giremedim çok üzgünüm gerçekten
EveetEvveeeeet herkes cuma tartısına süper eksilerle geliyormuş diye duydum
Supersin canim. Iyi yuruyuslerGünaydın yoldaşlarımhepimizin hedefine ulaştığı muhteşem bir gün olsun. Ben birazdan 5000 adımım için çıkıyorum. Saat 11.00 gibi de tartım paylaşacağım
Günaydınlar ortim.Herkese günaydın ❤❤❤
Olsun eksinin azıçoğu olmaz bu hafta gitmeyen haftaya giderMaalesef bu hafta 100g gitmiş. Niye böyle oldu hiç anlamadım
Geçen cuma: 94,45
Bu cuma: 94,35
(94,45 /94,35/0,1/%0,105)
Hedef: 93
Eki Görüntüle 2907091
Gunaydin canimGunaydin
Gunaydin canimHerkese günaydın ❤❤❤
Ben kilo almadin sanmistim. Ama olsun verirsin canim. Kesinlikle baslamak bitirmenin yarisidir.
Verirsin sen canim. Ne yazik ki kiloyu korumak vermekten zorTabi 8 kilo dedigin nedirki
Pili bitmiş belki de canım benim de eski tartım öyleydi sinir ederdi beni en sonunda pilsiz çalışan tartı aldım olsun tartı işini halledince paylaşırsın canım sıkma canınıGünaydın kızlar, ben bu sabah tartılamadım. Tartım çalışmadıtartı derdine düşüp doğru düzgün kahvaltı da yapamadım tam 1 saat uğraştırdı beni. Daha geçen gün tartılmıştım.
Ooo ortalıkta görünmem ama kilolarımı da veririm rakiplerim korkun benden diyorsunGünaydın kızlar
Geçen hafta 79,1
Bu hafta 77,3
Çok şükür eksiye geçtim
Ben de kendi kocama zayıf diyordum artık açmayacağım çenemiBenim koca xs giyiyor normalde ama kurutma çekiyor diye s alıyoruz artık
Ödem yapmış bir şeyler belli ki canım sıkma canını haftaya fazla fazla verirsin önemli olan artı gelmemek ben her hafta ne olur olmaz diye tartıya son üç gün kala ödem atıcı bir şeyler hazırlayıp içiyorumMaalesef bu hafta 100g gitmiş. Niye böyle oldu hiç anlamadım
Geçen cuma: 94,45
Bu cuma: 94,35
(94,45 /94,35/0,1/%0,105)
Hedef: 93
Eki Görüntüle 2907091
Tebrikler canım 7lerden giderek uzaklaşıyorsun iyi bari ödem demiştin ama tartıyı çok etkilememiş ya da ödemli halin buysa diyorumGeçen hafta: 69,55
Nokta atışı yapmışsın canım şimdi bu hafta zaten ikişer üçer gider kilolar bir bakmışsın 7leri yarılamışsın
Öncelikle çok geçmiş olsun canımHerkese selam günaydın
27 Ağustos Cuma
Geçen hafta 80.4
Güncel 79.8
Fark 0.6
Oran %0,746
Haftaya hedef 1 kilo
Cherry Mom kaptanım yine zor bir hafta geçirdim elimden geleni yapmaya çalıştım.
@sss35 orti olmuşuz canım evde sağlık durumları baya karışık hiç giremedim çok üzgünüm gerçekten
Pili bitmiş belki de canım benim de eski tartım öyleydi sinir ederdi beni en sonunda pilsiz çalışan tartı aldım olsun tartı işini halledince paylaşırsın canım sıkma canını
Ooo ortalıkta görünmem ama kilolarımı da veririm rakiplerim korkun benden diyorsunTebrikler canım bundan sonra hep böyle eksiler göresin
Ben de kendi kocama zayıf diyordum artık açmayacağım çenemi
Ödem yapmış bir şeyler belli ki canım sıkma canını haftaya fazla fazla verirsin önemli olan artı gelmemek ben her hafta ne olur olmaz diye tartıya son üç gün kala ödem atıcı bir şeyler hazırlayıp içiyorum
Tebrikler canım 7lerden giderek uzaklaşıyorsun iyi bari ödem demiştin ama tartıyı çok etkilememiş ya da ödemli halin buysa diyorum
Nokta atışı yapmışsın canım şimdi bu hafta zaten ikişer üçer gider kilolar bir bakmışsın 7leri yarılamışsın
Öncelikle çok geçmiş olsun canımortin de bu hafta kayıplardaydı zaten Bu sorunların ortasında bile kilo vermeye devam etmen şahane bir durum inşallah bir an önce toparlanırsınız canım
Sağ ol canım benim ya ama bu ara bir bıkkınlık başladı bende ara ara böyle depresif oluyorum birkaç güne toparlanacağım inşallahInsallah gormeyeceksin canim, sen artik mleri sleri goreceksin, super gidiyorsun. Senin menuyu heleki verdigin kiloyu gormek bile motive ediyor beni
O kadar haklısın ki hayatımın hiçbir döneminde kiloyu koruyamadım inşallah bu sefer başarırımVerirsin sen canim. Ne yazik ki kiloyu korumak vermekten zor
Doğru canım dün hiçbir şey yememişsin hem çalışıp hem de nasıl ayakta kalmayı başarıyorsun ayakta alkışlıyorum senihzlsel açlık orucunda 38. saatteyim kilom o yüzden öyle yoksa ödemlerim hep benimle:) Şimdi ödül kahvaltısı yapacağım müsaadenizle :)
Tebrikler canım ne güzel gitmiş harika ya zorlayıcı elma diyetinin ve İsveç diyetinin meyvelerini almışsınGünaydın kizlar,
Geçen hafta kilo: 64.6
Bu cuma kilo. : 62.8
Verilen kilo. :1.800 Gr
Yüzde :% 2.78
Hedef kilo 62 yi 800 Gr ile kaçırdım
Çok şükür canım gerçekten sonucu değiyorTebrikler canım ne güzel gitmiş harika ya zorlayıcı elma diyetinin ve İsveç diyetinin meyvelerini almışsın
Orticigim eksi görmek ne hoştur böyleGeçen hafta: 69,55
Az daha beklesem o da giderdi de çok susamıştım bekleyemedimHarikasın canım. Hedefi de 300g la kaçırmışsın. Haftaya ulaşırsın inşallah.
Benimki de M bazen S
Bazen çok uyuz oluyom kendisine
Hoş geldin canım ben de 80 den döndüm geldim. Hatta bi ara akşam 81 falan gördüm de sabaha gitti Allahtan
Valla 1 haftadır aşure yiyorum aslında bi dün dikkat ettim işte nasıl ödem varsa gitmiş birazıOoo ortalıkta görünmem ama kilolarımı da veririm rakiplerim korkun benden diyorsunTebrikler canım bundan sonra hep böyle eksiler göresin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?