- 19 Ağustos 2021
- 576
- 1.316
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.801
Tartıyı eklemeyi unutmuşum,Günaydın kizlar,
Geçen hafta kilo: 64.6
Bu cuma kilo. : 62.8
Verilen kilo. :1.800 Gr
Yüzde :% 2.78
Hedef kilo 62 yi 800 Gr ile kaçırdım
Aynen canım artık normale dön yoksa bu kadar açlıkla ya düşüp bayılacaksın ya yiyeceklere saldıracaksınÇok şükür canım gerçekten sonucu değiyorgeçen perşembe baslamistim o günde 1 kilo vermiştim 8 günde yaklaşık 3 kilo gitmiş oldu pazartesiden sonra normale donerim bu moral yetti bana
Aşure detoksu yapmışsın sen canış anlaşılanAz daha beklesem o da giderdi de çok susamıştım bekleyemedim
Uyuz olmak ne kelime zaten diyorum sen böyle zayıf olmasan ben bu kadar takmam diye
Hoş geldin canım ben de 80 den döndüm geldim. Hatta bi ara akşam 81 falan gördüm de sabaha gitti Allahtanveririz inşallah beraber
Valla 1 haftadır aşure yiyorum aslında bi dün dikkat ettim işte nasıl ödem varsa gitmiş birazı
Tebrikler orticim zor bir haftayı eksiyle kapatmışsın ama resmî bir daha mı paylaşsan acaba tarih çok net değil gibi sorun olmasın sonraGeçen cuma 72,90
Bugün 72,45
Fark-450 gram
Yüzde 0,61
Hedef 72
Bir daha ekledim canım olmuştur herhalde bu ortilikte 1. İlk biraz zor gibi bir daha ki ortilikte İnş birincilik bizim olur ev beni baya uğraştırdı hiç bir şeye kafa yoramadımAynen canım artık normale dön yoksa bu kadar açlıkla ya düşüp bayılacaksın ya yiyeceklere saldıracaksınNormale dönünce inşallah yine güzel güzel gidecek kilolar
Aşure detoksu yapmışsın sen canış anlaşılanBir günde bu kadar olduysa haftaya bomba gibi bir eksi bekliyorum
Tebrikler orticim zor bir haftayı eksiyle kapatmışsın ama resmî bir daha mı paylaşsan acaba tarih çok net değil gibi sorun olmasın sonra
Aynen canim ya stresli donemlerdi yemeye verdim kendimi sonratam rahatladim dedim yatili misafirlerim bitmedi yedik ictikVerirsin sen canim. Ne yazik ki kiloyu korumak vermekten zor
Insallah canim baslarda insallah hizli giderPili bitmiş belki de canım benim de eski tartım öyleydi sinir ederdi beni en sonunda pilsiz çalışan tartı aldım olsun tartı işini halledince paylaşırsın canım sıkma canını
Ooo ortalıkta görünmem ama kilolarımı da veririm rakiplerim korkun benden diyorsunTebrikler canım bundan sonra hep böyle eksiler göresin
Ben de kendi kocama zayıf diyordum artık açmayacağım çenemi
Ödem yapmış bir şeyler belli ki canım sıkma canını haftaya fazla fazla verirsin önemli olan artı gelmemek ben her hafta ne olur olmaz diye tartıya son üç gün kala ödem atıcı bir şeyler hazırlayıp içiyorum
Tebrikler canım 7lerden giderek uzaklaşıyorsun iyi bari ödem demiştin ama tartıyı çok etkilememiş ya da ödemli halin buysa diyorum
Nokta atışı yapmışsın canım şimdi bu hafta zaten ikişer üçer gider kilolar bir bakmışsın 7leri yarılamışsın
Öncelikle çok geçmiş olsun canımortin de bu hafta kayıplardaydı zaten Bu sorunların ortasında bile kilo vermeye devam etmen şahane bir durum inşallah bir an önce toparlanırsınız canım
OyyySağ ol canım benim ya ama bu ara bir bıkkınlık başladı bende ara ara böyle depresif oluyorum birkaç güne toparlanacağım inşallah
O kadar haklısın ki hayatımın hiçbir döneminde kiloyu koruyamadım inşallah bu sefer başarırımEn son 4 yıl önce diyet yapıp 16 kilo vermiştim 86 kiloya inmiştim sonra araya bazı problemler girince bırakmıştım ve inanır mısın canım bir daha 3 sene hiç tartılmadım bir bakmışım 30 kilo almışım
Nikinik canım 8 kilo dediğin nedir erkenden dönmüşsün bir çırpıda gidecek inşallah benim kafama 30 kilo aldıktan sonra dank etmişti
Ya ben de ramazandan sonra gordum 80 ustu sonra kendi kendine 77lere indim diyet yapmadan ama son bi haftadir falan cok abarttimAz daha beklesem o da giderdi de çok susamıştım bekleyemedim
Uyuz olmak ne kelime zaten diyorum sen böyle zayıf olmasan ben bu kadar takmam diye
Hoş geldin canım ben de 80 den döndüm geldim. Hatta bi ara akşam 81 falan gördüm de sabaha gitti Allahtanveririz inşallah beraber
Valla 1 haftadır aşure yiyorum aslında bi dün dikkat ettim işte nasıl ödem varsa gitmiş birazı
Tebrikler canım tartıyı da paylaşmışsın lakin geçerli olması için nick ve tarihinde yazılı olduğu bir kağıt olması gerekiyor üstünde onu da ekli ki sonra listeye girmende sıkıntı olmasınGünaydın kizlar,
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Süpersin canım 8li kilolar gitmişHerkese selam günaydın
27 Ağustos Cuma
Geçen hafta 80.4
Güncel 79.8
Fark 0.6
Oran %0,746
Haftaya hedef 1 kilo
Cherry Mom kaptanım yine zor bir hafta geçirdim elimden geleni yapmaya çalıştım.
@sss35 orti olmuşuz canım evde sağlık durumları baya karışık hiç giremedim çok üzgünüm gerçekten
Maaşallah 38 saat çok iyi dayanıyorsun.hzlsel açlık orucunda 38. saatteyim kilom o yüzden öyle yoksa ödemlerim hep benimle:) Şimdi ödül kahvaltısı yapacağım müsaadenizle :)
Hazalcım beni anlatıyorsun sanki. Kiloları veriyordum. Önüme çıkan kötü durumlar sonucu bırakıyordum. Tartıyı kaldırıyordum ve beynimdeki diyetle kilo vermekle ilgili herşeyi kapatıyordum. Sanki düğmeye basmış kapatmışım gibi. Yine eski kilolara dönüş, pişmanlık....Sağ ol canım benim ya ama bu ara bir bıkkınlık başladı bende ara ara böyle depresif oluyorum birkaç güne toparlanacağım inşallah
O kadar haklısın ki hayatımın hiçbir döneminde kiloyu koruyamadım inşallah bu sefer başarırımEn son 4 yıl önce diyet yapıp 16 kilo vermiştim 86 kiloya inmiştim sonra araya bazı problemler girince bırakmıştım ve inanır mısın canım bir daha 3 sene hiç tartılmadım bir bakmışım 30 kilo almışım
Nikinik canım 8 kilo dediğin nedir erkenden dönmüşsün bir çırpıda gidecek inşallah benim kafama 30 kilo aldıktan sonra dank etmişti
Süpersin canım. İyi bi başlangıç yaptın. Bundan sonra daha azimle devam edeceksin eminim ki.Günaydın kizlar,
Tamam canım olmuşBir daha ekledim canım olmuştur herhalde bu ortilikte 1. İlk biraz zor gibi bir daha ki ortilikte İnş birincilik bizim olur ev beni baya uğraştırdı hiç bir şeye kafa yoramadım
Tebrikler kuzum yavaş yavaş 49 kiloya geri dönüyorsun inşallah
Hamileyken kilo alınacak diye bişey yok. Ben hep emzirirken aldım. 40 im cikmadan hamilelik öncesi kıloma düşer emzirirken alırım 4 ünde de öyle oldu,kardelelen321 canım hayatım diyetlerle al verlerle geçti öyle az kilolar da değil en az 25-30 kilo almak vücudum artık zaten çatlaktan geçilmiyor daha 30 yaşındayım ortada çocuk yok ama kendimize neden eziyet ediyoruz acaba dediğin gibi kafayı değiştirmedikten sonra verdiğin kiloların ne önemi var fakat inşallah artık ikimiz içinde bu son olacak(kilo alırsam blr tek hamilelik için alayım ) ve hayatımızı ideal kilolarda sürdüreceğiz inanıyorum hatamızı biliyoruz kolay da verilmedi bu kilolar tartımız en yakın dostumuz olacak onunla arayı hiç açmayacağız
Teşekkürler canım ekledim hemenTebrikler canım tartıyı da paylaşmışsın lakin geçerli olması için nick ve tarihinde yazılı olduğu bir kağıt olması gerekiyor üstünde onu da ekli ki sonra listeye girmende sıkıntı olmasın
Tebrikler canım gayet iyi gitmiş. Haftaya daha güzel olacak
Ortiiiimmm. Süpersin
Hamileliği 9 kilo alarak tamamladım ve doğumdan sonra hepsi gitti ben annemde olduğumFan sürekli yiyerek bilerek kilo aldım resmen şiödi onu vermeye çalışıyorum ama demek istediğim hamilelikte de formunuzu koruyabilirsiniz merak etmeyin özellikle emzirin o süreçte çok kilo kaynı oluyor yemeğinize de çok az dikkat edin yeter hatta hamilelikte öncesinin altına düşen de çokkardelelen321 canım hayatım diyetlerle al verlerle geçti öyle az kilolar da değil en az 25-30 kilo almak vücudum artık zaten çatlaktan geçilmiyor daha 30 yaşındayım ortada çocuk yok ama kendimize neden eziyet ediyoruz acaba dediğin gibi kafayı değiştirmedikten sonra verdiğin kiloların ne önemi var fakat inşallah artık ikimiz içinde bu son olacak(kilo alırsam blr tek hamilelik için alayım ) ve hayatımızı ideal kilolarda sürdüreceğiz inanıyorum hatamızı biliyoruz kolay da verilmedi bu kilolar tartımız en yakın dostumuz olacak onunla arayı hiç açmayacağız
Tebrik ederim orticim, gidişi olsun dönüşü olmasın kilolarımızınTebrikler canım tartıyı da paylaşmışsın lakin geçerli olması için nick ve tarihinde yazılı olduğu bir kağıt olması gerekiyor üstünde onu da ekli ki sonra listeye girmende sıkıntı olmasın
Ben hamilelikte büyük ihtimal son 5-6 ayı yatarak geçirmek zorunda kalacağım canım o yüzden çok kilo almaktan korkuyorumHamileyken kilo alınacak diye bişey yok. Ben hep emzirirken aldım. 40 im cikmadan hamilelik öncesi kıloma düşer emzirirken alırım 4 ünde de öyle oldu,
Çok iyi hiç almamışsın canım sınav süreci etkilemiştir seni o çok kilo aldırıyor blr de hazır anne yemekleri neyse 6lara iyice yaklaştın ortim blr iki haftaya göreceksin inşallahHamileliği 9 kilo alarak tamamladım ve doğumdan sonra hepsi gitti ben annemde olduğumFan sürekli yiyerek bilerek kilo aldım resmen şiödi onu vermeye çalışıyorum ama demek istediğim hamilelikte de formunuzu koruyabilirsiniz merak etmeyin özellikle emzirin o süreçte çok kilo kaynı oluyor yemeğinize de çok az dikkat edin yeter hatta hamilelikte öncesinin altına düşen de çok
Dusersin kuzum hamilelik oncesinin bile altina dustum ben ilk beniste. Skmdi de planim ayni. Hamilelik oncesi 65 tim hedefim. 62-60a dusmekÇok iyi hiç almamışsın canım sınav süreci etkilemiştir seni o çok kilo aldırıyor blr de hazır anne yemekleri neyse 6lara iyice yaklaştın ortim blr iki haftaya göreceksin inşallahBazen ben de duyuyorum hamilelik öncesi kiloma düştüm diye inşallah bakalım şöyle bir 62-63 kilo olayım ondan sonra Allah bana da nasip eder
Insallah bu yeme bicumlerini hayata gecirdigimiz an kilo alma sona erecekSağ ol canım benim ya ama bu ara bir bıkkınlık başladı bende ara ara böyle depresif oluyorum birkaç güne toparlanacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?