- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.821
Kesinlikle oyle canim. Zararin neresinden donsek kardirAynen canim ya stresli donemlerdi yemeye verdim kendimi sonratam rahatladim dedim yatili misafirlerim bitmedi yedik ictikneyse zararin neresinden donsek kar
Insallah canim baslarda insallah hizli gider
Oyyyben erken döndüm neyseki
Ya ben de ramazandan sonra gordum 80 ustu sonra kendi kendine 77lere indim diyet yapmadan ama son bi haftadir falan cok abarttimbu sefer 80i gormeden durabildim neyseki
Masallah canim. Cok guzel bir eksi
Tebrikler canım harika gidiyorsun 7leri yarıladın bile yaklaşıyorsun 6laraGunaydin kizlaar
Gecen haftaki kilom: 76,1
Bugun: 75,65
Fark: 0,45
Yuzde: 0,59
Haftaya hedef:74,9
Cherry Mom hzlsel MuMu85 @avutsunbahaneler
Aynen canım hiç kolay değil zor da geliyor zaman geçtikçe en anca 30 olunca dedim artık vakit geldiDusersin kuzum hamilelik oncesinin bile altina dustum ben ilk beniste. Skmdi de planim ayni. Hamilelik oncesi 65 tim hedefim. 62-60a dusmekbiz de 5 yil sonra ancak karar verip planlayip uaptik, kolay degil bebis is, ev …
İnşallah canım en büyük sorunumuz bu ama artık sona erecekInsallah bu yeme bicumlerini hayata gecirdigimiz an kilo alma sona erecek
Artik anne olma yasi 30lar zaten canim. Olsun saglikli olsun, sen be zaman hazir hiisedersen o zaman olsun. Ben ilk cocugumu 31 yasinda kucagima aldim, bilerek planlayatak bekledim. Hic de pisman degilim. En guzel anne olma yasi istedigin yastir.Tebrikler canım harika gidiyorsun 7leri yarıladın bile yaklaşıyorsun 6lara
Aynen canım hiç kolay değil zor da geliyor zaman geçtikçe en anca 30 olunca dedim artık vakit geldiBlr bakıyormuşum doğumdan sonra 59 kilo oluyormuşum
İnşallah canım en büyük sorunumuz bu ama artık sona erecek
Gunaydin kaptancim.Günaydın kızlar
Köydeyiz benim internetim çekmiyor eşimden bağlandım ondan giriyor yine ama o tarlada olduğu için devamlı yanımda değil :)
Bugün listeyi yapacağım bir şekildepazartesi günü dönüş o zamana kadar beni özleyin
Nikinik gördüm canım seni yüzde 5 üstü kg aldıysan alırız listeye canım
Hedef60kgolmak hoşgeldin canım
+8 kabul mu kaptanimGünaydın kızlar
Köydeyiz benim internetim çekmiyor eşimden bağlandım ondan giriyor yine ama o tarlada olduğu için devamlı yanımda değil :)
Bugün listeyi yapacağım bir şekildepazartesi günü dönüş o zamana kadar beni özleyin
Ay kaptanım çok özledik senden bildirim görünce çok mutlu oldumGünaydın kızlar
Ne demek kaptancığım elimden geldiğince
Sirf listeye girebilmek icin cabaladimHaayyy zalımın kızıı kabul
Günaydın canımcım çok özledim hepiniziiGunaydin kaptancim.
Günaydın canımcım çok özledim hepiniziiGunaydin kaptancim.
Ah bu fedakarlıkSirf listeye girebilmek icin cabaladim
Ben yaparım canim girecek çıkacak mezun var miGünaydın kızlar
Aynen öyle canım. Yaşadıklarımızın hepsi bize dersti. Bundan sonra çalışkan öğrenci olup mutlu yaşıcazkardelelen321 canım hayatım diyetlerle al verlerle geçti öyle az kilolar da değil en az 25-30 kilo almak vücudum artık zaten çatlaktan geçilmiyor daha 30 yaşındayım ortada çocuk yok ama kendimize neden eziyet ediyoruz acaba dediğin gibi kafayı değiştirmedikten sonra verdiğin kiloların ne önemi var fakat inşallah artık ikimiz içinde bu son olacak(kilo alırsam blr tek hamilelik için alayım ) ve hayatımızı ideal kilolarda sürdüreceğiz inanıyorum hatamızı biliyoruz kolay da verilmedi bu kilolar tartımız en yakın dostumuz olacak onunla arayı hiç açmayacağız
SüperrrGunaydin kizlaar
Gecen haftaki kilom: 76,1
Bugun: 75,65
Fark: 0,45
Yuzde: 0,59
Haftaya hedef:74,9
Cherry Mom hzlsel MuMu85 @avutsunbahaneler
Özledik seni kuzuuum❤Günaydın kızlar
Canımsın ya cuma diye Allah'tan fındığa geç giderler ama yinede çekmiyor donuyor sıkıntı olacak gibi toparlayabilirsenn sevinirim yiine ara aara bakarrrmBen yaparım canim girecek çıkacak mezun var mi
Çıkacak olan yok kaptanım herkes aynen devamCanımsın ya cuma diye Allah'tan fındığa geç giderler ama yinede çekmiyor donuyor sıkıntı olacak gibi toparlayabilirsenn sevinirim yiine ara aara bakarrrm
Nikinik girecek canım .. çıkacak yok benim bildiğim ama son günlerde değişen bir şey yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?