- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.061
Sütlü mü
İnşallah canım Sağlıcakla geçsin de öyle böyle idare edeceğim artıkAllahtan azmış kaptanım su gibi akıp geçsin inşallah
Hoş bulduk canım çok teşekkür ederizMuhteşem grubumuza yeni renkler gelmişhepiniz hoşgeldiniz.. Baklava börekle ağırlamak isterdim fakat hzlsel spor günlüğü bekler Adım Özlem, Odyoloğum aktif çalışıyorum. Bekarım. 76 ile haziran ayında tanıştığım grubum sayesinde şuan 68.8 kiloyum. Hep beraber nice eksilere inşallah
Yine takılalım beraber ezom.Bana da çok iyi gelir inanSpor konusunda senle takılıyoken çok i motive olup kilo vermiştim yamasallahın var
Hosbulduk canım.inşaallah beraberce hedef kilolarımıza inerizMuhteşem grubumuza yeni renkler gelmişhepiniz hoşgeldiniz.. Baklava börekle ağırlamak isterdim fakat hzlsel spor günlüğü bekler Adım Özlem, Odyoloğum aktif çalışıyorum. Bekarım. 76 ile haziran ayında tanıştığım grubum sayesinde şuan 68.8 kiloyum. Hep beraber nice eksilere inşallah
Sade canım şekersiz sütsüzSütlü müolsaaa
Ay ben içtim de cısımı bile yedim
Bi de şu tarife gözat cnmNapıyorsunuz kızlar iyi akşamlar herkesebu gün hafif olsun diye kabak spagetti yemiştim çok hafif olmuş benim bulaşık makinesi erken çalışmaya başladı
Bu da çok iyiBen her gün aynı sporu yapamam sıkılırım.Bir tek zumba class tan sıkılmadım (deneyince nedenini görürsün) burn bady fat ve boosted severim ama lesliede favorim her zaman
Spor konusunda çenem düştü sanırım.
afiyet olsun canım
Apartmanda oturuyorum ip atlarken çok ses çıkar diye endişeleniyorum komşularımda biraz gıcıkAslında zumba çok eğlenceli ben de kıvrak değilim ama birşeyler sacmaliyorumben bir ara çok güzel ip atliyordum ama şimdi çok belim ağrıyor yapamıyorum
Teşekkür ederiz, hoş bulduk
hadi bakalım sporunu tamamla bekliyorum meraklaMuhteşem grubumuza yeni renkler gelmişhepiniz hoşgeldiniz.. Baklava börekle ağırlamak isterdim fakat hzlsel spor günlüğü bekler Adım Özlem, Odyoloğum aktif çalışıyorum. Bekarım. 76 ile haziran ayında tanıştığım grubum sayesinde şuan 68.8 kiloyum. Hep beraber nice eksilere inşallah
benim makina bugün suspus tartım konuşacak pazartesiNapıyorsunuz kızlar iyi akşamlar herkesebu gün hafif olsun diye kabak spagetti yemiştim çok hafif olmuş benim bulaşık makinesi erken çalışmaya başladı
Hosbulduk canım teşekkür ederizOoooo buralar şenlenmişyeni gelen herkese kocaman hoşgeldinler Aslı bende, 30 yaşındayım bekarım eski mezunum 50 kiloyla mezun oldum şimdi 55 lerde geziyorum, alt listedeyim bende böyle güzel olmuş valla ya hep bi sohbet muhabbet maşallah
Bu da çok iyiHiç çenem düştü diye düşünme canım çok iyi oluyor böyle paylaşımlarda bulunmak bize de örnek ve çeşit olmuş oluyor sık sık paylaş ve bilgilendir bizi
afiyet olsun canım
Apartmanda oturuyorum ip atlarken çok ses çıkar diye endişeleniyorum komşularımda biraz gıcık
hadi bakalım sporunu tamamla bekliyorum merakla
benim makina bugün suspus tartım konuşacak pazartesi
Harikasin canim. Ac kalmak cok yemekten iyidirKızlar nasılsınız, ben daha evime geçmedim. Bugün berbat beslendimAma bu demek değil ki yemeklere abandım, aksine aç kaldım tüm gün istemsizce
Ayy cok guzel gozukuyor. Dur ben de hemen yapayim bi kahve geliyirum yanina
Bu arada sporlar şahane utandım
Yarışalım mı yarınBu arada sporlar şahane utandımYarın itibariyle arttırmaya başlayacağım
Masallah canim, menun cok guzel. Soir da eklenjnce garika olur. Hosgeldin ben Derya. Ben de iki kuz annesiyim biri bebis digeri 5 yasinda28 Ağustos cumartesi
12.30
1 dlm peynir domates salatalık
2 TB ekmek
17.00
5 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 bardak limonata
Şu 3 litre
Spor yok yarın da yapamam evde değilim ama pazartesi başlayacağım ins kizlar
Cherry Mom
Cok iyi olmus canim mennn. Afiyet olsun. Spor yok, Kolunun agrisi gecmedi galiba .28 Ağustos
11
2 dilim ekmek
Peynir cesitleri
3 zeytin
4 dilim.sucuk
1 ck bal
Ara
4 5 dilim mango
18.30
1 kase yayla
Firinda kizartma
Yogurt
Su bilmiyorum, suan yesil cay iciyorum
Çok iyi olur canım yoksa ben tembelliğe devam edeceğim biraz canlanmak lazım o zaman yarış vaktiYarışalım mı yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?