- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.121
Sağol canım ben tek kullanıyorum da sabah atayım bakalım çok yorgunum ya hiç faydası olmuyorCanim diyetisyen bana sabah bir tablet oglen veya ogkeden sonra bir tablet demusti. Tabii unutursan aksam da alabilirsin
Çocuklar beni tanımıyor kaptanım ya
hzlsel canım sanada kocamN tebriklerr yeni eğitim öğretim döneminde öğrenciler şok olacak hani bizim tombişş hocaaaaaa
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 741. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. 5. TAKIM ==> % 0.991
2. 4. TAKIM ==> %0.725
3. 13. TAKIM ==> %0.459
BİREYSEL DERECELER
1.hzlsel ==> %2.865 ==> 5.TAKIM
2. LAydLiNe ==> %2 .406==> 13.TAKIM
3. Tostombalakanne ==> % 2.309==> 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Zerosima ==> % -2.742==> 10.takım
Ben sayayım birazdan inşallah oyalanırımNe güzel oldu değil mi
Şuan takımda kaç kişi var bilmiyorumsağ baştan say yapacağım bu kalabalıkta kaçak göçek çok olur enselerinde olmam lazım ayyyy
Gördüm menü yazmışsın gözlerimiz yaşlıKızlar menüleri yazmayı unutmayın bakın onları da saycam birazdan. Menü yazmak mecburi yazmamak çok ayıp
İmza: menü yazmaya başlamış anka
Canim tesekkür ederim kolum gecti de halsizligim gecmiyo bi türlüMasallah canim, menun cok guzel. Soir da eklenjnce garika olur. Hosgeldin ben Derya. Ben de iki kuz annesiyim biri bebis digeri 5 yasindaafiyet olsun
Cok iyi olmus canim mennn. Afiyet olsun. Spor yok, Kolunun agrisi gecmedi galiba .
Onu kaçırmışımDün de yazdım bi kerem
Aynen bak korkar kaçarım sonra :)) şu halsizliğimi atınca onu da yaparım canım şimdi anca çocuklara yetişiyorum işteOnu kaçırmışımSpor da bekliyoruz ama birden yüklenmeyelim şimdi
Maşallah canımSağ ol canım bir seneye yakındır uğraşıyorum 116 kiloyla başlamıştım tabi aklım neredeydi kendimle be zorum vardı hiç bilmiyorum ama şükür bu kadar verdim geri alırsam zaten daha da vermem beni yatağa bağlasınlar
Ben de bu hafta oldum ilk defa hatta ilk derecem bir daha olur mu bilmem ama insan çok mutlu oluyor inşallah sana da nasip olsun canımBelki de bu hafta olur
Diyete iyice adapte ol canım çocuksuz ben zar zor yapıyorum yetişmek gerçekten zor 4 çocukla senin spor yapabilmen hakikaten kolay değil inşallah kendini iyi hissedince yavaş yavaş yaparsınAynen bak korkar kaçarım sonra :)) şu halsizliğimi atınca onu da yaparım canım şimdi anca çocuklara yetişiyorum işte
Insallah canim. Cok isterim.
Tombikler geldik dizildikSen bir tabur tombiği bile hizaya sokarsın vallahi
Kramplar başlamasaydı ip atlıyordum ama geceleri kramp girmeye başladı. Zor oldu atlamak.Diyete iyice adapte ol canım çocuksuz ben zar zor yapıyorum yetişmek gerçekten zor 4 çocukla senin spor yapabilmen hakikaten kolay değil inşallah kendini iyi hissedince yavaş yavaş yaparsın
Masallah canim sana. Okudum yaptiklarini. Valla yalan yok. Sabah almayi dene canim yarin. Ins fatdasi olur.Sağol canım ben tek kullanıyorum da sabah atayım bakalım çok yorgunum ya hiç faydası olmuyor
Ayy insallah benimde tek dilegim oo hedefe bisey kalmamis masallah sana, simdiye kadar hic spor yapmadinmi sarkma felan olmadı mı merak ettimAllahtan azmış kaptanım su gibi akıp geçsin inşallah
Allah seniAynen hatırlıyorum 4 mil Leslie yapardın sen yine bekliyoruz su şişlerinle beraber hep beraber dua ederiz artık
Ben de başlayayım yarın inşallah bana da fayda eder
Bunu da kaydettim ay ne güzel videolar öneriyorsun sağ olasın canım hepsini tek tek deneyeceğim
Burn body fat videolarını yapıyorum canım genelde bir de boosted olanı yapıyorum
Sporsuz verme noktamın sonuna ulaştım o yüzden bu hafta kaçarım yok mecbur sporu arttırmam lazım yoksa cuma günü artı gelmek kaçınılmazKlima altında yapabildiğimi yapacağım artık ve inşallah bundan sonra şu kiloları geri almam da tekrar vermeye uğraşmam
Bende memnun oldum cnm:) aynenn keske koruyabilseydim tek de kalsaydim ama insallah bu son olurAlm canim. Ben Derya memnun oldum. Masallah 3 kere mezun olmussun
Hosbuldm özlem memnun oldum. Hedefin kac. Insallah cabuk ulasirsin hedefineMuhteşem grubumuza yeni renkler gelmişhepiniz hoşgeldiniz.. Baklava börekle ağırlamak isterdim fakat hzlsel spor günlüğü bekler Adım Özlem, Odyoloğum aktif çalışıyorum. Bekarım. 76 ile haziran ayında tanıştığım grubum sayesinde şuan 68.8 kiloyum. Hep beraber nice eksilere inşallah
Hosbulduk cnm memnun oldum, 50 cok iyi ya boyun kac acaba merak ettim :)Ooooo buralar şenlenmişyeni gelen herkese kocaman hoşgeldinler Aslı bende, 30 yaşındayım bekarım eski mezunum 50 kiloyla mezun oldum şimdi 55 lerde geziyorum, alt listedeyim bende böyle güzel olmuş valla ya hep bi sohbet muhabbet maşallah
Napıyorsunuz kızlar iyi akşamlar herkesebu gün hafif olsun diye kabak spagetti yemiştim çok hafif olmuş benim bulaşık makinesi erken çalışmaya başladı
Yaa deniycem cok guzel bir tarife benziyor acaba bu 1 pors mu 2 mi. Yani ben tek yerm aslinda ama sonra diyetlikten cikmasn kiyma da var cunkuBi de şu tarife gözat cnm
Eki Görüntüle 2907838
Sagol cnm cok haklisin yarn mutlaka yapicam :)Menun cok guzel canim. Afiyet oldun ve hisgeldin yeniden. Hic degilse bir 10-15 dakikalik Spor da olsa sahane olurdu
Adimlar yine harika. Menu de gayet guzelbugun dindurnayla odullendirmissin dunku eksini. Ee hakettin canim ne diyeyim afiyet olsun
Hosgeldin canim. Afiyet olsun. Menun gayet guzel ama spor neden yok??
Heyy masallah ankam harikasinbir de spir olsa tam yildizli pekiyi verecektim
Menu guzel, sporun bir harikaaaahosgeldin canim. Afiyet olsun.
Himm kunefe. Ama birsey demeye hakkim yok. Sen ki 45 kilo vermis ustune ustluk dereceye girip birinci olmussun. Sen kendini kunefeyle odullendirmeyeceksjn de kim odullendirecek. Afiyet olsun canim. Iyiki yemissin. Sen zaten yarindan sonra cok dikkat eder cumaya yine guzel bir eksiyle gelirsin hiic suphem yokadimlarin da cok guzel
Masallah ya dile kolay. Bidaha alma insallahhhhSağ ol canım bir seneye yakındır uğraşıyorum 116 kiloyla başlamıştım tabi aklım neredeydi kendimle be zorum vardı hiç bilmiyorum ama şükür bu kadar verdim geri alırsam zaten daha da vermem beni yatağa bağlasınlar
Ben de bu hafta oldum ilk defa hatta ilk derecem bir daha olur mu bilmem ama insan çok mutlu oluyor inşallah sana da nasip olsun canımBelki de bu hafta olur
Wuuwuu. Yakisiiir. Tabiki ya gelsin fir ogretmenimizÇocuklar beni tanımıyor kaptanım yaMezun ettim pandemi ilk çıktığında öğrencilerimi geçen sene de 5. Sınıf alınca çocuklarla uzaktan uzağa ders işledik bu sene ilk defa görecekler Ama okuldaki beni görmeyen öğretmen arkadaşları çatlatmaya gidiyorum pazartesi kuaföre gideceğim saçlarıma da köklü bir değişiklik yapıp kendimi baştan yaratmış olacağım
Kızlar menüleri yazmayı unutmayın bakın onları da saycam birazdan. Menü yazmak mecburi yazmamak çok ayıp
İmza: menü yazmaya başlamış anka
Tuh ya kotuymus o. Insallah bur iki gune gecer canim halsizligin.Canim tesekkür ederim kolum gecti de halsizligim gecmiyo bi türlü
Kuzucanım çok geçmiş olsun sürer mi ki düzelmen ? Bence takımdan uzaklaşma tamda listeye girmeye yaklaşmışken her uzaklaşma hiç yoksa 1 2 kg artı ile dönebilir sanaAnka canımcım ben birkaç gündür çok hastayım. Sabah covid testi vermeye gittik. Neyse ki negatifim ama yataktan kalkamıyorum. En son 1-2 gün önce 68.5’tum ama toktum da. İyileşip hemen aranıza dönücem Allah’ın izniyle. Çok huzursuzum böyle. Bir sıkıntı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?