- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.141
Evet nişanlanmıştım :) senin bu nick'i çıkaramadımAy ben içtim de cısımı bile yedimsen nişanlanmış mıydın cnm
Maşallah ne güzel geçirmişsiniz gününüzü. Bende Yarım gün çalıştım. Sonra manikür & pedirkür & kalıcı oje yaptırdımHarikasin canim. Ac kalmak cok yemekten iyidirBugun ben de butun gun disardaydim ve aynen dikkat ettim. Burda renk festivali diye birsey cardi, biyalsr atiliyir ustunuze filan oraya gittik bugun kizimi aldim arjadas da gekdi kiziyka bebisi babasiba biraktik. Hem eglendik hem super yurudumm
Afiyet olsun canımmAyy cok guzel gozukuyor. Dur ben de hemen yapayim bi kahve geliyirum yanina️
Huuuuuhuuuu harikaaaÇocuklar beni tanımıyor kaptanım yaMezun ettim pandemi ilk çıktığında öğrencilerimi geçen sene de 5. Sınıf alınca çocuklarla uzaktan uzağa ders işledik bu sene ilk defa görecekler Ama okuldaki beni görmeyen öğretmen arkadaşları çatlatmaya gidiyorum pazartesi kuaföre gideceğim saçlarıma da köklü bir değişiklik yapıp kendimi baştan yaratmış olacağım
Kramp da zor oluyor gerçekten bana da eskiden olurdu o ağrıyla uykudan uyanıyordum artık kendini iyi hazır hissedersen yine başlarsın canım öncelik sağlıkKramplar başlamasaydı ip atlıyordum ama geceleri kramp girmeye başladı. Zor oldu atlamak.
Yok canım spor yaptım ama öyle çok ağır sporlar değildi Leslie yürüyüş bölgesel hareketler yaptım hiç sarkma yok mu dersen tabi göbeğim istediğim kadar toparlanmadı iç bacaklarımda da hafif sorun var ama genel olarak çok bir sarkmam yokAyy insallah benimde tek dilegim oo hedefe bisey kalmamis masallah sana, simdiye kadar hic spor yapmadinmi sarkma felan olmadı mı merak ettim
Bende memnun oldum cnm:) aynenn keske koruyabilseydim tek de kalsaydim ama insallah bu son olur
Hosbuldm özlem memnun oldum. Hedefin kac. Insallah cabuk ulasirsin hedefine
Hosbulduk cnm memnun oldum, 50 cok iyi ya boyun kac acaba merak ettim :)
makine muhabbeti hosuma gitti benmkide iș basinda. Kabak yemistm bende cabuk gidiyor sanrm ama guzel kilo verdiriyor
Yaa deniycem cok guzel bir tarife benziyor acaba bu 1 pors mu 2 mi. Yani ben tek yerm aslinda ama sonra diyetlikten cikmasn kiyma da var cunku
Sagol cnm cok haklisin yarn mutlaka yapicam :)
Masallah ya dile kolay. Bidaha alma insallahhhh
Sağ ol canım ay ne güzel dedin fit öğretmen çok hoşuma gittiWuuwuu. Yakisiiir. Tabiki ya gelsin fir ogretmenimiz
Senin gunun de cok guzel gecmis canim. Kendine bakmussin uste ne guzelEvet nişanlanmıştım :) senin bu nick'i çıkaramadım
Maşallah ne güzel geçirmişsiniz gününüzü. Bende Yarım gün çalıştım. Sonra manikür & pedirkür & kalıcı oje yaptırdımsonra pazara gittim ahahh
Afiyet olsun canımm
Yok canım ben kaba kuvvete karşıyım belki biraz saçını çekerimdegil mi yaa. Eskiden kendin menu yazmayinca kimseye de kizamiyirdun. Artik doversin menu yazmayanlari
Hoş gördük kaptanım çok teşekkür ederiz sıcacık karşılamanız içinUmarım atladığım kimse yoktur geçmişe bakamadım detaylı
Başta kaptanımUcanSupurge olmak üzere diğer tüm kızlar hoşgeldiniz umarım burada da motivasyonunuz hiç kaybetmeden yeni dostluklarla birlikte güzelce hedef kilolarınıza erişirsiniz
Hazal bahsetmiş ben şuan köydeyim :) netim hiç çekmiyor ara ara eşimden giriyorum o da zor oluyor pazartesi yola çıkıyoruz sonrasında buradayım inşallah o zamana kadar herkes birbirine emanet
Hani bu selam demek değildi hani değildi
Oh mis ne iyi yapmışsın canım bir alışveriş bir de kuaför en güzel aktiviteEvet nişanlanmıştım :) senin bu nick'i çıkaramadım
Maşallah ne güzel geçirmişsiniz gününüzü. Bende Yarım gün çalıştım. Sonra manikür & pedirkür & kalıcı oje yaptırdımsonra pazara gittim ahahh
Afiyet olsun canımm
Yine sporda uçmuşsun canım maşallah28.08.2021
Kahvaltı:10.00
1simit
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Ara:2ince dilim kavun
4çiğ badem
Aksam:17.00
8yk bamya yemeği
4yk yoğurt
2cinbiber
2yk kurufasulye
Su:2,5 litre
Spor:14719 adım
40 dk zumba
22dk zumba classEki Görüntüle 2907836
UcanSupurge Cherry Mom hzlsel
Harikasin canim. Masallah isvec diyetinin sonuna kadar gideceksin bu gidisle28.08.2021
Kahvaltı
1 dilim ekmek, peynir, domates
Akşam
200 Gr yoğurt, salata
2,5 lt su, 15 dk Leslie
Lizozom55
Gercekten tum gun disarda olmana ragmen cok guzel bir menu olmus canim. Afiyet olsun. Ziplarin da var, kalici ojen de eee daha ne olsunKahvaltı
Sade kahve
Ara sade kahve
Öğle
-1 elma
-Yarım pk form bisküvi
Ara yok
Akşam
-1 orta boy çupra
-Bol salata
Sade kahve
Su 2,5 lt
Spor 500 zıp
Cherry Mom Anka DeryaOnDiet
KesinlikleeeOh mis ne iyi yapmışsın canım bir alışveriş bir de kuaför en güzel aktivite
Yok canım ben kaba kuvvete karşıyım belki biraz saçını çekerim
Ben zaten selam vermiyorum nanik gibi bişi yaptım işte yaramaz bi dokunuşHani bu selam demek değildi hani değildi
Ah sorma ya uzun zamandır kendime vakit ayıramamıştım, 2 3 gr verince kendime geldimOh mis ne iyi yapmışsın canım bir alışveriş bir de kuaför en güzel aktivite
Evet siz buraları bırakmayın lütfenNaber bebek
Sen yoksun ama ben buralardayım bak
Temel eğitim canım. 1 gün bile aksatmamak lazım tabiki.Evet siz buraları bırakmayın lütfen
Ben çok yoruldum ya ev ahalisi fındık topluyor eve giren çıkan misafir yemek yap ev topla akşam akrabalara gitAllah'tan cocuğun okulu başlayacak geç gitsin diyorlar ama Anaokulu önemli
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| 68,8 | 68,4 | |
| 71,2 | 70,5 | |
| 79,8 | 78,8 | |
| 74,2 | 73,5 | |
| 72,45 | 72 | |
| 94,35 | 93 | |
| 54,8 | 53,9 | |
| 75,65 | 74,9 | |
| 77,3 | 76 |
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| 62,8 | ||
| 57,7 | ||
| 81,25 | 79,8 | |
| 79,9 | 79 | |
| |||
| 74,3 | 73,2 | |
| 66,35 | 65,5 | |
E Emcekare | 68,45 | ||
@Breeze96 | 74,3 | 73,5 |
Çok iyi yapmışsın canım ben de aynı durumdayım kilodan dolayı yıllardır saçımı bile kesmiyordu kuaför sana gitmez diyorduAh sorma ya uzun zamandır kendime vakit ayıramamıştım, 2 3 gr verince kendime geldim
En önemli eğitim kaptanım bir günü bile kaçırmamalı hemen koşun gelinEvet siz buraları bırakmayın lütfen
Ben çok yoruldum ya ev ahalisi fındık topluyor eve giren çıkan misafir yemek yap ev topla akşam akrabalara gitAllah'tan cocuğun okulu başlayacak geç gitsin diyorlar ama Anaokulu önemli
ellerine sağlık canım27 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Listesi
5.TAKIM ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ Lizozom55 68,8 68,4 hzlsel 71,2 70,5 eliya 79,8 78,8 MuMu85 74,2 73,5 SonsuzUmut 72,45 72 kardelelen321 94,35 93 kollontai 54,8 53,9 DeryaOnDiet 75,65 74,9 Anka 77,3 76
Hedef Listesi bu şekilde kızlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ Azimliiii 62,8 avutsunbahaneler 57,7 Tempus 81,25 79,8 Nikinik 79,9 79 Hedef60kgolmak Pnrrr-12 74,3 73,2 Ucmelekannesi 66,35 65,5 E Emcekare 68,45 @Breeze96 74,3 73,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?