- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.181
Canıımm beni çıkar menü listesinden5. TAKIM MENÜ KONTROL TABLOSU
bu günün eksik menülerini boş bıraktım yarın 10 a kadar yazabilirsiniz arkadaşlarve lütfen tarih yazmayı unutmayalım. Kontrol ederken zor oluyor bana saatleri kontrol etmek zorunda kalıyorum
@sss35 @Emcekare siz devam ediyor musunuz kızlar. paylaşımlarınızı da göremiyorum
Diyetisyenle görüştüm kaptanım 11 eylülde 10 günlük tatile gideceğiz ordan dönüşte başlıyorum inşaAllah
YaaaSansebastiançizkekti cnm nickim
Aynen canım Pazartesi demiştin sen o yüzden çarpı koymadım. Yarın eklemezsen basarımSen de iyi ki varsıın
Cnm 1 kişilik diyor ama çok gelen malzemeleri azaltabilirsin ya da çıkartabilirsin
Sansebastiançizkekti cnm nickim
Cnm cuma hedefimi de pzts söyleyeyim mi
Ben pzts başlayım cnm zaten çarpı yok
Afiyet olsun Canım. Menülerimizi aşağıdaki linke yazıyoruz canım.28 Ağustos
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Tam buğday ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
Yoğurt
Armut+3yemiş
AKŞAM
Yoğurtlu közlenmiş biber+3 yk mantı TB ekmek+yoğurt
(20 dakika cardio yaptım)
Canım benim hedef 6227 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Listesi
5.TAKIM ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,8 68,4 hzlsel 71,2 70,5 @eliya 79,8 78,8 @MuMu85 74,2 73,5 @Sonsuz umut 72,45 72 kardelelen321 94,35 93 @kollontai 54,8 53,9 DeryaOnDiet 75,65 74,9 Anka 77,3 76
Hedef Listesi bu şekilde kızlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ Azimliiii 62,8 avutsunbahaneler 57,7 Tempus 81,25 79,8 @Nikinik 79,9 79 @hedef54kg Pnrrr-12 74,3 73,2 @Ucmelekannesi 66,35 65,5 @Emcekare 68,45 @Breeze96 74,3 73,5
Yaa cok guzel ozaman gercekten yuruyus leslie de olsa onlarin da etkisi vardir cnm. Hadi ozaman bugun spor yap baslangic olsunnn :) bende yapicam insallahKramp da zor oluyor gerçekten bana da eskiden olurdu o ağrıyla uykudan uyanıyordum artık kendini iyi hazır hissedersen yine başlarsın canım öncelik sağlık
Yok canım spor yaptım ama öyle çok ağır sporlar değildi Leslie yürüyüş bölgesel hareketler yaptım hiç sarkma yok mu dersen tabi göbeğim istediğim kadar toparlanmadı iç bacaklarımda da hafif sorun var ama genel olarak çok bir sarkmam yokben temmuzun başında mezun oldum ara verdim bir ay ağustosta yeniden başladım diyete üç hafta oluyor spora çok başlayamadan hala bir şekilde şu ana kadar gitti kilolar ama artık spora yeniden yüklenmem lazım
Sağ ol canım ay ne güzel dedin fit öğretmen çok hoşuma gitti
Ellerine saglik cnm27 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Listesi
5.TAKIM ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,8 68,4 hzlsel 71,2 70,5 @eliya 79,8 78,8 @MuMu85 74,2 73,5 @Sonsuz umut 72,45 72 kardelelen321 94,35 93 @kollontai 54,8 53,9 DeryaOnDiet 75,65 74,9 Anka 77,3 76
Hedef Listesi bu şekilde kızlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ Azimliiii 62,8 avutsunbahaneler 57,7 Tempus 81,25 79,8 @Nikinik 79,9 79 @hedef54kg Pnrrr-12 74,3 73,2 @Ucmelekannesi 66,35 65,5 @Emcekare 68,45 @Breeze96 74,3 73,5
Tamam cnm tessekurlerSen de iyi ki varsıın
Cnm 1 kişilik diyor ama çok gelen malzemeleri azaltabilirsin ya da çıkartabilirsin
Sansebastiançizkekti cnm nickim
Cnm cuma hedefimi de pzts söyleyeyim mi
Ben pzts başlayım cnm zaten çarpı yok
Amannnn dikkat et yemesi 5 dk vermesi en az 2-3 gun suruyorrrGünaydın herkese
Bugün sinema ya gideceğim nasıl sinema öncesi sonrası bi fast food yemeden durcam bilmiyorum ve bugünü kendime off günü kaçamak günü ilan ediyorumben ettim siz etmeyin kizlar
Slm canim. Tmm bugun yaparsinkızlar dün spor yapamadım temizlik yaptım çok yoruldum menümü bile az önce yazabildim bugün inşallah yapacağım sporumu
Menun cok guzel olmus canim. Afiyet olsun.28 ağustos
kahvaltı çeyrek tost ton balıklı şekersiz çay
ara: Türk kahvesi şekersiz
Öğle: 5 dana köfte yoğurt
Ara: incir 3 adet
Akşam: közlenmiş patlıcan yoğurt ve 1 küçük biber dolması
Su:2lt spor yapamadım
Anka hzlsel DeryaOnDiet @MuMu85
Sen yine de çok abartmamaya çalış canım sıkı bir detoks diyet yaptın sana büyük artıyla dönebilirGünaydın herkese
Bugün sinema ya gideceğim nasıl sinema öncesi sonrası bi fast food yemeden durcam bilmiyorum ve bugünü kendime off günü kaçamak günü ilan ediyorumben ettim siz etmeyin kizlar
Aynen canım bugün başlayalım beraber inşallah zaten spor yarışına da girdim şartları zorlamam lazımYaa cok guzel ozaman gercekten yuruyus leslie de olsa onlarin da etkisi vardir cnm. Hadi ozaman bugun spor yap baslangic olsunnn :) bende yapicam insallah
Ellerine saglik cnm
Temizlik olunca insanın spora hali kalmıyor gerçekten canım o da kalori harcatıyor sonuçta bugün itibariyle yaparsın sporunu dakızlar dün spor yapamadım temizlik yaptım çok yoruldum menümü bile az önce yazabildim bugün inşallah yapacağım sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?