- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.321
Vayy Süpersin canım 1kilodan fazla eksidesin67.3 oldum ben .
Günaydın kızlar, dün pek yazamadım temizlik yaptım da
Akşam da perte çıkmıştım, arada 200 zıp yapabildim ancak
Pazartesi kilo bildiririmimi yapıp kahvaltımı yapıcam şimdiEki Görüntüle 2908257
Cumaya kadar sabitlersin canım üzülmeGünaydın kizlar
Dün yedim mantilari bugün kilom uçmuş gitmiş
Cuma 62.8 di, bugün 64 cumaya kadar kaçamak yapmamaya caliscam
Vaoooww SüpersinGÜnaydın kızlar
Cuma 77,3
Bu gün 76,6
Gerçekten çok güzel canim. Biz heryeri gezemedik tabi bir günde. Daha gezilecek çok yeri vardı. Tarih kokuyor her yeri.Bizde yılda bir kere bir araya geliyoruz doğum sebebiyle ikiye çıktı
Nasıl geçti canım güzel değil mi oralar ? Balayına gitmiştik oraya çok mistik bir şehir hala keşfedilememiş çok şeyi var gibi
Çok bi fazlalık değil canım. Ödemdir kolay gider cumaya kadarCuma 66.35
Pazartesi 67 elim ayağım sis gibi muhtemelen dünün etkisi var. Araba tepesindeydik tüm gün. Cuma ya halletmek için elimden geleni yapacağım kizlar
Bende öyle düşünüyorum canimÇok bi fazlalık değil canım. Ödemdir kolay gider cumaya kadar
Aynı canım ya halsizlik var hafif ateş var benim karantina uzun ya 13 eylülde bitecek istersem 9 Eylül'de falan test yaptırabilirmisim negatif çıkarsa bitermisFit mutlu anne nasıl oldun canım ? Karantinan ne zaman bitiyor?
Afiyet olsun canım cuma günü güzel bir eksi gelecektir sendenGünaydın kızlar, dün pek yazamadım temizlik yaptım da
Akşam da perte çıkmıştım, arada 200 zıp yapabildim ancak
Pazartesi kilo bildiririmimi yapıp kahvaltımı yapıcam şimdiEki Görüntüle 2908257
Çok doğal tabi canım artı gelmek artık cuma gününe full dikkat sıfır kaçamak gelirsen kesinlikle gider artılarGünaydın kizlar
Dün yedim mantilari bugün kilom uçmuş gitmiş
Cuma 62.8 di, bugün 64 cumaya kadar kaçamak yapmamaya caliscam
Her geçen gün eriyorum diyorsunGÜnaydın kızlar
Cuma 77,3
Bu gün 76,6
Araba yolculukları insanı çok şişiriyor zaten canım cumaya kalmadan halledersin bir iki güne gider ödem güzelce eksi de gelirsinCuma 66.35
Pazartesi 67 elim ayağım sis gibi muhtemelen dünün etkisi var. Araba tepesindeydik tüm gün. Cuma ya halletmek için elimden geleni yapacağım kizlar
Pazartesiye eksiyle başlamak çok iyi canım belki 56 görürsün cuma günü belli mi olurgünaydın
cuma:57,7
bugün:57,5 cumaya kadar inşallah 57,2 filan olurum
Hallolur tabi kuzum 150 gr nedir yarına hallolur sonra da takır takır eksiye geçersinCuma 94,35
Bugün 94,50
+150
Cumaya kadar hallolur herhalde
Haftaya eksiyle başlaman süper canimgünaydın
cuma:57,7
bugün:57,5 cumaya kadar inşallah 57,2 filan olurum
Hallolur canim çok bir artın yokCuma 94,35
Bugün 94,50
+150
Cumaya kadar hallolur herhalde
İns canimAraba yolculukları insanı çok şişiriyor zaten canım cumaya kalmadan halledersin bir iki güne gider ödem güzelce eksi de gelirsin
Olsun canım iyi ol da varsın uzun olsun şükür ağır geçirmiyorsunAynı canım ya halsizlik var hafif ateş var benim karantina uzun ya 13 eylülde bitecek istersem 9 Eylül'de falan test yaptırabilirmisim negatif çıkarsa bitermis
Çok iyi canım bu hafta bol bol ödem gidecek cuma günü güzel bir eksi gelirGünaydın kızlar
cuma:76.6
pazartesi:75.3
diyete yeni başladığım için ödem gidiyor sanırım
79 ile başlamıştım canım sanırım artık ödem gitmeyebilirÇok iyi canım bu hafta bol bol ödem gidecek cuma günü güzel bir eksi gelir
Yine gider canım ama artık spor da yapmak lazım yoksa az gider zor gider ben de bu hafta artık ciddi ciddi spora başlıyorum79 ile başlamıştım canım sanırım artık ödem gitmeyebilirdaha yavaş kilo vermeye başlarım
Çok şükür canım öyle tabi inan karantina günü falan umrumda değil ateşim çıkmasa yeter o baya yoruyor bünyeyiOlsun canım iyi ol da varsın uzun olsun şükür ağır geçirmiyorsun
Çok iyi canım.Günaydın kızlar
cuma:76.6
pazartesi:75.3
diyete yeni başladığım için ödem gidiyor sanırım
Gider canım merak etme. Cuma eksi bile görürsün ❤Günaydın kızlar
Cuma günü 71,2
Pazartesi 72,1
artı 900 bakalım cuma gününe kadar eksiye geçmeyi başarabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?