- 31 Temmuz 2020
- 20.376
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.341
Cnm slmCuma 94,35
Bugün 94,50
+150
Cumaya kadar hallolur herhalde
Evet canim ya cok oldu. Artiyim zaten bugun dunku meyve ve cubuktanAkşam fazla olmuş canım
Güzel menü , suyun harika tebrik ederim
Spor çok güzel ama kraker ve karpuz fazla olmuşsuyun da çok iyi afiyet olsun
Menü ve spor harika ,
Guzel ama toplam karbonhidrat orani fazla gibi geldiakşam tarhana ve 1.5 dilim bir arada olmasa daha güzel olurmus
Sagol kaptancimHarikasınızzzz kızlar
Sagol canim. Cok iyi yapmissin donucta asure de doyurucuHelal olsun vallahi, ayakta alkışlıyorum
Tebrikler canım, harikasınız maşallah
Aynı ben yahafta içi çalışırken aralikli oruç çok rahat yapabiliyorum ama hafta sonu evde bozuyorum hep ,buna hiç cozum bulamadım ve bu sebeple her pazartesi artı geldim
Ahahahahah çok iyi ya
Güzel canım, şehriye ve ekmek bir arada ama ikisi de yarim zaten dengelemistir
Spor ve menü harika
Aynen canım erken yiyemedim, kızı parka falan çıkardım anca oldu
Aynen canım ya ama inan yapmak için başka zamanım yoktu , eşim de çok istiyordu , aşure yemek için yemek yemedim
Aşure yemek için yemek yemedim
Amin canim, hepimizin evladini rabbim anne babasina bagislasinAllah bağışlasın canim yavrularını . Hoşbuldum.
Hoşbuldum kaptanım. İns herkes hedefine emin adımlarla ulaşsın . Bol bol kaynasalim sphebt muhabbet
Hoşbulduk canım
Eline sağlık canım
Evet canim cok oldu cubuk krakerSagliksiz bir menu olmus
Guzel afyt olsun. Ev isi de spor sayilmali bence
Serpme kahvalti da neler yendi acabaafyt olsun sporun guzel
Cubuk kraker disinda guzl, spor da cok iyi
Afyt olsun guzel menu spor da var
Sagol cnm
Aynen oyle spor bagimlilik yapiyor ama bi birakincada yapasn gelmiyor
Oh masallah ne iyi gelmistir gezmek hem yuruyus spor olmus sanaKizlarrrr iyi geceler.
Bir an son sayfaya ulaşamayacağımi sandım
Yorgunluktan tam ne okuduğumu anlamamis olabilirim tabi
Dün akşam üzeri eltimlerle nevsehire gitmiştik 11 gibi eve ancak geldim bugün.
Sabahın 5 inden beri gezdik hiç durmadan yok orası yok burası diye.
İns yarından itibaren buralardayım . Bugün de menü yorumu yapamayacağım ama yarın mutlaka her menüyü tek tek yorumlarım. Menümü yazıp uykuya geçmek istiyorum.
Aaaa asla bırakamam herhalde zorunda kalmadikca hamileyken emziriyorken bile kafeinsiz kahve almistm sutlu vs iciyordm. Ama herseyim cogu zarar iste ben 2 bardagi gecmemeye calisiyorm gunde sorun olmuyor sonrası icin tavsiye ederm.Ben kahveyi bırakmaya çalışıyorum ya hala alışamadım kendime hayrım yokCherry Mom kahvesizliğe diyete alışayım haftaya eklenirim artık her yere bu gün inanılmaz yoksunluğa girdim.
Esimde bu ara sigara birakti gunde 2 ekmek bitiriyor normalde yarm anca yerdiBenim de sigarayı bırakalım var ama diyetin ortasında bırakırsam her hafta artı gelirim ve kaptancığım beni şutlar takımdan diye cesaret edemiyorum
Tat koku gitti mi cnm grcmis olsn tekrardabÇok şükür canım öyle tabi inan karantina günü falan umrumda değil ateşim çıkmasa yeter o baya yoruyor bünyeyi
Koku gitti tamamen canım tat çok sıkıntılı değil şimdilik saolasinTat koku gitti mi cnm grcmis olsn tekrardab
Oo pazartesi için süper ekşi tebriklerGünaydın kızlar
cuma:76.6
pazartesi:75.3
diyete yeni başladığım için ödem gidiyor sanırım
Halledilmez değil tabiki halledilir.Günaydın kızlar
Cuma günü 71,2
Pazartesi 72,1
artı 900 bakalım cuma gününe kadar eksiye geçmeyi başarabilecek miyim
Evet canım değişiklik güzel oluyorOh masallah ne iyi gelmistir gezmek hem yuruyus spor olmus sana
Çok değil canim. Halledersin cuamyaGunaydin kizlar. Arti 400 grim. Dunku cubuktandir diye dusunuyorum
Insallah canim. Cumaya kadar pur dikkat tam dikkatOo pazartesi için süper ekşi tebrikler
Halledilmez değil tabiki halledilir.
Evet canım değişiklik güzel oluyor
Çok değil canim. Halledersin cuamya
Kaptanım benim bu hafta da girerim ama haftaya ortak olayım nolur nolmaz.
KIZLAR
ORTAKLARI YAPACAĞIM YUKARIDAKİ LİSTEMİZDEN HAFTA İÇİNDE AKTİF OLAMAM MENÜ YAZAMAM ORTAĞIMI TAKİP EDEMEM YORUMLAYAMAM DİYEN VAR MI ? ONA GÖRE YENİ ORTAKLARI PAYLAŞACAĞIM
BENİM AKLIMDA KALAN
@MuMu85
pacman ortaklar listesinde olmak istemediler ?
Cumaya gore farkin ne canim? Tartilmis miydin cuma gunu?
cumaya kadar ne yapar eder sen yyne ejsiye gecersin canimAramızda Cuma günü 68.8 olup, bugün 70.5 olanlar var arkadaşlar. Halinize şükredinneyse ki bugün reglim başladı nihayet. Detokslar açlıklar birbirini kovalayacak Cumaya kadar
Sabitsen kotu degil canim. Cumaya kadar guzel eksiyle gelirsin.Kilom sabit.Ödem problemiyle uyandım.Neden oldu bilemiyorum.kiraz sapı çayına başlayacağım✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?