- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.301
Kaptanım benim durum değişiyor iyileşene kadar (covit) listede olmasam iyi olur dün serumla ayaktaydım bugün yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor
KIZLAR
ORTAKLARI YAPACAĞIM YUKARIDAKİ LİSTEMİZDEN HAFTA İÇİNDE AKTİF OLAMAM MENÜ YAZAMAM ORTAĞIMI TAKİP EDEMEM YORUMLAYAMAM DİYEN VAR MI ? ONA GÖRE YENİ ORTAKLARI PAYLAŞACAĞIM
BENİM AKLIMDA KALAN
@MuMu85
@pacman ortaklar listesinde olmak istemediler ?
Cumaya halledersin insAllah canımGünaydın kizlar
Dün yedim mantilari bugün kilom uçmuş gitmiş
Cuma 62.8 di, bugün 64 cumaya kadar kaçamak yapmamaya caliscam
Geçmiş olsun canım, aşi olmuş muydun ?Kaptanım benim durum değişiyor iyileşene kadar (covit) listede olmasam iyi olur dün serumla ayaktayım bugün yine ateşim çıkmaya başlıyor her yerime ağrı çöküyor
Cumaya halledersin insAllah canım
Saol canım yok olmadımGeçmiş olsun canım, aşi olmuş muydun ?
Anlamadım aşı olanda olmayan da Covid olup böyle kötü geçiriyor, Allah yardımcın olsun geçer inşallah hemenSaol canım yok olmadım
Bende anlamadım vala Allah yardımcımız olsun bı an önce bitse şu illet hastalikAnlamadım aşı olanda olmayan da Covid olup böyle kötü geçiriyor, Allah yardımcın olsun geçer inşallah hemen
MaşAllah birazda bünye meselesi snrm ya eşim de atlattı muhtemelen benden önce koku kaybı ve grip belirtileri oldu bı iki gün sırt ağrısı oldu tamam benim kadar ağır geçirmedi o da aşısız hayırlısı çok saolasınBen aşı sonrası 3. Ayda korona olmuştum. Tamamen ayakta atlattım. Dağ kekiği çayı içtim sürekli. Tat koku gitmese grip oldum diyebilirdim.Fit mutlu anne çok geçmiş olsun
Maşallah canım ayakta atlasmissinBen aşı sonrası 3. Ayda korona olmuştum. Tamamen ayakta atlattım. Dağ kekiği çayı içtim sürekli. Tat koku gitmese grip oldum diyebilirdim.Fit mutlu anne çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.Ben tartilmayi unuttum maalesef bi an önce ağrı kesici içeyim diye zorla yedim birşeyler
Saol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.
Günaydın canım. Hallerdersin cumaya kadar ins . Detoks suları yardımcımız bu konudaGünaydın kizlar
Dün yedim mantilari bugün kilom uçmuş gitmiş
Cuma 62.8 di, bugün 64 cumaya kadar kaçamak yapmamaya caliscam
Tebrikler canımGÜnaydın kızlar
Cuma 77,3
Bu gün 76,6
Bizde yılda bir kere bir araya geliyoruz doğum sebebiyle ikiye çıktıAyyyy vallla Bende öylee koşa koşaaa gideceğim evimeseneye kadar görüşmek istemiyorum
Nasıl geçti canım güzel değil mi oralar ? Balayına gitmiştik oraya çok mistik bir şehir hala keşfedilememiş çok şeyi var gibiKizlarrrr iyi geceler.
Bir an son sayfaya ulaşamayacağımi sandım
Yorgunluktan tam ne okuduğumu anlamamis olabilirim tabi
Dün akşam üzeri eltimlerle nevsehire gitmiştik 11 gibi eve ancak geldim bugün.
Sabahın 5 inden beri gezdik hiç durmadan yok orası yok burası diye.
İns yarından itibaren buralardayım . Bugün de menü yorumu yapamayacağım ama yarın mutlaka her menüyü tek tek yorumlarım. Menümü yazıp uykuya geçmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?