- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.481
Çok sağ ol canımOyy neler gelmiş başınaa seniinçok geçmiş olsun kuzum ayağın nasıl şimdi? kuzenine de çok geçmiş olsun o nasıl şu an? iyi ki ısrar etmişler çünkü hayatında 1 kez olacak birşey artık geldiin endişelenme fazlalıklarımızdan da kurtulacağız beraber
Geldi mi üst üste gelir derler.Öyle olmuş sanada . cok geçmiş olsun.Maalesef canım çok kötü geçen 1 ay geçirdim iş aradım olmadı evime döndüm düzeni oturtayım dedim yeğenimle beraber merdivenlerden yuvarlandım şükür yeğenimde bir şey yok benim ayak parmaklarım incindi bi 10 gün de o yüzden yattım zaten ne spor ne beslenme düzeni hak getire iyileştim dedim tamam bu sefer kuzenim tüpten zehirlendi ölümden döndü ben bizzat gördüm psikolojim iyice çöktü buraya gelmek istedim ama kendimi tam anlamıyla iyi hissetmeden gelmek istemedim. Mezuniyet törenim vardı gitmek istemdim çok kilo aldığımın farkındaydım o yüzden de girmek istemedim ama bizimkiler gideceksin dediler yolladılar şimdi ablamla beraberim eskişehirdeyim daha iyiyim sayılabilir
Burası gerçekten iyi geliyor ben de senden sonra sağlıkla ilgili saçma sapan şeyler yaşadım biraz ara verdim ama geri geldim buraya gelmek sizlerin desteği gerçekten çok daha iyi hissettiriyorÇok sağ ol canım benim vallahi kendimi biraz daha iyi hissettiğim için buraya geldim gelince daha da iyi hissetmek için sizin desteğiniz bana çok iyi geliyorama kilo konusunda ciddi kilo aldım en az 10 kilom var kıyafetlerime olamıyorum ve tartılmıyorum da tekrardan başlayıp en az 5 6 gün sonra ödemlerimi atmış şekilde tartılmayı düşünüyorum çünkü kilo aldığımı farkettikçe ellerim titriyor
Geçmiş olsun canım, istikrarlı olup hep birlikte vericez inşallahMaalesef canım çok kötü geçen 1 ay geçirdim iş aradım olmadı evime döndüm düzeni oturtayım dedim yeğenimle beraber merdivenlerden yuvarlandım şükür yeğenimde bir şey yok benim ayak parmaklarım incindi bi 10 gün de o yüzden yattım zaten ne spor ne beslenme düzeni hak getire iyileştim dedim tamam bu sefer kuzenim tüpten zehirlendi ölümden döndü ben bizzat gördüm psikolojim iyice çöktü buraya gelmek istedim ama kendimi tam anlamıyla iyi hissetmeden gelmek istemedim. Mezuniyet törenim vardı gitmek istemdim çok kilo aldığımın farkındaydım o yüzden de girmek istemedim ama bizimkiler gideceksin dediler yolladılar şimdi ablamla beraberim eskişehirdeyim daha iyiyim sayılabilir
Çok teşekkür ederimGeldi mi üst üste gelir derler.Öyle olmuş sanada . cok geçmiş olsun.
Aynen öyle yapacağım canım ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman tartılacağım dediğin gibiBurası gerçekten iyi geliyor ben de senden sonra sağlıkla ilgili saçma sapan şeyler yaşadım biraz ara verdim ama geri geldim buraya gelmek sizlerin desteği gerçekten çok daha iyi hissettiriyorBoşver tartılma o zaman bir hafta şöyle sağlıklı beslen ondan sonra tartılıp gerçek kilonu görmüş olursun buralardayız daha verecek çok kilolar var zaten hep beraber güzelce vereceğiz inşallah
Aynen öyle vereceğiz vereceğizGeçmiş olsun canım, istikrarlı olup hep birlikte vericez inşallahne mühendisisin? Ben 14 mezunuyum endüstri
Sağ ol canım benimÇok teşekkür ederimsen de hoş geldin bu arada ben zeynep benim burada nerdeyse 9.ayım kaptan yardımcısıydım gerçi hala öyle miyim bilmiyorum Cherry Mom
Aynen öyle yapacağım canım ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman tartılacağım dediğin gibisana da çok geçmiş olsun bebeğim ❤
Artık ismini de değiştirebilirsin canımAynen öyle vereceğiz vereceğizsen de hoş geldin bu arada canım biyomedikal mühendisiyim ben mezun oldum artık mühendisim diyebilirim bence
Hoş buldum hoş buldukAynen öyle vereceğiz vereceğizsen de hoş geldin bu arada canım biyomedikal mühendisiyim ben mezun oldum artık mühendisim diyebilirim bence
tamam canımÇok sağ ol canımayağım iyi şükür bir şeyi kalmadı sayılır kuzenim de iyi çok şükür büyük korku yaşattı hem kendine hem bize. Mezuniyetim de oldu bitti şükür geçen haftaydı şimdi ablamdayım onunla beraber tekrar düzenli beslenmeye ve spora dönüyoruz
Yok değişmeyeceğim ismimi ya ben alıştım buna kalsın böyleSağ ol canım benim
Artık ismini de değiştirebilirsin canım
Amin canım inşallahHoş buldum hoş buldukaynen diyebilirsin tabi, bu zamanda inşallah güzel gönlüne göre bir iş bulabilirsin
ben de 8 kilo aldım 2 aydaSağ ol canım
Hosgeldin fistik. Unutmadik tabiki.Merhabalaaaarrrrrrr ben geldimmm unutmadınız beni inşallah
Vermekten başka şansımız yok bebeğimben de 8 kilo aldım 2 aydayalnız değilsin kuşum
Ben de hep goriyordum bugun ilk defa denedim ama devami gelecek orasi kesinAnladm cnm ya zor
Aynenn bende oyle yaptm bugunn
Yaa bende deniym bari merak ettim
Ellerine saglik
Anamm kac gun cektin bu cileyi kaptanimm
Guzel bence afyz olsun
Afyt olsun aksam yememen baya eksi getirir sana
Guzel menu cnm afyt olsun
Kaydettim sagol cnm meram sardm buna baklm
Gecmis olsn
Guzel afyt olsun cnm
Makarna miktari nekadr afyt olsn cnm
Gayet güzel geçirmişsin günü ortim sadece form gibi paketli ürünlerde çok katkı maddesi oluyor daha doğal seçenekler tüketebilirsin30.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve
Öğle
-1 elma
-1 pk form bisküvi (bugün ıspanaklı börek vardı yiyemedim doğal olarak)
Akşam
-2 adet fırında but
-fırında pişmiş sebzeler (domates, biber, soğan)
Sade kahve
Sade soda
Su 3 lt
Spor henüz yok malesef biraz sancım var
Cherry Mom hzlsel
Ortim menun hem guzel hem de dengeli olmus. Afiyet olsun. Sporun da harikaaa30 Ağustos pazartesi
12.00
4 YK menemen
Yeşil biber
1 TB ekmek
16.00
15 adet üzüm
1 galeta
19.00
5 YK kıyma kavurma
1 dlm ekmek
Salata
19 30
Sade kahve 1 kare bitter
Şu 2bucuk litre
60 dk tempolu yürüyüş
hzlsel Cherry Mom DeryaOnDiet
Aksami khsiz gecirmissin super olmus. Benim de en az bur ogunumu protein sebze yapmam lazim. Sporun harikaaa30 Ağustos
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 1 çk mandalina reçeli
Ara
Yeşil çay, züber
Akşam
Adana kebap(100 gr), 1 parça sucuk, salata
2 LT su, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom @Tempus
Aksam hem makarna hem kuru kayisi biraz fazla kh olmus canim. Adjmlarin yine superr30.08.2021
Kahvaltı :Yok
Öğlen : Tavuk çorbası, tavuklu salata
Akşam: Makarna, kuru kayısı
11000 adım
2 litre su
1 filtre kahve
Afiyet olsun canim. Sporun cook guzel30 agustos menum:
10:00 Kahve, 3 dilm tb ekmegi ile sucuklu kașarlı tost
12:30 meyveli yogurt (200kalori)
15:00 2siarada nescafe
17:30 7 yk et sote, yarım yufka, kase cacık, 3 yk Salata
19:30 komsumla bahcede kahve
2 mil. Leslie
700hoplama
150 mekik
6.500 Adım
2. 5.lt Su
Cherry Mom
hzlsel
Anlasilan senin de isvec macerasi kusa surdu ben de bitirememistim30.08.2021
Kahvaltı
Menemen, 1 tt ekmek, peynir, zeytin
Öğle
Ton balıklı salata, elma
Akşam
Yok
3 lt su, 2 yeşil çay, 15 dk Leslie
Menune bayildim. Hele ki kahvaltin ve aksam yemegin, cook guzel olmus. Afiyet olsun canim. Ins daha iyi hissedince eklersin sporu da30.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve
Öğle
-1 elma
-1 pk form bisküvi (bugün ıspanaklı börek vardı yiyemedim doğal olarak)
Akşam
-2 adet fırında but
-fırında pişmiş sebzeler (domates, biber, soğan)
Sade kahve
Sade soda
Su 3 lt
Spor henüz yok malesef biraz sancım var
Cherry Mom hzlsel
kuzum evet aldık ama vericez :) ama bana söz ver ketoyu uzun yapmıcaksın ve arada kendini ödüllendireceksin çok sıkmayacaksınVermekten başka şansımız yok bebeğimbakmayın güldüğüme içim kan ağlıyor kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?