- 19 Ağustos 2021
- 576
- 1.316
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.501
Evet canım kısa sürdü normal dengeli beslenmeye calisicamOrtim menun hem guzel hem de dengeli olmus. Afiyet olsun. Sporun da harikaaa
Aksami khsiz gecirmissin super olmus. Benim de en az bur ogunumu protein sebze yapmam lazim. Sporun harikaaa
Aksam hem makarna hem kuru kayisi biraz fazla kh olmus canim. Adjmlarin yine superr
Afiyet olsun canim. Sporun cook guzel
Anlasilan senin de isvec macerasi kusa surdu ben de bitirememistimama menun cook guzel. Spor da var ee daha ne olsun.
Haklısın canım paketli ürünlerden uzak durmak lazım ama diyetimi rayına koyana kdr daha sağlıksız şeyler tüketmek yerine pratik olarak form bisküvi atıyorum çantama ne olur ne olmaz diyerekten☺Gayet güzel geçirmişsin günü ortim sadece form gibi paketli ürünlerde çok katkı maddesi oluyor daha doğal seçenekler tüketebilirsinIspanaklı börek de nasıl severim ağzım sulandı bak şimdi
Teşekkür ederim canımMenune bayildim. Hele ki kahvaltin ve aksam yemegin, cook guzel olmus. Afiyet olsun canim. Ins daha iyi hissedince eklersin sporu da
Afyt olsn guzel cnm makarna kasen cok buyk degildir mutlakakahvaltı: omlet 1 dilim hindi füme domates salatalık şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: bir kase salçalı makarna yoğurt
Ara: limonata
akşam taze fasulye 5 kaşık ve yoğurt,3 incir
su:2 lt
@Sonsuz umut
Guzel olmus cnm spor da var30 Ağustos pazartesi
12.00
4 YK menemen
Yeşil biber
1 TB ekmek
16.00
15 adet üzüm
1 galeta
19.00
5 YK kıyma kavurma
1 dlm ekmek
Salata
19 30
Sade kahve 1 kare bitter
Şu 2bucuk litre
60 dk tempolu yürüyüş
hzlsel Cherry Mom DeryaOnDiet
Guzel menu afyt olsun30.08.2021
Kahvaltı
Menemen, 1 tt ekmek, peynir, zeytin
Öğle
Ton balıklı salata, elma
Akşam
Yok
3 lt su, 2 yeşil çay, 15 dk Leslie
Sagol canimOrtim menun hem guzel hem de dengeli olmus. Afiyet olsun. Sporun da harikaaa
Aksami khsiz gecirmissin super olmus. Benim de en az bur ogunumu protein sebze yapmam lazim. Sporun harikaaa
Aksam hem makarna hem kuru kayisi biraz fazla kh olmus canim. Adjmlarin yine superr
Anlasilan senin de isvec macerasi kusa surdu ben de bitirememistimama menun cook guzel. Spor da var ee daha ne olsun.
Baslangicta sIKI bir elma diyeti yapip kendini motive etmistin zaten. Bugunku menunle baslamissin zaten dengeli diyet menune cok guzel olmusEvet canım kısa sürdü normal dengeli beslenmeye calisicam
Evet evet öyle kendimi sıkmak falan yok sonrası daha kötü oluyor çünkü. Keto da yapmayacağım detoksta bu aralar sadece düzenli beslenip sporuma odaklanacağım sözkuzum evet aldık ama vericez :) ama bana söz ver ketoyu uzun yapmıcaksın ve arada kendini ödüllendireceksin çok sıkmayacaksın
Hoş buldum canım sen de hoş geldin tekrardan
Günü baya hafif geçirmişsin farklı bir menü olmuş canım zaten senin menülerine hayranımHaydi bismillah :))
Bugün menüm:
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
telvesiyle türk kahvesi, 1/2 şeftali, 5 kaju
hindi konserve,ıspanak haşlama,zeytin
1/2 şeftali,limonlu yeşil yeşil çay ve 50 gr süzme yoğurt
yulaflı süzme peynirli omlet, söğüş,filtre kahve
1 fincan limonlu yeşil çay
5000 adım yürüyüş
2 lt su
@Kubraaaccc @Anka
Menü spor su hepsi de çok iyi canım30 agustos menum
12:00- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk haskanmis kara bugday, 6 yk kiynali sebze yenegi, yarim jase yogurt.
16:00- saat 12de yediklerimin aynisi.
18:30- detoks icecegi.
su:3lt
Spor: 30 dk cardio combos
30 dk zumba class
15000 adim
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
Meyve biraz çok olmuş canım onun dışında gayet güzel bir menü tek eksiği spor30.08.2021
11.00
2 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek,salatalık, 1 dilim peynir, 1 TK tereyağı ve reçel
15.00 sade kahve ,4 taze incir
17.00
Sade kahve, 1 galeta
19.30 fırında patlıcan,biber üstüne sarımsaklı yoğurt, 1 dilim karpuz
Şu:2 lt
Afiyet olsun canım Makarna salçalı olmasaymış keşke ödem yapabilir limonata ev yapımı ve şekersizse sorun değil ama öbür türlüyse çok içmemeye çalışkahvaltı: omlet 1 dilim hindi füme domates salatalık şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: bir kase salçalı makarna yoğurt
Ara: limonata
akşam taze fasulye 5 kaşık ve yoğurt,3 incir
su:2 lt
@Sonsuz umut
Afiyet olsun canım gözüme sadece bitter çikolata battı ama o da nazar boncuğu olsun30 Ağustos pazartesi
12.00
4 YK menemen
Yeşil biber
1 TB ekmek
16.00
15 adet üzüm
1 galeta
19.00
5 YK kıyma kavurma
1 dlm ekmek
Salata
19 30
Sade kahve 1 kare bitter
Şu 2bucuk litre
60 dk tempolu yürüyüş
hzlsel Cherry Mom DeryaOnDiet
Artı geldin ve makarna yedin oldu mu şimdi hiç canım diğer günler karbon alımını minimum düzeyde tutmaya çalış adımların yine şahane30.08.2021
Kahvaltı :Yok
Öğlen : Tavuk çorbası, tavuklu salata
Akşam: Makarna, kuru kayısı
11000 adım
2 litre su
1 filtre kahve
Ekmek sayısı biraz fazla olmuş canım hem de akşam yarım yufka var bana fazla geldi ama sporun çok iyi30 agustos menum:
10:00 Kahve, 3 dilm tb ekmegi ile sucuklu kașarlı tost
12:30 meyveli yogurt (200kalori)
15:00 2siarada nescafe
17:30 7 yk et sote, yarım yufka, kase cacık, 3 yk Salata
19:30 komsumla bahcede kahve
2 mil. Leslie
700hoplama
150 mekik
6.500 Adım
2. 5.lt Su
Cherry Mom
hzlsel
Azcık yemişsin valla helal olsun sana canım nasıl dayanıyorsun hakikaten azimlisin30.08.2021
Kahvaltı
Menemen, 1 tt ekmek, peynir, zeytin
Öğle
Ton balıklı salata, elma
Akşam
Yok
3 lt su, 2 yeşil çay,
Ben zaten proteinsiz yaşayamıyorumOrtim menun hem guzel hem de dengeli olmus. Afiyet olsun. Sporun da harikaaa
Kesinlikle canım bol kalorili yiyeceklerdensen form bisküvi pratik bir çözüm ama inşallah güzelce rayına oturacak bu hafta çok güzel kilolar gidecek sendenHaklısın canım paketli ürünlerden uzak durmak lazım ama diyetimi rayına koyana kdr daha sağlıksız şeyler tüketmek yerine pratik olarak form bisküvi atıyorum çantama ne olur ne olmaz diyerekten☺
Teşekkür ederim canım
Canim detoks icecegi inanilmaz tok tutuyor. Yarin ara ogunu daha erken yiyip, detoks icecegimi daha erken icecegim. Bugun 18:30 da ictim ve hala hiic aclik yok hatta icecegi hissediyorum. Tabi gunduz cok yedigimden de olabilirGünü baya hafif geçirmişsin farklı bir menü olmuş canım zaten senin menülerine hayranımSpor az ama arttırırsın yavaş yavaş
Menü spor su hepsi de çok iyi canımDetoks içeceği nasıldı dayanılmayacak bir açlığa sebep oluyor mu
Meyve biraz çok olmuş canım onun dışında gayet güzel bir menü tek eksiği spor
Afiyet olsun canım Makarna salçalı olmasaymış keşke ödem yapabilir limonata ev yapımı ve şekersizse sorun değil ama öbür türlüyse çok içmemeye çalış
Afiyet olsun canım gözüme sadece bitter çikolata battı ama o da nazar boncuğu olsunYürüyüşü de 10bine tamamladığında listeye ekliyorum bir dahakine imkanın olursa tamamlamaya çalış canım
Artı geldin ve makarna yedin oldu mu şimdi hiç canım diğer günler karbon alımını minimum düzeyde tutmaya çalış adımların yine şahane
Ekmek sayısı biraz fazla olmuş canım hem de akşam yarım yufka var bana fazla geldi ama sporun çok iyi
Azcık yemişsin valla helal olsun sana canım nasıl dayanıyorsun hakikaten azimlisinSporuda yapabilirsen 2 mil yap ki listeye ekleyeyim seni de kuzum
Menunu zaten oturtmussun canim sen. Gayet guzel beslenerek zayifliyirsun ne guzel. Bir de sporu gunluk yaparsan harikaa olacak. Bugunku sporun cookk iyiydiBen zaten proteinsiz yaşayamıyorumSebze pek yiyemediğim için canım salata ile açığı kapamaya çalışıyorum bugün sporu bir tık arttırdım inşallah bundan sonra hep böyle olacak
Kesinlikle canım bol kalorili yiyeceklerdensen form bisküvi pratik bir çözüm ama inşallah güzelce rayına oturacak bu hafta çok güzel kilolar gidecek senden
Hosbulduk canım.Benimde 9. Takımda 9. Ayımdı.Çok teşekkür ederimsen de hoş geldin bu arada ben zeynep benim burada nerdeyse 9.ayım kaptan yardımcısıydım gerçi hala öyle miyim bilmiyorum Cherry Mom
Aynen öyle yapacağım canım ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman tartılacağım dediğin gibisana da çok geçmiş olsun bebeğim ❤
Sporu yaparsan uyusukluk da gider canim
Artık bizim takımda yarışıyorsun dimi canımHosbulduk canım.Benimde 9. Takımda 9. Ayımdı.
Herşey üstü üste gelmiss. Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz ben de 9. Takımdan transfer oldum. Beraber fazlalıklardan kurtulacağız insMaalesef canım çok kötü geçen 1 ay geçirdim iş aradım olmadı evime döndüm düzeni oturtayım dedim yeğenimle beraber merdivenlerden yuvarlandım şükür yeğenimde bir şey yok benim ayak parmaklarım incindi bi 10 gün de o yüzden yattım zaten ne spor ne beslenme düzeni hak getire iyileştim dedim tamam bu sefer kuzenim tüpten zehirlendi ölümden döndü ben bizzat gördüm psikolojim iyice çöktü buraya gelmek istedim ama kendimi tam anlamıyla iyi hissetmeden gelmek istemedim. Mezuniyet törenim vardı gitmek istemdim çok kilo aldığımın farkındaydım o yüzden de girmek istemedim ama bizimkiler gideceksin dediler yolladılar şimdi ablamla beraberim eskişehirdeyim daha iyiyim sayılabilir
Canım sen sadece yürüyüş puanlarını topluyorsun. 60 dakika yürüyüş yaptım bugün telefonu evde unutmusum adım sayamadim o yüzden. O yüzden sadece yürüyüş saatimi yazmıştım . Yarın 10.000 adımla geliyorum insolsun canım gözüme sadece bitter çikolata battı ama o da nazar boncuğu olsunYürüyüşü de 10bine tamamladığında listeye ekliyorum bir dahakine imkanın olursa tamamlamaya çalış canım
Gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canım
Bu hafta ben şanslıyım ama senin ne yazıkki artı 1 kiloyla başlayan bir ortin var ama hiç endişelenme detoks filan bir şekilde halledeceğim
Çok haklı
Harikasın canım oh mis çok iyi yapmışsın sonra yediğin için pişmanlık da duyacaktın sebze candır
Geçmiş olsun canım
Çok sapolun hepinizAnladm cnm ya zor
Aynenn bende oyle yaptm bugunn
Yaa bende deniym bari merak ettim
Ellerine saglik
Anamm kac gun cektin bu cileyi kaptanimm
Guzel bence afyz olsun
Afyt olsun aksam yememen baya eksi getirir sana
Guzel menu cnm afyt olsun
Kaydettim sagol cnm meram sardm buna baklm
Gecmis olsn
Guzel afyt olsun cnm
Makarna miktari nekadr afyt olsn cnm
Evet canım artık buradayım.9. Takım kapandı maalesef bizde arkadaşlarla buraya geldik.Artık bizim takımda yarışıyorsun dimi canımeğer öyleyse bir sıkıntı mı yaşadın eski takımında
Menun cok iyi. Sporun yine harikaaa olmus canim. Ben seni etiketlemeyi unuttum canim.30 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Ara:yarım armut
Aksam:16.00
1lahmacun
Salata
Ayran
Su:2,5 litre
Spor:
12067 adım
40 dk zumba
25 dk walk run lift
@UcanSupurgeCherry Mom hzlsel DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2908576
Hoş buldum canım benimHoş buldum canım sen de hoş geldin tekrardan
Ah hadi bakalım biraz modum düşüyor bazen sen toparla beni ortimKesinlikle canım bol kalorili yiyeceklerdensen form bisküvi pratik bir çözüm ama inşallah güzelce rayına oturacak bu hafta çok güzel kilolar gidecek senden
Seni çok iyi anlıyorum canım vücudun iyice alışana kadar her gün önce 15 dk Leslie yapmaya devam et sonra sana yetmemeye başlayacak zaten o zaman da 30 dk ya geçersin
Yarın markete gidip malzemeleri alayım o zaman ben de yapayım 3 gün en azından bakalım fark yaratacak mıCanim detoks icecegi inanilmaz tok tutuyor. Yarin ara ogunu daha erken yiyip, detoks icecegimi daha erken icecegim. Bugun 18:30 da ictim ve hala hiic aclik yok hatta icecegi hissediyorum. Tabi gunduz cok yedigimden de olabiliryarin az yoycem bakayim yine tok tutacak mi,
Bugün yaptığım gibi devam ettireceğim inşallah sporu yarın okullar başlıyor adım sayımda artar illa ekimde kuzenimin nişanı var o zamana kadar biraz daha zayıflamam lazımMenunu zaten oturtmussun canim sen. Gayet guzel beslenerek zayifliyirsun ne guzel. Bir de sporu gunluk yaparsan harikaa olacak. Bugunku sporun cookk iyiydi
Mod benim de bazen düşüyor geçen akşam ağladım bıktım artık diyetten bir senedir açım diyeHoş buldum canım benim
Ah hadi bakalım biraz modum düşüyor bazen sen toparla beni ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?