- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.521
Afiyet olsun ortim. Makarna ne kadar yedin bir de saat kaçta,neden makarna kafamda deli sorular30.08.2021
Kahvaltı :Yok
Öğlen : Tavuk çorbası, tavuklu salata
Akşam: Makarna, kuru kayısı
11000 adım
2 litre su
1 filtre kahve
Yok canım ben yürüyüş puanlarını toplamıyorum ilk sayfada Tablo var oradaki sporlardan yaptığınızda listeye ekliyorum puanlarıHerşey üstü üste gelmiss. Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz ben de 9. Takımdan transfer oldum. Beraber fazlalıklardan kurtulacağız ins
Canım sen sadece yürüyüş puanlarını topluyorsun. 60 dakika yürüyüş yaptım bugün telefonu evde unutmusum adım sayamadim o yüzden. O yüzden sadece yürüyüş saatimi yazmıştım . Yarın 10.000 adımla geliyorum ins
30 agustos menum
12:00- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk haskanmis kara bugday, 6 yk kiynali sebze yenegi, yarim jase yogurt.
16:00- saat 12de yediklerimin aynisi.
18:30- detoks icecegi.
su:3lt
Spor: 30 dk cardio combos
30 dk zumba class
15000 adim
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
Kızlar harikasınız bayıldım ikinizede30 Ağustos
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 1 çk mandalina reçeli
Ara
Yeşil çay, züber
Akşam
Adana kebap(100 gr), 1 parça sucuk, salata
2 LT su, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom Tempus
Çok uzun zamandır makarna diye ölüyordum. Sonra dedim ki, yarın ölsem makarna yemeden ölmüş olacağım. Hemen yapıp yedimAfiyet olsun ortim. Makarna ne kadar yedin bir de saat kaçta,neden makarna kafamda deli sorular
İyiyim değil miKızlar harikasınız bayıldım ikinizede
Yansın erisin yağlar✌
30 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Ara:yarım armut
Aksam:16.00
1lahmacun
Salata
Ayran
Su:2,5 litre
Spor:
12067 adım
40 dk zumba
25 dk walk run lift
UcanSupurge Cherry Mom hzlsel DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2908576
Wuuwuu nisanda herkes saskinlikla bakacak artik sanaSeni çok iyi anlıyorum canım vücudun iyice alışana kadar her gün önce 15 dk Leslie yapmaya devam et sonra sana yetmemeye başlayacak zaten o zaman da 30 dk ya geçersin
Yarın markete gidip malzemeleri alayım o zaman ben de yapayım 3 gün en azından bakalım fark yaratacak mı
Bugün yaptığım gibi devam ettireceğim inşallah sporu yarın okullar başlıyor adım sayımda artar illa ekimde kuzenimin nişanı var o zamana kadar biraz daha zayıflamam lazım
Mod benim de bazen düşüyor geçen akşam ağladım bıktım artık diyetten bir senedir açım diyeSonra cuma günü o eksiyi görünce tekrar motive oldum Hiç merak etme canım ben seni sık sık dürter motive ederim
Takıma ilk geldiğimde demiştim ne zeki hatun.Benim aklima neden bu isim gelmedi.orjinal bir isim bayıldım.iyi yapmışsın afiyet olsun canım.Yarın itibariyle bunu telafi edip eksi geleceğinden eminimÇok uzun zamandır makarna diye ölüyordum. Sonra dedim ki, yarın ölsem makarna yemeden ölmüş olacağım. Hemen yapıp yedimhedefime ulaşamasam da cuma kiloma döneceğime emin olabilirsin açlık orucumu başlattım
İnşallah canım benimHerşey üstü üste gelmiss. Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz ben de 9. Takımdan transfer oldum. Beraber fazlalıklardan kurtulacağız ins
Aaa niye kapandı ne olduEvet canım artık buradayım.9. Takım kapandı maalesef bizde arkadaşlarla buraya geldik.
HarikaEvet evet öyle kendimi sıkmak falan yok sonrası daha kötü oluyor çünkü. Keto da yapmayacağım detoksta bu aralar sadece düzenli beslenip sporuma odaklanacağım söz
Hoş buldum canım sen de hoş geldin tekrardan
Cnm 10 günlük spor hedefi belirledim bakalımGünü baya hafif geçirmişsin farklı bir menü olmuş canım zaten senin menülerine hayranımSpor az ama arttırırsın yavaş yavaş
İyiyim değil miBiraz motive olayım da her gün yapayım
Gayet dengeli bir menü olmuş canım akşamı da erken kapatmışsın zaten spor şahane
Kızlar yarında yarışalımWuuwuu nisanda herkes saskinlikla bakacak artik sana
Kaptanımızın problemleri vardı gelemiyordu.canımın içiİnşallah canım benimhoş geldin takımımıza
Aaa niye kapandı ne oldu
Anladım canım benim olsun bak yeni arkadaşlıklar oldu ne güzel hoş geldin tekrardanKaptanımızın problemleri vardı gelemiyordu.canımın içiUcanSupurge m hamile bebiş geliyor.Onu da artık yormak istemedik.
Kebab ekmeksizse gayet güzel menü canim. Menüde saatler yok akşam geç saatte değildir heralde canim. Sporun şahane30 Ağustos
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 1 çk mandalina reçeli
Ara
Yeşil çay, züber
Akşam
Adana kebap(100 gr), 1 parça sucuk, salata
2 LT su, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom Tempus
Sade az menü olmuş. Makarna çok değilse ve geç saatte değilse güzel canim.afiyet olsun30.08.2021
Kahvaltı :Yok
Öğlen : Tavuk çorbası, tavuklu salata
Akşam: Makarna, kuru kayısı
11000 adım
2 litre su
1 filtre kahve
Sabah 3 ekmek varken akşam yufka olmasa iyiymiş canim . Afiyet olsun canim30 agustos menum:
10:00 Kahve, 3 dilm tb ekmegi ile sucuklu kașarlı tost
12:30 meyveli yogurt (200kalori)
15:00 2siarada nescafe
17:30 7 yk et sote, yarım yufka, kase cacık, 3 yk Salata
19:30 komsumla bahcede kahve
2 mil. Leslie
700hoplama
150 mekik
6.500 Adım
2. 5.lt Su
Cherry Mom
hzlsel
Az öz sade bir menü . Akşam acikmadinmi canim afiyet olsun30.08.2021
Kahvaltı
Menemen, 1 tt ekmek, peynir, zeytin
Öğle
Ton balıklı salata, elma
Akşam
Yok
3 lt su, 2 yeşil çay, 15 dk Leslie
Bisküvi zaten azmis bence güzel menü canim afiyet olsun30.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve
Öğle
-1 elma
-1 pk form bisküvi (bugün ıspanaklı börek vardı yiyemedim doğal olarak)
Akşam
-2 adet fırında but
-fırında pişmiş sebzeler (domates, biber, soğan)
Sade kahve
Sade soda
Su 3 lt
Spor henüz yok malesef biraz sancım var
Cherry Mom hzlsel
Lahmacun erken saatteymis bence güzel menü canim afiyet olsun. Spor sahane30 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Ara:yarım armut
Aksam:16.00
1lahmacun
Salata
Ayran
Su:2,5 litre
Spor:
12067 adım
40 dk zumba
25 dk walk run lift
UcanSupurge Cherry Mom hzlsel DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2908576
Tamamdır canim.Yok canım ben yürüyüş puanlarını toplamıyorum ilk sayfada Tablo var oradaki sporlardan yaptığınızda listeye ekliyorum puanlarıCherry Mom kaptanımız topluyor
Hoşbuldum canim.İnşallah canım benimhoş geldin takımımıza
Aaa niye kapandı ne oldu
UYE | 28 Ağustos | 30 Ağustos | 1 Eylül | Sonuç |
| 1 | |||
| 1 | |||
@Sonsuz umut | ----- | |||
| 1&6 | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| ||||
| ----- | |||
@Breeze96 | 1&7 | |||
| ----- | |||
G Goklerce | ----- | |||
K Kubraaaccc | 6 | |||
| ----- |
Aynen canım şok olacaklarWuuwuu nisanda herkes saskinlikla bakacak artik sana
Tamamdır canım spor hedefini merak ettim takipte olacağımHarika
Cnm 10 günlük spor hedefi belirledim bakalıminş spor günlerine denk getirebilirim cnm bugün az kalori aldığım için az oldu
Tabi canım yenilen pehlivan güreşe doymazKızlar yarında yarışalım
Ekmek yok canım sadece et ben saatleri yazmayı unutuyorum hep ya bundan sonra dikkat etmeye çalışayım kahvaltı saat 13.30 akşam da 19.30 çok erken değil ama aralıklı oruca uyuyorum kahvaltıyı geç ettiğim içinKebab ekmeksizse gayet güzel menü canim. Menüde saatler yok akşam geç saatte değildir heralde canim. Sporun şahaneafiyet olsun
Güzel canim. Geç yatıyorsun zaten eritiyorsundur. Benimde 19.30 kaldığı bazen 20.00 olduğu oluyor akşam yemeğinin eşimin işinden dolayı .Ekmek yok canım sadece et ben saatleri yazmayı unutuyorum hep ya bundan sonra dikkat etmeye çalışayım kahvaltı saat 13.30 akşam da 19.30 çok erken değil ama aralıklı oruca uyuyorum kahvaltıyı geç ettiğim için
O pehlivan bugün benim sanırım.Aynen canım şok olacaklar
Tamamdır canım spor hedefini merak ettim takipte olacağım
Tabi canım yenilen pehlivan güreşe doymaz
Ekmek yok canım sadece et ben saatleri yazmayı unutuyorum hep ya bundan sonra dikkat etmeye çalışayım kahvaltı saat 13.30 akşam da 19.30 çok erken değil ama aralıklı oruca uyuyorum kahvaltıyı geç ettiğim için
Aynen canım 2den önce pek yatamıyorum o yüzden gidiyor midede blr şey kalmıyorGüzel canim. Geç yatıyorsun zaten eritiyorsundur. Benimde 19.30 kaldığı bazen 20.00 olduğu oluyor akşam yemeğinin eşimin işinden dolayı .
Ben yaparım canım zaten şekersize genel olarak uygun besleniyorum ama tabi tam uyamıyorum beraber olunca sürdürülebilir belkiKizlarrrr Özge bezirci 21 gün şekersize baslayacakmis 1 Eylül'de. Geçenlerde denemeye çalıştım 2. Gunfl falandı bozdum. Varmı yapmak isteyen birlikte yapalım belki surdurebilirim öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?