- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.581
Oh oh hep beraber güzel olacakkHmm bende yapmak istiyorum nezaman basliyoruz. aburcubur cikolata vazgecilmezim, kucuk mucuk oglandna kalanalri atiyorm agzima hic yemesem dah
Yok mu arttıran haydeeeeSupermis ortim ben de baslayayim bugun
Canim. Ben gunluk karbonhidrat alimimi kismaya calisitorum. Ornek sabah 1 dilim tt ekmek. Oglen 2 yk yulaf veya onun terine kara bugday. Gunde 1-2 meyve. Onun haricibde sebze sinirsiz yiyorum (patates haric). Her ogubde protein yemeye calisiyorum. Yumurta, et, yogurt vs. bir de gubde en az 10000 adim ve 30 dk spor. Simdilik gayet iyi veriyorum.Günaydın kizlar
Kizlar şok diyet felan yapmayın bir heves yaptım dikkat etsem de geri geliyor bu verdiğim kilobana bunu diyenler oldu ama ben ısrarcı oldum
Ne edeyim kendim nasıl ne yiyeceğimi bilemiyorum liste olmadan, internetten örnek diyet listesi mi baksam siz nasıl biliyorsunuz ?
Bugun 1. Gun degil ki ortim? Basliyorum bugunOh oh hep beraber güzel olacakk
Yok mu arttıran haydeeee
Sagol ortim paypasim icin. Beni de eklersen baska ornek paylasimlara sevinirim
Normalde yarın başlıyor ama bende bugün başlıyorum yoksa yarın başlayacağım diye bugün ayarı kacirabilirimBugun 1. Gun degil ki ortim? Basliyorum bugun
Tamamdır canimSagol ortim paypasim icin. Beni de eklersen baska ornek paylasimlara sevinirim
27 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ Lizozom55 68,8 68,4 hzlsel 71,2 70,5 @eliya 79,8 78,8 @MuMu85 74,2 73,5 @Sonsuz umut 72,45 72 @kardelelen321 94,35 93 kollontai 54,8 53,9 DeryaOnDiet 75,65 74,9 @Anka 77,3 76 @azimliii 62,8 ?? @avutsunbahaneler 57,7 ? @Tempus 81,25 79,8 @Nikinik 79,9 79 Hedef60kgolmak ?? ?? @Pnrrr-20 74,3 73,2 Ucmelekannesi 66,35 65,5 @Emcekare 68,45 ? @Breeze96 74,3 73,5 eceboce 75 74,3 @Goklerce 62,6 @Ezogelin56 56,65 @Fit mutlu anne 81,7 @Kubraaaccc
hoşbuldum teşekkür ederimCanım çok teşekkür ederim ya
eceboce ye sanırım hoşgeldin demedimm hoşgeldiniz tekrardan kızlar
@Pnrrr-20 yi de sanırım alıntılamadım şimdi farkettim anka sen yazınca :)
@Kubraaaccc sende hoşgeldin aramıza kalabalık takım daha çok motivasyon demek bizde bunu avantajlı şekilde kullanıp umarım capcanlı bir ekip oluruz
Ah canım ya, üzüldüm bak söylemiştik de sana, neyse artık normal diyete devamGünaydın kizlar
Kizlar şok diyet felan yapmayın bir heves yaptım dikkat etsem de geri geliyor bu verdiğim kilobana bunu diyenler oldu ama ben ısrarcı oldum
Ne edeyim kendim nasıl ne yiyeceğimi bilemiyorum liste olmadan, internetten örnek diyet listesi mi baksam siz nasıl biliyorsunuz ?
Teşekkürler canımCanim. Ben gunluk karbonhidrat alimimi kismaya calisitorum. Ornek sabah 1 dilim tt ekmek. Oglen 2 yk yulaf veya onun terine kara bugday. Gunde 1-2 meyve. Onun haricibde sebze sinirsiz yiyorum (patates haric). Her ogubde protein yemeye calisiyorum. Yumurta, et, yogurt vs. bir de gubde en az 10000 adim ve 30 dk spor. Simdilik gayet iyi veriyorum.
Normal ile veririm umarım haftada kaç makbul 500 Gr miAh canım ya, üzüldüm bak söylemiştik de sana, neyse artık normal diyete devam
hoş buldum yakışıklıHoşgeldin pisi pisiiii
Benim icin 300-500 farketmiyir. Eksi gelelim de. En onemlisi oNormal ile veririm umarım haftada kaç makbul 500 Gr mi
Benim içinde öyle artıkBenim icin 300-500 farketmiyir. Eksi gelelim de. En onemlisi o
Cumartesi pazartesi ve çarşamba günlerinin listesini yapıyorum canım diğer günleri kaptanımız puanlıyor topluyorAynen dun biraz karbonlu olmus cnm sonradan farkettim bende :)
Bende yaptimmm cuma pazar pazartesi sporum var
Sagol ortimm simdi hemen senin menune bakicamm
Gunaydn cnm, onemli olan nekadar patlattın, bugun telafi gunu yapmalisinn :)
Hmm bende yapmak istiyorum nezaman basliyoruz. aburcubur cikolata vazgecilmezim, kucuk mucuk oglandna kalanalri atiyorm agzima hic yemesem daha iyi
Gunaydinnn ortiii
Sok diyet gercktn oyle bence o anlık kilo kaybı icin sonra illaki birazi geliyor geri
Ben liste uygulayamiyorm pek ya olcuye dikkat ederek herseyden yeme ve sporla destekleme ișe yariyor bence
Sadece cumartesi free canım bundan sonra spordan kaçmak yokCnm ben free miyimne kadar süre
Cnm mesela 10 günlük adım toplam 60.000 ve 4 gün 1 saat leslie 4 gün 15 dk cardio ve 45 dk bölgesel
Ayy ben dün yapsaymışım ya
Kendi planımdan haberim yok
Aynen benim kuzummenü yazınca da beni etiketle olur mu merhaba
Dünün sporunu da bugün yapıyoruumCumartesi pazartesi ve çarşamba günlerinin listesini yapıyorum canım diğer günleri kaptanımız puanlıyor topluyor
Sadece cumartesi free canım bundan sonra spordan kaçmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?