- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.621
Aynen canım eşim de bir kıskandı bugün beniGider canjm. Gider. Sen yaparsin. Ayy ne guzel hissediyorsundur simdi kendini. Hakettin canim kolay mi 45 kilo
Hem klima hem de yol yorgunluğu vardır kaptanım güzelce dinlenin toparlanırsınız inşallah bir an önceSağol kuzummm
Dün arabada klimamı çarptı ne başımm ağrıyor devamlı yasersem bir haldeyim ama toparlayacağım inşallah
Ben de baba tarafından yalancı Karadenizliyim hiç gitmedim dedem bile gitmemiş ama lafta RizeliyizBu arada benim annemler de fındık topluyor. Karadenizli çok grupta sanırım
Bence de pamuk tarlasında Adana sıcağında hayal edemedimKuzum hem yol yorgunluğu hem de köydeki yorgunluk kolay çıkmaz. İnşallah migreni tutmaz. Dinlenmeye çalış canım❤
Ben de Giresunluyum. Bekarken köyde her türlü işi yapardım. Keşke ailemin yanında olsam yine yapsam. 2,5 yıldır gidemiyorum. Onlar geldiler filan ama ben çok özledim ailemi.Edirne'de oturuyorum.
Eşim de Adanalı Allah'tan onların pamuk tarlası filan yok
Zaten normalde çok daha fazla sinirlenmem tartıyla kavga etmem gerekiyorduAyyy muhteşem. Yazdıklarını okurken suratımı görsen... Sanki bana söylemişler gibi sırıtıyorum. Çooook mutlu oldum kuzuuuum mm. Bırak şimdi ödemi detoksu. Bu mutluluğu yaşa doya doya
Yine de hemşehri sayılırız kuzummm.Aynen canım eşim de bir kıskandı bugün beni
Hem klima hem de yol yorgunluğu vardır kaptanım güzelce dinlenin toparlanırsınız inşallah bir an önce
Ben de baba tarafından yalancı Karadenizliyim hiç gitmedim dedem bile gitmemiş ama lafta Rizeliyiz
Bence de pamuk tarlasında Adana sıcağında hayal edemedim
Ayyy inşallah canım ya ❤Zaten normalde çok daha fazla sinirlenmem tartıyla kavga etmem gerekiyorduAman hiç uğraşamam şimdi keyfim çok yerinde dedim Sağ ol canım ya insan gerçekten çok mutlu oluyor inşallah sende yaşayacaksın seni uzun süre görmeyenler şok olacaklar çatır çatır çatlayacaklar
Adana’ya gidiyor musunuz pekiYine de hemşehri sayılırız kuzummm.
Aynen öyle. Edirne sıcağı bayılttı, pamuk tarlasında ben de hiç düşünemiyorum
Tünaydıın sultanımızSelammm kızlar tünaydınnn herkeseee dünün yorgunluğu ancak kendime geldim pekte gelemedim yaaa
Sizler nasılsınız
OyyyÇok iyi canım benim de artık sporu hiç aksatmadan yapmam lazımBen de kendime bir plan yapayım en iyisi
Bazıları tanıyamadı bile maskeli de olunca yeni öğretmen sandılar beni
İnşallah kaptancığım dünden bugüne gram oynamamış ama birden cuma günü de gidebilir tabi takımı etkilemeyeyim tek derdim şu an o
Yarın detoks yapacağım bakalım işe yarayacak mı
Sen bu kadar uzun muydun, suratın kaşık kadar kalmış, bacaklara bak incecik, senin yarın nerede nasıl yaptın içinden bir insan çıkarmışsın sanki başka biri var şu an sen Hazal değilsin yeter artık yapma çığlıklar çok güzel olmuşsunlarBiz eşimle aynı okulda çalışıyoruz müdür yardımcısıyla kilo muhabbeti yapıyorlarmış adam eşime sen iyisin ama Hazal hocam kilolu tabi demiş tam o sırada ben gittim yanlarına adamın bir yüz ifadesi vardı şok
Tabi ben bir de saçları kestirdim boyattımTünaydıın sultanımızbirkaç gün sürer mendine gelmen
Oyyyçok sevindiiimmm beni de tanıyamasalar yaa saç baş da değiştirmem lazım tabii
Selam kaptanim.Selammm kızlar tünaydınnn herkeseee dünün yorgunluğu ancak kendime geldim pekte gelemedim yaaa
Sizler nasılsınız
Sen bu motivasyonla neler yapmazsın şimdi. Ay çok mutlu oldum okurken.Tabi ben bir de saçları kestirdim boyattımSaçları da değiştirirsen seni kesin tanımazlar
Oy canım eşine ne demeli şimdi tam da bugün istenecek şey mi artık mecbur etinden yiyeceksin kötü denk gelmiş ben de bugün ara öğün olarak paketli ürün alacaktım sonra şekersiz 21 gün geldi aklıma meyve aldım geldimSelam kaptanim.
Yol yorgunluğu ve uzun süre evden ayrı kalmak insanı mahvediyor. Bugün kendine gelirsin ins.
Ben çok vahim durumdayım şekersiz 21 güne başladım. Eşim aramış akşama yağlama yaparmisin diyehamur yoğurdum şimdi etini kavuruyorum . Sabah ekmek hakkımı tuketmistim artık etinden yiyeceğim sadece DeryaOnDiet Ortim boş koyma beni ev mayın tarlası
Maskeden suratımı tam göremedikleri için söyleyemediler ama eminim söyleyecek olan çokturSen bu motivasyonla neler yapmazsın şimdi. Ay çok mutlu oldum okurken.
Tabi arada fesatlık edenler suratın çökmüş diyenler mutlaka olmuştur.
Oooo güle güle kullan cnm güzel günlerdeTabi ben bir de saçları kestirdim boyattımSaçları da değiştirirsen seni kesin tanımazlar
Örnek kahvaltı listesinde yok canım şimdi baktım. Google amcaya bir sormak lazım tam ayrıntılı bende bilmiyorum
Şöyle bir kaç siteye baktım wasa ile ilgili hiç birşey yazmıyor. Ben hiç yemedim beyaz unla yapılan birşey değilse galeta tarzı ise heralde yenir canim bilemedim
Eşim böyle zamanları hiç boş geçirmez sağolsun. Radarı var adamın. Akşama kesin çikolatalar ve kola ile gelir eve hadi kola neyse zaten icmiyordum ama çikolataOy canım eşine ne demeli şimdi tam da bugün istenecek şey mi artık mecbur etinden yiyeceksin kötü denk gelmiş ben de bugün ara öğün olarak paketli ürün alacaktım sonra şekersiz 21 gün geldi aklıma meyve aldım geldim
Maskeden suratımı tam göremedikleri için söyleyemediler ama eminim söyleyecek olan çoktur
Yok oraya 11 yıllık evliliğimde sadece 1defa gittik. Eşimin ailesi de Edirnede olduğu için dedeler nineler de hayatta değil o yüzden gitmiyorlar.Adana’ya gidiyor musunuz peki
Sağ ol canımOooo güle güle kullan cnm güzel günlerde
Ayneenbiraz da sporla şekillenirsem tamamdır
Beyaz un değil canım galeta sayılır ekmek yeniyorsa o da yenir herhalde zaten kahvaltıda 1 tane tüketiyorumŞöyle bir kaç siteye baktım wasa ile ilgili hiç birşey yazmıyor. Ben hiç yemedim beyaz unla yapılan birşey değilse galeta tarzı ise heralde yenir canim bilemedim
Ah çikolataEşim böyle zamanları hiç boş geçirmez sağolsun. Radarı var adamın. Akşama kesin çikolatalar ve kola ile gelir eve hadi kola neyse zaten icmiyordum ama çikolata
İyi bari hoş aynı şehirde mi olmak daha iyi yoksa uzakta mı olmak bilemedimYok oraya 11 yıllık evliliğimde sadece 1defa gittik. Eşimin ailesi de Edirnede olduğu için dedeler nineler de hayatta değil o yüzden gitmiyorlar.
Sagol ortim paypasim icin. Beni de eklersen baska ornek paylasimlara sevinirim
Teşekkür ederim canım inşllah oğlumla babası dışarı havuza gittiler evde tek kaldım onlara kek yaptım kendimede bir ıhlamur dinleneyim biraz :))Selam kaptanim.
Yol yorgunluğu ve uzun süre evden ayrı kalmak insanı mahvediyor. Bugün kendine gelirsin ins.
Ben çok vahim durumdayım şekersiz 21 güne başladım. Eşim aramış akşama yağlama yaparmisin diyehamur yoğurdum şimdi etini kavuruyorum . Sabah ekmek hakkımı tuketmistim artık etinden yiyeceğim sadece DeryaOnDiet Ortim boş koyma beni ev mayın tarlası
Sen bu motivasyonla neler yapmazsın şimdi. Ay çok mutlu oldum okurken.
Tabi arada fesatlık edenler suratın çökmüş diyenler mutlaka olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?