- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.561
Nazarlara geldin canım senin suçun yok öyle güzel kilolar verinceGünaydın kızlar
Dün patlattım ben diyetioldum olası Pazartesi tartısını sevmiyorum zaten aaaa vermişim tamam ya yine veririm bu gün bi yiyim moduna giriyorum hemen
Olur canim ama ben bugun biraz hafuf gecurcem pilates ve adim sadece o tarz.Kızlar yarında yarışalım
Ins evine donubce baskarsin canimGün içindeki tek karbonhidrat makarna ,o yüzden kötü görünmedi afiyet olsun
Yaa terletiyorsa şahaneyarındna itibaren tempo başlıyor canım , köye gidip geleceğim orda yapamıyorum off kendi düzenime gecemedigim için spor yapamiyorum hergun bahane buluyormusum gibi oluyor
Geçmiş olsun canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Haklısın canim bana kalsa manavdan meyve çok almam yemeyim diye ama bunları hep köyden getiriyorlar ve aşırı güzelşimdi tam incir zamanı geçen ağaca çıktım karpuzu da bahçeden getirmişler tadına bakayım dedim falan filan işte
Aynen ya şimdi karnım aç ama içim rahat ,
Evet canım ya spora zaman bulamıyorum, ip atlamak iyi oluyordu kısa zamanda çok kalori harcatiyor ama belimden sıkıntım var iğneler vurunuyorum şu ara yüklenmek istemiyorum, fırsat bulursam Leslie yaparim, meyveler konusunda haklısın ama köyden geliyor dayanamıyorum
Ya evet diyet modu hergun aynı olmuyor, kaç kez bırakmanın eşiğine geldim bilmiyorum ama inan şuan ki halim kadar mutlu eden yiyecek yok bence
Günaydın canım. Üzülme hepimiz hayatımızda en az bir defa şok diyet uygulamışızdır. Ve sonuç aynı bırakınca dikkat etsen de geri geliyo. Detokslarda da bana öyle oluyo genelde.Günaydın kizlar
Kizlar şok diyet felan yapmayın bir heves yaptım dikkat etsem de geri geliyor bu verdiğim kilobana bunu diyenler oldu ama ben ısrarcı oldum
Ne edeyim kendim nasıl ne yiyeceğimi bilemiyorum liste olmadan, internetten örnek diyet listesi mi baksam siz nasıl biliyorsunuz ?
Diyetisyene gitmiştim canım diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum.Günaydın kizlar
Kizlar şok diyet felan yapmayın bir heves yaptım dikkat etsem de geri geliyor bu verdiğim kilobana bunu diyenler oldu ama ben ısrarcı oldum
Ne edeyim kendim nasıl ne yiyeceğimi bilemiyorum liste olmadan, internetten örnek diyet listesi mi baksam siz nasıl biliyorsunuz ?
Diyetisyene gitmiştim canım diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum.
Sağolun kizlarGünaydın canım. Üzülme hepimiz hayatımızda en az bir defa şok diyet uygulamışızdır. Ve sonuç aynı bırakınca dikkat etsen de geri geliyo. Detokslarda da bana öyle oluyo genelde.
Şahsen ben bi listeye de bağlı kalamıyorum. Evde ne varsa az ölçü yiyorum. Sabah öğünümü iyi akşam hafif geçirmeye çalışıyorum. Günlük ekmek miktarını tükettiğin karbolarlar birlikte ayarlamaya çalışıyorum. Bu kadar....
Aynen dun biraz karbonlu olmus cnm sonradan farkettim bende :)Günü baya hafif geçirmişsin farklı bir menü olmuş canım zaten senin menülerine hayranımSpor az ama arttırırsın yavaş yavaş
Menü spor su hepsi de çok iyi canımDetoks içeceği nasıldı dayanılmayacak bir açlığa sebep oluyor mu
Meyve biraz çok olmuş canım onun dışında gayet güzel bir menü tek eksiği spor
Afiyet olsun canım Makarna salçalı olmasaymış keşke ödem yapabilir limonata ev yapımı ve şekersizse sorun değil ama öbür türlüyse çok içmemeye çalış
Afiyet olsun canım gözüme sadece bitter çikolata battı ama o da nazar boncuğu olsunYürüyüşü de 10bine tamamladığında listeye ekliyorum bir dahakine imkanın olursa tamamlamaya çalış canım
Artı geldin ve makarna yedin oldu mu şimdi hiç canım diğer günler karbon alımını minimum düzeyde tutmaya çalış adımların yine şahane
Ekmek sayısı biraz fazla olmuş canım hem de akşam yarım yufka var bana fazla geldi ama sporun çok iyi
Azcık yemişsin valla helal olsun sana canım nasıl dayanıyorsun hakikaten azimlisinSporuda yapabilirsen 2 mil yap ki listeye ekleyeyim seni de kuzum
Bende yaptimmm cuma pazar pazartesi sporum var28 Ağustos - 3 Eylül Spor Listesi
UYE 28
Ağustos30
Ağustos1
Eylül Sonuçhzlsel 1 @Lizozom55 1 @Sonsuz umut ----- DeryaOnDiet 1&6 @eliya ----- kardelelen321 ----- @kollontai ----- Azimliiii ----- @avutsunbahaneler ----- @Tempus ----- @Anka ----- Hedef60kgolmak Pnrrr-12 ----- @Breeze96 1&7 @Ucmelekannesi ----- G Goklerce ----- K Kubraaaccc 6 @Calypso95 -----
Ne kadar sportif bir takımız gerçekten kollarım ağrıdı tabloyu yaparkenKızlar unuttuğum eksik olan varsa söylesin menü yazanları ekledim ama yine de gözümden kaçmış olabilir inşallah bir gün bu tablo dopdolu olacak
Sagol ortimm simdi hemen senin menune bakicammMenün çok güzel ortim, sporuna diyecek yok
Gunaydn cnm, onemli olan nekadar patlattın, bugun telafi gunu yapmalisinn :)Günaydın kızlar
Dün patlattım ben diyetioldum olası Pazartesi tartısını sevmiyorum zaten aaaa vermişim tamam ya yine veririm bu gün bi yiyim moduna giriyorum hemen
Hmm bende yapmak istiyorum nezaman basliyoruz. aburcubur cikolata vazgecilmezim, kucuk mucuk oglandna kalanalri atiyorm agzima hic yemesem daha iyi
Gunaydinnn ortiiiGünaydın canlar
Sok diyet gercktn oyle bence o anlık kilo kaybı icin sonra illaki birazi geliyor geriGünaydın kizlar
Ispanakli borek yerine form biskuvi secenegi iyi olms bence afyt olsun cnm30.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve
Öğle
-1 elma
-1 pk form bisküvi (bugün ıspanaklı börek vardı yiyemedim doğal olarak)
Akşam
-2 adet fırında but
-fırında pişmiş sebzeler (domates, biber, soğan)
Sade kahve
Sade soda
Su 3 lt
Spor henüz yok malesef biraz sancım var
Cherry Mom hzlsel
Menu de spor da cok iyi cnm tbrkler30 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Ara:yarım armut
Aksam:16.00
1lahmacun
Salata
Ayran
Su:2,5 litre
Spor:
12067 adım
40 dk zumba
25 dk walk run lift
@UcanSupurgeCherry Mom hzlsel DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2908576
Ortii cok guzel menu aksam tek muzla baya hafif olmus spor da var30 Ağustos Pazartesi
Saat 11
15: 00
- Kahve
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Peynirli yumurta
18: 00
- 3 ceviz
- Dondurma
3 lt su
- 1 muz
15 dk zumba
1000 ip atlama
Cherry Mom Pnrrr-12 hzlsel
1 lavas fazla geldi 4 dlm ekmek ediyor bildigm kadariyla onun disinda guzel menu afyt olsun30 ağustos p.tesi
Sabah
2 yumurta
Yeşillik
2 dilim.peynir
Ara
3 kaşık Müsli
1 bardak süt
Akşam
1 lavaş
300 gr et döner
1 bardak limonata
2 tulumba
2 litre su
Spor yarım saat yürüyüş
Cherry Mom
hzlsel
@Calypso95
Guzel menu afyt olsun30 Ağustos
SABAH
1 TB ekmek
4 k.kayısı
Kk.peynir
5 zeytin
Çay
1 h.yumurta
ÖĞLE
1 k.yoğurt
1 armut
AKŞAM
1TB ekmek
Mor lahana salatası yoğurtlu
2 duble türk kahvesi+3.5 litre su+1 kiraz saplı çay
Canım ortim senmişsin sanırım yeni olduğum için bilemiyorum bazenHarika
Cnm 10 günlük spor hedefi belirledim bakalıminş spor günlerine denk getirebilirim cnm bugün az kalori aldığım için az oldu
Cnm ben free miyim28 Ağustos - 3 Eylül Spor Listesi
UYE 28
Ağustos30
Ağustos1
Eylül Sonuçhzlsel 1 @Lizozom55 1 @Sonsuz umut ----- DeryaOnDiet 1&6 @eliya ----- kardelelen321 ----- @kollontai ----- Azimliiii ----- @avutsunbahaneler ----- @Tempus ----- @Anka ----- Hedef60kgolmak Pnrrr-12 ----- @Breeze96 1&7 @Ucmelekannesi ----- G Goklerce ----- K Kubraaaccc 6 @Calypso95 -----
Ne kadar sportif bir takımız gerçekten kollarım ağrıdı tabloyu yaparkenKızlar unuttuğum eksik olan varsa söylesin menü yazanları ekledim ama yine de gözümden kaçmış olabilir inşallah bir gün bu tablo dopdolu olacak
Cnm mesela 10 günlük adım toplam 60.000 ve 4 gün 1 saat leslie 4 gün 15 dk cardio ve 45 dk bölgeselAynen canım şok olacaklar
Tamamdır canım spor hedefini merak ettim takipte olacağım
Aynen benim kuzumCanım ortim senmişsin sanırım yeni olduğum için bilemiyorum bazen
Cnm ben free miyimne kadar süre
Cnm mesela 10 günlük adım toplam 60.000 ve 4 gün 1 saat leslie 4 gün 15 dk cardio ve 45 dk bölgesel
Ayy ben dün yapsaymışım ya
Kendi planımdan haberim yok
Aynen benim kuzummenü yazınca da beni etiketle olur mu merhaba
Sonradan gördüğüm için şimdi etiketliyorum canım30 Ağustos
SABAH
1 TB ekmek
4 k.kayısı
Kk.peynir
5 zeytin
Çay
1 h.yumurta
ÖĞLE
1 k.yoğurt
1 armut
AKŞAM
1TB ekmek
Mor lahana salatası yoğurtlu
2 duble türk kahvesi+3.5 litre su+1 kiraz saplı çay
Tamam kuzu çok güzel menüSonradan gördüğüm için şimdi etiketliyorum canımgenelde benim menüm bu şekilde oluyor.buarada sana merhaba canım
İyiliik sağlık bebişim
Patır patır dökülüyoruz galibaGünaydınlaaaar.Herkes iyi mi? Bissürü yeni dostlar var. Hemencik öğrenirim herkesi umarım.
Supermis ortim ben de baslayayim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?