- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #423.981
Tartıldım ve sonunda gitmiş artı bir kilo bugün de nasipse eksiye geçme vakti sağ ol
DeryaOnDiet
canım tüm ödemlerim gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tostu da ben deneyeceğim bugün okula gidip geleyim afiyetle yiyeceğimAy evet güzel oluyordur o da![]()
Oh muhteşemTartıldım ve sonunda gitmiş artı bir kilo bugün de nasipse eksiye geçme vakti sağ olDeryaOnDiet canım tüm ödemlerim gitti
![]()
Git gel yap bakalım ben de 1 saate yaparım kahvaltımı acıktım şu an ama bi yeşil çay içeyim dedimTostu da ben deneyeceğim bugün okula gidip geleyim afiyetle yiyeceğim![]()
Geçen bende tam anlamamıştım . Simdi anladım@Pnrrr-20 canım spor tablosu var ondan yapınca listeye ekleyebiliyorum benAma tabi
Cherry Mom kaptanımız haftalık puan Listesi yapıyor onda fark etmiyor ama pazartesi çarşamba cumartesi günleri bu tablodan yaparsan listeye eklemiş oluyorum
![]()
Afiyet olsun Orticim. Ne yemini ettin ben mi kaçırdım1 Eylül menüm
Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
4biber
Domates
Şekersiz çay
2dilim ekmek(yeminden once yedim)
Aksam:17.00
4yk kavurma
Salata
18.00
4 tane incir
Su:2 litre
Spor:7000 adım
Cherry Mom
hzlsel
DeryaOnDiet
Lizozom55
Ben saat 1 e kadar açım dünden zaten açım kısacası açım açım açımOh muhteşem
Git gel yap bakalım ben de 1 saate yaparım kahvaltımı acıktım şu an ama bi yeşil çay içeyim dedim![]()
haklısınız kızlar spor tablosunu paylaşmazsam nereden anlayacaksınızGeçen bende tam anlamamıştım . Simdi anladımzamanla alışacağız artikin
![]()
Ya kahvaltımı yapıp yeğenimi biraz oyalayıp uyutup spor yapmak istiyorumBen saat 1 e kadar açım dünden zaten açım kısacası açım açım açım
haklısınız kızlar spor tablosunu paylaşmazsam nereden anlayacaksınız![]()
Çok iyi canım zaten yapmayı bıraktığında tekrar başlayasın gelmiyor bir üşengeçlik hali oluyor insanın üstünde ama bir başlayınca hoşuna gidiyor daha da yapmak istiyorsun sen de yakalamışsın hazır tut bırakma yap yapabildiğin kadarYa kahvaltımı yapıp yeğenimi biraz oyalayıp uyutup spor yapmak istiyorumsonra ablam gelince onunla da spor yapmak istiyorum spor aşkım geldi kendine çok şükür
![]()
Aynen öyle ya ablamı da spora teşvik ediyorum sen yapmazsan ben de yapmam diyorum günde çift spor yapmak istiyorum ama yeğenim uyursa ancak öyle olurÇok iyi canım zaten yapmayı bıraktığında tekrar başlayasın gelmiyor bir üşengeçlik hali oluyor insanın üstünde ama bir başlayınca hoşuna gidiyor daha da yapmak istiyorsun sen de yakalamışsın hazır tut bırakma yap yapabildiğin kadar![]()
Wuuwuu super. Demekki bu detks sutu gercekten ise yariyor. Harikasin canimTartıldım ve sonunda gitmiş artı bir kilo bugün de nasipse eksiye geçme vakti sağ olDeryaOnDiet canım tüm ödemlerim gitti
![]()
Gecmis olsun ortim. Mide daha iyudur umarim.1 Eylül Çarşamba
9.30
1 dlm ekmek
1 dlmpeynir
Zeytin
14.30
4 YK kısır
Domates salatalık
2 sarma
1 YK acı sos
19.00
2 ısırık etliekmek
Daha yiyemedim midem kötü oldu
Şu 3 litre
DeryaOnDiet
Cherry Mom
Afiyet olsun canim. Yarina cook guzel wksiler goreceguz gibi he beraber1 Eylül menüm
Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
4biber
Domates
Şekersiz çay
2dilim ekmek(yeminden once yedim)
Aksam:17.00
4yk kavurma
Salata
18.00
4 tane incir
Su:2 litre
Spor:7000 adım
Cherry Mom
hzlsel
DeryaOnDiet
Lizozom55
Sağol canım insAllahGeçer inşallah canım sağlıcakla dikkat et kendine, yemene, içmene çocuk da emziriyorsun üstelik
Güzel canım afiyet olsunBugün menüm
Kahvaltı 1 kızarmış ekmek üstüne tereyağı,süzme peynir söğüş yeşil çay
Öğlen et ızgara salata maden suyu
Ara 1 küçük tabak aşure
Akşam baharatlı kabak sote yoğurt
3 lt su
10 bin adımhzlsel cnm no 1 yapıldı + 1 mil leslie
K Kubraaaccc
Güzel canım afiyet olsun1 Eylül
Kahvaltı : 2 yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, elma
Öğle: chia tohumlu yoğurt
Akşam: kuru fasulye
3 lt su, 2 yeşil çay, 1 saat yürüyüş
Harika menü canım hele spor şahane1 eylül çarşamba
10.30 : 2 yunurtalı az yağda omlet,2 dilim peynir,salatalık,1 dilim ekmek
14.30 : 1 şeftali,1 k.fincanı beyaz leblebi
18.30 : tavuklu salata,1 dilim ekmeğin kabuğu
Su : 3lt
Spor : 27dk cardio = 135p 1000zıp = 200p
Totalde = 335p (5 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom
hzlsel
avutsunbahaneler
Vallahi o kadar haklısın ki spor konusunda ama ne zamanım var ne de takatim, bakalım düzenini oturtursam hafif sporlar yapmaya çalışacağımAfiyet olsun canım adımların çok güzel ama vücudunu böyle tek öğüne alıştırıp sonradan 2 öğün beslenmek zorunda kaldığında kilo vermekte zorlanabilirisnben yaşadım ondan diyorum
Çok güzel maşaallah sporun şahane
Amanın kız ne yaptın senben bile şu an deli gibi açım
Her şeyin çok füzel canım afiyet olsunsürlü kahveyi okudum canım çekti yarın soğuk soğuk yapıp içeyim
Afiyet olsun çok güzel menü canımzıplarını da 1000e tamamlasaydın tadından yenmezmiş
Çok güzel canım afiyet olsunaccuk aralara spor ekleyebilirsin süper olur
Afiyet olsun canım kabak ödemlerini alıp götürür sporun da şahane
Afiyet olsun canım benim çok güzel her şeyiyle![]()
Evet canım ya poğaça gerçekten küçüktü hatta tadı da kötüydü pişman oldunTek öğüne alıştın canım tabi ama en azından kahvaltı öğünü ekleyebilirsin seviyorsan yulaf tarzı yapabilirsin
Afiyet olsun canım gayet güzel menü öğlen güzel yemişsin yarın ben de ara öğünde daha iyi besleneceğim spor da çok iyi
Afiyet olsun canım ah şu sporlar güzel ama hep yarım kalmış listeye ekleyemeyeceğime üzülüyorum şu an
Afiyet olsun canım güzel menü lokmalar küçüktür inşallah
Aşure fazla geldi gözüme ama küçük tabakmış madem sporunun hatrına görmüyorum onu![]()
Günaydın canım ya dün aklıma geldi iki gündür yazmadı hayırdır inşallah diye , sevindim gördüğümeGünaydın Kızlartartı öncesi son gün menülere dikkat , şişlik gaz yapacak şeylerden, ağır spor yapmaktan kaçınalım. ödem suları hazırlansın ,mutfaklar erkenden kapansın , sular içilsin Veeee yarın güzel sonuç gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım benim![]()
Cok gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım güzel menü yürüyüşü adım şeklinde yazarsan listeye eklerken daha kolay olur kuzum
Afiyet olsun canım çok hafif geçirmişsin günü sporlar her zamanki gibi mükemmel
Kahvaltıda yok herhalde canım sen de azcık yemişsin bugün geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir![]()
kızlar teşekkür ederim. bugün yine devam ediyor bakalım inşallah düzelirimHarika bir menü afiyet olsun.
Evde değildim detoks içeceğim yalan oldu
Harika bır menü daha spor da var
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim .
Afiyet olsun canim
Kuru fasulye çok değildir zaten bugüne de şişlik yapmadiysa süper menu
Afiyet olsun canim güzel menü. Spor şahane
Geçmiş olsun canım neyin var. Bugün daha iyimisin
Yulaf yarım kase fazla gibi geldi ama kasen küçükse güzel. 2 YK yulaf 1 dlm ekmeğe esdegermis.. afiyet olsun canim
Helva azmis zati afiyet olsun canim
Kahvaltı da ekmek çok değilse güzel menü bence afiyet olsun canim
Olağanüstü hâl ilan edilsin![]()
Haklısın canım![]()
Sağol ortim.Ekmek makarna hamur işi yemeyeceğim cumartesiye kadar.Yemin edince yiyemiyorsun iyi oluyorAfiyet olsun Orticim. Ne yemini ettin ben mi kaçırdım![]()
Inşallah canımGecmis olsun ortim. Mide daha iyudur umarim.
Afiyet olsun canim. Yarina cook guzel wksiler goreceguz gibi he beraber![]()
Okul başladı ya canım adapte olamadım daha toplantılar sene başı işleri ev filan yorulup erkenden yatıyorumGünaydın canım ya dün aklıma geldi iki gündür yazmadı hayırdır inşallah diye , sevindim gördüğüme![]()
üye adı | 27.08 | 28.08 | 29.08 | 30.08 | 31.08 | 1.09 | 2.09 |
@Sonsuz umut | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||
![]() | ![]() | ![]() | |||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||