- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.301
sağol canısımYyaaa senin o kuşunu yerim ben çok sevimliymis
Ooo tebrikler canım çok iyi
sağol kuşumÇok ıyii tebrikler
evet cnmInstagram'da kilo verme sürecini mi paylasiyorsun canim
sağol kuşumSaol cnm
insAllah cnm yediklerim malesef karbonhidrat ağırlıklı ama miktarlar çok az olduğu için tartıda eksi görüyorum sürekli önce sağlık cidden keyifle şöyle kahvaltı yapmayı özledim vala
Tebrikler canım güzel eksi
tamam cnmHiç sorun değil kaptanımben şimdi kilo bildirimi yapacağım ama cuma listesi dışında bir listede olmayım bir süre. Günde 1/2 kere bakabiliyorum her seferinde 30 sayfa birikmiş oluyor ben dahil olamıyorum bu süreçte kaptanım. O kadar vakit ayırma şansım yok benim açımdan çok kalabalık kim kimdi neydi ne oluyor hiçbişeyi takip edemedim o nedenle. Müsaadenle sadece kilo bildirimi yapayım alt listede bi kenarda takılayım
uuuuuuuuGeçen hafta cumartesi başlamıştım =76.6
Şuan = 74.7
Fark= -1.900
hadi şifa olsun kaptanım hoşgeldin tekrarGünaydın kızlarr
Hayırlı cumalar bol eksiler herkese
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimsabahtan doktora gittim geldim antibiyotik flaann yazdı ona başladım toparlarım umarım
sağol cnm senin de çok güzelDünkü menüm güzelmiş canım suda çok iyi sporda harika
galiba cnm bayağı yedim çünkü1.600 çok iyi ama yeni başladığımız için böyle sanırımbol eksilerimiz olur inşallah ,
yaa yerim yaa tosbik kedicikkkkk
cnm sen nasıl oldun toparlandın mı birazTebrikler canım
Harika canım listede isen veya listeye girmek istiyorsan notta nickin de olmalı onu gözden kaçırmışsın
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin şu ara okul işleri kaçırmışım hasta olduğunuGünaydın kızlarr
Hayırlı cumalar bol eksiler herkese
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimsabahtan doktora gittim geldim antibiyotik flaann yazdı ona başladım toparlarım umarım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımEki Görüntüle 2910376
+600
Kusura bakmayin kizlar 1 haftadir yatiyorum yemek filan yapamadim
Cherry Mom saglik iznine ayrilmak istiyorum canim
Güzel başlangıç maşallah canım
Her zmanki gibi ilk bildirim sendenGünaydın kızlar, cumanız güzel geçsin. Bol eksiler olsun
Eki Görüntüle 2910276
Geçen hafta 81.250
Hedef 79.800
Güncel 79.000
Haftaya hedefim 78 kg
Dahada yukarısı yokkkk aşağı ineceğizzz aldık gitti kuzum
Tatlım 1 hafta için çok ideal bir eksi beynine kilo veremiyorum sinyali gönderme ama yinede seni tatmin etmiyorsa sporu biraz arttırabilirsin3 Eylül Cuma
Geçen hafta 79.8
Güncel 79.1
Fark 0.7
Oran %0,877
Haftaya hedef 1 kilo
Ay ben niye böyle oldum ya ne güzel başlamıştım oysadaha fazla niye veremiyorum
Cherry Mom
Calypso95
Hu huuuuuu maşallah sanaa kuzumm
Ay deryacım ne güzel gidiyor hariikasın tebriklerSelam kizlaaar
Gecen haftaki kilom:75,65
Bugun: 74,90
Fark; 0,75
Yuzde: 0,99
Haftaya hedefim:74,40
Cherry Mom hzlsel @Ucmelekannesi
Ah o şok diyetler yinede çoğu gitmiş tebriklerrGeçen hafta : 62.8 kg
Bugun: 64.1 kg
Fark: +1.300 Gr
Şok diyeti birakinca 2,5 kilo kadar aldım 1 kilosunu verdim
Bu hafta için pek ümitli değildin değil mi eksiyi bulmuşsun :) tebriklerrGünaydın Canımlar :)
Geçen Hafta: 68,80
Hedef : 68,40
Bu hafta : 68,40
Fark:-400 gr
Yüzde: %0,581
Hedef: 68.00 :)
Tebrikler canımGeçen hafta: 57,7
Bu hafta: 57,4
-300 fark. @Sonsuz umutyarimuhendis hzlsel Cherry Mom
Eki Görüntüle 2910314
Çok güzel eksi canım tebriklerrrGeçen hafta:74,3
Bu hafta:73.5
Fark:0,8
Yüzde:1,067
Eki Görüntüle 2910316
Cherry Mom hzlsel @Lizozom55
Haftaya hedef:72,5
Haydi hayırlısı olsun nurcum
Kısa zmanda güzel eksi bence tebrikler
Tebrikler canımGeçen cuma 66.35
Bu cuma 65.9
Fark -450
Yüzde %0.680
Haftaya hedef :65
Eki Görüntüle 2910335
Cherry Mom @DeryaOnDiet
Daha da iyi olursun inşallah canımGünaydın kızlar
Hala tam toparlayamadim ama artık daha iyiyim şükür kilo bildirimi yapayım alıştırma olsun fotoğraf çekmeyi unuttum tabi
Geçen hafta: 81.70
Bu hafta: 80.70
Fark: -1
Yüzde: %1.224
Ay ne diyorsun süper süperKızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel eksilerimiz var çok mutlu oldumdaha da fazlaları haftaya inşallah
Bu arada ben tartı sonucuma bakmıyorum ama ablama sordum salıdan bugüne -2kg daymışım herhalde öyle dedi
Çok güzel eksii canım tebrik ederimKilo bildirimim:
Gecen cuma: 74.3
Bugun: 73.5
Fark: - 800gr
Haftaya hedefim: 72.2kg
Eki Görüntüle 2910343
Cherry Mom
kardelelen321
Eki Görüntüle 2910356
Eki Görüntüle 2910357
Canlar pazartesi 63.9 kg bugün 62.3 kg fark -1.6 kg
Cherry Mom kardelelen321 @Kubraaaccc
Cnm haftaya cuma hedefim 61.5 kg
Tamm aslıcım öyle yapalımHiç sorun değil kaptanımben şimdi kilo bildirimi yapacağım ama cuma listesi dışında bir listede olmayım bir süre. Günde 1/2 kere bakabiliyorum her seferinde 30 sayfa birikmiş oluyor ben dahil olamıyorum bu süreçte kaptanım. O kadar vakit ayırma şansım yok benim açımdan çok kalabalık kim kimdi neydi ne oluyor hiçbişeyi takip edemedim o nedenle. Müsaadenle sadece kilo bildirimi yapayım alt listede bi kenarda takılayım
Hayırlı olsun canım umarım faydalı olurBir diyetisyenin 3 günlük detoksunu yapacağım bu hafta kizlar. Tanı şekersize uydurarak
Çok iyi gitmiş canım tebriklerrr
Tmm kuzuum kendini toparla gel iyileşir iyileşmezz ama kilo almayı beklemeeEki Görüntüle 2910376
+600
Kusura bakmayin kizlar 1 haftadir yatiyorum yemek filan yapamadim
Cherry Mom saglik iznine ayrilmak istiyorum canim
Süper canım tebrikler
Teşekkürler canım maalesef geldim geleli hastayımHarika canım listede isen veya listeye girmek istiyorsan notta nickin de olmalı onu gözden kaçırmışsın
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin şu ara okul işleri kaçırmışım hasta olduğunu
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Güzel başlangıç maşallah canım
Süper eksi burcum
Çok şükür toparliyorum canım artık iyiyim menülerede katılım sağlamaya çalışırım insAllah artık biraz birazcnm sen nasıl oldun toparlandın mı birazdönüyor musuun
insAllah cnm tüm şifa bekleyenlerle beraber insAllahDaha da iyi olursun inşallah canım
Kaptancım noldu sana?Teşekkürler canım maalesef geldim geleli hastayım
Burcu bebiş yine formunda hahahahaha Tebrik ederiiimEki Görüntüle 2910356
Eki Görüntüle 2910357
Çok iyi canım
Sağ ol canım inşallah haftaya görebilirim ama bu hafta gibi olursa bir iki hafta daha beklemem gerekSen 6 lara gelmek üzeresin maşallah
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiGeçen cuma 66.35
Bu cuma 65.9
Fark -450
Yüzde %0.680
Haftaya hedef :65
Eki Görüntüle 2910335
Cherry Mom @DeryaOnDiet
Tebrik ederim canım hasta olmana rağmen kendini bırakmadın inşallah haftaya 7lerdesinGünaydın kızlar
Hala tam toparlayamadim ama artık daha iyiyim şükür kilo bildirimi yapayım alıştırma olsun fotoğraf çekmeyi unuttum tabi
Geçen hafta: 81.70
Bu hafta: 80.70
Fark: -1
Yüzde: %1.224
Ooo çok iyi canımKızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel eksilerimiz var çok mutlu oldumdaha da fazlaları haftaya inşallah
Bu arada ben tartı sonucuma bakmıyorum ama ablama sordum salıdan bugüne -2kg daymışım herhalde öyle dedi
Müthiş canım tebriklerKilo bildirimim:
Gecen cuma: 74.3
Bugun: 73.5
Fark: - 800gr
Haftaya hedefim: 72.2kg
Eki Görüntüle 2910343
Cherry Mom
kardelelen321
Tebrikler canım 6lara bir şey kalmadı
Bi an önce kavuşursun inşallah sağlığına kaptanımTeşekkürler canım maalesef geldim geleli hastayım
Süper canım 5lere dönersin yakındaEki Görüntüle 2910356
Eki Görüntüle 2910357
Mükemmel bir eksi tebrikler canım
Tebrikler canım çok iyi bir eksi
Olsun olsun eksi olsun bizim olsun
İlk kilomu atayım geçen çekildiğimi atmamışım
Haftaya hedefim 77.5 olsun
Emzirdiğim için hızlı vermek istemiyorum Eki Görüntüle 2910397
Canım nerde nasıl üşüttüğümü çok iyi biliyorum o yüzden covid değildir sanırımKaptancım noldu sana?Covid değildir inşallah. Bana olan gibi mi oldu yoksa? Ben ilk başta gitmeye direndim kendim iyileşirim evde diye de. Şimdi 3 antibiyotikle ancak toparladım. Hemen iyileş inşallah.
Harika gitmiş tatlımYaCherry Mom kaptanım ben kaç kiloyla gittiğimi hatırlamıyorum hiç. Sabah da tartılmayı unuttum yine. Kahvaltıda çok bi şey yememiştim sonra tartıldım. Yine de geçen haftaya göre vermiş duruyorum.
Gidilen hafta: Bilinmiyor.
Güncel: 67.4
Hedef: 66.8
Cherry Mom kardelelen321
Tebriklerr canım pazartesi korkuyordun sende eksiyi bulmuşsun ne yapalım her hafta 1.olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?