- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.601
Sagol canim.Kfc dürüm hiç yemedim kalorisine hakim değilim ama genel olarak güzel gibi menü cnm
Allah kolaylık versin bacım ayyy zor vala sürekli yemek hazirla
Ben bekarken öylesine yerdim son bı kaç senedir baya zevkle yiyorum açıkçası
Ay gülsem mi ağlasam mı ya halinize kv sinir oldum şu an her kafadan şimdi akıl dinle kendini başını kurtarayim derken seninkinita koymuş
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel bence
Afiyet olsun canim. Karbonhidrat almissin ama oran olarak cok degil. Sadece belki gofret olmayabilirdi ama haftada bir iki yenebilir bence. Sporu goremedim ??4 Eylül cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 küçük bazlama
Peynir
Acılı sos
13:00
2 gofret
1 bardak süt
15:30
1 çiçek ekmek
3 kaşık patates yemeği
Salata
Akşam 19:00
2 servis kaşığı kısır
1 bardak ayran
Domates salatalık
1 kornişon turşu
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim. Sporu hergun yapiyorsun artik, sahanee4 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çk bal
Ara
Türk kahvesi, züber, 1 küçük muz
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk kuru fasulye, 3 yk bulgur pilavı, 1 küçük kase yoğurt
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie
Cherry Mom @Tempus
Sporun da menun de gayet guzel olmus canim.sabah:3yk menemen küçük simit 1 2 zeytin çok az süzme peynir
Öğlen:bezelyeli tavuk sote 6yk
Akşam:1 kase nohut 5 yk bulgur pilavi
1.5lt su Full body anterman 10 dk +10000 adım
Cherry Mom hzlsel
Spor da menu d cooook guzel4 eylul menum:
10:00 kahve, 3 kuru kayisi
11:30 2 dlm ekmek, 3 dlm salam, 1 yumurta, domates salatalik 1kk peynir
14:30 sütlü kahve, 3 hurma
18:00 kfc dürüm, yarim bardak ayran, 1 tane citir kanat
2 mil. Leslie
1000 zıplama
10.500 Adım
2.5 lt Su
hzlsel
Cherry Mom
@kardelelen321
Yok kuzum gayet iyi bence. Belk uzum biraz fazla sekerli ama en azindan taze meyve.Bugünden önce sıfır kaçamak gidiyordum. Bugün menü yazıcam diye nazar değdi. Kalori toplamında bir sorun yok ama.
Kahvaltı (11.30): 1 haşlanmış yumurta, 27 gr tb ekmek, 20 gr yeşilzeytin, 1 küçük küp tuzu az köy peyniri, domates, salatalık, çay
Akşam (17.45): 1 kepçe tavuk haşlama (suyu az), 2 yk kısır
Ara: 1 mandalina, 80gr üzüm
Su: Bugün dışarıdaydım. O yüzden çok sayamadım ama az oldu.
Cherry Mom
Menu de spor da cok guzl canim11:30 1 haslanmis yumurta, 2 dilim hindi fume, 1 dilim peynir, ceyrek simit
15:00 1 muz
19:00 kabak yemegi, 1 dilim ekmek, 2 kasik yogurt
su 3 litre
Spor 30 dk leslie
Cherry Mom hzlsel
Maşallah arkadaşım güncel kilon çok güzel olmuş ben izne ayrıldığımda bayağı vardı şahanesin gerçektenBen şu an nerede durmam gerektiğine karar veremiyorum kaptanım bu kadar verdim az daha vereyim şu kiloyu da göreyim diye diye ilerliyorum nerede duracağım Allah bilir
şok olmak ne kelime kaptanım maske takılı bir de saç baş da değişince tanıyamadılargeliyorlar yanıma sürekli sana bakıyorum çok güzel olmuşsun diyorlar ben bu motiveyle 59 kiloyu görene kadar durmam
9ncu takım benim ilk takımım teeeee 2008 yılında amaTopluymuş muşAğzına yumruk yemiş gibi olmuştur herhalde
Boyun kaç canım ? Ben 100 kilodan indiğimde senin gibiydim ama hep 38 bedene sığdığımda bırakacağım diyordum 65-70 arası korumada idim evlendikten sonra hamile kalınca saldım doğum sonrası 78 kilo idim sonra bi baktım yaklaşık 1 buçuk yıl içinde 91 olmuşum derken o sıra 9. Takıma başladım yeniden 65e indim ve yine hamilelik Doğumdan sonra buralardayım anlayacağın
Bende diyete alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama akşamları bozuyorumIyi canim cok sukur bir sorunum yok kimseyle.33ten sonra ataninca cogunluga gore yasca büyüğüm zaten abla kardes geciniyoruz24 saat nobet cok zorluyor ama senin nasil giduyor görüşmeyeli neler yaptin.
Geliyor kaptanim bugun basladim diyete dun yapmadimo yuzden yazmadim
AyyyyOhh siz de ne gyzel yapmissinuz. Guzel oluyir haftasonu ailecek gecirilen zanan. Normalde is/okul/ev derken birbirimize zanan ayiramiyiruz.
ayy cok mutlu oldum canim. Ya bir de haftaya cumadan pazara sehir disina cikcaz evlilik yildonumumuzu kutlamaya, hic adam gibi kiyafetim yoktu kislik. Iyi oldu dedim esime artik kucuk tatilimize gidebiliriz. Yildonumu yemeginde giymek icin de pariltili bir elbise aldimnesem yerine geldi. Dusunup duruyirdum ne giycem diye.
Spor için daha enerjim yok cnm tam iyileşmeden spor yapabileceğimi sanmıyorumAfiyet olsun canim. Karbonhidrat almissin ama oran olarak cok degil. Sadece belki gofret olmayabilirdi ama haftada bir iki yenebilir bence. Sporu goremedim ??
Aklımdan hiç çıkmadı burası arada gelip okudum, sizleri gördüğüme bende çok mutlu oldum eskilerden kimse kalmamıştı herkez geri gelmiş nasıl mutluyumoyy aklımdaydın kuzum yaaaçok sevindim gördüğüme senii
tabi taşınma telaşesi yazamaman normalhoşgeldiin
Adımların muhteşem4 eylül
10.00 : salatalık domates,çeyrek yumurta,1dilim kaşar,2dilim beyaz peynir,1küçül milföy
12.00 : türk kahvesi
19.00 : 1 kase çorba,fırında azıcık patates 4 köfte, 5 z.yağlı sarma(bulgurlu),ayran
Su : 2lt
Spor : 20.000 adım
Cherry Mom Hedef60kgolmak hzlsel avutsunbahaneler
Arkadaş evinde olunca en az hasarla atlatmaya çalıştım
Temizlik yaparken kızlar anne sana müzik açalım diyor, hemen ümit besen, müslüm, arif susam açarlar bana biliyorlar onları dinlerken sesim çıkmadan iş yapıyorum, pop çaldılarmı başlıyorum değiştirin ben bunu bilmiyorum demeye yada onlara karışmaya,ben de lisede arabeks dinliyordumergenlik işte hayat çok zor anlaşılmaz geliyordu ne derdim vardıysa bu kadar dünyaları yıkacak kadar
şu an da arada dinliyorum dertleri bartmak istediğimde iyi geliyor derdim yokmuş be diyorum sonra
bi ara perili köşke dönmüştü burası evetAklımdan hiç çıkmadı burası arada gelip okudum, sizleri gördüğüme bende çok mutlu oldum eskilerden kimse kalmamıştı herkez geri gelmiş nasıl mutluyum
Benden de iyi akşamlar canımGünaydın herkese
Benimde aklıma hemen eski nickin geldiEski nickimi yemişsinafiyet olsun canıım şekersiz 21 gün imkansız ya haftada 1-2 gün yeterli
Bu evde poğaça yapacak fırınımda yok benim,Böyle canım sıcacık dereotlu peynirli sıcacık ağızda dağılan poğaça çekiyor
Sende hoşgeldin canım tekrardan bende gelmek istiyorum artıkGeldim kusuuumm
tabiki sevdiğini dinle cnm herkese iyi gelen müzik farklıTemizlik yaparken kızlar anne sana müzik açalım diyor, hemen ümit besen, müslüm, arif susam açarlar bana biliyorlar onları dinlerken sesim çıkmadan iş yapıyorum, pop çaldılarmı başlıyorum değiştirin ben bunu bilmiyorum demeye yada onlara karışmaya,
Güzel menu canım afiyet olsun3 EYLÜL
sabah
1 h.yumurta
Kk peynir
5 zeytin
1 TB ekmek
Çay
Ara
1 tabak yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe sucuklu kurufasulye
Salata
3 litre su
Hedef60kgolmak
Güzel menu canım afiyet olsun3 Eylül
Kahvaltı
2 dilim peynir
Domates Salatalık
2 dilim ekmek
6 tane zeytin
Ara
1 tane elma
Öğle
3 kaşık pilav
6 kaşık kuru fasulye
Salata
Akşam
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık bamya yemeği
Salata
4 kaşık yoğurt
3 lt su
5000 adım
Canım gofretler ile patates ve ekmek bir arada olmamış canim4 Eylül cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 küçük bazlama
Peynir
Acılı sos
13:00
2 gofret
1 bardak süt
15:30
1 çiçek ekmek
3 kaşık patates yemeği
Salata
Akşam 19:00
2 servis kaşığı kısır
1 bardak ayran
Domates salatalık
1 kornişon turşu
Su 2.5 lt
Güzel menu canım afiyet olsun4 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çk bal
Ara
Türk kahvesi, züber, 1 küçük muz
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk kuru fasulye, 3 yk bulgur pilavı, 1 küçük kase yoğurt
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie
Cherry Mom @Tempus
Güzel menu canım afiyet olsunsabah:3yk menemen küçük simit 1 2 zeytin çok az süzme peynir
Öğlen:bezelyeli tavuk sote 6yk
Akşam:1 kase nohut 5 yk bulgur pilavi
1.5lt su Full body anterman 10 dk +10000 adım
Cherry Mom hzlsel
Güzel menu canım afiyet olsun4 eylul menum:
10:00 kahve, 3 kuru kayisi
11:30 2 dlm ekmek, 3 dlm salam, 1 yumurta, domates salatalik 1kk peynir
14:30 sütlü kahve, 3 hurma
18:00 kfc dürüm, yarim bardak ayran, 1 tane citir kanat
2 mil. Leslie
1000 zıplama
10.500 Adım
2.5 lt Su
hzlsel
Cherry Mom
@kardelelen321
Güzel menu canım afiyet olsunBugünden önce sıfır kaçamak gidiyordum. Bugün menü yazıcam diye nazar değdi. Kalori toplamında bir sorun yok ama.
Kahvaltı (11.30): 1 haşlanmış yumurta, 27 gr tb ekmek, 20 gr yeşilzeytin, 1 küçük küp tuzu az köy peyniri, domates, salatalık, çay
Akşam (17.45): 1 kepçe tavuk haşlama (suyu az), 2 yk kısır
Ara: 1 mandalina, 80gr üzüm
Su: Bugün dışarıdaydım. O yüzden çok sayamadım ama az oldu.
Cherry Mom
Gayet güzel canım afiyet olsun11:30 1 haslanmis yumurta, 2 dilim hindi fume, 1 dilim peynir, ceyrek simit
15:00 1 muz
19:00 kabak yemegi, 1 dilim ekmek, 2 kasik yogurt
su 3 litre
Spor 30 dk leslie
Cherry Mom hzlsel
Hamburger fazla kalorili geldi canım4 eylul menum
12:00- 1 dilim tt ekmek, tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 yk ajvar, 1 yk sbzeli ezme.
16:00- 1 hamburger
su:2lt
Spor: 30 dk cardio
20 000 adim
Cherry Mom hzlsel @Ucmelekannesi
Dondurma daha masum olanlardan olsa güzel olurdu canımKahvalt: 1 dilim kepek ekmeği ile klasik kahvaltı
Öğle: 3 kaşık mantı ve yoğurt
Ara:cornetto keyif
Akşam: 4 dana köfte ekmek içsiz hazıladım yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
su:2 lt 8500 adım
@Sonsuz umut @yarimuhendishzlsel
Çikolatalı bir gün olmuş canımBugün de biraz fazla oldu,dünden az ama yine biraz olduyarın detoks farz oldu hehe
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,1 dilim süzme peynir,domates,1 kaşı acuka sos,baharatlı yeşil zeytin
ara 1 izmir bomba,şekersiz siyah çay
öğlen 1er kase taze fasülye yemeği, yayla çorbası, kurufasülye
ara 2 mandalina,whey proteinli smoothie, türk kahvesi ve kaju ezmesi 1 kaşık
akşam ızgara köfte,havuç salatası
ara türk kahvesi,2 parça sütlü çikolata
1 lt limonlu yeşil çay soğuk, 2 lt su
10.000 adım, 3 mil leslie, 15 dk bölgesel
hzlsel @Kubraaaccc
Güzel menu canım afiyet olsun4 Eylül
Kahvaltı : yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin
Öğle:, sütlü pekmezli yulaf
Akşam: sandviç
2,5 lt su, 30 dk yürüyüş,
Güzel menu canım afiyet olsun4 eylül
10.00 : salatalık domates,çeyrek yumurta,1dilim kaşar,2dilim beyaz peynir,1küçül milföy
12.00 : türk kahvesi
19.00 : 1 kase çorba,fırında azıcık patates 4 köfte, 5 z.yağlı sarma(bulgurlu),ayran
Su : 2lt
Spor : 20.000 adım
Cherry Mom Hedef60kgolmak hzlsel avutsunbahaneler
Arkadaş evinde olunca en az hasarla atlatmaya çalıştım
Sütlü mısır gevreği diyet olanlardan mi ? Acaba onun yerine klasik kahvaltı olsa daha mı iyi olurdu04.09.2021
Kahvaltı
-sütlü mısır gevreği
-sade kahve
Sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi
-5 yk barbunya
-1 kase yoğurt
Akşam
-salata
-1 bardak ayran
Sade kahve
Su 2,5 lt
Spor yok(okul alışverişi var)
Cherry Mom hzlsel
mmmmmmhÇikolatalı bir gün olmuş canım
Icisleri bakanligina bagli canim alimi d bakanlik yapiyor a 8/5 memur degilsim iste. Aynen sabah evrim geciriyorsun resmenhaydaaama ayıp ediyor da yaa sevmediği bu kadar belli edilmez ki demek ki virüsten o kadar gıcık kapmıyor oyy neyse karşılaştırmayayım sohbet değişik yerlere gidiyor hahaha Allah sabır versin sana da cnm normal ziyaret değil çünkü hem yalan söylemiş görümcesine karşı sen de baskı sorumluluk hissetmişsindir hem de sağlık durumunu kötü anlatıp insanları üstüne salmış tıh tıh tıh...
biraz da erken çıkıyorsun değil mi toplantı yol kontrol vswhatsapp te gördüm ama burda da olabilir cnm ya da telden bulabilirsin hıı baktım saunaymış
ooh çok güzel yapmışsınız cnm :) elbiseler elbet birgün olacak tekrardan ama onu bekleyip aynı kıyafetlerle gezme mecburiyetimiz yok en iyisini yapmışsın güle güle giy kuzm mutlu günlerde inşallah
ben de iyiyim cnm ailecek gezdik biz de ikeaya gittik şu bademli pastadan aldım buzlukta şu an hehe birazdan çikolatasını yicem 2 parçaben de pantolon almak istiyorum toparlayıcı çok moral veriyor iyi hissettiriyor valla haklısın ben de bulsam
hıım anladım cnmben bakanlık gibi hatırlamışım işyerini evet yaa 24 saat ama 10 yıl yaşlanmış gibi çıkıyodum ben de kolay gelsin cnm yemeği nasıl hallediorsun orda?
aynen cnm planı ona göre yapıcam başlarda çok sıkmadan gidicem alışana kadar, sonra dediğin gibi mesela 4 saat çalışmaya alıştıysam 2 saat çalıştığım gün off günü gibi gelir
Aaa sizin tayininiz cikmisti diyarbakira konusmustuk sanki biz de diyarbakirdayiz 4 yil bitti bizim. Hoageldin diyarbakiraCherry Mom
Hedef60kgolmak
İyi akşamlar güzel kaptanlarım Diyarbakırda 3 hafta oldu yaşamaya başlayalı az kaldı aranıza geliyorum bende inşallah ama kiloları aldımda geldim
Allahım ya biz etsek adımız kötü geline çıkarSorma kaptanım Almanya’dan geldi görümcesi onda kalacak kayınpederimde asla bırakmaz kvyi kıyamet koparır şimdi kaldık böyle
Ya zaten takımlar ilk 2008de başlıyor galiba baya eski üyesiniz zannedersem9ncu takım benim ilk takımım teeeee 2008 yılında ama
Sorma canım ben de korktum şimdilik aramız iyi ama bir gün bozulursa neler eder banaAynen eşim çok sever yemeyi
Ayy önceden kardeşim gelmişti ,o da sizin yeğen gibi surekli acıktım acıktım derdi en son dayanamadım, dedim yeter be bu ne, yeter git artık mutfağımdan bulaşık eksik olmadı seninle mi ugrasicam dedim
Ooo korkulur senin kvd denn , kiz nasıl rol yapmış be
En fenası oydu şu an insanlar beni zayıflıktan hasta sanıyorlar 70 kiloyum Allah aşkına ne kadar zayıf olabilirimhaydaaama ayıp ediyor da yaa sevmediği bu kadar belli edilmez ki demek ki virüsten o kadar gıcık kapmıyor oyy neyse karşılaştırmayayım sohbet değişik yerlere gidiyor hahaha Allah sabır versin sana da cnm normal ziyaret değil çünkü hem yalan söylemiş görümcesine karşı sen de baskı sorumluluk hissetmişsindir hem de sağlık durumunu kötü anlatıp insanları üstüne salmış tıh tıh tıh...
biraz da erken çıkıyorsun değil mi toplantı yol kontrol vswhatsapp te gördüm ama burda da olabilir cnm ya da telden bulabilirsin hıı baktım saunaymış
Aynen canım diyetisyen tavsiyesi şu vitamin takviyesi nasıl böyle cahil olabilir mişim psikoloğa gitmeyi düşünür müymüşümKfc dürüm hiç yemedim kalorisine hakim değilim ama genel olarak güzel gibi menü cnm
Allah kolaylık versin bacım ayyy zor vala sürekli yemek hazirla
Ben bekarken öylesine yerdim son bı kaç senedir baya zevkle yiyorum açıkçası
Ay gülsem mi ağlasam mı ya halinize kv sinir oldum şu an her kafadan şimdi akıl dinle kendini başını kurtarayim derken seninkinita koymuş
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel bence
anladım kuşumIcisleri bakanligina bagli canim alimi d bakanlik yapiyor a 8/5 memur degilsim iste. Aynen sabah evrim geciriyorsun resmenyemek geliyor canim öğretmen evinden. Oglen normal yemekler cikiyor aksam izgara pizza adana tarzi secenekler var. Orda buzdolabi ocak firin falan da var evden birseyler götürebilirim aksam icin .
Yavas yavas artir canim calismani. Sen istedikten sonra yapamayacağın sey yok
Aaa sizin tayininiz cikmisti diyarbakira konusmustuk sanki biz de diyarbakirdayiz 4 yil bitti bizim. Hoageldin diyarbakira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?