- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.141
Hoşbuldum canım ne güzel hepiniz bürodasınız takım dağıldı diye çok üzülmüştümHg canım
Haoşbuldum canımHoş geldin canım
Ay hadi bakalım hayırlısı inşallah.şifrelerimi unuttum kızKalbı henuz duymadık canım inş hamıleyımdir hala inanamıyorum dasagol canomm sen nerlerdesin yaaaa ozledıkkk
Almamış olma ihtimalim var mıHoşgeldin canım nasılsın
Kilo mu aldın yoksa de bakem
Evet cnm toplu halde buraya geldikHoşbuldum canım ne güzel hepiniz bürodasınız takım dağıldı diye çok üzülmüştüm
Haoşbuldum canım
Ay hadi bakalım hayırlısı inşallah.şifrelerimi unuttum kızben de 2. Yi istiyorum biliyorsun ama kocamı razı edemedim 1 taneyle kafayı yedin 2. Olmaz diyo
Kacla mezun olmuştun cnmAlmamış olma ihtimalim var mıaslanlar gibi 63.5 oldum Bebek yapcam nasılsa aman salla dedim kaç aydır kocam yapmıyor bari kiloyu vereyim dedim
Ay çok iyi olmuş valla çok sevindimEvet cnm toplu halde buraya geldik
58Kacla mezun olmuştun cnm
Allah'ım tek çocuk da rahat kız napcan.Almamış olma ihtimalim var mıaslanlar gibi 63.5 oldum Bebek yapcam nasılsa aman salla dedim kaç aydır kocam yapmıyor bari kiloyu vereyim dedim
5. Takım kucak açtı bizeAy çok iyi olmuş valla çok sevindim
Anaa bende bişey var sandım gi. Beş buçuk kilonun lafı mı olur verirsin sen hemen58geçen sene kasımdı sanırım
1 sene olacak nerdeyse 5.5 kg hiç bişey değil inan gayet iyi korumussun58geçen sene kasımdı sanırım
Sen bulursun bi yolHoşbuldum canım ne güzel hepiniz bürodasınız takım dağıldı diye çok üzülmüştüm
Haoşbuldum canım
Ay hadi bakalım hayırlısı inşallah.şifrelerimi unuttum kızben de 2. Yi istiyorum biliyorsun ama kocamı razı edemedim 1 taneyle kafayı yedin 2. Olmaz diyo
Onumuzdeki salı canımNe zmn gideceksin canım bı daha kalp atışı için
insAllah pıt pıt sesini duyar gelirsin canım sağlıklaOnumuzdeki salı canıminş güzel haberlerle gelırım, gunler gecmıyor resmen bana
Büyüsün diyor da ben 18 yaşında değilim kiAllah'ım tek çocuk da rahat kız napcan.
Ama kardeş de can tabi. Kocan neden istemiyor. Kızın zor bir bebek büyüsün mu diyor. Yoksa hiç mi istemiyor .
Çok kız al ver nereye kadar1 sene olacak nerdeyse 5.5 kg hiç bişey değil inan gayet iyi korumussun
onun gönüllü vermesi lazım besmeleli falanSen bulursun bi yol
Yaaa sesli güldümBüyüsün diyor da ben 18 yaşında değilim ki
Çok kız al ver nereye kadar
onun gönüllü vermesi lazım besmeleli falan
İns güzel haberlerle gelirsin canim. Yaz bize merak ederizOnumuzdeki salı canıminş güzel haberlerle gelırım, gunler gecmıyor resmen bana
Amin balımYaaa sesli güldümAllah iyiligini ,gönlünün muradını versin bacım
Sokakta kalmışa kucak açmak sevaptır5. Takım kucak açtı bize
Hee kolaydı en az 2 ay sık dişini demek oAnaa bende bişey var sandım gi. Beş buçuk kilonun lafı mı olur verirsin sen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?