- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.161
Yok orda haklısın ucunu koysan daha da gelir.Sokakta kalmışa kucak açmak sevaptır
Hee kolaydı en az 2 ay sık dişini demek obaktım kendim yapamıyorum buldum şifreleri deneye deneye
Helvasız olmaz ama yaCanım Türkiyeden Avrupaya ihraç ediliyo diye biliyorum bi araştır
Evet nolmuş
Yap yap cnm
Helva yedim biraz
Hoşgeldin cnm boyun kaçtı? 5.5 kg aldıysan 1 ayda bile verirsin58geçen sene kasımdı sanırım
5. Takım kucak açtı bize
Hoşgeldin cnm boyun kaçtı? 5.5 kg aldıysan 1 ayda bile verirsin
hoşgeldiniz sefalar getirdinizzz
He kızz 10 gr kadar yedimHelvasız olmaz ama ya
Ben o defteri de kaybederim. Bir insan 1 ayda 3 defa kredi kartı kaybeder miYok orda haklısın ucunu koysan daha da gelir.
Yaparsın sen yaparsın. Gece yarıları sporlar yapmış hatunsun sen. Kolaymi verdin o kiloları da alacaksın birde daha gelmekte iyi yapmışsın.
Ben ne yaptım sosyal medya şifrelerim , gmail hesap şifrelerim ve kk şifremi not defterine yazdım hayatta hatirlayamam
1.60 boyum canım. Ah hemencecik versem keşke. Aşırı abur cubur yiyorum hep ondanHoşgeldin cnm boyun kaçtı? 5.5 kg aldıysan 1 ayda bile verirsin
hoşgeldiniz sefalar getirdinizzz
Ben aşırı unutkanim diyordum ama sen daha fenaymissinBen o defteri de kaybederim. Bir insan 1 ayda 3 defa kredi kartı kaybeder mieşim en büyük korkum bi sabah kalkıp sen kimsin ne işin var benim yatağımda demen diyor
Aşkım aşırıya bu kilodaysan biraz dengeli beslenince düşünemiyorumBen o defteri de kaybederim. Bir insan 1 ayda 3 defa kredi kartı kaybeder mieşim en büyük korkum bi sabah kalkıp sen kimsin ne işin var benim yatağımda demen diyor
1.60 boyum canım. Ah hemencecik versem keşke. Aşırı abur cubur yiyorum hep ondan
Ya kız deli misin ne depresyonu bal hayat burda akiyorKk ve mail Şifremi unuttum. Bi türlü giremedim uzun süre. Gerçi giresim de yoktu. Sanırım azcık depresyona girdimkoşa koşa takıma geldim kapanmış sonra sizi burda buldum
Kıyamam ya ,inşallah biran önce şu sınıf mevcutları düzelirAy evet ya kızımda daha yarın ilk defa gidecek 3lu oturanlardan biri de o olacak
Offf deme yaaa inş saglıkla gecer bu süreçAy evet ya kızımda daha yarın ilk defa gidecek 3lu oturanlardan biri de o olacak
BuAşkım aşırıya bu kilodaysan biraz dengeli beslenince düşünemiyorum
PekiBudenizbenimadim yiyip yiyip kilo almaz, alsa da deli sporla hemen verir , bu grubu canlı tutacagına eminim. B breeze ile sporu costururlar
ayyyy ben fenayım yaaa
Nerelerdesin sen tatlım.ayyyy ben fenayım yaaa
40 dakika da olsa yaptım
O mu beni bitirdi ben mi onu bitirdim bilmiyorum
yüzüm yok balım gelmeye buralaraNerelerdesin sen tatlım.
Daha sık gelsene . Ozletmeyin yahu
Kız niye yüzün olmasın. Dök içini rahatla bebeğim ne kadar aldınyüzüm yok balım gelmeye buralara
Kız o ne demekyüzüm yok balım gelmeye buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?