- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.201
Kilo alan dönüyor sen kaç kilo aldın bacımHoşbuldum kızlar valla aldığım kiloların sebep olduğu depresif ruh halimle yaşayıp gidiyorum@hadikonusalim sen nasılsın canım ? @Ucmelekannesi seni görmemiştim inşallah diyet güzel gidiyordur
Ben de hafta sonu balık yapayım kendimle kv ye en iyisi o da ne yerse yesin artık
Afiyet olsun kuzum gözler yaşlıçikolata nerede
Ben de son dersim boş eşimi beklerken 45 dk yürüyeceğim
Hamsili pilav olacak bir de
Konserve veya fume seklinde heryerde var canim. Ama tazesu cooknadur bulunuyur. Burda ilk yillarda gitmedugim market kalmadiCanım Türkiyeden Avrupaya ihraç ediliyo diye biliyorum bi araştır
Evet nolmuş
Yap yap cnm
Helva yedim biraz
Ayy çok utanç verici valla söylüyemiyorumKilo alan dönüyor sen kaç kilo aldın bacım
e bunu da burda öğrenicez işteAh hayat tarzı yapsam ne mükemmel olurdu çok pis boğazım lanet olsun bu hayat
Bence hiç bekleme hemen gel canımAyy çok utanç verici valla söylüyemiyorumbiraz veriyimde utanmayacağım bi kiloyla kabul ederseniz geleyim
Çok teşekkür ederimBence hiç bekleme hemen gel canım
canım estağfirullah gel gelMerhaba herkeseizinsiz başka birinin evine girmiş gibi hissediyorum şu an sevgili 5.takım üyeleri eski takımımdan arkadaşları gördüm bi içim kaynadı hemen yazayım dedim.ben uzun süren 2 aylık bir memleket tatilinin(tatilde denmez ya pek) ardından eve döndüm. Sürekli yediğim içtiğim için vicdan azabından ve internet kıtluğından takıma giremiyorudum bi geldim kapanmış gruplara bakayım kızlar belki oradadır diye ilk 5 .takıma girdim sezgilerim gerçekten güçlüymüş sizi burada buldum @Goklerce Fit mutlu anne @Jasminium84 Pnrrr-12 @Ezogelin56 kızlar nasılsınız göremediğim kim var başka UcanSupurge zehram nerelerde doğumuna az kaldı Eylül'de ayrılacağım diyordu sanırım Ekim'de doğum vardı @Breeze96 ne yaptın burada mısın canım
cnm 12.5 grdı biri yani 25 gr yemiş oldum toplam kalori 950 oldu bugün kh da 60 oldu valla çok iyiYine şekersiz olmadıneyse 2 gofrişe şükrediyorum tabi bir de helva var Ben de güya yürüyüş yapacaktım ama çok rüzgârlı artık bugün adımlarım azcık olmuş oldu Akşam eve gidip yemek yemeyi iple çekiyorum çok acıktım
canım burda da sürekli olmuyor arada çıkıyor aslındaKonserve veya fume seklinde heryerde var canim. Ama tazesu cooknadur bulunuyur. Burda ilk yillarda gitmedugim market kalmadiAyda yildabur geliyor o zamana denk gelirsem aliyorum.
65 miAyy çok utanç verici valla söylüyemiyorumbiraz veriyimde utanmayacağım bi kiloyla kabul ederseniz geleyim
68.0canım estağfirullah gel gel
cnm 12.5 grdı biri yani 25 gr yemiş oldum toplam kalori 950 oldu bugün kh da 60 oldu valla çok iyi
olsun leslie yapmıştın galiba di mioyy hadi afiyet olsun şimdiden cnm
canım burda da sürekli olmuyor arada çıkıyor aslında
65 mi
Harika!
Allah canın almaya68.0bi çırpıda söyledim ama çok utandım
Tahmin ettim inan anksiyete sorunu yaşadığını atabildin mi üzerinden peki alışabildin mi ?Değişik bir haftasonuydu canım.Normalde hep yazarım bilirsin.Okul açılacak gerginliği hakimdi evde.zaten diyet spoe yok haftasonu +1 geldim.
Denizzz özlemişim nasılsın ?Kk ve mail Şifremi unuttum. Bi türlü giremedim uzun süre. Gerçi giresim de yoktu. Sanırım azcık depresyona girdimkoşa koşa takıma geldim kapanmış sonra sizi burda buldum
Hepimiz buradayızMerhaba herkeseizinsiz başka birinin evine girmiş gibi hissediyorum şu an sevgili 5.takım üyeleri eski takımımdan arkadaşları gördüm bi içim kaynadı hemen yazayım dedim.ben uzun süren 2 aylık bir memleket tatilinin(tatilde denmez ya pek) ardından eve döndüm. Sürekli yediğim içtiğim için vicdan azabından ve internet kıtluğından takıma giremiyorudum bi geldim kapanmış gruplara bakayım kızlar belki oradadır diye ilk 5 .takıma girdim sezgilerim gerçekten güçlüymüş sizi burada buldum @Goklerce Fit mutlu anne @Jasminium84 Pnrrr-12 @Ezogelin56 kızlar nasılsınız göremediğim kim var başka UcanSupurge zehram nerelerde doğumuna az kaldı Eylül'de ayrılacağım diyordu sanırım Ekim'de doğum vardı @Breeze96 ne yaptın burada mısın canım
Hay ağzınız bal yesin ne güzel motive ettinizHarika!2 ay sonra 60sın, sonra da kalanı yavaşça verirsiin çabuk gel yarın başla işee
İyiyim canım ne yapayım ilginç bir tatil dönemi idi bol yemeli gezmeli bazen ağlamalı bazen sinirli bazen neşeli öyle koşturmaca devam ediyoruz. Sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah isim düşündündünüz müTahmin ettim inan anksiyete sorunu yaşadığını atabildin mi üzerinden peki alışabildin mi ?
Denizzz özlemişim nasılsın ?
Hepimiz buradayızgeçen haftadan beri okula gidiyorum 37ye kadar çalışabilir raporu aldım haftaya cuma ayrılıyorum izne bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın canım ?
Evet zehram batırdım farkındayımAllah canın almaya
Tam karar vermemekle beraber Taha en sıcak olduğumuz şu sıraİyiyim canım ne yapayım ilginç bir tatil dönemi idi bol yemeli gezmeli bazen ağlamalı bazen sinirli bazen neşeli öyle koşturmaca devam ediyoruz. Sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah isim düşündündünüz mü
Tabii ya nolacağğıdıııHay ağzınız bal yesin ne güzel motive ettiniz
Yeniden bı çırpıda verirsin insAllah cnm su korumayı bı öğrensek asıl olay o malesef sağlık olsun kalıcı ver bundan sonra insAllahAyy çok utanç verici valla söylüyemiyorumbiraz veriyimde utanmayacağım bi kiloyla kabul ederseniz geleyim
Delü şakasına diyorum he ben de çok iyi durumda değilim 15 kilo aldımEvet zehram batırdım farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?