- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.361
Olabilir tabiki canim. Her cocuk farkli sonucta. Sen uzme kendiniİnşallah canım teşekkür ederim bugün biraz kıslttk oulda kalış süresini daha mutlu ayrıldı akşamda ağlamadan uyudu bu hafta böyle devam edelim dedim öğretmene o da tmm dedi demekki bir anda fazla geldi cocuğa kademeli kademeli arttıracağız saatlleri
Bekliyoruz canım eminim çok fark etmiştirBirazdan hem tartilcam hem de vucut olculerimi karsilastircam canim. 1 ay once almistim bakalim 1 aydir sporun etkilerini gormus miyum
Yok cnm vermedim ama biz 2 ay once memeyi biraktik artk deliksiz uyuyor zaten cok sukur sadece normalde uykuya yatma saati 10-12 arasi dun erken yatti ya tekrar uyanrmi diye korktm ama oyle olmadi.Uyku egıtımı verdın mi , sık uyanmalar bıtıyor
Yaaa sende oyle dersenn biz napalimm bende costum kilo da yaniiAhh keşke ama artık kendime hiç güvenim kalmadı aylarca uğraşıp zar zor kilo verip bir iki ayda geri almak artık canımı sıkıyor
Aaa yeni tanışıyoruz çok pardon
Memnun oldum o zaman
Ahhh ne yemedin diye sorsan daha kolay bi cevap verebilirdim
İyiyim kuzum sen nasılsın
Ahhh bi de beni duysan
Aaaa bebiiişşşş
Yaklaşmaya cesaretim yok sanırım
Ortimm cok guzel afiyet olsun sporun d sahane7 eylul menum
10:00- 2 yumurtadanispanakli yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk pesto sos, 1 dilimtt ekmek
14:00- 1 kase icine 2 yk yulaf, 2ceviz, 1 avuc findik, yogurt, tarcin, kakao, muz ve seftali karisimi.
17:30- 1 kase ezogelin corbasi, 1 kase kiymali sebze yemegi, 1 bardak ayran.
20:00- 1 bardak kefir
su:2,5 l
Spor: 30 dk interval cadio
11000 adim
Cherry Mom hzlsel Pnrrr-12
Insallah cnm aslında o an yerken iyi sonrasi pismanlik keske yemeseydimGofretle limonata olmamış diyecektim ama spor o kadar harika ki görmüyor gözlerimhem de Hedef60kgolmak ın naneli suyu var daha ne olsun
Kuzum afiyet olsun şahane menümenü listesi Hedef60kgolmak da beni spor yaptığında etiketlersin canım
Soğuk baklavalar artı olarak gelmez inşallahşu soğuk baklavayı bir tadamadım gitti
Mükemmel menü de spor da
Afiyet olsun canım
Ekmek kadayıfını da yediğini göre yarın tam motive başlıyorsun kaymaklı mıydı bari
Çok güzel menü canım afiyet olsun spor da var
Önce kıymalı börek olmamış diyecektim ama 4 dilim baklavayı görünce unuttum onu
Haklisin ortimm dun uyuuyp kaldigm icin yapamadim ama bugun fazlasiyla telafi edicem insallah adım ve spor olark bide odem suyu hazirladim kendime ve aksama da kabak dusunuyormAfiyet olsun canim. Sporun da cok guzel
Adimlarin sporu harika canim. Sadece o gofret biraz goze batiyor ama erimistir b kadar harekete
Afiyet olsun canim. Menun gayet guzel
Sadece baklava olmamis ortim. Afiyet olsun. Adimlarini da 10000 e tmmlamaya calisirsan iyi olur. Hicbirsey yapamazsan odadan odaya kos zipla, yerinde adim at. Ben hava kotu oluncaboyle tamamliyorum adimlarimi
Günü baya erken kapatiyorsun canim ondan acikiyorsundur. Kahvaltıyı mi biraz geç yapsan. Yada dediğin gibi 3 Ogün daha iyi olacak belkide.7 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
Kk peynir
İki dilim ekmek
Ara:1kase yoğurt
1elma
Akşam:16.00
1kepçe yayla corbasi
Avuc ici kadar tavuk göğüs eti
1biber dolması
Su:2litre
Spor:13bin adım
UcanSupurge Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
kuzum yaaa verip verip ışık hızıyla geri aldığım için kızıyorum ben kendimeYaaa sende oyle dersenn biz napalimm bende costum kilo da yanii
Ortimm cok guzel afiyet olsun sporun d sahane
Insallah cnm aslında o an yerken iyi sonrasi pismanlik keske yemeseydim
Haklisin ortimm dun uyuuyp kaldigm icin yapamadim ama bugun fazlasiyla telafi edicem insallah adım ve spor olark bide odem suyu hazirladim kendime ve aksama da kabak dusunuyorm
Ben de geliyomHe aldım yağları geldim
Öyle öyle 800 gramın hakkını yemeyelim pleaseyok 56 değildim 56,8 falandım lütfen
Anaokuluna yazdırdım canım bu yıl 2 yıl anaokuluna göndercem Kasım 2016 lı seninki ne yapıyor alışmıştır sen işe başlayalı sensizliğeOy kuzum ya kiyamam aradaki konusmalari kacirdim 1. Sinif mi anasinifi mi?
Sen bilirsin canım olabilir tabi bol bol freemiz varyok 56 değildim 56,8 falandım lütfen
inşallah canımm
ahhh keşke, inşallah yaa
başlayalım o zaman bugün olmaz mı
tühh yaaa listeye giremiyorum o zaman
free takılsam mı peki
o ne demek balım anlamadım
Birden kısıp aşırı aç kalarak kilo veriyorsun diyeti bırakınca hop alıyorsun çok çok hızlı. Halbuki yiyerek versen yavaş alırsıno ne demek balım anlamadım
Sagol canimSüper menü canım
Kalabalık gözükse de güzel menü canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü Afiyet olsun canım
Güzel menü bence aradakiler yakmissindr diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım güzel bence yine baklavaya rağmen
Süper menü afiyet olsun
Süper menü Afiyet olsun canım
Kadayıf ne kadar bı o göze batıyor ama yakmissindit insAllah canım
Baklava çok olmuş canım diğerleri güzel afiyet olsun
Güzel menü Afiyet olsun canım
Güzel menü afiyet olsun canım
Sagol ortimYaaa sende oyle dersenn biz napalimm bende costum kilo da yanii
Ortimm cok guzel afiyet olsun sporun d sahane
Insallah cnm aslında o an yerken iyi sonrasi pismanlik keske yemeseydim
Haklisin ortimm dun uyuuyp kaldigm icin yapamadim ama bugun fazlasiyla telafi edicem insallah adım ve spor olark bide odem suyu hazirladim kendime ve aksama da kabak dusunuyorm
eeee yaniBen de geliyom
Öyle öyle 800 gramın hakkını yemeyelim please
ehhhh geldim o zaman ben, hadi bismillahSen bilirsin canım olabilir tabi bol bol freemiz var
yaa işte bendeki sıkıntı yemeeye başladı mı durduramıyorum kendimiBirden kısıp aşırı aç kalarak kilo veriyorsun diyeti bırakınca hop alıyorsun çok çok hızlı. Halbuki yiyerek versen yavaş alırsın
günaydııın dünden -300 gr balımmmGünaydın kızlar
evet evet yiyelim zayıflayalımm güzelleşeliimBirden kısıp aşırı aç kalarak kilo veriyorsun diyeti bırakınca hop alıyorsun çok çok hızlı. Halbuki yiyerek versen yavaş alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?