- 23 Mart 2016
- 29.835
- 90.287
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.321
Çok teşekkür ederim pacomCherry Mom kaptanıım nasıl oldun, iyileştin mi? İyileşemezsem doktora gidicem diyordun. Merak ettim seni.
@yarimuhendisHedef60kgolmak bebeklerim sizler nasılsınız? Benim okul, dershane işleri yüzünden çok giremiyorum ama aklım sizde.
Benim başımın altından çıkmadı kaptanım hiç haberim yokGeçmişi okuyamayan ben
Neler oluyor burada
Hayat kayıt altına almak için çok kısa deyip yiyorum sonra pişman oluyorum varoluşsal bir sorunum vare bunu da burda öğrenicez iştetek yapmak gereken ne yediğinin farkına olmak ve kaydını tutmak
Kaç kilo aldın TL bazında68.0bi çırpıda söyledim ama çok utandım
Ayy zehrolun ben de çok özledim. Değişik bi dönem geçirdim parçalı bulutlu kar yağışlı. Kilo vereyim de mutlu olayım diye geldimDenizzz özlemişim nasılsın ?
İyi sayılırım bebişim kötü ve saçma bi dönem geçirdim. Mutsuz olmak için baya oturup çetele tuttum sanırımHosgeldinn cnm nasil gidiyorr kizz
Yanlış kilo veriyor bebem hep ondanAhh keşke ama artık kendime hiç güvenim kalmadı aylarca uğraşıp zar zor kilo verip bir iki ayda geri almak artık canımı sıkıyor
Hoşbuldum canım. Yok bizim kapanan takım buraya Demir atmış bulmuşa döndüm
Kaptanım sanırım benim de 6 ay dolmadı ben 6 ayı tamamlayana kadar free de takılsam olur mu@Jasminium84 selam canım hoşgeldin
Dediğin gibi sende mezuniyet çoken son 5 haziranmış eğer mezuniyet kilonun altında isen hemen listeye girebiliyorsun
Ama mezuniyet kg nin üstünde isen (56,55) 5 aralıktan sonra6 ay bekleme süresi oluyor
İnşallah canım teşekkür ederim bugün biraz kıslttk oulda kalış süresini daha mutlu ayrıldı akşamda ağlamadan uyudu bu hafta böyle devam edelim dedim öğretmene o da tmm dedi demekki bir anda fazla geldi cocuğa kademeli kademeli arttıracağız saatlleriAlisacak canim zamanla. Bir iki hafta icindealisir. Eminim ki cok zor oluyor sana ama uzulme, ilk defa senden ayrildigi icin oyle.
Fit vücudum TL gibi değer kaybederken kilolarım ve yağlarım dolar kuru gibi zirveyi gördüHayat kayıt altına almak için çok kısa deyip yiyorum sonra pişman oluyorum varoluşsal bir sorunum var
Kaç kilo aldın TL bazında
Ayy zehrolun ben de çok özledim. Değişik bi dönem geçirdim parçalı bulutlu kar yağışlı. Kilo vereyim de mutlu olayım diye geldimcuma başlıcam inş
İyi sayılırım bebişim kötü ve saçma bi dönem geçirdim. Mutsuz olmak için baya oturup çetele tuttum sanırımneyse senelik depresyon hakkımı kullandım şükür şimdi yağlarımı Aycan inşallahü Teala
Yanlış kilo veriyor bebem hep ondan
Ohh yarasın maşallahFit vücudum TL gibi değer kaybederken kilolarım ve yağlarım dolar kuru gibi zirveyi gördüyaklaşık 10 kilo
Afiyet olsun yaramasın insAllahAboww gelemedim birsuru sayfa birikkmis. Esim bugun ve yarn evde disardaydik e bebekten alincaklar vardi onlari halletik sonra buyuk parka gittik arkasindan market ugrayip eve geldk derken yemekti oglanı yikadik falan bi turlu oturamadim he bide meshur baklavamizi yaptim esim israr edince uzerine adetimde gelince dayanamadim yedm insallah cumaya kotu etkilemez :/ gecmise bakaym sonra menu mu yazicam
İnsanın kendi evi düzeni başka cidden halledersinİnşallah canım kendi evimde kendi düzenimde daha iyi veririm diye düşünüyorum
Ben pek anlamam ya yakından görmek lazım ama alabalık vardır şu an zira biz onun için gidicez yarınAlabalıkmı bu , balık sezonu acılmadı daha demi
Yok canım parktan değil eşim getirdi büyük ihtimal iş yaptığı kişilerden pozitif olup saklayanlar varmış sanırımParktan mı bulastıgını dusunuyosun canım
Tövbeler olsun ya kadın durmadan doğurmuş doğurmak gençleştiriyor tezini doğrulamışAminnnn ama nolur bi bak o sayfaya şok geçirceksin:) okadar cocuk ve kadının fitliği ilham vericitaş mubarek , insan bi yaşlanır çöker şişer yok yaw
Yaaaaaaaa yazım diline bayıldımFit vücudum TL gibi değer kaybederken kilolarım ve yağlarım dolar kuru gibi zirveyi gördüyaklaşık 10 kilo
Kız adam kahvaltı yapıyordu ertesi gün sabah kadar birşey yemiyorduEşini o kadar iyi anlıyorum ki
Öyle deme canım, bunlarin çoğu odemdir ilk başta çabuk gider sen basla gayret et muhakkah vereceksin yineBuralardayım gider miyim hiçbenimde gözlerim parladı sizi görünce .evet arkadaşlar sağolsun bana da çok sıcak davrandılar hadi gel başla dediler pisboğazlığım yüzünden emeklerimi hiç ettim ama bu son olacak inşallah
Aynen canım keşke ızgara olsaydı beni baya yaktı balık akşam çok çay içtim ama hala yaniyorumAfiyet olsun canım balıklar keşke ızgara olsaymış
Afiyet olsun canım keşke sporda olsaydı
Afiyet olsun canım
Ooo kaptanım takım coştu hep beraber çikolata detoxuna başlıyoruz , fonduler , cikoltalar suflelerle dolu bir detox garanti 3 kilo diyorlar, spor yeşil çay yasakGeçmişi okuyamayan ben
Neler oluyor burada
Ya yerim onu ben ,içim parcalaniyor böyle olunca, inşallah çabuk alışır da canım sen de uzulmeSin , kademeli arttırmak daha mantıklıİnşallah canım teşekkür ederim bugün biraz kıslttk oulda kalış süresini daha mutlu ayrıldı akşamda ağlamadan uyudu bu hafta böyle devam edelim dedim öğretmene o da tmm dedi demekki bir anda fazla geldi cocuğa kademeli kademeli arttıracağız saatlleri
Süper menü canım6Eylül menüm
Kahvaltı:9.30
4zeytin
Çeyrek kk peynir
2dilim ekmek
Aksam:16.00
1kepçe yayla çorbası
4yk et sote
Salata
Yogurt
18.00
1bardak süt
4ceviz
Spor:15 bin adım(resmini cekmeyi unuttum sıfırladı)
Kalabalık gözükse de güzel menü canımHellööğğ
6 eylül menüsü
Kahvaltı
Bir yumurtadan omlet
Domtis salatalık peynir zeytin
1 dilim tbe
Öğle
Fırında tavuk bir parça
3 yk bulgur pilavı
1 yk yoğurt
15:00
3adet yaprak galeta
Akşam 19:30
2 kase domates çorbası
1 dilim tbe
Gece
2 incir bir avuç üzüm bir avuç fındık
Su 1.5 lt
Spor yok
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun canım güzel menüBugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı yağsız omlet,40 gr hellim peyniri, karpuz
Ara sade nescafe gold, 6 badem ve 2 ceviz
Öğlen balık ızgara,salata
Ara 10 gr tahin helvası,200 ml light sütlü lifli kahve,2 mini gofrik
kocaman kupada naneli limonlu yeşil çay ıscak ıscak
2.5 lt su
6000 adım,15 dk leslie
hzlsel
Güzel menü Afiyet olsun canımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, litalif
Akşam
1 kepçe ayran aşı, 7-8 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1 wasa, 3 yk yoğurt
3 mil Leslie, 5 bin adım, 2 LT su
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Güzel menü bence aradakiler yakmissindr diye düşünüyorum7 Eylül salı
10.30
2 yumurtadan omlet
Bir kase cacık
Domates yeşil biber
15.50
1 çikolatalı gofret
1 bardak limonata
19.30
Patlıcan oturtma 4yk
Bulgur pilavı 4 YK
Salata
1litre naneli limonlu yeşil cayHedef60kgolmak
Su 2bucuk litre
30 dakika 3 mil Lesliehzlsel Cherry Mom @Breeze96
Eki Görüntüle 2912791
Afiyet olsun canım güzel menü7.09 Menü
Sabah (8.30): 25 gr tb ekmek, 6 küçük yeşilzeytin, domates, salatalık, 20 gr kadar peynir
Öğle (14.30): Tavuk ızgara (porsiyonunu bilmiyorum, bugün hep dışardaydım ama büyükçeydi), haşlanmaış sebzeler, 2 minik sos kasesine sos (ikisi de sağlıklıydı. Biri domatesli, biri yoğurtlu bi şey)
Ara: Türk kahvesi, 1 minicik kuş lokumu
Eve şimdi adım attım.O yüzden yemek faslını kapatıyorum bugün. Su da çok içemedim dışarıda tuvalete girmemek için. Ama yarın bolca içerim.
Cherry Mom hzlsel hzlsel menüleri sen kontrol ediyorsun sanırım. Beni de listeye ekler misin?
Afiyet olsun canım güzel bence yine baklavaya rağmen7 eylul Menum:
9:00 kahve, 1 hurma
11:00 2 dilim tb ekmegi, 1 yumurta, 1kk peynir, domates saltalik, 2 dilim hindi fume salam
15:30 sütlü kahve, 1 kase meyveli yogurt
18:00 1 tabak taze fasulye, salata,
19:00 1 sutlu turk kahvesi, 2 dilim soguk baklava :/ dayanamadim malesef (10gune yakindir geciken reglimde gelince)
5.500 Adım
2.5 lt Su
@DeryaOnDietCherry Mom
Süper menü afiyet olsun7 eylül
10.00 : 1 tb tost,1dilim peynir,salatalık
13.30 : 1 kupa sütlü nescafe, 2 avuç beyaz leblebi
18.30 : tavuklu salata
Su : 2.5lt
Spor : 35dk cardio,10000 adım(tempolu yürüyüş tek seferde)
Süper menü Afiyet olsun canım
Kadayıf ne kadar bı o göze batıyor ama yakmissindit insAllah canım7 Eylül 21
Sabah yok
Öğlen beğendi yatağında köfte, ezogelin çorba
Akşam yine köfte, ekmek kadayıfı, salata
15500 adım
2 litre su
Afiyet olsun canım güzel menü7 eylul menum
10:00- 2 yumurtadanispanakli yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk pesto sos, 1 dilimtt ekmek
14:00- 1 kase icine 2 yk yulaf, 2ceviz, 1 avuc findik, yogurt, tarcin, kakao, muz ve seftali karisimi.
17:30- 1 kase ezogelin corbasi, 1 kase kiymali sebze yemegi, 1 bardak ayran.
20:00- 1 bardak kefir
su:2,5 l
Spor: 30 dk interval cadio
11000 adim
Cherry Mom hzlsel @Pnrrr-20
Baklava çok olmuş canım diğerleri güzel afiyet olsun7 Eylül
Kahvaltı yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık
Öğle kavun , 2 dilim kıymalı börek
Akşam az fırında et, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 dilim baklava
2 lt su @kardelelen321
Afiyet olsun canım güzel menü07.09.2021
12.30
2 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim karpuz, 1 dlm ekmek
16.00 sade kahve,1 armut
20.00 yaklaşık 2 porsiyon vardır balik tava( istavrit , çinekop karışık) salata, 3 acı biber turşusu , 1 dilim ekmek
20.30 diyet bar ( canım çok tatlı çekti)
Şu: 2 lt
Güzel menü Afiyet olsun canımPazartesi
Sabah
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalik
Aksam
Firinda tavuk sinitzel
Yarim porsiyon spagetti
Sali
Sabah
Menemen
Peynir zeytin
Domates salatalik
2 dilim kizarmis ekmek
Aksam
1 porsiyon yesil mercimek yemegi
Yarim kase yogurt
Koz patlican salatasi
Güzel menü afiyet olsun canım07.09.2021
Sabah klasik kahvaltı +kaymak+2 dilim ekmek
Öğle fırında tavuk 1 parça
Akşam 19.005 kaşık pilav (pşrinç) sebze yemeği
3 litre su 5000 adım
@avutsunbahaneler
Bir leylak klasiği diyelimYaaaaaaaa yazım diline bayıldım
Oy kuzum ya kiyamam aradaki konusmalari kacirdim 1. Sinif mi anasinifi mi?İnşallah canım teşekkür ederim bugün biraz kıslttk oulda kalış süresini daha mutlu ayrıldı akşamda ağlamadan uyudu bu hafta böyle devam edelim dedim öğretmene o da tmm dedi demekki bir anda fazla geldi cocuğa kademeli kademeli arttıracağız saatlleri
Sen de sağolSağol canım
Tek öğün zor olabilir kuzum yoğunluk az olan günde bile insan bişey atıştırmak istiyor çünkü ama şöyle olabilir öğle yemeğinden önce kahve ve yanında ceviz hurma tarzı ,öğlen güzel bir yemek sonra da bir tane daha ara öğün cnmGün içinde sorun yaşamıyorum hastanede bir şekilde yiyorum ama eve gelince problem başlıyor. Sabah 6 akşam 8 dışarıdayım. O saatte gelip yemek yapamıyorum. Yapsam da çok geç kalmış olacağım. Ben eskisi gibi günde tek öğün beslenip onu da iş saatlerine göre uydursam daha iyi olacak sanırım. Günde 5 vitamin alıyorum ayakta kalmak için ama kilo da veriyordum.
Valla kaptancığımızın yokluğundan istifade kaptan yardımcısı olarak neler paylaşıyorum beni atacak yardımcılıktan
Canım estağfurullah herkes artı gelebilir insanız sonuçtahzlsel canım Cuma tartıda çıkacak rakam için şimdiden özürlerimi ileterek açlık orucumu başlatıyorum o halde, gerçekten günde bir kaç öğün yemek yeme fikri bile beni çok demotive etti. Aralıklı olunca en azından oruç saatimdeyim deyip yemiyordum. Şimdi kim ne ikram etse alıyorum, hastalarımız da saolsun kekler börekler geliyorlar sürekli..
Tabi ya naneli limonlu yeşil çay var laf yokGofretle limonata olmamış diyecektim ama spor o kadar harika ki görmüyor gözlerimhem de Hedef60kgolmak ın naneli suyu var daha ne olsun
Önce kıymalı börek olmamış diyecektim ama 4 dilim baklavayı görünce unuttum onu
Sağol cınımsAfiyet olsun canim. Sporun da cok guzel
Oh oh afiyet şifa olsun balımAfiyet olsun canım,bugün sezonu ben de açtım. Taze olta balığı gelmiş , bu sene balık güzel olacak gibi diyorlar inşallah olur
Süper menü Afiyet olsun canım
Hg güzellikPazartesi
Sabah
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalik
Aksam
Firinda tavuk sinitzel
Yarim porsiyon spagetti
Sali
Sabah
Menemen
Peynir zeytin
Domates salatalik
2 dilim kizarmis ekmek
Aksam
1 porsiyon yesil mercimek yemegi
Yarim kase yogurt
Koz patlican salatasi
Bu saatte hem de aman Allahım şu özgüvene bakhzlsel cnm yarına eksi geliyorum o yüzden söyliim 60 gr pirinç mısır patlağı diski yedim ve 2 parça ikea çoklıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?