- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.521
Yok artık hala hastalık yok diyen var ve o kişi de eğitimciBazı okullarda müdürler de takmıyor kimi kime sikayet edelim.Bazı öğretmen çift maske takıyor bazi öğretmenler hic takmıyor.Oğlumun okulunda korona yok diyormuş dalga geçiyormuş öğretmeni dikkat edenlerle.Dediğin gibi herkes dikkat edecek ki okullar kapanmasın.ama nerde
@bilgem tomris ten kopya mı çektin heheKendimi tanıtmadan çok hızlı giriş yaptım biraz bahsedeyim bana kısaca leylak diyebilirsiniz.38 yaşındayım öğretmenim 1 çocuğum var .Geçen yıl Aralık'ta 74 kilo ile başlayıp 30 Nisan'da 57 ile mezun oldum 17 kilo verdim (ahh güzel günler )şu an Antalya da yaşıyorum memlekete tatillerde gidip boğazımı büyütüp geliyorumYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (ay çok klasik oldu )
kuzu detoks mu yapıcaksın çok yapma nolur8 Eylül Menü
Sabah-Öğle:
1 adet yumurta (haşlama)
kırmızı biber domates salata
1 dilim peynir
10 zeytin (yeşil)
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak kırmızı biber domates soğan atom maruldan oluşan yağsız bol limonlu salata
Yarım muz
Su: 2.5 litre
Spor: Bugün sadece 5000 adım (Bu kısım artacak inşallah)
Valla translate yszasım var acep sen mi söylesen anlamınıbreathe in breathe out
Himm hic eklemedim zerdecal. Eklerim canim hatta evde vardi.ooo sü
permiş kuşum bi de zerdeçal ekle baksütlü kahve içiyorsun ya ona güzel oluyor ya da omletlere
yavaşça nefes al ver cnmValla translate yszasım var acep sen mi söylesen anlamınışimdü baktım
çok faydasını görrsün cnmHimm hic eklemedim zerdecal. Eklerim canim hatta evde vardi.
Daha iyi moral oluyordur ben de koltukta hacmi tek artan olarak vedalaşıp dönüyorum eveAl benden de o kadar gecenin 3 ünde kek yapıp yedik yine sabahlara kadar süren sohbetlerimize msksrnalar abur cubur eşlik etti fakat yiyen herkes tombiş yiyip yiyip zayıf kalan yok bizde
AynenYok artık hala hastalık yok diyen var ve o kişi de eğitimci
Canım önlem olayı inan yok. Öyle bir önlem yok. Valla düşününce bende daraliyorum ama okula giderken ki zevkleri, istekleri ,ders yapmaları bir başka.Eşimin sınıfından bir kız msj attı hocam korona testi yaptırdım yarın geliyimmi diye.500 çok masum oldu esimin okulunda 1400 öğrenci var.Büyük oğlumun nitelikli az kişidir sanırım. küçük oğlumun da çok kalabalık.okulsuz olmuyor gerçekten orası doğru.Ama nasıl olacak ki böyle önlemsiz.
@bilgem tomris canlar menüleri ben topluyorum haftalık listeye tick atıyorum ama etiketlemeye gereek yok, ortağınız oluyor haftalık onu etiketliyorsunuz menüye yorum yapabilsin diye ve pazartesi çarşamba cumartesi spor günümüz varKızlar menü paylaşma kısmında kimleri etiketleyeceğiz benCherry Mom ve hzlsel etiketledim ama herkes 3 kişi etiketlemiş ve 3.kişiler hep farklı eküri sistemi mi var
kuzu canın tatlı istedi mi? bol sebzeli güzel bir menü valla8 Eylül
İlk öğün saat 14.00
Maydanozlu havuçlu çorba, ekşili köfte,yarım tabak erişte
Son öğün saat 19.30
Tavuklu, mısırlı, köz biberli salata
Gün içinde 1 yeşilçay, 1 filtre kahve, 1 Türk kahvesi, 2 litre su
12000 adım
Evet okulların açılması biraz da olsa normal hissettirdi aslında.Çocuklar da bıktılar evden.Allah büyük ona sığındık.Canım önlem olayı inan yok. Öyle bir önlem yok. Valla düşününce bende daraliyorum ama okula giderken ki zevkleri, istekleri ,ders yapmaları bir başka.
Eşimin iş yeri bilmem kaç yüz kişilik. Maske takan hiç yok,serviste dahi takan yokmuş sadece eşim takiyormus. Ha iş yerinde o da takmıyor. Çünkü işi maske takabilecegi bir iş değil gerçekten çok terliyor.
Rabbime emanet demekten başka yapacağımız hiç bir şey yok. Endişelerin de çok cokkk haklısın . Azıcık ta olsa kafana takmamaya calis streste iyi değil biliyorsun canim benim
Bu lanet hastalık uzunnn bir süre bizimle malesef
Yarindan itibaren her yemege ekleyecegimcanim, cok sagolyavaşça nefes al ver cnmsakinleş
çok faydasını görrsün cnm
Benim küçüğüm öğretmeni de asi karşıtıBazı okullarda müdürler de takmıyor kimi kime sikayet edelim.Bazı öğretmen çift maske takıyor bazi öğretmenler hic takmıyor.Oğlumun okulunda korona yok diyormuş dalga geçiyormuş öğretmeni dikkat edenlerle.Dediğin gibi herkes dikkat edecek ki okullar kapanmasın.ama nerde
Ben cuma mı bildirim yapayım? Nasıl bir yol@bilgem tomris canlar menüleri ben topluyorum haftalık listeye tick atıyorum ama etiketlemeye gereek yok, ortağınız oluyor haftalık onu etiketliyorsunuz menüye yorum yapabilsin diye ve pazartesi çarşamba cumartesi spor günümüz varhzlsel i etiketliyorsunuz
Eki Görüntüle 2913310
Çok mantıklı ben de klasik perşembe yemeğim olan kabak yiyeceğimAnnemden ayran istemiştim 1.5 lt almışyarın ayran detoksu mu yapsam dereotlu mereotlu
Cuma günü bildirim yapabilirsin canımBen cuma mı bildirim yapayım? Nasıl bir yol
İzlemem lazım? Kimi etiketleyeyim
bu arada ismim deniz
38 yaşındayım. Öğretmenim. 20 aylık bir kızım var. Yemek yemeyi sökük alıp vermekle karıştırdığım için sık sık kilo problemi yaşıyorumgeçen kasımda sanırım 58 ile mezun olup şu an 63.5 ile buradayım elhamdulillah
Afiyet olsun canım biraz az olmuş gibi ara öğün de ekleseydin keşke8 Eylül Menü
Sabah-Öğle:
1 adet yumurta (haşlama)
kırmızı biber domates salata
1 dilim peynir
10 zeytin (yeşil)
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak kırmızı biber domates soğan atom maruldan oluşan yağsız bol limonlu salata
Yarım muz
Su: 2.5 litre
Spor: Bugün sadece 5000 adım (Bu kısım artacak inşallah)
Afiyet olsun canım güzel menü7 Eylül Menüm
12:00
2 yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 dilim ekmek
1 TK tahin pekmez
18:30
3 tane dolma (bulguru çok az kıyma ağırlıklı )
4 kaşık yoğurt
Birazdan hurma yiyeceğim
Su 1.5 litre
Spor 7000 adım 70 puan
Cherry Mom hzlsel
Sahalara geri dönülmüş afiyet olsun canım8 Eylül
İlk öğün saat 14.00
Maydanozlu havuçlu çorba, ekşili köfte,yarım tabak erişte
Son öğün saat 19.30
Tavuklu, mısırlı, köz biberli salata
Gün içinde 1 yeşilçay, 1 filtre kahve, 1 Türk kahvesi, 2 litre su
12000 adım
ben de burcu cnmBen cuma mı bildirim yapayım? Nasıl bir yol
İzlemem lazım? Kimi etiketleyeyim
bu arada ismim deniz
38 yaşındayım. Öğretmenim. 20 aylık bir kızım var. Yemek yemeyi sökük alıp vermekle karıştırdığım için sık sık kilo problemi yaşıyorumgeçen kasımda sanırım 58 ile mezun olup şu an 63.5 ile buradayım elhamdulillah
kabak detoksuÇok mantıklı ben de klasik perşembe yemeğim olan kabak yiyeceğim
Cuma günü bildirim yapabilirsin canımCherry Mom kaptanımızı etiketlersin canım bir de haftaya hedefin için kardelelen321 etiketliyoruz
Ben de öğretmenin canım branş nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?