- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.541
vallahi iyi tutmuşsun kendini akşam cnm8 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
1 LT detoks içeceği
Akşam
5 yk taze fasulye, 3 fırın köfte, 2 minnak patates, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt
2 LT su, kayısı çayı, 5bin adım
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Tuttum ya bir köfte daha yesem mi düşüncesiyle boğuştum ama vazgeçtimvallahi iyi tutmuşsun kendini akşam cnmgayet sağlıklı hoşlu detosluklu bir gün olmuş
ama yarın daha çok acıkmaz mısınilk öğünü daha mı güçlü yapsan cnm
Fen canımÇok mantıklı ben de klasik perşembe yemeğim olan kabak yiyeceğim
Cuma günü bildirim yapabilirsin canımCherry Mom kaptanımızı etiketlersin canım bir de haftaya hedefin için @kardelelen321 etiketliyoruz
Ben de öğretmenin canım branş nedir
yulaf lapası ister misin cnm? akşamki wasa yerine yulaf yemiş olursunTuttum ya bir köfte daha yesem mi düşüncesiyle boğuştum ama vazgeçtimNe tavsiye edersin kahvaltı için kuzum çünkü ara öğün olarak yine detoks suyu içeceğim akşamda 3 kabaktan yağsız fırın kızartma yapacağım yanına yoğurt ve wasa yerim tahminimce
Ben de yulaf mı yesem diyordum ama lapa şeklinde yapayım yarın içine ne koysam acabayulaf lapası ister misin cnm? akşamki wasa yerine yulaf yemiş olursun
Canım menülerimiziO zaman bismillah deyip ilk menümü yazayım
İnşallah zamanla insana dönücem
8.30
1 üçü bir
9.30
1 simit
2 üçgen peynir
1 şekerli çay
12.30
1 tabak (7-8 kaşık ) etli nohut 5 dilim beyaz ekmek
ardından 6 tane limonlu hanım eller bisküvi
19.00
2 et dürüm
1 bardak gazoz
abowww ne yemişim ya
Aylardır yazmıyordum ya birden görünce utandım yeminle
Senin branşın neydiCanım menülerimizi
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
10 eylul Menum: 10:30 kahve, cikolatalı mousse 13:30 3 dilim tb ekmek ile sucuklu kașarlı tost 16:15 sutlu kahve, 3 hurma 18:00 1 tabak kapuska yemegi, 2 dolma, 5yk yogurt, az Salata 8.000 Adım 2. 5lt Su @Emniswww.kadinlarkulubu.com
bu sayfaya yazıyoruz
Türkçe canımSenin branşın neydi
Kız aylardır hergün bunun 3 mislini yiyorum. Okul başladı azalttım
kalp kalbe karşıymış canımmBen de yulaf mı yesem diyordum ama lapa şeklinde yapayım yarın içine ne koysam acaba
Ay senin işin de zor bu kadar göz kanatan kulak yaralayan berbat Türkçe’nin olduğu bi yerde ne karın ağrısı çekiyorsundurTürkçe canım
İnsanlardaki bu umursamazlık olduğu sürece bitmez bu hastalıkCanım önlem olayı inan yok. Öyle bir önlem yok. Valla düşününce bende daraliyorum ama okula giderken ki zevkleri, istekleri ,ders yapmaları bir başka.
Eşimin iş yeri bilmem kaç yüz kişilik. Maske takan hiç yok,serviste dahi takan yokmuş sadece eşim takiyormus. Ha iş yerinde o da takmıyor. Çünkü işi maske takabilecegi bir iş değil gerçekten çok terliyor.
Rabbime emanet demekten başka yapacağımız hiç bir şey yok. Endişelerin de çok cokkk haklısın . Azıcık ta olsa kafana takmamaya calis streste iyi değil biliyorsun canim benim
Bu lanet hastalık uzunnn bir süre bizimle malesef
Kakao şeftali fıstıklı ezmeli süt koyuf yapıyorum canım istersen öylede yapabilirsinBen de yulaf mı yesem diyordum ama lapa şeklinde yapayım yarın içine ne koysam acaba
Bizim bi öğretmen arkadaş da belirti gösterdi. Bugün gelmedi umarım sonucu negatif çıkarİnsanlardaki bu umursamazlık olduğu sürece bitmez bu hastalık
okulun kayıt günleri başladı ve geçen seneden beri şahane bir sistem kurduk her işlemi online takır takır yapılabilecek konuma getirdik ama yok insanlar illa ki yüz yüze gelecekler bi de utanmadan dalga geçer gibi diyorlar ki ayyy geçen sene korona morona dediniz almadınız içeri neyseki bu sene en azından az da olsa alıyorsunuz (içeri sadece 2 kişi alıyoruz, altı üstü ücret ödeyecekler maaile geldikleri için dedik gelmeyin hepiniz) sanki korona bi bize var
3 günlerdir yüzlerce insanlar muhatap olmak zorunda kaldık kimi maskesiz geziyor falan kimi güya takıyor ama çenesine aksıranı tıksıranı
ama sonuç ne biliyor musun, kapıda yeni öğrencileri ve velileri karşılayan mevcut öğrencilerimizden biri covid olmuş
nasıl üzüldüm çocuğa anlatamam, çocuğun ve kimbilir kimlerin Günahlarına girdiler
belki bizlerden de kapan olmuştur bilmiyoruz hepimiz endişeliyiz şu an
Tamam o zaman yarın bu tarifi yapayım sağ ol canımcımkalp kalbe karşıymış canımmkakaolu ballı fındıklı öneririm cnm aşırı tok tutuyor yağlı sütse yarım su bardağı koyup yarısını suyla tamamlayabilirsin cnm, kakao 1 çay kaşığı yeterli,bal da 1 tatlı kaşığı cnm ya da onun yerine şeftali vs olabilir
Daha da azaltacağız inşallah hele limonlu hanımellerden nasıl canım çekti anlatamamKız aylardır hergün bunun 3 mislini yiyorum. Okul başladı azalttımiçimdeki aça çüş demeye geldim
Ah sorma canım ne kadar zor çalıştığım yer zaten Allahlık öğretmenlik yapıyoruz kendimizi paralıyoruz ama kime neyeAy senin işin de zor bu kadar göz kanatan kulak yaralayan berbat Türkçe’nin olduğu bi yerde ne karın ağrısı çekiyorsundur
Ay kız çok güzeldi Allah affetsinDaha da azaltacağız inşallah hele limonlu hanımellerden nasıl canım çekti anlatamam
simit normal mi tereyağlı mı, hanımeller bisküvi 6 tanesi kaç gram, et dürüm 2 parçaya bölünmüş halde tek miydi yoksa 2 porsiyon mu aldın kaç gr et vardı tahmini kaç dilim ekmektiO zaman bismillah deyip ilk menümü yazayım
İnşallah zamanla insana dönücem
8.30
1 üçü bir
9.30
1 simit
2 üçgen peynir
1 şekerli çay
12.30
1 tabak (7-8 kaşık ) etli nohut 5 dilim beyaz ekmek
ardından 6 tane limonlu hanım eller bisküvi
19.00
2 et dürüm
1 bardak gazoz
abowww ne yemişim ya
Aylardır yazmıyordum ya birden görünce utandım yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?