- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.401
ay o macunu merak ettim yaa nerden bulabilrim ki :97:
ben de böyle düşünmüştüm görünce fotoyu maşallah valla
Çok yemiyorsun dimi macunu,eğer aşırıya kaçarsan o da karın ağrısı yapar.Ama hafiflik hissettirir.Bir de üzerine hemen bol su iç,iştahı kesiyor...
Çok teşekkür ederim canım tesellilerin içinEvet belim ince,kum saati vücut yapım.Şu basenler azcık daha gitse tamam diycem de,gitmiyor işte
Aaaa baya az ama bu menü senin için canım.Birden de kesme,oruç tutuyorsun sen
Teşekkürler canım.Saçımdan memnunum da işte dediğin gibi basenler biraz gitse.Haftanın 6 günü spordayım.Günde nerdeyse 2 buçuk 3 saat spor yapıyorum,bu senelerdir böyle.Acaba vücut spora alıştı da o yüzden mi erimiyor artık.Amann ya valla yoruldum koştur koştur.Fakat herşeyden öte sanırım genetik.Ailede herkesin beli incecik ama basenler foraaa
buraya kadar gelmişsin boş çevirmek olmaz
ama sık sık paylaşımda bulunman gerek
vaktin var değil mi bize ayıracak
iftarımı yazıyorum kızlaaarr;
3 hurma
2 bardak şekersiz çay
az biraz ciğer
1 dilim kızartılmış biber
1 kızartma biber
yoğurt
salata
evde kızartma yapılıyor hep
napacağımı şaşırdım ben
geçmişe dönemiyorum kuzular,müsait olunca gelirim ama
bu arada çayı bulamadım
doğadan ın vardı,özel günler için diye,o olur mu ki acaba? :44:
olmamı, elimden geldiğince yazarım.
iftarımı yazıyorum kızlaaarr;
3 hurma
2 bardak şekersiz çay
az biraz ciğer
1 dilim kızartılmış biber
1 kızartma biber
yoğurt
salata
evde kızartma yapılıyor hep
napacağımı şaşırdım ben
geçmişe dönemiyorum kuzular,müsait olunca gelirim ama
bu arada çayı bulamadım
doğadan ın vardı,özel günler için diye,o olur mu ki acaba? :44:
burdayım kızlar.. rüyalarınıza kadar girmişim.. özür dilerim. çok sessiz kaldım. ama garip bir depresyon halindeyim 3-4 gündür. boş zamanlarımda uyuyorum bol bol.. tatile gidip dinlenememenin ve düğün adına da daha bi şey yapmamış olmanın verdiği stres sanırım.. bir an önce atlatıp toparlanmam lazım..
ne deseniz haklısınız. okumadım, yazmadım, paylaşmadım. :2::2:
reglim bitti. oruca başladım. evde tek oruç tutan ben olunca epey zor oluyor vallahi. dün 10 dk da atıştırdım ezan okudu.
sahurlarım hep aynı. peynir ekmek domates salata çay.
iftarda peynir zeytin hurma
bir parça pide
zeytinyağlı taze fasulye
çoban salata yedim..
kızmayın bana pamam mısizi çok seviyorum.
yalnızca isyanlıyım biraz bu aralar.. kapattım kendimi. geçicek as kaldı.. biliyom ben..
beni de alın 5. takım, araya sıkışırım yav
benimde hayalim bu
altlı üstlü oturmasak da olur
aynı mahallede olsak da yeter bana
istanbulda gurbetteyiz
sırf bu yüzden biliyosun çocuk yapasım gelmiyo
çok imrendim sana ya
Ayy canım kıyamam sana ya...Ben de inan ki bu yaştan sonra rahata erdim.Hayat zor,hep mücadele etmek gerek.En ufak bir dinlenme molası yok maalesef...Bu arada ailen nerdeydi canım??
Ayy canım kıyamam sana ya...Ben de inan ki bu yaştan sonra rahata erdim.Hayat zor,hep mücadele etmek gerek.En ufak bir dinlenme molası yok maalesef...Bu arada ailen nerdeydi canım??
ben de ererim inşallah ilerde
ben küçükçekmece halkalı da
annemler beyoğlu kasımpaşa da
çok özlüyorum orayı
2 ,5 yıl oldu ben hala sevemedim burayı
beni şefkatli kollarına al teselli et yasi
kızlar akşam yemeğinde zeytinyağlı barbunya yedim
2 dilim ekmekle bol su içtim
ama yemekten sonra güllaç yedim bi tabak
yemesem iyiydi ama çok da güzel yapmışım az yemesem bi yerim şişerdi
kızlarr takıma 7, de önce davet ettiğim 2 arkadaş ve dün kendi gelen 1 arkadaş vardı
Heavengarden
zehranurum
ezow
ezow dışında takıma uğrayan olmadı
ezow da çok hevesliydi ama bi göründü kayboldu
bu arkadaşlar geldiğinde bana hatırlatın
davet meselesini tekrar değerlendireyim
3 gün olmuş gelmemişler
merak ettik kuzu seni
evlilik stresi diyor mazur görüyoruz
toplarsın kendini bi evlen rahatlıcan bak
gerçekten özür diliyorum hepinizden.. merak ettirmeye hakkım yoktu.. ama koptum gittim işte.. haftasonu kardeşim geldi. biraz konuştuk biraz tartıştık biraz seviştik. ama ben baya bi gerildim. bir an evde herkes kendi havasında, ben düğünü tek başıma yapmaya çabalıyorum gibi geldi. kopardım kendimi.. herkesin derdi başka bana sıra gelmiyor gibiydi. ne bileyim ailemle daha verimli geçirmek istiyorum sanırım son zamanlarımı, duygusala bağlıyorum sonra kendimi. ramazanın da etkisi var tabi. ağır çekimdeyiz sanki. ben en iyisi yarın terziyi arayayım da başlayalım gelinliğe ve kınalıklara. kendime meşgale bulmassam sıyırıcam. boş boş oturup son dakika koşturmacaları olacak diye kasılıyorum en çok... telaş insanı değilim. hep dinginlik isterim.. ondan oluyor bunlar..
bir de geçen ay bir cenazemiz vardı. üzüldük, düğün dernek unuttuk, hevesimiz kaçtı. haftasonu da yengemin kardeşinin kızı kocaya kaçmış.. bu tabir bana hep komik gelir. insan neden kaçar..22 yaşında.bizim bildiğimiz bir sevgilisi vardı, ama bilmediğimiz bir sevgilisi daha varmış. ve bu iki sevgili birbirini öğrenmiş. bizim bildiğimiz kızı terketmiş, kızımız da ötekine kaçmış. üstelik kaçtığı oğlan askerdeymiş ve ayağını sakatlayıp izne gelmiş, daha bilmem kaç ayı varmış bitmesine. bizim kızın altında araba, durumları iyi, yediği içtiği giydiği gezdiği hep marka. kaçtığı oğlan askere gitmeden önce 800 tl maaşla çalışıyormuş, kaç aydır evlerinin kirasını dahi ödeyememişler.. tabi insanlık hali her insan zor durumda olabilir ama ben kızın neye kapıldığını anlayamadığım için anlatıyorum. akıl sır erdiremedik. çocuğun aylık maaşı, kızın kuaför ve benzin parası eder.. anlamadığım madem askerde bitirsin de öle kaç bari. baba evinde rahat battı resmen.. babası gel düğününü yapayım demiş yine de gelmemiş.. kol çantasını bile almadan elinde cüzdanıyla gitmiş.buna üzüldük şimdi de.. yine bir yanımız eksik kaldı.. kendi kuzenim gibi görüşüp, sevdiğim için çok üzüldüm. daha bir iki hafta önce elbise modeli seçtik birlikte bana onlara kınada giymek için..
rabbim daha fazla üzüntü, eksiklik yaşatmadan bu telaşları bitirmeyi nasip etsin.
haklısın canım. hayırlısıyla bir bitse şu tangırtılı işler.. sükunete bir kavuşsam...
gerçekten özür diliyorum hepinizden.. merak ettirmeye hakkım yoktu.. ama koptum gittim işte.. haftasonu kardeşim geldi. biraz konuştuk biraz tartıştık biraz seviştik. ama ben baya bi gerildim. bir an evde herkes kendi havasında, ben düğünü tek başıma yapmaya çabalıyorum gibi geldi. kopardım kendimi.. herkesin derdi başka bana sıra gelmiyor gibiydi. ne bileyim ailemle daha verimli geçirmek istiyorum sanırım son zamanlarımı, duygusala bağlıyorum sonra kendimi. ramazanın da etkisi var tabi. ağır çekimdeyiz sanki. ben en iyisi yarın terziyi arayayım da başlayalım gelinliğe ve kınalıklara. kendime meşgale bulmassam sıyırıcam. boş boş oturup son dakika koşturmacaları olacak diye kasılıyorum en çok... telaş insanı değilim. hep dinginlik isterim.. ondan oluyor bunlar..
bir de geçen ay bir cenazemiz vardı. üzüldük, düğün dernek unuttuk, hevesimiz kaçtı. haftasonu da yengemin kardeşinin kızı kocaya kaçmış.. bu tabir bana hep komik gelir. insan neden kaçar..22 yaşında.bizim bildiğimiz bir sevgilisi vardı, ama bilmediğimiz bir sevgilisi daha varmış. ve bu iki sevgili birbirini öğrenmiş. bizim bildiğimiz kızı terketmiş, kızımız da ötekine kaçmış. üstelik kaçtığı oğlan askerdeymiş ve ayağını sakatlayıp izne gelmiş, daha bilmem kaç ayı varmış bitmesine. bizim kızın altında araba, durumları iyi, yediği içtiği giydiği gezdiği hep marka. kaçtığı oğlan askere gitmeden önce 800 tl maaşla çalışıyormuş, kaç aydır evlerinin kirasını dahi ödeyememişler.. tabi insanlık hali her insan zor durumda olabilir ama ben kızın neye kapıldığını anlayamadığım için anlatıyorum. akıl sır erdiremedik. çocuğun aylık maaşı, kızın kuaför ve benzin parası eder.. anlamadığım madem askerde bitirsin de öle kaç bari. baba evinde rahat battı resmen.. babası gel düğününü yapayım demiş yine de gelmemiş.. kol çantasını bile almadan elinde cüzdanıyla gitmiş.buna üzüldük şimdi de.. yine bir yanımız eksik kaldı.. kendi kuzenim gibi görüşüp, sevdiğim için çok üzüldüm. daha bir iki hafta önce elbise modeli seçtik birlikte bana onlara kınada giymek için..
rabbim daha fazla üzüntü, eksiklik yaşatmadan bu telaşları bitirmeyi nasip etsin.
haklısın canım. hayırlısıyla bir bitse şu tangırtılı işler.. sükunete bir kavuşsam...
Ederim etmez miyim canım benim... Dua et bak yalnız değilsin.Arkanda kapı gibi eşin ve dağ gibi kadınlar kulübü var
Güllaç bana çok masum geliyor nedense.Şekeri saymazsak içinde süt olduğu için sanırım dondurmadan sonra en hafif tatlı olarak görüyorum.Eee tabi arada şeker ihtiyacımız da var
Evet yaa,bize gelen neden kaçıyor anlamadım gitti.Kaptannn sıkıştırma kızları yemeyin yemeyin diye,bak kaçırıyorsun işte
canım nişasta çok ya güllaçta belki yemesem daha iyidi ama çok da kötü değil ya
kız ben kaçırmıyorum daha gelmeden vazgeçiyolar hatunlar
kendileri bilir napak
Evet ama baklava yemekten iyidir bence
Bilemem artık,bakıyor kızlar sen eline almışsın kırbacı meydanda şaklatıyorsun üzerimize üzerimize.Onlarda Allah Allah nazi kampına mı geldik nedir deyip kaçıyorlar selam bile veremeden
Evet yaa.Şu kızartma olayı çok sinir bozucu.Eşim zayıf asla kilo almaz ve kızartmaya bayılır.Bir ara hergün evde kızartma yapardım onun için.Ama sonra yok artık,çok zararlı dedim ve yasakladım.Evde kızartma yapılmıyor artk.Sadece bazen pazar kahvaltılarında biraz patates ve bibere izin var.Adam diyor sen zayıflamaya çalışıyorsun,beni de rejime sokuyorsun diye
Sakin ol canım. O telaş öyledir,bir süre bunalımlar yaşatır,evlilik sanki boşluğa düşmek gibi gelir ilk anda insana.Fakat evlenince tek başına bir birey olmanın,bir evinin olması seni çok mutlu eder.Ne kadar kaldı bu arada??
Merhabalar canım,hoşgeldin:)
Ee anlat bakalım biraz tanıyalım seni
ben de ererim inşallah ilerde
ben küçükçekmece halkalı da
annemler beyoğlu kasımpaşa da
çok özlüyorum orayı
2 ,5 yıl oldu ben hala sevemedim burayı
beni şefkatli kollarına al teselli et yasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?