Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İftardan sonra ortalarda olamıycam o yüzden menümü yiyip kalkıyım

çorba
sebze yemeği
başka bişeey eklenirse yazarım

ama çok güzel olmuş çok canlı duruyo yakışmış canım
güle güle kullan

Sağol Elifcim fönlüyken iyi bakalımda sürekli bakım istiyor bakalım ne kadar dayancaz:)

Bu arada Cerencim şimdi gördüm fotonu afeti devran olmuşsun maşallah

Ateşsizprenses(ismini bilmiyorum canım) saçların çok hoş bu kesim sarı saçta çok güzel duruyor fiziğinde gayet hoş duruyor tatlım bölgesel basenlerde sporla gider bence

Bende yazayım bugünki menümü:
Sabah:2 gün kurusu
kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek
1 t.k labne peynir
1 t.k bal
1 çay bardağı süt
1 türk kahvesi

öğle:5 6 kaşık piyaz
3kaşık yoğurt ile..(Akşam köfte var onun için yaptım)

Ara:1 kayısı
3 etiform
1 hanımeller bisküvi

Akşam:2.5 köfte
3 4 kaşık piyaz
1 kaşık yoğurt
1/2 dilim ekmek

Gece:1 armut yemeyi düşünüyorum ya da hiç birşey çünkü piyaz acayip şişirdi

iftarımı yazıyorum kızlaaarr;
3 hurma
2 bardak şekersiz çay
az biraz ciğer
1 dilim kızartılmış biber
1 kızartma biber
yoğurt
salata

evde kızartma yapılıyor hep
napacağımı şaşırdım ben

geçmişe dönemiyorum kuzular,müsait olunca gelirim ama

bu arada çayı bulamadım
doğadan ın vardı,özel günler için diye,o olur mu ki acaba? :44:

ay o macunu merak ettim yaa nerden bulabilrim ki :97:
ben burda kilolu bi kadın göremedim yalnız
gayet kum saati vucutlu ince belli bi hatun var burda
kim der kocaman oğlu var maşallah

ben de böyle düşünmüştüm görünce fotoyu maşallah valla

Dayanamadım geldim yine ama çıkıcam birazdan erkenden uyuycam erkenden bugün kış uykusuna yatmış gibi öğlen kalktım :) yarın sonraki günlerde öyle olmasın

bugün kü iftar menümü yeniden yazayım

aşağıya resmini koyduğum kaseyle 1 kase tavuklu şehriye çorbası
1,5 kasede sebze yemeği yedim yarısı kadar da yoğurt bir de o sabah bahsettiğim köy ekmeğinin en küçük olanlarından bir dilimin yarısını yedim.

sanırım nihayet birgünü kaçamaksız bitirdim.

burdayım kızlar.. rüyalarınıza kadar girmişim.. özür dilerim. çok sessiz kaldım. ama garip bir depresyon halindeyim 3-4 gündür. boş zamanlarımda uyuyorum bol bol.. tatile gidip dinlenememenin ve düğün adına da daha bi şey yapmamış olmanın verdiği stres sanırım.. bir an önce atlatıp toparlanmam lazım..

ne deseniz haklısınız. okumadım, yazmadım, paylaşmadım. :2::2:

reglim bitti. oruca başladım. evde tek oruç tutan ben olunca epey zor oluyor vallahi. dün 10 dk da atıştırdım ezan okudu.

sahurlarım hep aynı. peynir ekmek domates salata çay.

iftarda peynir zeytin hurma
bir parça pide
zeytinyağlı taze fasulye
çoban salata yedim..

kızmayın bana pamam mı sizi çok seviyorum.

yalnızca isyanlıyım biraz bu aralar.. kapattım kendimi. geçicek as kaldı.. biliyom ben..

Yok hayatım keki yemedim.Bir lokma bile sürmedim ağzıma,onun yerine şeftali yedim,o da boş durmamak için.Bir de hava attım ben sağlıklı besleniyorum diye herkese.Halbuki zayıf olsam dünyayı yerim bu açlıkla

Aileye yakın oturmak nasıl bir duyguuu?Güzel soru:) Şöyle ki senelerce uzak oturduk,oğlumu anneme götür getir perişan ettik.Kışın soğukta uykuları bölündü yavrumun.Şimdi büyüdü,anneannesine gidiyor ama gelmek istemiyordu artık,çünkü yoruldu ve siz de burada kalın demeye başladı.O arada biz evimizi aldık.Tam taşınma telaşındayken babam çağırdı bizi ''bu evler zaten çocuklarımın.O evi kiraya verin,geliriniz olur hem, üst kata taşının çocukta rahat etsin.Anneniz yemeklerinizi yapar,işten gelince yorulmazsınız'' dedi.Baktım oğlum ve annem gözümün içine bakıyor,annem bu kez ben de evle ilgilenirim dedi.Ve böylelikle taşındık.Canım babam canım annem yaa...Ama şim di inan çok rahatım.Çocuk sıkılmıyor,biz işe gidince ister evde duruyor,ister anneannesine gidiyor.Ben de yemek olmayınca kendimi parçalamıyorum:)

Çok güzel olmuş canım.Saçların açık renk olmasına rağmen hiç yıpranmamış,çok güzel bakmışsın saçlarına:)

Evde durunca ben de rejim yapmak zorlanıyorum şeker ya..Aklım fikrim mutfakta oluyoooo

Canikom benim...Hava da sıcak ya,o da ayrı bir yorgunluk katıyor.

merak ettik kuzu seni
evlilik stresi diyor mazur görüyoruz
toplarsın kendini bi evlen rahatlıcan bak

Çok yemiyorsun dimi macunu,eğer aşırıya kaçarsan o da karın ağrısı yapar.Ama hafiflik hissettirir.Bir de üzerine hemen bol su iç,iştahı kesiyor...

ben burda kilolu bi kadın göremedim yalnız
gayet kum saati vucutlu ince belli bi hatun var burda
kim der kocaman oğlu var maşallah

Çok teşekkür ederim canım tesellilerin için Evet belim ince,kum saati vücut yapım.Şu basenler azcık daha gitse tamam diycem de,gitmiyor işte

İftardan sonra ortalarda olamıycam o yüzden menümü yiyip kalkıyım

çorba
sebze yemeği
başka bişeey eklenirse yazarım

Aaaa baya az ama bu menü senin için canım.Birden de kesme,oruç tutuyorsun sen

Teşekkürler canım.Saçımdan memnunum da işte dediğin gibi basenler biraz gitse.Haftanın 6 günü spordayım.Günde nerdeyse 2 buçuk 3 saat spor yapıyorum,bu senelerdir böyle.Acaba vücut spora alıştı da o yüzden mi erimiyor artık.Amann ya valla yoruldum koştur koştur.Fakat herşeyden öte sanırım genetik.Ailede herkesin beli incecik ama basenler foraaa

benimde hayalim bu
altlı üstlü oturmasak da olur
aynı mahallede olsak da yeter bana
istanbulda gurbetteyiz
sırf bu yüzden biliyosun çocuk yapasım gelmiyo

çok imrendim sana ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…