- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.461
nazar değmesin tü tü tü
seninkide ayrı hikaye galibaa
ben bilmeden sorduumm
Yok hayatım,aslında aynı değil.Sadece ben eşimi seçtim deyip ailemin karşısına çıktım.Babam bunun için küçük değil misin,hem okulun ne olacak dedi.Konuşunca babam vazgeçmeyeceğimi anladı ve gelip istemeler,düğün dernek oldu bitti yani.Ama beni en çok yaralayan babamın düğün günü ağlamasıydı.Daha görevimi yapmadım,okulun bitmedi ve herkes sana benim gibi bakamaz demişti.Çok acıydı çok.Bu geldi aklıma.Ama babam hayır dese kaçar mıydım; Evet Kaçardım:) Evlenmek te,boşanmak ta,kaçmak ta Allah' ın emri
benim aklımda olmuyo da birdenbire geliyo ve bi güç beni itiyo :):)Evde durunca ben de rejim yapmak zorlanıyorum şeker ya..Aklım fikrim mutfakta oluyoooo
ben oruç tutamıyorum ki :s kalbim saolsun izin vermiyo duruyo duruyo oruç tuttuğum gün ben buradayım diyo ilaçlar falan bana mısın demiyoAaaa baya az ama bu menü senin için canım.Birden de kesme,oruç tutuyorsun sen
allah sana da hayırlısını versin inş. canımbenimde hayalim bu
altlı üstlü oturmasak da olur
aynı mahallede olsak da yeter bana
istanbulda gurbetteyiz
sırf bu yüzden biliyosun çocuk yapasım gelmiyo
çok imrendim sana ya
çok su içiyorum kuzu tadına da alıştım artık
fazla yemiyorum günde 2 kez silme bi kaşık
dolu dolu da değil
ama nasıl karın ağrısı anlatamam
tuvalete hep son anda yetişiyorum
korkuyorum bi gün bi rezillik çıkıcak
küççük yazmışsın ama görünüyoben geldiiimmmm :82:
bi geçmişe bakiim hemen dönüyorum
bu arada dondurma yedim
yaa evden biri sinsi sinsi çile çektiriyodur ya da vardır aklında birielif kadar güzel isim var mı ya
kızım olursa adını elif koyardım ama babam bana koymuş o ismi olmadı ki böyle
yedim güllaç ne var
hem sen daha bu yaşta ne merak sardın evlenmeye dur daha miniksin sen
katılıyorummm :) ikisine deönceden anne-kız,baba-oğul aynı isim olurmuş ya
biz gelenekleri devam ettirebiliriz
ya aslında öyle bi merakım yoktu ama kk ya girince olmaması mümkün değil kii
bir derdim var a girince vazgeçiyom ama düğün,çeyize girincede aşka geliyom
aha bize paylaşım sevdim bunu ben nedense o acıdan zayıflayamadım bazen artıyo :)ama işe yaramıyohadi taşı da döfeyim seni
paylaşım paylaşım dediniz aha size paylaşım
hem bu da zayıflamayala alakalı aşk acısı ve zayıflama
ben o dönem çok zayıfladım
mmmmh canım çekti şimdi :)kızlar sahur yaklaşıyo dün gece kaldıramadım eşimi
bu gece telafi edeyiim
akşamdan şu ekmek pizzasından hazırladım
fırına attım az önce
müthiş kokular geliyo burnuma valla
çayı da yapıyım buralardayım
Kızlar saat 3 olmak üzere. Sabah işe gidicem. Ben zırhımı kuşanıp yatmaya gidiyorum:)
İyileşince çenem düştü iyice be..Biri beni sustursunnn:84::84:
Çok güzel olmuş canım.Saçların açık renk olmasına rağmen hiç yıpranmamış,çok güzel bakmışsın saçlarına:)
Evde durunca ben de rejim yapmak zorlanıyorum şeker ya..Aklım fikrim mutfakta oluyoooo
Canikom benim...Hava da sıcak ya,o da ayrı bir yorgunluk katıyor.
Çok yemiyorsun dimi macunu,eğer aşırıya kaçarsan o da karın ağrısı yapar.Ama hafiflik hissettirir.Bir de üzerine hemen bol su iç,iştahı kesiyor...
Çok teşekkür ederim canım tesellilerin içinEvet belim ince,kum saati vücut yapım.Şu basenler azcık daha gitse tamam diycem de,gitmiyor işte
Aaaa baya az ama bu menü senin için canım.Birden de kesme,oruç tutuyorsun sen
Teşekkürler canım.Saçımdan memnunum da işte dediğin gibi basenler biraz gitse.Haftanın 6 günü spordayım.Günde nerdeyse 2 buçuk 3 saat spor yapıyorum,bu senelerdir böyle.Acaba vücut spora alıştı da o yüzden mi erimiyor artık.Amann ya valla yoruldum koştur koştur.Fakat herşeyden öte sanırım genetik.Ailede herkesin beli incecik ama basenler foraaa
Canım benim ya kıyamam sana..Ne zor dönemlerdir bunlar...Hepimiz atlattık..Sabırlı ol ve tadını çıkarmaya çalış çünkü sonra keşke bu kadar kendimi yıpratmasaydım diyeceksin...gerçekten özür diliyorum hepinizden.. merak ettirmeye hakkım yoktu.. ama koptum gittim işte.. haftasonu kardeşim geldi. biraz konuştuk biraz tartıştık biraz seviştik. ama ben baya bi gerildim. bir an evde herkes kendi havasında, ben düğünü tek başıma yapmaya çabalıyorum gibi geldi. kopardım kendimi.. herkesin derdi başka bana sıra gelmiyor gibiydi. ne bileyim ailemle daha verimli geçirmek istiyorum sanırım son zamanlarımı, duygusala bağlıyorum sonra kendimi. ramazanın da etkisi var tabi. ağır çekimdeyiz sanki. ben en iyisi yarın terziyi arayayım da başlayalım gelinliğe ve kınalıklara. kendime meşgale bulmassam sıyırıcam. boş boş oturup son dakika koşturmacaları olacak diye kasılıyorum en çok... telaş insanı değilim. hep dinginlik isterim.. ondan oluyor bunlar..
bir de geçen ay bir cenazemiz vardı. üzüldük, düğün dernek unuttuk, hevesimiz kaçtı. haftasonu da yengemin kardeşinin kızı kocaya kaçmış.. bu tabir bana hep komik gelir. insan neden kaçar..22 yaşında.bizim bildiğimiz bir sevgilisi vardı, ama bilmediğimiz bir sevgilisi daha varmış. ve bu iki sevgili birbirini öğrenmiş. bizim bildiğimiz kızı terketmiş, kızımız da ötekine kaçmış. üstelik kaçtığı oğlan askerdeymiş ve ayağını sakatlayıp izne gelmiş, daha bilmem kaç ayı varmış bitmesine. bizim kızın altında araba, durumları iyi, yediği içtiği giydiği gezdiği hep marka. kaçtığı oğlan askere gitmeden önce 800 tl maaşla çalışıyormuş, kaç aydır evlerinin kirasını dahi ödeyememişler.. tabi insanlık hali her insan zor durumda olabilir ama ben kızın neye kapıldığını anlayamadığım için anlatıyorum. akıl sır erdiremedik. çocuğun aylık maaşı, kızın kuaför ve benzin parası eder.. anlamadığım madem askerde bitirsin de öle kaç bari. baba evinde rahat battı resmen.. babası gel düğününü yapayım demiş yine de gelmemiş.. kol çantasını bile almadan elinde cüzdanıyla gitmiş.buna üzüldük şimdi de.. yine bir yanımız eksik kaldı.. kendi kuzenim gibi görüşüp, sevdiğim için çok üzüldüm. daha bir iki hafta önce elbise modeli seçtik birlikte bana onlara kınada giymek için..
rabbim daha fazla üzüntü, eksiklik yaşatmadan bu telaşları bitirmeyi nasip etsin.
haklısın canım. hayırlısıyla bir bitse şu tangırtılı işler.. sükunete bir kavuşsam...
yok yavrum o kadar tez canli değilim
olsam bu kiloda mı olurum zaten
buradaki tüm marketleri gezdim,bi tanesi baya büyük hatta ama bulamadım :44:
hem doğadan var,doğuş var doğa yok
vaaayyy merakımız var demek
bende stepe gidiyorum işte 3 gün,incelmeme faydası sonsuuuuzzzzz
güzel menü tatlım aferüüünnn
inşAllah eklememişsindir ece
her zamanki mükemmel menülerdeeennn
bu arada acele etme mutlaka inersin o kiloyaaa
helal helal
ayyy düğün telaşesindesin demek canım
Allah yardımcın olsun,güzel geçecek emin ol,sıkma canını hiç
GÜZEL İNSAN GÜNAYDIN. BELKİDE ÇOKTAN UYANDIN. BİTTİ Mİ KAHVALTIN. HADİ GÜZEL BAŞLA GÜNE. ANI YAŞA TAKILMA DÜNE. GEÇMİŞİ UNUT BAK GELECEĞE. BİR GÜN YAŞAYIP,MUTLU UÇAN KELEBEĞE. HAYATLA TANIŞMADAN GÜLEN BEBEĞE. BİLMEDEN YAŞIYORUZ NE OLACAK SENEYE. DOKTOR MUTLULUK YAZDI REÇETEYE. GİTTİK BULAMADIK ECZANEYE. SİZCE BU İLAÇ NEREDE. BENCE TAM İÇİNİZDE. ORTAYA ÇIKABİLİR İSTEYİNCE. HAYATI YAŞA İNCE İNCE. KÜÇÜK ŞEYLERDEN MUTLU OLMAYI BİLİNCE; SORUN ÇÖZÜLÜVERİYOR BENCE... :)))
herkese tek tek gelsin
dün en son gelenlerdendim bugün ben açtım.maşallah akşamdan beri ne çok konuşmuşsunuz.Sonunda erken kalkabildim.Wc için kalktım baktım saat 8 uyanık kalmak için hemen açtım radyoda bir programım var 7-9 arası onu hiç dinleyememiştim onu dinledim dolayısıyla gülme krizlerinden uykum açıldı :)
bizim lösemili bir bebeğimiz var bi tanıdığımızın kızı, annem ona yemekler yapıyo uygun yemekler olması gerekli mesela başta tuzsuz yiyodu.annesi anneme güveniyo.ona ıspanak yapmış annem onun dibindeki 2 kaşığı yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?