- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.621
günaydınn tatlım.evet kaptan değişiyor hayırlısıya bakalım.
evdeysen uyusana kız ne kalktın erkenden
havada tam uyuma havası zaten ben zor kalktım valla bugün
Heavengarden
zehranurum
ezow
elifcino
bu arkadaşları bu hafta takıma davet ettim ama katılımda ve paylaşımda bulunmadılar
elifcino dün akşam geldi sanırım bugün yine yok onu 2 gün daha beklicem
ama diğer arkadaşlar deneme sürecini geçemediler va takıma alamıcam üzgünüm
APPLEARZU da yeterli paylaşımda bulunmuyo iki haftadır yeterli paylaşımda bulunmadı
02/08/ de takıma gelmiş ve gün itibariyle 14 mesajı var
en son 06/08 de mesaj yazmış takıma buna rağmen 08/08 de siteye girmiş ama
takıma uğramamış
kendisini de takıma lamayacağımızı bildiriyorum burdan mesaj da atarım şimdi
selam miensera biz de aldık o ab rocket den parçalayıp cekyatın altına koyduk duruyorbende sevindimmbirde benim kilonunçoğu göbekte benim gibi göbeğinden muzdarip olan arkadaşlar varsa eritmek için yaptıkları şeyler varsa paylaşırlarsa memnun olurum bu kış ab rocket aldım kendime bikere bile mekik çekmeden duruyor odada ama başlayacağım artık sporada ben şimdi ütüye başlayayım fıstıklarr gelicem yine grşrz:87:
selam miensera biz de aldık o ab rocket den parçalayıp cekyatın altına koyduk duruyor(
günaydınlarrr herkeseee
Hoşbuldum arkadaşlar bu takıma girdiğim içinse çok mutlu oldum hemen kahvaltı menumu yazayım 1 fincan çay biraz domatez salatlık peynir ve bir dilim ekmeğin kabuğuBukadar menum yemiyorum artık yemeyeceğimmmm sizler nasılsınız
gunaydın kızlar
öncelikle gruba fazla yazamadığım için özür dilerim cocukların doktor telaşları vardı bugun de ben doktora gideceğim. ayagım için belki fizik tedaviye baslanacak.
bu arada genelde rejımıme uymaya calıştım buhafta bir iki kaçamağım oldu ama yinede 400 gr vermişim az ama napalım. hiç spor da yapamadım bu hafta. insallah haftaya:)
kaçamaklarım beyaz ekmek ve patlıcan kızartması idi( hiç dayanamam patlıcan kızartmasına.
dunku menumu yazmakla başlayayım.
sabah cornflex ve sut ( sonunda paketler bitti ve ben normal kahvaltıya doneceğim yasasın:))
Ara 3 dilim karpuz (birkayıktan az) 1 muz
Öğlen kabak yemeği yoğurt 2 dilim ekmek
Ara 2 galeta cay
akşam patlıcan biber kızartması sarımsaklı yoğurt 2 dılım beyaz ekmek
ara uzum
gecen hafta bildirim sıraısnda sayfaya girememiştim bu hafta baslıyor gibi eklerseniz sevinirim 91,3 kıloyum
hepinizi opuyorum hayırlı cumalar..
haklısın amonra bugunku mesajımda da yazdım ozurlerimi ilettim ama ben daha listeye bile girmedim ki yarısa dahil olmadım henuz.
sen de yazmıssın siteyi actım ama yazacak fırsat bulamadım notebook acık cocuklarla ugrastım
cocuklardan fırsat bulup yazmaya calııyorum
yarısmaya dahil edip bir sans daha verirseniz sevinirim katılımda bulunamazsam kendi istğimle cıkacağım supheniz olmasın:)
acil yardima ihtiyacim var, ben birinci takimin kaptan yardimcisiyim,
liste bende bu hafta
bisey sorcam
bi yarismaci kilo aldiysa bunun yüzdesini nasil hesapliyoruz?
yeni sisteme göre mi canım onu ben de bilmiyorum malesef
Heavengarden
zehranurum
ezow
elifcino
bu arkadaşları bu hafta takıma davet ettim ama katılımda ve paylaşımda bulunmadılar
elifcino dün akşam geldi sanırım bugün yine yok onu 2 gün daha beklicem
ama diğer arkadaşlar deneme sürecini geçemediler va takıma alamıcam üzgünüm
APPLEARZU da yeterli paylaşımda bulunmuyo iki haftadır yeterli paylaşımda bulunmadı
02/08/ de takıma gelmiş ve gün itibariyle 14 mesajı var
en son 06/08 de mesaj yazmış takıma buna rağmen 08/08 de siteye girmiş ama
takıma uğramamış
kendisini de takıma lamayacağımızı bildiriyorum burdan mesaj da atarım şimdi
Günleriniz aydın olsun arkadaşlar,
63,8 , dim pazartesi bu gün 60,8 olmuşum :)
yok tatlim eski sisteme göre, bireysel yüzdeyi hesaplarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?