Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

duygu sana bişey anlatayım
benim de küçükken ciddi robot fobim vardı
hala da var
bak anlatayım
okurken aklıma hemen o geldi
dayımınoğlunun bi tane robotu vardı gemici dayısı yabancı ülkeden getirmiş
pilli böyle eli kolu oynuyo yürüyo
sesler çıkarıyo konuşuyo gibi
ben o zaman 5 kuzenim 6 yaşında
hiç unutmuyorum bana dedi ki baban bu robotun içinde
robot babanı yedi
robotu da bıraktı salonun ortasına ve gitti
ikimiz evde tekiz annemle yengem pazara gitmişler
ben nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum oturduğum koltuktan kıpırdayamıyorum
böyle ufacık olmuşum o arada annemler dönmüş pazardan Annem elindeki poşetleri fırlatıp koşa koşa çıkmış
5 katı ta sokatan duyuluyomuş çığlıklarım düşün
ben en çok onun çıkardığı sesten korkmuştum
anneme diyodum bana ben senin babanım dedi üstüme geldi
şimdi komik geliyo ama
sonraları ben yıllarca gürültülü şeylerden korktum
mesala elektrik süpürgesi sesi
çöp kamyonu sesi fön makinası sesi inşaat harcı karıştıran makinalar zaten kabusumdu
bi de davul sesi
bu seslerden ben hala korkarım yanlızken
hele ramazan davulcusu hala benim için ızdırap
Bilinç altında benim gibi bi korku travma olabilir mi
benim pek şerefli kuzenimdir mesala buna sebep olan
şimdi evli barklı adam ama hiç yıldızım barışmadı kendisiyle
yıllardır

Elifim ya kıyamam sana al işte nasıl korkutmuşlar seni....
Ama Ege korkmuyor onların var olduğunu düşünüyor hani vestel reklamlarında kalkıp yürüyor ya bizim evdekilerinde öyle olduğunu zannediyor

hayır canım bize bahsetmedin
niye ne oldu ki senin bu kadar canın sıkıldı
üyelik iptaline varana kadar böyle ?

Hayır canım bize bahsetmedin
niye ne oldu ki senin bu kadar canın sıkıldı
üyelik iptaline varana kadar böyle ?

canım geçmiş olsun yaa :s
Elifim ya kıyamam sana al işte nasıl korkutmuşlar seni....
Ama Ege korkmuyor onların var olduğunu düşünüyor hani vestel reklamlarında kalkıp yürüyor ya bizim evdekilerinde öyle olduğunu zannediyor

duygu abla bu konuda bi pedagogdan yardım alsan.Bi de evde o tür oyuncaklar değil de parkta falan vakit geçirirse belki düzelir.

canım geçmiş olsun yaa :s

duygu abla bu konuda bi pedagogdan yardım alsan.Bi de evde o tür oyuncaklar değil de parkta falan vakit geçirirse belki düzelir.

Canım öyle bir oyuncağımız yok zaten vestel bulaşık makinesi ve klima var bizde:)
Onlar hani reklamlarda kalkıp yürüyor ya Egede bizim bulaşık makinesinin ve klimanın kalkıp yürüyeceğini düşünüyor
Araştırdım bu yaşlarda hayali kahramanlar yaratmaları çok normalmiş 4 yaşından sonra geçiyormuş...

inş geçer en yakın zamanda canım

Duygucum çok geçmiş olsun okudum yazdıklarını ve yapılan yorumları
çok büyük geçmiş olsun gerçektende
çok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin
verilmiş sadakanız varmış ki çok şükür hemen uyanmışsınız
allah bi daha yaşatmasın tatlım

bununla ilgili bence profesyonel bi destek almanda fayda olabilir tatlım
En azından bundan sonra egeye bu konu hakkında nasıl davranmanız gerektiği hakkında fikir verir

Son düzenleme:

Sağol Begümcüm Allah razı olsun desteğiniz için...
Artık reklamlarını dahi izletmiyoruz ve sürekli onların sadece makine olduğunu ve yürümediklerini var olmadıklarını anlatıyoruz...
Doktorumuza da sorduk pedegog değil ama çocuk doktoru bize her çocuğun bir kahramanı olur bu hayal gücünün iyi olduğunu gösterir kırmadan hayallerini yıkmadan anlatın dedi..
Bizde elimizden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyoruz

Duygucum saçmalama lütfen ya.Sen bu kadar güçsüz değilsin.Hem 1-2 tane hayatın ne olduğunu bilmeyen,tozpembe gören,belki de gerçek hayatta hata üstüne hata yaptığı için burada egosunu tamamlamaya çalışan bir insan için bizleri bırakıp gidemezsin.
TAMAM MI??

Bak yine gerildim,aaa

Doktorun dediği gibi hayallerini yıkmadan onu kırmadan yapın bunu sonra ilerde çok büyük etkisi olur kendimden biliyorum küçükken bile annemlerin yanında şarkı söylemezdim müzik dilemezdim sadece otururdum.Hala daha öyleyim.O zamanlar zorla şarkı söylememi isterler sonra öyle değil bak böyle beniim gibi söyliceksin derlerdi en son da senin sesin iyi değil derlerdi bende hiç bi zaman merakımı onlara göstermemeye çalıştım şimdide annem hiç merakın olmadı zaten falan deyip duruyo..küçükken bi kere oyunculuk teklifi gelmişti ben sesimi bile çıkarmadan annem ece istemiyo demişti.hala daha öyle anlatır..ben de şimdi şimdi içimdeki yetenekleri dışa çıkarmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum.Bi de öss araya girmiş olucak ama ondan sonra çevremden kimsenin tanıyamadığı bi ece olarak karşılarına dikildiğimde anlıycaklar insanın heveslerini kırmayı özgüveninin düşmesine neden olmayı.Bende şu an sesimi beğenmiyorum ama ç-uğraşıcam ve olucak bu en basit örnek.Dediğim gibi duygu abla o konuda dikkatli olmalısınız..

pekte tatlı o da yav bi ara gelsem de izmire mıncıklasam mı acaba :)

iyi olmuş doktora sormanız tatlım.
tekrar tekrar geçmiş olsun
normal tabii bu yaşlarda

hayal dünyaları ne kadar geniş ya
ama bu yaşlarda normal dediğin gibi

Çok geniş hemde çokk başka dertleri yok ki Allahta vermesin

Canım benim ya sağol arkadaşım öyle dediğin gibi güçsüzlükten değilde evlat sözkonusu olunca insanın içi titriyor gerçekten sende bilirsin işte kimse evlatla terbiye edilmesin hayatta bunu canı gönülden söylüyorum insan çok kırılıyor hangi anne evladının kötülüğü ister?
O benim çiçeğim beyaz manolyam Rabbim ayırmasın bütün dünyam o..Benim annemde yok rahmetli oldu bu olay içimi acıttı
Destekleriniz için çok teşekkürler herşey gönlünüzdeki gibi olsun inşallah

Ece'cim aynı şeyleri bizede yaparlardı hatırlıyorum hatta dans bile ettirirlerdi hadi bir dans et görsün teyze gibi...
Çok haklısın zorlamak hele ki sen yapamıyorsun demek çok kötü çok üzüldüm bu duruma...
insanın isteyipte başaramayacağı hiç birşey yok bana göre...
Sende yaparsın eminim ben sende o hırsı ve ışığı görebiliyorum..
Ayrıca ne sesler var karga gibi özel dersler alıp albüm yapıyorlar örnek çok..
Benim oğlumdada var mesela öyle bir yetenek..
Elinde gitar varmış gibi çalıyor sonrada arkadaşım eşşek söylüyor bize
bitince ben deliler gibi alkışlıyorum bravoooo diye bağırıyorum sonra öpüyorum aferin oğluma harika söyledin diyorum mesela
bayılıyor buna sonra defalarca bayana kadar söylüyor beni ve yanlışlıkla bir kere alkışlamayım anne hadi alkışlasana diyor
Çocukları ezmemek yüceltmek ayrı bir şey çok haz duyuyorlar bu durumdan gerçekten...
Elimden geldiği kadar doğru davranmaya çalışıyorum bu konuda..

iyi olmuş doktora sormanız tatlım.
tekrar tekrar geçmiş olsun
normal tabii bu yaşlarda
Sağol arkadaşım...

Son düzenleme:
ben geldim kızlar duyguege çok geçmiş olsun arkadaşım olacağı varsa oluyor işte olmuşa ölmüşe çare yok biliriz hepimiz bir daha böyle bi üzüntü yaşatmasın rabbim..nişanlımla konuştuk az önce balayı için yer ayarlamaya çalışıyoduk eylülde otellerin yarısı kapanıyormuş bodrumda bir yer bulmuş herşey dahil 3 bin lira bana çok gibi geldi sizce çok mu kızlar?

biraz çok gibi sanki
ama önceliklerine bağlı bişey tabii
bide balayını nasıl geçirmek istediğine de bağlı
tercih sizin

ben çıkıyorum kızlar
herkese güzel haftasonları diliyorum
bugün teyzeme yamağa gidicem
pazar da yine misafirim var kısmetse
pazartesi görüşmek üzere
hoşçakalın öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…