- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.821
iyi çekiyim ben saçınıvalla bu haftada sen benim saçımı çek azıcık,ipler kayıyo elimden fenaaaa
bene görmüştüm bunları ama sürekli takip etmek gerek galiba
kız ece birbirimizi uyaralım birşey görürsek
benimde babam ben 17 günlükken Amerika'ya gitmiş
banada davul çalan bi tavşan getirmiş
kucağında davulu,pilli felan birşey
çok korkmuşum ben
severim zannetmişler ama o başlayınca ağlarmışım
benimde kedi fobim vardır mesela
daha doğrusu tümden hayvanlara
civcivlere bileee
nesi fazla beeee
sende vur dedik öldürdün
benimki o zaman bi orduya yeter
istedi valla ben gayet iyiyim :)Oy oy kıyamam,canı kabak kızartması çekmiş,afiyet olsun kuşum.Ayrıca fazla falan değil,eğer biraz daha az yeseydin şu an kendini hiç iyi hissetmezdin
Ekmek kadayıfııııı
Kızlar bir daha kadayıf diyen olursa benzin döküp yakarım bu topiği.Ölcem valla ya...Şişti bir yerlerim
ben bi daha yazarsam yakın beniiiiii
valla regl diye diye abarttım bu tatlı olayını ben
Canlarım selamlar...
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum...
Dün canım çok sıkkındı eşimle akşam iftara dışarı çıktık ben tutmuyorum ama eşim oruçluydu...
Kebapçıya oturdum ve cumartesi yapıcam ve yiyicem dediğim herşeyi yedim:)
Önce bir adana dürüm arkasından 1/2 havuç dilim baklava veee 1/2 künefe
Belki inanmazsınız kendimi zorlayarak yedim bunları canım istemeye istemeye sırf haftada 1 gün ara veriyorum ve bütün hafta cumartesi künefe yicem dedim diye oda yarısını yiyebildim ve gece yine yaşasın mide tabletleri
Tabi sabahına +400 ile kalktım normal olarak..
Bugün sabah kaldığımız yerden devam tabi..
Sabah 2 kayısı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay bardağı süt
ve hemen şişliği atmak için 1 litre suyu yuvarladım mideye...
Birazdan ödem çayımı içicem akşama doğruda bir form çayı dünü telafi edicem artık
merhabalar öncelikle teşekkür ederim aranızda yer verdiğiniz için 5 kilo vermem gerek ama aylardır veremiyorum vermem gereen kilo miktarı az ama başaramadım bi arkadaşımdan bbu yarışayı öğrendim ve geldim.
biz burada birlikte hem eğleniyoruz hem zayıflıyoruz.Umarım sende hedefine ulaşırsın.Miktar az ama bünyen zorluyo anlaşılan seni...
hoşgeldin bu arada...bol paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz canım bu motivasyon açısından da önem taşıyo..
ayyy başım döndü valla hedef kilolar falan bi oraya bi buraya intihar edecm :) ve sonuç hiçbirini geçmiş sayfalarda bulamadım Hanım bu tür bilgilerinizi bana ulaştırırsanız sevinirim tablo yapmayı düşünüyorum.Bir de tuğbadan bugün yine haber yok applearzuda sanırım başka yere geçti listeye girememişti zaten..
büyük kaptan allah sana nasıl bi sabır vermiş böyle maşallah :) haklı olduğunu biliyodum ama artık daha iyi biliyorum o kadar zaman sen uğraşmışsın doğrusun valla
hala daha yememiş olamazsın neler yedin bakalımm.Genel de günde kaç öğün yiyorsunuz arkadaşlar..milleeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ben daha kahvaltımı yapmadımmm
saol canım sanadabu arada bişey unuttumm..
günaydın herkese bol kilo kayıplı hiç kaçamaksız günlerben kaçarım..
Canlarım selamlar...
Dün canım çok sıkkındı eşimle akşam iftara dışarı çıktık ben tutmuyorum ama eşim oruçluydu...
Belki inanmazsınız kendimi zorlayarak yedim bunları canım istemeye istemeye sırf haftada 1 gün ara veriyorum ve bütün hafta cumartesi künefe yicem dedim diye oda yarısını yiyebildim ve gece yine yaşasın mide tabletleri
Sabah 2 kayısı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay bardağı süt
Birazdan ödem çayımı içicem akşama doğruda bir form çayı dünü telafi edicem artık
ayyy başım döndü valla hedef kilolar falan bi oraya bi buraya intihar edecm :) ve sonuç hiçbirini geçmiş sayfalarda bulamadım Hanım bu tür bilgilerinizi bana ulaştırırsanız sevinirim tablo yapmayı düşünüyorum.Bir de tuğbadan bugün yine haber yok applearzuda sanırım başka yere geçti listeye girememişti zaten..
büyük kaptan allah sana nasıl bi sabır vermiş böyle maşallah :) haklı olduğunu biliyodum ama artık daha iyi biliyorum o kadar zaman sen uğraşmışsın doğrusun valla
saat 2,30 oldu kimseler yok hep sessiz midir böyle
bu arada ben kahvaltı da peynirli kepekli tost yedim ynında da form çay içtim
1 de de bir kase sebze çorbası içtim(içinde her türlü sebze var evde ne varsa koydum blendırla çektim bir de)
Canlarım selamlar...
Sabah 2 kayısı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay bardağı süt
şimdiki kilom 65 hedef kilom 60 canım
Çıtırlarım takıma yeni birini davet ettim 2-3 kişiden pek hayır yokbizler yoğun olduğumuz zaman kurtarır belki
Canlarım selamlar...
Sabah 2 kayısı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay bardağı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?