Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim yaa,çok geçmiş olsun.Nedir bu aralar senin başına gelen
Sıkma canını herşey düzelecek mutlaka fakat diyete fazla düşme tedavini ol.Sakın bu kortizonu da kafana takma.Ben de biliyorsun zatürree geçirmiştim,bir dünya ilaç,iğne,serum yedim.O serumlar çok kilo yaptı bede,85 lere çıktım.Ama bak verdim işte iyileşince,yeter ki sağlığın yerinde olsun öncelikle canım

selamm kızlar,

bugün baya bi yogundum ben iş kitlemeye başladılar yawaştan, gelemedim diye iç çekiyodm ki megersem site bakımdaymış, isabet olmuş :)

elifcimm canım cok geçmiş olsun yaa ama tıp ne kdr ilerledi biliyosun artk nerdeyse tüm hastalıkların çaresi var ki seninkisi kötü senaryo bile değil, biraz katlancan be gülümm, kortizon fln duyunca insan sinirleri bozulur ister istemez, ama sağlık herşeyden önce tatlımm sen moralini yüksek tut, şükret ki tedavisi, ilaçları var, bizde bol bol dua ederiz sana, ufalıp gitsin o tanecikler diye

gaydırımgubbakımm kız senin adını ben öğrenemedim hala 41 kere maşallah olsun sizede, az kalmış bak kavuşmanıza :)
bence bugünlerin bile kıymetini bilmek lazım cünkü ister istemez yanyana olunca laçkalaşıyo ilişki.. uzaktaykenn mis misss bi kıymetlere biniyorum ben sahsen, geldimi 1 gün sora foss

hayatbeklemezz, hoşgeldin sende aramızaa, o zmn ne diyoruzzzz, kışkış kilolar kışkışşşş yallah kalori yallaaahhhh

ben yine tıkandım cevap bile veremiyorum..
elifim geçmiş olsun söylediklerinin birazını biliyorum birazını bilmiyorum ama üzülme canım benim unutma biz de yanındayız...

atak benden bekleniyormuş bu hafta umarım atak yapabilirim...:18:

tebrikler canım..
muhteşem bişey bu yaa
pff ne bakımmış bitmek bilmedi ..

ee kızlar ne yapıyonuz bakayım ..

aynen yaa bi türlü giremedim...

kaptannn bu hafta umut senmişsin hadi birlikte fark atıyoruz bu hafta
sana dedim zaten tatlı cadı
ben zaten bitki çayı içiyorum.Bi de dün birisi sormuştu ne içiyosun diye mate falan karışık içiyorum ben yapıyorum canım
evet farkediyor
ööölleeee bi kupaynan kanmam
büyük bişiler isterim
iftardan sonra kahve yapda içelim
site ayrı alemlerde bu aralar :44:
sen dinlen canım benim yaaa
ayy güzel gider valla

geçmiş olsun tatlım

kimler benii özlediiiiiiiiiii :)

alışmış kudurmuştan betermişş, paso resim ekleyesim geliyoooo :)

bakın bakem benim gördüğüm fazlalıkları sizde görüyonuz mu, hani şu mide, hani üst kollar gibinn

61 kilo olan bi insanın daha narin olması gerekmez mi, ben bi at gibiyim sankim

ta ta ta taaaaaaaaaaaam

Gözlerime inanamadım canım,harikasın ve çok fit görünüyorsun.Bence gayet formundasın fakat sen biraz daha incelirsem daha mutlu olacağım dersen şöyle 1-2 kilo verebilirsin.Ama bence çok hoşsun canım

off daşş gibi hatunsun senn yavv ben pek bişey göremedim

Aynen canım..Ama hatun anlamıyor ki,ille de daha incelecek.Böyle kaymak gibi,biraz daha incelirse var yaaa

Yuh be amacım başı bakım nereye kadar saatlerdir girmiyorum ben arkadaşlarıma kahve ikram edecektim olmadı yarın akşam artık

kızlar biraz hareket yaa bütün gün hayatbeklemez çırpındı durdu cadi yardımcı fena değildi büyük patron hasta tuğba bunalımda miensera bugün uğramadı sanki taydin bi ara sitedeidi ama boş çıktı sanırım ilk fırsatta pabucunu dama atacak birini daha bulucam

tümüne katiliyorum canım o biraz daha incelirse erkek arkadasinin onu hiç yalnız bırakmaması lazım

Kızlar yarın devam ederik artıgın

opuyorum kocaman hepinizi ruyalarinizda sizin gibi tatlı olsun ınş....

uyuya kalmazsam kaçıyorum konusalim kaynatalım azıcık

Evet alayım dedikoduları
Şaka maka benim amonraya canım çok sıkıldı..Bu aralar doktor doktor gezdi,moralini çok bozuldu.Şu kortizonu duyunca herkes çok korkuyor,o da huzursuz oldu.Off farkındasın değil mi,eskisi gibi tadı yok,fazla gelmiyor gruba gelince de iki kelime yazıp çıkıyor.Aslında biraz moralini yüksek tutsa herşey yoluna girer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…