Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayağımın üstünü erkek mi dişimi bilmediğim ve hiçbir zamanda bilemeyeceğim bir sinek ısırdı ısırılan yer kaşindıkça kasındı kasıdıkça şişti şu anda yanıyo...

evet canım, yaa hem onun üzüldüğüne yanıyorum hem çektiğine çekeceğine dediğin gibi toparlasa düzelir o olmayinca grubunda tadı olmuyo...

Ayağımın üstünü erkek mi dişimi bilmediğim ve hiçbir zamanda bilemeyeceğim bir sinek ısırdı ısırılan yer kaşindıkça kasındı kasıdıkça şişti şu anda yanıyo...

Off yaa...Ufacık şey nasıl canını yakıyor insanın dimi??Benimde kolumda bir acı ve kabarcıklar var,acaba sinek mi ısırdı diye düşünüp dudum bugün

Nereye gittin kız ...
Ben uyuya kalıcam şimdi sana ayıp olacak bilgin olsun canım sen yaz ben yarın cevaplarım araştırma falan da yapabilirsin canım hem canın sıkılmaz hem de topluca bilgi edinmiş oluruz

Nereye gittin kız ...
Ben uyuya kalıcam şimdi sana ayıp olacak bilgin olsun canım sen yaz ben yarın cevaplarım araştırma falan da yapabilirsin canım hem canın sıkılmaz hem de topluca bilgi edinmiş oluruz

Bu gece sen nöbetçisin gibi geldi bana

Araştırma yapmama gerk kalmadı çünkü sen nerde ne var ne yok bulup çıkarmış buraya yazmışsın
Fırsat buldukça geçmişe dönüp okuyorum,uygulamayı soruyorsan hiç sorma

merhaba,
sonunda geçmişi okumayı bitirdim. önce geçmişe cevaplarımı yazayım, anlatacaklarım da var tabi.

yok canım kaplama değil. 5 yıldır öndeki bir dişimle uğraşıyorum. önce çürük vardı. dolgu yapıldı. dolgudan sonra kanal tedavisi yapıldı. sonra içi boşaldı. geçen yıl kökünden az bir parça kalarak kırıldı. ben kaplama ya da implant olur herhalde derken dişçim kendi dişimi yapıştırdı. kırıldığı hiç belli olmuyordu bile. bir yıl böyle kullandım hiç kırılmmış gibi. geçen akşam kırılan oydu. ertesi gün kendi dişçim uzak olduğu için kayınpederimin doktoruna gittim. bu sefer kök de gitmişti. sağolsun o da aynen kırılmamış gibi, içine vida falan koyarak onardı. yalnız bu akşam arka taraftan dolgusunda çatlama oldu. bir dişi çektirmeyeyim, kaybetmeyeyim diye yaşadığım serüven işte. gittiği kadar da böyle gidecek sonrası ya tek implant ya köprü.

sağol kuzu beğenmene sevindim
bakımı zor ama çok seviyorum kızılı apim
dişin mi kırıldı demek tam 1 yıl idare etti seni
görünen bi yerde olması kötü olmuş geçmiş olsun

sorma elifçim. geçen yıl ramazanda derneğin bir otelde verdiği iftarda kırıldı. hugo gibi tek diş kaldım.. nasıl zor durumda kaldığımı tarif edemem. diğer dernek başkanları geliyor, selam vermedin diyor, partilerden davetliler selam bekliyor, ben ağzımı açamıyorum, içimden derhal orayı terk etmek geliyor ama an itibariyle orda bulunmam gerekiyor ve terk edemiyorum. faciaydı....

adam işte.. ak dersin kara yapar.. bi de aferin istemedi mi bu yaptığına, istemediyse senin adam iyi adam.. hiç söylenme cicim. çarpılırsın valla....

aman kuzum demesi kolay ama bozma moralini.. rabbim dermansız dert vermesin. sen yine düzenli kullan ilaçlarını. en kısa zamanda sağlığına kavuşman için dua edelim biz de...

evet burdaydım. geçmişi okumayı bitiremedim. geldim şimdi okudum. hepsini cevaplıyorum itina ile. hımm demek pabucumu dama atacak birini bulacaksın.. hadi bakalım.. ara tara, bulursan bana da haber et bulamassın kiiiii

hey allahım erkek olsa ne dişi olsa ne sinek gelmiş, karnını doyurmuş gitmiş... cicim onlar da biliyor ağızlarının tadını, herkesi ısırmıyorlar, kıymetini bil

hıh geçmiş bitti.. sıra geldi bana..

Buyrun bu da istek üzerine yaptığım araştırmalarımın sonucu....

BASEN İNCELTEN DİYET

Hedef: Kalça bölgesini inceltmek.
Günlük kalori: 800 Kcal

Kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında yer alan kalça ve basen problemini yok edecek özel bir diyet var. Amerikalı
ünlülerin gözdesi haline gelen diyeti uygulamak oldukça basit. Yapacağınız tek şey büyük marketlerden malzemeyi temin edip bir an önce başlamak.

6 haftada mucize sonuç Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.

Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen ardından da bacaklar geliyor. Kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyor. Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor. Aşağıdaki müsliyi diyet sayfasında göreceğiniz müslili öğünlerde tüketiyorsunuz.

Sihirli karışım Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem kurutulmuş meyveler ve tahıl gibi pek çok vücuda faydalı gıdalar bulunuyor. Hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip sizi istediğiniz görünüme kavuşturuyor.

Malzemeler:
2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçeği tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Malzemeleri karıştırıp blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : 1 porsiyon hazırladığınız müsli 1 fincan süt ve dilimlenmiş muz
Kuşluk : 1 elma
Öğle : 1 porsiyon müsli ve 1/2 muz
İkindi : 1 avuç kuru üzüm
Akşam : 1 parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara yeşil salata ve bir meyve.
Gece : Yatmadan önce 1 portakal

2. GÜN

Öğle : 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Akşam : 2 yumurtalı omlet domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek
Gece : 1 portakal

3. GÜN

Akşam : 1 çay fincanı büyüklüğünde yer tutan Spagetti ve 1 meyve

4. GÜN

Akşam : İnce dilimlenmiş 1 tavuk göğsü haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. 1 meyve

5. GÜN

Akşam : Ton balıklı yeşil salata 1 adet katı pişmiş yumurta 1 meyve

6. GÜN

Kuşluk : 1 elam
Akşam : 1 parça hindi göğsü mısırla karışık yeşil salata 1 meyve

7. GÜN

Akşam : 3 dilim rosto edilmiş biftek havuçlu brokoli salatası ve 2 adet haşlanmış patates 1 meyve

Buyrun bu da diyet omlet tarifi.Acıktım da atıştırmalık birşey bu saatte bunu buldum

Malzemeler
1 yumurta
mantar
kaşarpeyniri
1 tatlı kasığı zeytinyağı
az tuz

hazırlanışı:
mantarları doğruruyuz,kaşarı rendeliyoruz.

yağ hariç bütün malzemeyi bir kapta çırpıyoruz.zetin yağı tavaya konur ısınınca çırptığımız malzemeyi döküyoruz bir tarafı kızarınca diger tarafını kızartıyoruz servise hazır .afiyet olsun:)

gelelim ben nerelerdeydim 3 gündür mevzusuna..

cumartesi sabah kalkar kalkmaz dişçiye gittim kayınpederimle. önce onu hallettim. sonra gittik evimizi ölçtük santim santim.. ordan mobilyacıya gittik. beğendiğimiz mobilyaları ölçtük. şükür ki sorun çıkmadı. beğendiğimiz mobilyalar eve sığacak.. geçen yıl evlenen arkadaşlarımız bunu yapmadan mobilyaları almışlardı. sonra eve sığmamıştı. fiyatları da hesaplattık. ancak bir miktar daha indirim yaptırma durumumuz var. o da yarın belli olacak. ona göre gidip ödemesini yapıcaz.. sonra halı ve perde seçmeye gelicek sıra. tabi eşyalar teslim olmadan ev badana olacak, temizliği yaptırılacak vs vs...

cumartesi öğleden sonra da yengem, kuzenim, görümcem ve ben çarşıya çıktık.. kına için 3 tane elbise dikilecek. bu 3 elbise dışında şalvar ve bindallı da olacak. toplam 5 elbise değiştiricemm.. biri mor kadife, biri cam göbeği mavi ve beyaz karışık desenli şifon, biri de vişne çürüğü dantel. ikisi hazırdı, cumartesi vişne çürüğü rengi dantelimi de aldım. onun modeli de hazır. ekliyeyim de bakın..

çarşıdan yengem ve kuzenimle birlikte eve döndük. ancak iftar vakti eve gelebildik. yemeği yedikten sonra kardeşim ve kuzenimle kahve içmeye gittik ki görümcem gelmiş, fazla oyalanmadan eve geldik. kayınvalidemle kayınpederim de geldi. kalabalık curcuna bitirdik geceyi.

bir de çok yakın bir arkadaşım kardeşini kaybetti .onun haberini aldım. cenazeyi memleketlerine götürdükleri için görüşemedik de. öylece kalakaldım. 26-27 yaşında, kalp krizinden gitti o da. ardında 2 yaşında oğluşunu ve eşini bırakarak. son bir ay kayıplarla dolu olarak geçti sonuç itibariyle.

pazar öğleden sonra 3 falandı kalktığımda. sonra biraz kardeşimle, biraz annemle tartıştım. rutin oldu bu haftasonu tartışmaları. biraz sinir krizi geçirdim. aslında biz kardeşimle tartışıp sonra bişi olmamış gibi takılabiliyoz. ama tam tartışma alevliyken annem hesapta ortalığı sakinleştiricem diye bi benim yanıma bi onun yanına gidiyo, bu sefer ortalık daha da karışıyo. neyse rutin tartışmamızı bitirdikten sonra tekrar yattım. iftara kalktım yine yattım, tam depresyon moduydu yani. sahurdan sonra da uyuyamadım tabi. sabah 9 gibi evden çıktım. akşama kadar dolandım,akşamüstü de nişanlıyla papaz olduk, dışarda yiycektik iftarı. dalaşınca eve geldik.. niye tartıştığımızı sormayın hatırlamıyorum. tartışmayı da sebebini de çoktan unuttuk yedim içtim iftarda. tam oturdum pc başına elektrik kesildi. sonrası da burdayım. geçmişle boğuştum 2 saatten fazla. şimdi de yazıyorum işte.

ramazan girdiğinden beri sahura kadar nöbetteyim hemen her gece. bazen de uykuya yenik düşüyorum sonra da zor kalkıyorum sahura. çalışmak da daha zor ramazanda. bayrama kadar pek bir düzen tutturamıycam galiba, hem diyette hem de buraya yazmakta. günü gününe dakikası dakikasına eskisi gibi paylaşamıyorum bu aralar.

sıkkınım hala aslında. uzaktan planlıyorum ama bişeylerin yapılmaya başlandığını gözüm görmedikçe de geçmiycek galiba bu sıkkınlığım. bir yandan sükunet telkinlerinde bulunuyorum kendime, bir yandan olmadık zamanda alakasız patlamalar yaşıyorum. gören duyan da huysuz aksi kavgacı biri sanacak beni. aslında hiç alakası yok ama..

unutmadan sahurumu da yazayım. biraz pide ile mercimek çorbası içtim. 2-3 tane de domates soslu biber yedim. yalnız sahur hiç çekilmiyor valla. hele benim gibi yalnız yemek yiyemeyen biri için. ama mecburum yalnız yemeye. bugün annem oruç tutmayı denedi. bütün gün oruçlu iken 100- 115 arasında giden şekeri, yemekten 2 saat sonra 300 e çıkıp, ondan 2 saat sonra 60 a düştü.. annemin oruç sevdası da böylelikle son bulmuş oldu. napalım kısmetse seneye ramazana kocişle yiriz sahurları...

öptüm hepinizi şekerler... iyi bakın kendinize...

Okurken yoruldum valla,kimbilir sen nasıl yorulmuşsundur,tatlı bir yorgunluk ama.Bak çoğu gitmiş azı kalmı.Elbise çok güzel görünüyor.En çok moru merak ettim,çok severim o rengi de...Eşyaların,elbiseleri hayırlı olsun.Tartışma konusuna gelince unutman çok güzel,bu demek ki tatlı tatlı didiştiniz:) Yeni çiftlere bayılıyorum yaa,çok ilgimi çekiyor.Dizi falan izlerken de bazen ''olleyy yeni bir aşk başlıyor '' diyorum bazen,eşim diyor ki 30 yaşında çocuksun Ne yapayım,çok hoşuma gidiyor

sağol canım. mor da ince kadife. tam patlıcan moru. büyük ihtimal taş kullanıcaz süslemesinde. bayramdan sonra dikilecek hepsi. hayırlısıyla bitsin de foto eklerim kendi üstümde...

biz pek de yeni sayılmayız yaffu. 7 yıldır bi akşamları eve gelip ayrılıyoruz. bütün gün didişmeden geçmiyor. hangi birini aklımda tutayım.

Günaydın kızlar

dün site bakımda yazısından bi türlü kurtulup ta siteye giremedim

şimdi bi geçmişe bakayımda gelirim

geçmiş olsun tatlım.bir nevi cekap olmuş sana bu doktor.
Ne var ne yok çıkmış iyi olmuş.
Hiç sıkıntı yapma kendine merak etme hayırlısıyla herşey yoluna girer inş.

ya bi git allah aşkına.gayet güzel görünüyosun tatlım.taş taş
hem sen zaten daha klo vericeksinki hem o zamanda daha ince görünebileceksin

tatlı telaşeler bunlar kuzum.
Neyse bayrama çok bişey kalmadı allahtan
sende bişeyler yapılmaya başlayınca rahatlar o üstündeki deprosyon halini atarsın inş
seneyede koçişinle rahat rahat geçirirsin inş ramazanı

selam kızlar
işten ancak fırsat bulabildim
bugün ne çok gelen gidn var kafam sepet oldu
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
ama hiç yakınmıyorum yeter ki olsun da
sancısına razıyım

canım bu gün daha iyiyim
moralim bozuldu biraz ama ne yapayım
benim de böyle dandini bi bünyem var
sen canını sıkma bugün iyiyim yani

sen de çırpındın kendini unutma ...
Hııhhh...Kaçtınız yine...Yalnız kaldım.Görürsünüz siz
göster onlara gününü.. Ben gece sırf senin için girecektim ama tv izlerken uyuya kalmışım canım...
Buyrun bu da istek üzerine yaptığım araştırmalarımın sonucu....

teşekkürler canım emeğine sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…