- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.941
Evet alayım dedikoduları
Şaka maka benim amonraya canım çok sıkıldı..Bu aralar doktor doktor gezdi,moralini çok bozuldu.Şu kortizonu duyunca herkes çok korkuyor,o da huzursuz oldu.Off farkındasın değil mi,eskisi gibi tadı yok,fazla gelmiyor gruba gelince de iki kelime yazıp çıkıyor.Aslında biraz moralini yüksek tutsa herşey yoluna girer....
Ayağımın üstünü erkek mi dişimi bilmediğim ve hiçbir zamanda bilemeyeceğim bir sinek ısırdı ısırılan yer kaşindıkça kasındı kasıdıkça şişti şu anda yanıyo...
Off yaa...Ufacık şey nasıl canını yakıyor insanın dimi??Benimde kolumda bir acı ve kabarcıklar var,acaba sinek mi ısırdı diye düşünüp dudum bugün
Nereye gittin kız ...
Ben uyuya kalıcam şimdi sana ayıp olacak bilgin olsun canım sen yaz ben yarın cevaplarım araştırma falan da yapabilirsin canım hem canın sıkılmaz hem de topluca bilgi edinmiş oluruz
İyisin maaşalah.Menülerin çok güzel.Bu aralar tatlıyı da azaltacaksın gibi geldi.Baksana o güzelim güllacı bile yememişsin...
Ah canım ya,dişlerin kaplamamı.Benimde önde tam 6 tane var ve 2 ay önce düştü.Doktor diş eti tedavisi yaptığı için o düşen dişleri idarelik yapıştırıyoruz hergün.Bir bitmedi şu tedavi,biter bitmez yaptırıcam.İnan bıktım artık,gün içinde düşüyor,yapıştırmaya koşuyorum,koca çantada corega armalar falan.Bıktım valla.Ama az kaldı.Kontrole gidice haftaya,inşallah doktorum tamam der de başlarız bir an önce.Bu arada insanın kendi dişi gibisi yok.Keşke zamanında ön dişim yamuk gibi deyipte bu şekle getirmeseydim.Yamuksa yamuk,onun da çaresi vardı.Akılsız kafam işte,çok biliyorum ya
sağol kuzu beğenmene sevindim
bakımı zor ama çok seviyorum kızılı apim
dişin mi kırıldı demek tam 1 yıl idare etti seni
görünen bi yerde olması kötü olmuş geçmiş olsun
ay sorma kuzu ya
adama dedim ki git marketten lavoba açıcı al mutfak lovabom tıkanmış
bu gitmiş
2 kavun koca bi karpuz bi koli yumurta
2 kilo biber
2 şer tane fanta ve kola almış
gören evde ordu yaşıyo sanır
e hani lavoba açıcı
aa yok
ölür müsün öldürür müsün
bu aldıkları kavunlar karpuz dolaba imkanı yok sığmıyo
zaten küçük dolabım bi de yemekler tencereler var yaz vakti dolapta
yumurtaları da gerizeklaılar samanların içine koymuşlar
bu ne böyle be ağırda mı yaşıyoz diye söylenirken yumurta kabındaki
samanlar döküldü saçıldı mutfağa
onları topladım bari kavunun birini keseyim kapaklı kapla kaldırayımdolaba dedim
kavun taş resmen kelek
iyice bıçkla abanırken parmağımı kestim ama nasıl bi acı
bu arada kocem olcek düdük torbaları
bırakıp kaçtığı için hakkından gelemedim
acayip sinirlendim ya
hani lavoba açıcı be adam ben seni markete niye yolladım
ayy delircemm
sabah gittim işte hastaneye sonuçları aldım dr çıktım
prolaktin yüksek fsh yüksek
pregestron yüksek
testesteron yüksek
t3 t4 tavan yapmış
böbrek üztü bez değerlerim darmadağın
anlamadım ben bi torba ilaç içiyorum nerde yanlış yapıyorum
perehizime dikkat ediyorum olmuyo olmuyo
açlık kan şekerime de baktırdım sabah
210 çıktı aç halim buysa tok halimden allah korusun
yine bi sürü ilaçla işe gittim
canım sıkıldı işte
bböbrek üstü bezlerindeki büyüme için
kortizona başladık en nefret ettiğim şey bu
kafa bt istedi doktor
beyinde salgılanan bi hormon büyütür bunları
hiç bakılmamıştı şimdiye kadar
önlenemez bi büyümesi var yıllardır
perşembe d eo filmi çektircem işte bakalım nolcak
Yuh be amacım başı bakım nereye kadar saatlerdir girmiyorum ben arkadaşlarıma kahve ikram edecektim olmadı yarın akşam artık
kızlar biraz hareket yaa bütün gün hayatbeklemez çırpındı durdu cadi yardımcı fena değildi büyük patron hasta tuğba bunalımda miensera bugün uğramadı sanki taydin bi ara sitedeidi ama boş çıktı sanırım ilk fırsatta pabucunu dama atacak birini daha bulucam
Ayağımın üstünü erkek mi dişimi bilmediğim ve hiçbir zamanda bilemeyeceğim bir sinek ısırdı ısırılan yer kaşindıkça kasındı kasıdıkça şişti şu anda yanıyo...
gelelim ben nerelerdeydim 3 gündür mevzusuna..
cumartesi sabah kalkar kalkmaz dişçiye gittim kayınpederimle. önce onu hallettim. sonra gittik evimizi ölçtük santim santim.. ordan mobilyacıya gittik. beğendiğimiz mobilyaları ölçtük. şükür ki sorun çıkmadı. beğendiğimiz mobilyalar eve sığacak.. geçen yıl evlenen arkadaşlarımız bunu yapmadan mobilyaları almışlardı. sonra eve sığmamıştı. fiyatları da hesaplattık. ancak bir miktar daha indirim yaptırma durumumuz var. o da yarın belli olacak. ona göre gidip ödemesini yapıcaz.. sonra halı ve perde seçmeye gelicek sıra. tabi eşyalar teslim olmadan ev badana olacak, temizliği yaptırılacak vs vs...
cumartesi öğleden sonra da yengem, kuzenim, görümcem ve ben çarşıya çıktık.. kına için 3 tane elbise dikilecek. bu 3 elbise dışında şalvar ve bindallı da olacak. toplam 5 elbise değiştiricemm.. biri mor kadife, biri cam göbeği mavi ve beyaz karışık desenli şifon, biri de vişne çürüğü dantel. ikisi hazırdı, cumartesi vişne çürüğü rengi dantelimi de aldım. onun modeli de hazır. ekliyeyim de bakın..
Eki Görüntüle 241541
çarşıdan yengem ve kuzenimle birlikte eve döndük. ancak iftar vakti eve gelebildik. yemeği yedikten sonra kardeşim ve kuzenimle kahve içmeye gittik ki görümcem gelmiş, fazla oyalanmadan eve geldik. kayınvalidemle kayınpederim de geldi. kalabalık curcuna bitirdik geceyi.
bir de çok yakın bir arkadaşım kardeşini kaybetti .onun haberini aldım. cenazeyi memleketlerine götürdükleri için görüşemedik de. öylece kalakaldım. 26-27 yaşında, kalp krizinden gitti o da.ardında 2 yaşında oğluşunu ve eşini bırakarak. son bir ay kayıplarla dolu olarak geçti sonuç itibariyle.
pazar öğleden sonra 3 falandı kalktığımda. sonra biraz kardeşimle, biraz annemle tartıştım. rutin oldu bu haftasonu tartışmaları. biraz sinir krizi geçirdim. aslında biz kardeşimle tartışıp sonra bişi olmamış gibi takılabiliyoz. ama tam tartışma alevliyken annem hesapta ortalığı sakinleştiricem diye bi benim yanıma bi onun yanına gidiyo, bu sefer ortalık daha da karışıyo. neyse rutin tartışmamızı bitirdikten sonra tekrar yattım. iftara kalktım yine yattım, tam depresyon moduydu yani. sahurdan sonra da uyuyamadım tabi. sabah 9 gibi evden çıktım. akşama kadar dolandım,akşamüstü de nişanlıyla papaz olduk, dışarda yiycektik iftarı. dalaşınca eve geldik..niye tartıştığımızı sormayın hatırlamıyorum. tartışmayı da sebebini de çoktan unuttuk yedim içtim iftarda. tam oturdum pc başına elektrik kesildi. sonrası da burdayım. geçmişle boğuştum 2 saatten fazla. şimdi de yazıyorum işte.
ramazan girdiğinden beri sahura kadar nöbetteyim hemen her gece. bazen de uykuya yenik düşüyorum sonra da zor kalkıyorum sahura. çalışmak da daha zor ramazanda. bayrama kadar pek bir düzen tutturamıycam galiba, hem diyette hem de buraya yazmakta. günü gününe dakikası dakikasına eskisi gibi paylaşamıyorum bu aralar.
sıkkınım hala aslında. uzaktan planlıyorum ama bişeylerin yapılmaya başlandığını gözüm görmedikçe de geçmiycek galiba bu sıkkınlığım. bir yandan sükunet telkinlerinde bulunuyorum kendime, bir yandan olmadık zamanda alakasız patlamalar yaşıyorum. gören duyan da huysuz aksi kavgacı biri sanacak beni. aslında hiç alakası yok ama..
unutmadan sahurumu da yazayım. biraz pide ile mercimek çorbası içtim. 2-3 tane de domates soslu biber yedim. yalnız sahur hiç çekilmiyor valla. hele benim gibi yalnız yemek yiyemeyen biri için. ama mecburum yalnız yemeye. bugün annem oruç tutmayı denedi. bütün gün oruçlu iken 100- 115 arasında giden şekeri, yemekten 2 saat sonra 300 e çıkıp, ondan 2 saat sonra 60 a düştü.. annemin oruç sevdası da böylelikle son bulmuş oldu. napalım kısmetse seneye ramazana kocişle yiriz sahurları...
öptüm hepinizi şekerler... iyi bakın kendinize...
Okurken yoruldum valla,kimbilir sen nasıl yorulmuşsundur,tatlı bir yorgunluk ama.Bak çoğu gitmiş azı kalmı.Elbise çok güzel görünüyor.En çok moru merak ettim,çok severim o rengi de...Eşyaların,elbiseleri hayırlı olsun.Tartışma konusuna gelince unutman çok güzel,bu demek ki tatlı tatlı didiştiniz:) Yeni çiftlere bayılıyorum yaa,çok ilgimi çekiyor.Dizi falan izlerken de bazen ''olleyy yeni bir aşk başlıyor '' diyorum bazen,eşim diyor ki 30 yaşında çocuksunNe yapayım,çok hoşuma gidiyor
sabah gittim işte hastaneye sonuçları aldım dr çıktım
prolaktin yüksek fsh yüksek
pregestron yüksek
testesteron yüksek
t3 t4 tavan yapmış
böbrek üztü bez değerlerim darmadağın
anlamadım ben bi torba ilaç içiyorum nerde yanlış yapıyorum
perehizime dikkat ediyorum olmuyo olmuyo
açlık kan şekerime de baktırdım sabah
210 çıktı aç halim buysa tok halimden allah korusun
yine bi sürü ilaçla işe gittim
canım sıkıldı işte
bböbrek üstü bezlerindeki büyüme için
kortizona başladık en nefret ettiğim şey bu
kafa bt istedi doktor
beyinde salgılanan bi hormon büyütür bunları
hiç bakılmamıştı şimdiye kadar
önlenemez bi büyümesi var yıllardır
perşembe d eo filmi çektircem işte bakalım nolcak
kimler benii özlediiiiiiiiiii :)
alışmış kudurmuştan betermişş, paso resim ekleyesim geliyoooo :)
bakın bakem benim gördüğüm fazlalıkları sizde görüyonuz mu, hani şu mide, hani üst kollar gibinn
61 kilo olan bi insanın daha narin olması gerekmez mi, ben bi at gibiyim sankim
Ta ta ta taaaaaaaaaaaam
Eki Görüntüle 241384
Eki Görüntüle 241383
Eki Görüntüle 241382
gelelim ben nerelerdeydim 3 gündür mevzusuna..
Cumartesi sabah kalkar kalkmaz dişçiye gittim kayınpederimle. önce onu hallettim. Sonra gittik evimizi ölçtük santim santim.. Ordan mobilyacıya gittik. Beğendiğimiz mobilyaları ölçtük. şükür ki sorun çıkmadı. Beğendiğimiz mobilyalar eve sığacak.. Geçen yıl evlenen arkadaşlarımız bunu yapmadan mobilyaları almışlardı. Sonra eve sığmamıştı. Fiyatları da hesaplattık. Ancak bir miktar daha indirim yaptırma durumumuz var. O da yarın belli olacak. Ona göre gidip ödemesini yapıcaz.. Sonra halı ve perde seçmeye gelicek sıra. Tabi eşyalar teslim olmadan ev badana olacak, temizliği yaptırılacak vs vs...
Cumartesi öğleden sonra da yengem, kuzenim, görümcem ve ben çarşıya çıktık.. Kına için 3 tane elbise dikilecek. Bu 3 elbise dışında şalvar ve bindallı da olacak. Toplam 5 elbise değiştiricemm.. Biri mor kadife, biri cam göbeği mavi ve beyaz karışık desenli şifon, biri de vişne çürüğü dantel. Ikisi hazırdı, cumartesi vişne çürüğü rengi dantelimi de aldım. Onun modeli de hazır. Ekliyeyim de bakın..
Eki Görüntüle 241541
çarşıdan yengem ve kuzenimle birlikte eve döndük. Ancak iftar vakti eve gelebildik. Yemeği yedikten sonra kardeşim ve kuzenimle kahve içmeye gittik ki görümcem gelmiş, fazla oyalanmadan eve geldik. Kayınvalidemle kayınpederim de geldi. Kalabalık curcuna bitirdik geceyi.
Bir de çok yakın bir arkadaşım kardeşini kaybetti .onun haberini aldım. Cenazeyi memleketlerine götürdükleri için görüşemedik de. öylece kalakaldım. 26-27 yaşında, kalp krizinden gitti o da.Ardında 2 yaşında oğluşunu ve eşini bırakarak. Son bir ay kayıplarla dolu olarak geçti sonuç itibariyle.
Pazar öğleden sonra 3 falandı kalktığımda. Sonra biraz kardeşimle, biraz annemle tartıştım. Rutin oldu bu haftasonu tartışmaları. Biraz sinir krizi geçirdim. Aslında biz kardeşimle tartışıp sonra bişi olmamış gibi takılabiliyoz. Ama tam tartışma alevliyken annem hesapta ortalığı sakinleştiricem diye bi benim yanıma bi onun yanına gidiyo, bu sefer ortalık daha da karışıyo. Neyse rutin tartışmamızı bitirdikten sonra tekrar yattım. Iftara kalktım yine yattım, tam depresyon moduydu yani. Sahurdan sonra da uyuyamadım tabi. Sabah 9 gibi evden çıktım. Akşama kadar dolandım,akşamüstü de nişanlıyla papaz olduk, dışarda yiycektik iftarı. Dalaşınca eve geldik..Niye tartıştığımızı sormayın hatırlamıyorum. Tartışmayı da sebebini de çoktan unuttuk Yedim içtim iftarda. Tam oturdum pc başına elektrik kesildi. Sonrası da burdayım. Geçmişle boğuştum 2 saatten fazla. şimdi de yazıyorum işte.
Ramazan girdiğinden beri sahura kadar nöbetteyim hemen her gece. Bazen de uykuya yenik düşüyorum sonra da zor kalkıyorum sahura. çalışmak da daha zor ramazanda. Bayrama kadar pek bir düzen tutturamıycam galiba, hem diyette hem de buraya yazmakta. Günü gününe dakikası dakikasına eskisi gibi paylaşamıyorum bu aralar.
Sıkkınım hala aslında. Uzaktan planlıyorum ama bişeylerin yapılmaya başlandığını gözüm görmedikçe de geçmiycek galiba bu sıkkınlığım. Bir yandan sükunet telkinlerinde bulunuyorum kendime, bir yandan olmadık zamanda alakasız patlamalar yaşıyorum. Gören duyan da huysuz aksi kavgacı biri sanacak beni. Aslında hiç alakası yok ama..
Unutmadan sahurumu da yazayım. Biraz pide ile mercimek çorbası içtim. 2-3 tane de domates soslu biber yedim. Yalnız sahur hiç çekilmiyor valla. Hele benim gibi yalnız yemek yiyemeyen biri için. Ama mecburum yalnız yemeye. Bugün annem oruç tutmayı denedi. Bütün gün oruçlu iken 100- 115 arasında giden şekeri, yemekten 2 saat sonra 300 e çıkıp, ondan 2 saat sonra 60 a düştü.. Annemin oruç sevdası da böylelikle son bulmuş oldu. Napalım kısmetse seneye ramazana kocişle yiriz sahurları...
öptüm hepinizi şekerler... Iyi bakın kendinize...
Evet alayım dedikoduları
Şaka maka benim amonraya canım çok sıkıldı..Bu aralar doktor doktor gezdi,moralini çok bozuldu.Şu kortizonu duyunca herkes çok korkuyor,o da huzursuz oldu.Off farkındasın değil mi,eskisi gibi tadı yok,fazla gelmiyor gruba gelince de iki kelime yazıp çıkıyor.Aslında biraz moralini yüksek tutsa herşey yoluna girer....
sen de çırpındın kendini unutma ...Yuh be amacım başı bakım nereye kadar saatlerdir girmiyorum ben arkadaşlarıma kahve ikram edecektim olmadı yarın akşam artık
kızlar biraz hareket yaa bütün gün hayatbeklemez çırpındı durdu cadi yardımcı fena değildi büyük patron hasta tuğba bunalımda miensera bugün uğramadı sanki taydin bi ara sitedeidi ama boş çıktı sanırım ilk fırsatta pabucunu dama atacak birini daha bulucam
göster onlara gününü.. Ben gece sırf senin için girecektim ama tv izlerken uyuya kalmışım canım...Hııhhh...Kaçtınız yine...Yalnız kaldım.Görürsünüz siz
Buyrun bu da istek üzerine yaptığım araştırmalarımın sonucu....
canım bu gün daha iyiyim
moralim bozuldu biraz ama ne yapayım
benim de böyle dandini bi bünyem var
sen canını sıkma bugün iyiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?