- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.961
ne yapçan ne yapçan döfcen mi benşHııhhh...Kaçtınız yine...Yalnız kaldım.Görürsünüz siz
uygulamayı kimse kimseye sormamalı zatenBu gece sen nöbetçisin gibi geldi bana
Araştırma yapmama gerk kalmadı çünkü sen nerde ne var ne yok bulup çıkarmış buraya yazmışsın
Fırsat buldukça geçmişe dönüp okuyorum,uygulamayı soruyorsanhiç sorma
ben aslında onu genel düşünmüştüm ama sana ithaf etmişim :) kız o kadar çok şey yazmışın ki aklımda kalmadı hiçbiri öncelikle umarım herşeyin hayırlısı olur senin için..merak etme sen zaman geçtikçe taşlar yerine oturacak düğün günü hiçbirini hatırlamayacaksın bileevet burdaydım. geçmişi okumayı bitiremedim. geldim şimdi okudum. hepsini cevaplıyorum itina ile. hımm demek pabucumu dama atacak birini bulacaksın.. hadi bakalım.. ara tara, bulursan bana da haber etbulamassın kiiiii
hey allahımerkek olsa ne dişi olsa ne sinek gelmiş, karnını doyurmuş gitmiş... cicim onlar da biliyor ağızlarının tadını, herkesi ısırmıyorlar, kıymetini bil
bulmuşun işte bişeyler teşekkürler için her iki bilgi de süperBuyrun bu da diyet omlet tarifi.Acıktım da atıştırmalık birşey bu saatte bunu buldum
Malzemeler
1 yumurta
mantar
kaşarpeyniri
1 tatlı kasığı zeytinyağı
az tuz
hazırlanışı:
mantarları doğruruyuz,kaşarı rendeliyoruz.
yağ hariç bütün malzemeyi bir kapta çırpıyoruz.zetin yağı tavaya konur ısınınca çırptığımız malzemeyi döküyoruz bir tarafı kızarınca diger tarafını kızartıyoruz servise hazır .afiyet olsun:)
:)::)az dalga geçmedim senle bebiş bebiş diyeselam kızlar
işten ancak fırsat bulabildim
bugün ne çok gelen gidn var kafam sepet oldu
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
ama hiç yakınmıyorum yeter ki olsun da
sancısına razıyım
sen de çırpındın kendini unutma ...
göster onlara gününü.. Ben gece sırf senin için girecektim ama tv izlerken uyuya kalmışım canım...
selam kızlar
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
sancısına razıyım
bende az önce itibariyle regli oldum.sancım var.
Elim ayağım boşaldı sanki bir anda fenayım şuan ya
günaydın çıtır adaylarıııımmm
38 beden kaptan yardımcınız sesleniyyooooorrrr
Iftarım;
1 parça haşlanmış tavuk
4 minicik patates kızartması(burgerkingi baz alırsak 2 tane eder)
yoğurt
salata
2 hurma
1 bardak şekersiz çay
23:00
kavun armuttan oluşan meyve tabağı
00:30
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
sahur;
bir parça haşlanmış tavuk
yoğurt
3 zeytin
1 kk peynir
domates-biber
1 minik patates kızartması
dün step günümdü,bol bol hareket ettim oradada
Ve uzun bi aradan sonra 1.5 lt su içebildim
Ama yinede az,arttırmam gerek :44:
Dün beşibiyerde içemedim,üşendim hazırlamaya
Işte bööööleeeeeee,siz neler yaptınız bi bakıp geleyim
sıcak şekerli su içtim ben begüm anca öyle topladım
benimde elimde ayağımda titreme var nasıl tarif etsem
eli ayağı boşalır ya insanın korkudan öyle gibi
şekerli su biraz iyi geldi
izin alabilirsem erken çıkıcam ama
bu ara dr hastane derkençok izin aldım
yüzüm tutmuyo artık
selamm kızlar,
bugün baya bi yogundum ben iş kitlemeye başladılar yawaştan, gelemedim diye iç çekiyodm ki megersem site bakımdaymış, isabet olmuş :)
elifcimm canım cok geçmiş olsun yaa ama tıp ne kdr ilerledi biliyosun artk nerdeyse tüm hastalıkların çaresi var ki seninkisi kötü senaryo bile değil, biraz katlancan be gülümm, kortizon fln duyunca insan sinirleri bozulur ister istemez, ama sağlık herşeyden önce tatlımm sen moralini yüksek tut, şükret ki tedavisi, ilaçları var, bizde bol bol dua ederiz sana, ufalıp gitsin o tanecikler diye
gaydırımgubbakımm kız senin adını ben öğrenemedim hala41 kere maşallah olsun sizede, az kalmış bak kavuşmanıza :)
bence bugünlerin bile kıymetini bilmek lazım cünkü ister istemez yanyana olunca laçkalaşıyo ilişki.. uzaktaykenn mis misss bi kıymetlere biniyorum ben sahsen, geldimi 1 gün sora foss
hayatbeklemezz, hoşgeldin sende aramızaa, o zmn ne diyoruzzzz, kışkış kilolar kışkışşşş yallah kalori yallaaahhhh
ben yine tıkandım cevap bile veremiyorum..
elifim geçmiş olsun söylediklerinin birazını biliyorum birazını bilmiyorum ama üzülme canım benim unutma biz de yanındayız...
atak benden bekleniyormuş bu hafta umarım atak yapabilirim...:18:
muhteşem bişey bu yaa
kaptannn bu hafta umut senmişsin hadi birlikte fark atıyoruz bu hafta
sana dedim zaten tatlı cadı
ben zaten bitki çayı içiyorum.Bi de dün birisi sormuştu ne içiyosun diye mate falan karışık içiyorum ben yapıyorum canım
evet farkediyor
ayy güzel gider valla
kimler benii özlediiiiiiiiiii :)
alışmış kudurmuştan betermişş, paso resim ekleyesim geliyoooo :)
bakın bakem benim gördüğüm fazlalıkları sizde görüyonuz mu, hani şu mide, hani üst kollar gibinn
61 kilo olan bi insanın daha narin olması gerekmez mi, ben bi at gibiyim sankim
ta ta ta taaaaaaaaaaaam
Eki Görüntüle 241384
Eki Görüntüle 241383
Eki Görüntüle 241382
Yuh be amacım başı bakım nereye kadar saatlerdir girmiyorum ben arkadaşlarıma kahve ikram edecektim olmadı yarın akşam artık
kızlar biraz hareket yaa bütün gün hayatbeklemez çırpındı durdu cadi yardımcı fena değildi büyük patron hasta tuğba bunalımda miensera bugün uğramadı sanki taydin bi ara sitedeidi ama boş çıktı sanırım ilk fırsatta pabucunu dama atacak birini daha bulucam
Bence de
Sonra da off sevgilim çok kıskanç,beni hiç yalnız bırakmıyor,hep sıkıyor diycek.Buraya yazıyorum,gelip buraya dert yanacak
Buyrun bu da istek üzerine yaptığım araştırmalarımın sonucu....
BASEN İNCELTEN DİYET
Hedef: Kalça bölgesini inceltmek.
Günlük kalori: 800 Kcal
Kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında yer alan kalça ve basen problemini yok edecek özel bir diyet var. Amerikalı ünlülerin gözdesi haline gelen diyeti uygulamak oldukça basit. Yapacağınız tek şey büyük marketlerden malzemeyi temin edipbir an önce başlamak.
6 haftada mucize sonuç Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.
Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basenardından da bacaklar geliyor. Kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyor. Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor. Aşağıdaki müsliyi diyet sayfasında göreceğiniz müslili öğünlerde tüketiyorsunuz.
Sihirli karışım Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde bademkurutulmuş meyveler ve tahıl gibi pek çok vücuda faydalı gıdalar bulunuyor. Hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip sizi istediğiniz görünüme kavuşturuyor.
Malzemeler:
2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçeği tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı
Malzemeleri karıştırıpblender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : 1 porsiyon hazırladığınız müsli1 fincan süt ve dilimlenmiş muz
Kuşluk : 1 elma
Öğle : 1 porsiyon müsli ve 1/2 muz
İkindi : 1 avuç kuru üzüm
Akşam : 1 parça tavuk kanat ya da göğüs ızgarayeşil salata ve bir meyve.
Gece : Yatmadan önce 1 portakal
2. GÜN
Öğle : 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Akşam : 2 yumurtalı omletdomates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek
Gece : 1 portakal
3. GÜN
Akşam : 1 çay fincanı büyüklüğünde yer tutan Spagetti ve 1 meyve
4. GÜN
Akşam : İnce dilimlenmiş 1 tavuk göğsühaşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. 1 meyve
5. GÜN
Akşam : Ton balıklı yeşil salata1 adet katı pişmiş yumurta 1 meyve
6. GÜN
Kuşluk : 1 elam
Akşam : 1 parça hindi göğsümısırla karışık yeşil salata 1 meyve
7. GÜN
Akşam : 3 dilim rosto edilmiş biftekhavuçlu brokoli salatası ve 2 adet haşlanmış patates 1 meyve
Buyrun bu da diyet omlet tarifi.Acıktım da atıştırmalık birşey bu saatte bunu buldum
Malzemeler
1 yumurta
mantar
kaşarpeyniri
1 tatlı kasığı zeytinyağı
az tuz
hazırlanışı:
mantarları doğruruyuz,kaşarı rendeliyoruz.
yağ hariç bütün malzemeyi bir kapta çırpıyoruz.zetin yağı tavaya konur ısınınca çırptığımız malzemeyi döküyoruz bir tarafı kızarınca diger tarafını kızartıyoruz servise hazır .afiyet olsun:)
gelelim ben nerelerdeydim 3 gündür mevzusuna..
cumartesi sabah kalkar kalkmaz dişçiye gittim kayınpederimle. önce onu hallettim. sonra gittik evimizi ölçtük santim santim.. ordan mobilyacıya gittik. beğendiğimiz mobilyaları ölçtük. şükür ki sorun çıkmadı. beğendiğimiz mobilyalar eve sığacak.. geçen yıl evlenen arkadaşlarımız bunu yapmadan mobilyaları almışlardı. sonra eve sığmamıştı. fiyatları da hesaplattık. ancak bir miktar daha indirim yaptırma durumumuz var. o da yarın belli olacak. ona göre gidip ödemesini yapıcaz.. sonra halı ve perde seçmeye gelicek sıra. tabi eşyalar teslim olmadan ev badana olacak, temizliği yaptırılacak vs vs...
cumartesi öğleden sonra da yengem, kuzenim, görümcem ve ben çarşıya çıktık.. kına için 3 tane elbise dikilecek. bu 3 elbise dışında şalvar ve bindallı da olacak. toplam 5 elbise değiştiricemm.. biri mor kadife, biri cam göbeği mavi ve beyaz karışık desenli şifon, biri de vişne çürüğü dantel. ikisi hazırdı, cumartesi vişne çürüğü rengi dantelimi de aldım. onun modeli de hazır. ekliyeyim de bakın..
Eki Görüntüle 241541
çarşıdan yengem ve kuzenimle birlikte eve döndük. ancak iftar vakti eve gelebildik. yemeği yedikten sonra kardeşim ve kuzenimle kahve içmeye gittik ki görümcem gelmiş, fazla oyalanmadan eve geldik. kayınvalidemle kayınpederim de geldi. kalabalık curcuna bitirdik geceyi.
bir de çok yakın bir arkadaşım kardeşini kaybetti .onun haberini aldım. cenazeyi memleketlerine götürdükleri için görüşemedik de. öylece kalakaldım. 26-27 yaşında, kalp krizinden gitti o da.ardında 2 yaşında oğluşunu ve eşini bırakarak. son bir ay kayıplarla dolu olarak geçti sonuç itibariyle.
pazar öğleden sonra 3 falandı kalktığımda. sonra biraz kardeşimle, biraz annemle tartıştım. rutin oldu bu haftasonu tartışmaları. biraz sinir krizi geçirdim. aslında biz kardeşimle tartışıp sonra bişi olmamış gibi takılabiliyoz. ama tam tartışma alevliyken annem hesapta ortalığı sakinleştiricem diye bi benim yanıma bi onun yanına gidiyo, bu sefer ortalık daha da karışıyo. neyse rutin tartışmamızı bitirdikten sonra tekrar yattım. iftara kalktım yine yattım, tam depresyon moduydu yani. sahurdan sonra da uyuyamadım tabi. sabah 9 gibi evden çıktım. akşama kadar dolandım,akşamüstü de nişanlıyla papaz olduk, dışarda yiycektik iftarı. dalaşınca eve geldik..niye tartıştığımızı sormayın hatırlamıyorum. tartışmayı da sebebini de çoktan unuttuk yedim içtim iftarda. tam oturdum pc başına elektrik kesildi. sonrası da burdayım. geçmişle boğuştum 2 saatten fazla. şimdi de yazıyorum işte.
ramazan girdiğinden beri sahura kadar nöbetteyim hemen her gece. bazen de uykuya yenik düşüyorum sonra da zor kalkıyorum sahura. çalışmak da daha zor ramazanda. bayrama kadar pek bir düzen tutturamıycam galiba, hem diyette hem de buraya yazmakta. günü gününe dakikası dakikasına eskisi gibi paylaşamıyorum bu aralar.
sıkkınım hala aslında. uzaktan planlıyorum ama bişeylerin yapılmaya başlandığını gözüm görmedikçe de geçmiycek galiba bu sıkkınlığım. bir yandan sükunet telkinlerinde bulunuyorum kendime, bir yandan olmadık zamanda alakasız patlamalar yaşıyorum. gören duyan da huysuz aksi kavgacı biri sanacak beni. aslında hiç alakası yok ama..
unutmadan sahurumu da yazayım. biraz pide ile mercimek çorbası içtim. 2-3 tane de domates soslu biber yedim. yalnız sahur hiç çekilmiyor valla. hele benim gibi yalnız yemek yiyemeyen biri için. ama mecburum yalnız yemeye. bugün annem oruç tutmayı denedi. bütün gün oruçlu iken 100- 115 arasında giden şekeri, yemekten 2 saat sonra 300 e çıkıp, ondan 2 saat sonra 60 a düştü.. annemin oruç sevdası da böylelikle son bulmuş oldu. napalım kısmetse seneye ramazana kocişle yiriz sahurları...
öptüm hepinizi şekerler... iyi bakın kendinize...
selam kızlar
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
sancısına razıyım
bende az önce itibariyle regli oldum.sancım var.
Elim ayağım boşaldı sanki bir anda fenayım şuan ya
sıcak şekerli su içtim ben begüm anca öyle topladım
benimde elimde ayağımda titreme var nasıl tarif etsem
eli ayağı boşalır ya insanın korkudan öyle gibi
şekerli su biraz iyi geldi
izin alabilirsem erken çıkıcam ama
bu ara dr hastane derkençok izin aldım
yüzüm tutmuyo artık
tatlım tebrik ederim kaçamaksız güzel bir mönü olmuş
aynen benimde öyle kuzu ya
hiç bişey yapasım yok şuan
zor yazıyorum o kadar yani
oruçluyum da bide
niyet etmiştim sabahtan
şimdi oldum regli
artık yarın tutmam ama bugün geçiccek böle bi şekilde
akşamada misafirim var yine
eve gidince yemeğim var ama ilaveler yapılcak daha
bekleniyo canım bekleniyo,hayatbeklemezden de bekliyorum ama
oda iyi gidiyo baya
ama benide bekleyin haaa
var mısnız yarışa?
kahve yap dedik ama pııırrrrrr uötu bizim kaptan
cadı yardımcı çarşıdaydı da ondan
malum çok gööözzzeeeelll bi gündü
bide dün msnde zaman harcadı bayaaaa
bugün şekerpare yapacak annem,binada iftar varda oraya götürmek için
bende yardım edebilirim ona,hatta ederim ki öğreneyim
ara ara gelir gelir giderim anlayacağınız :55
olur ama nedense bu hafta pek umutlu değilim kendimden ama belli olmaz koca bi sürpriz yapabilirim :) hayatbeklemez hepimizi sollıycak bence bu hafta çok hırslı gibi geldi bana...
ben geldim ama site bakımdaydı yine bu akşam bi aksilik çıkmazsa yaparım şööyle köpüklüsünden :)
öğren öğren
kız öyle çok azimli çıktı fln diye kaçıyon mu yoksa yarıştan
korktun mu yoksaaaaaaaaaaaa?
kızlar ben bugünkü menümü sabah öğle diye ayrımıycam şu ana kadar
2 tabağa yakın kabaklı şehriye çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 tane de npoliten çikolata(onunda birazı elimden düştü)
akşama yine kabaklı çorbadan yicem devamını bilemem yazarım yedikten sonra
korktum ama sonuncu olmaktan değil gerçekten de tartı da kötü sonuçla karşılaşmaktan içimde öyle bi his var
ama kabul sonuncu da olsam kabul cicim yarışalım:)
senin yemelerin düzensiz mi bakiiiimmmm?
karşılaşmıcaz cancanımniye karşılaşalım ya?
menülerin çok güzel gidiyor
evde de hareket et birazcık
oooooo
hatta hareketsiz dikkat et,yinede fark edecek
çünkü en iyi haftandasın tatlişim :81:
öncelikle şunu diyim site yine bakıma girecek bence çok ağır gidiyo...
ev de bulaşık yıkıyom habire göbek atıyom dizileri ayakta izleyip tepki veriyom daha ne istiyonn kızımmm :) ben en iyisi yarın bi tartılıyım yoksa cumaya kadar kuruntu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?