Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hııhhh...Kaçtınız yine...Yalnız kaldım.Görürsünüz siz
ne yapçan ne yapçan döfcen mi benş :)
uygulamayı kimse kimseye sormamalı zaten
ben aslında onu genel düşünmüştüm ama sana ithaf etmişim :) kız o kadar çok şey yazmışın ki aklımda kalmadı hiçbiri öncelikle umarım herşeyin hayırlısı olur senin için..merak etme sen zaman geçtikçe taşlar yerine oturacak düğün günü hiçbirini hatırlamayacaksın bileHem bize anlat derdini dök içini biz yardımcı olmaya çalışırız...
bulmuşun işte bişeyler teşekkürler için her iki bilgi de süper
selam kızlar
işten ancak fırsat bulabildim
bugün ne çok gelen gidn var kafam sepet oldu
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
ama hiç yakınmıyorum yeter ki olsun da
sancısına razıyım
:)::)az dalga geçmedim senle bebiş bebiş diye sıcak birşeyler iç canım azalır biraz sancın bugün daha iyiyim demişsin süper bu canım
sen de çırpındın kendini unutma ...
göster onlara gününü.. Ben gece sırf senin için girecektim ama tv izlerken uyuya kalmışım canım...

ben gruba geldiğimde de söylemiştim şimdilik sıkılmıyorum bundan elimden geldiğince paylaşımda bulunup size yardım edicem diye..kız sende yangına körükle mi gidiyon göster onlara gününü diye ben de onun için katlanıcaktım sonra bi ara cevap gelmedi o arada da uyk iyice bastıyoksa niye yalnız bırakayım

ben de bari o kısım kısım verdiğim bilginin devamını paylaşayım

ZAYIFLAMA VE EGZERSİZ

Bir perhiz planını bir egzersiz planıyla birleştirirseniz kilo vermek ve kilonuzu korumak çok kolaylaşır. Egzersiz kalori harcamanızı artırır. Aldığınız kalori miktarındaki bir azalmayla birleştiğinde. egzersiz bir zayıflama programı için çok değerlidir ve kasları güçlendirmeye, enerjinizi arttırmaya ve kendinizi sağlıklı hissetmenize yardımcı olur. Enerji eksikliği, zayıflayan insanların genel bir şikayetidir.

Egzersizin yararları büyüktür, ama yalnızca bir egzersiz planına bağlı olarak hızlı bir zayıflama umut etmeyin. Zayıflama düzenli olmalıdır ve en iyi olarak doğru yeme alışkanlıklarının düzenli egzersizle birleştirilmesiyle elde edilir. Ancak küçük bir egzersizin bile yağın yakılmasına yardımcı olacağını unutmayın. Yakılan bu yağ, günlük kilo dalgalanmalarında görünmeyecek kadar küçük olabilir, ama her küçük parçanın yardımı vardır. Ayrıca egzersizin protein ihtiyaçlarını da arttırabileceğini unutmayın.

Bir egzersiz ve diyet planına başlamadan önce doktorunuza danışın. Yavaş yürüme gibi hafif egzersizleri bile önleyen fiziksel bir yetersizliğiniz varsa, ümitsizliğe kapılmayın. Yalnızca aldığınız kaloriyi azaltarak da başarıyla zayıflayabilirsiniz. Yalnızca daha uzun zaman alır.

Motivasyon

Egzersizle ilgili sorunlardan biri motivasyonu korumaktır. Birçok insan zayıflama hedeflerine ulaştıktan sonra, giderek dikkatli yeme programlarının yanı sıra egzersiz programlarına da ilgisini kaybetmektedir. Önce bir ya da iki antrenman atlanır, sonra bir defada birkaç tane. Bir süre sonra kendilerini yine eski sabit alışkanlıkları içinde bulurlar.

Uzun dönemde formda kalmanın tek yolu egzersizi günlük yaşantınızın çalışmak ve aile ve dostlarla temasta olmak gibi bir parçası haline getirmektir. Aşağıda günlük yaşamınızın bir parçası haline gelebilecek, kilo verirken kullanabileceğiniz ve aynı derecede önemli olmak üzere hedefinize vardıktan sonra da devam edebileceğiniz bir egzersiz planı için bazı öneriler sunulmaktadır.

Gerçekçi olun. Pek azımız, filmlerde ve bazı yayınlarda gördüğümüz mükemmel biçimli vücutlara sahip olabiliriz. Bunlar gözünüzü korkutmasın. Kendinizi onlarla karşılaştırmayın.

Mükemmel fiziği yaratmaya çalışmak yerine, kaslarınızı kuvvetlendirmeye, kalbinize ve akciğerlerinize güç kazandırmaya çalışın. Böylelikle egzersizi programınızın en önemli yönüne, daha sağlıklı olmaya yönelteceksiniz.

Etkinliklerinizi dikkatle seçin. Yaptığınız şey kişiliğinize uymalıdır. Birebir rekabetten haşlanıyorsanız tenis gibi bireysel bir spor seçin. Sosyalleşmekten hoşlanıyorsanız bir ekip sporu seçin ya da dans veya aerobik gibi grupla yapılan sporları tercih edin. Yalnızlıktan hoşlanıyor sanız, yürümeyi (tüm yaşlar ve birçok sağlık durumu için tavsiye edilir), koşmayı, bisiklete binmeyi ya da kayağı deneyin. Neyi seçerseniz seçin, haftada en az üç kez, 20 dakika ya da daha fazla bir süre, düzenli bir şekilde yapabileceğiniz bir şey olmasına dikkat edin. Etkinliği hep aynı zamanlarda yapmaya çalışın. Bu egzersiz alışkanlığı geliştirmenize yardımcı olur.

Öncelikler belirleyin. Zaman ayıramamak bir egzersiz programını bırakmanın eri yaygın nedenidir. Ancak, çalışmalar egzersiz yapan insanların, oturan insanlarla aynı miktarda, hatta daha az boş zamanı olduğunu göstermektedir ama egzersiz için vakit bulmaktadırlar.

Boş zamanınızı iyi kullanın. Programınız doluysa, egzersiz bir sıkıntı daha yaratır. Kararlı olursanız, haftada üç ile beş kez 30 dakikalık ya da bir saatlik egzersizi sürdürmek kolay olabilir.

Değişiklikler yapın. Sabit bir egzersiz programından sıkılıyorsanız, çeşitlemeler yapın. Etkinlikleri değiştirmek bedeninizdeki aşınıp eskimeyi önlemenin de iyi bir yoludur. Bir gün bisiklete binin, ertesi gün koşun , başka bir gün dans edin hepsi egzersiz programınız için uygundur. Ağırlık kaldırma, jimnastik ve yüzme kasları sağlamlaştırır.

Fazla yorulmayın. Sonunda egzersize karar veren bazı insanlar aşırı antrenman yaparlar. Egzersiz konusunda o kadar coşkulanırlar ki, kendileri için hiç gerçekçi olmayan hedefler belirlerler. Beden istendiği kadar çabuk yanıt vermediği zaman bu, zedelenmelere ya da hayal kırıklığına yol açabilir.

Aşırı güç harcamadan, doğru bir yol izleyerek başlamak için, seçtiğiniz spor için bir antrenör ya da uzmana danışın. Mümkünse, egzersiz programınızı başkalarıyla birlikte de uygulayabilirsiniz. Düşük bir hız seçin ve yeterince dinlenmeye dikkat edin. Sorunlar çıkarsa, derhal bir antrenör, doktor ya da spor tıbbı uzmanıyla temas kurun.

Bir yatırım yapın. Birçok insan para yatırdığı zaman, kendini bir etkinliğe daha bağlı hisse-der. Bazı insanlar başkalarının baskısının da bağlılığa yardımcı olduğunu hissedebilirler. Sağlığınıza yapılan bir yatırım için bu tür harcamaları dikkate alın.

Ama akıllıca harcama yapın. Tüm yapmak istediğiniz birkaç ders almaksa pahalı bir kulübe üye olmanız gerekmez. Bir etkinliği yapmak için en iyi spor donanımına sahip olmanız gerekmez. Bir çift koşu ayakkabısı almak, programınıza başlamanız için sizi motive edebilir, ama en pahalı ayakkabıyı almak vücudunuzun daha hızlı forma girmesini sağlamayacaktır.

Başkalarının sizi nasıl gördükleri konusunda endişelenmeyin jimnastik mayosuyla nasıl göründüğünüzü kafanıza takmayın. İnsanların çoğunun kendi görünüşleriyle sizinkiyle değil ilgilendiklerini unutmayın.

Kendinizi ödüllendirin. Bir diyet uygularken zaman zaman kendinizi hoş görebileceğiniz gibi, egzersiz programınız için de ılımlı bir hoşgörü motivasyonunuzu korumanıza yardımcı olabilir. Arada sırada kendinizi, yürürken dinlemek için yeni bir kaset ya da yeni bir eşofmanla ödüllendirin.

Eğlenin. "Acı olmadan kazanç yok.", "Yanmayı hissedin." Ne yazık ki, bu tür tutumlar hiç de istemediğiniz ciddi bir işe girişmişsiniz duygusunu yaratabilir, ve yaptığınız sona ermek bilmeyen keyifsiz bir iş gibi görünüyorsa, vazgeçmeyi düşünebilirsiniz. Egzersizi bir gerilim azaltma ya da sakin düşünme zamanı ya da kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir şey gibi görmeye çalışın. Bu nedenle, keyif veren bir etkinlik seçmek önemlidir.
daha bitmedi ama peş peşe olunca sıkıyo okumak akılda da kalmıyo devamı sonra

selam kızlar
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
sancısına razıyım

bende az önce itibariyle regli oldum.sancım var.
Elim ayağım boşaldı sanki bir anda fenayım şuan ya

günaydın çıtır adaylarıııımmm
38 beden kaptan yardımcınız sesleniyyooooorrrr

iftarım;
1 parça haşlanmış tavuk
4 minicik patates kızartması(burgerkingi baz alırsak 2 tane eder)
yoğurt
salata
2 hurma
1 bardak şekersiz çay

23:00
kavun armuttan oluşan meyve tabağı

00:30
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

sahur;
bir parça haşlanmış tavuk
yoğurt
3 zeytin
1 kk peynir
domates-biber
1 minik patates kızartması

dün step günümdü,bol bol hareket ettim oradada
ve uzun bi aradan sonra 1.5 lt su içebildim
ama yinede az,arttırmam gerek :44:
dün beşibiyerde içemedim,üşendim hazırlamaya

işte bööööleeeeeee,siz neler yaptınız bi bakıp geleyim

sıcak şekerli su içtim ben begüm anca öyle topladım
benimde elimde ayağımda titreme var nasıl tarif etsem
eli ayağı boşalır ya insanın korkudan öyle gibi
şekerli su biraz iyi geldi
izin alabilirsem erken çıkıcam ama
bu ara dr hastane derkençok izin aldım
yüzüm tutmuyo artık

tatlım tebrik ederim kaçamaksız güzel bir mönü olmuş

aynen benimde öyle kuzu ya
hiç bişey yapasım yok şuan
zor yazıyorum o kadar yani
oruçluyum da bide
niyet etmiştim sabahtan
şimdi oldum regli
artık yarın tutmam ama bugün geçiccek böle bi şekilde
akşamada misafirim var yine
eve gidince yemeğim var ama ilaveler yapılcak daha

kız benim adım Elif
az mı kalmış pfffff
79 gitti.40 kaldı
asker yolu bekliyo gibi sayıyom geçmiyo kiiiii
bende haftasonu geçirmek istiyoooommmmmmmm:84:

bekleniyo canım bekleniyo,hayatbeklemezden de bekliyorum ama
oda iyi gidiyo baya
ama benide bekleyin haaa
var mısnız yarışa?

muhteşem bişey bu yaa

muhteşem olmaz mı hiç yaa
ayyy dün bütün gün sevgi kelebeği gibiydim
halen öyleyim

beşibiyerde mi içiyosun canım?
mate var dediğine göre?

kahve yap dedik ama pııırrrrrr uötu bizim kaptan

kız sen nasıl olmuşun öyleeee
waaaoooowwwww
maşAllah tü tü tüüüü

cadı yardımcı çarşıdaydı da ondan
malum çok gööözzzeeeelll bi gündü
bide dün msnde zaman harcadı bayaaaa
bugün şekerpare yapacak annem,binada iftar varda oraya götürmek için
bende yardım edebilirim ona,hatta ederim ki öğreneyim
ara ara gelir gelir giderim anlayacağınız

Bence de
Sonra da off sevgilim çok kıskanç,beni hiç yalnız bırakmıyor,hep sıkıyor diycek.Buraya yazıyorum,gelip buraya dert yanacak

kız cidden sevgilin kıskanmıyo mu
ben olsam çatlarım herhalde

benim diyetim bu olmalı galibaaa
ama ben böyle şeylere sabit kalamıyorum,uyamıyorum ki :44:

bu arada müsli müsli diyorl herkes,müsli ne ki yaaa?:44:
kfleks gibi bişey mi?:44:

bizim evde yapılan omlet hep böyle oluyo
biz zaten diyetini mi yapıyoduk ki

canım benim yaa
hiç yeni evlenen bi tanıdığım olmadı çok yakınımda
gergin oluyo insan dedikleri bu galiba
nişanlılık zor demeleride bundan galiba
ama sonra geçiyomuş öyle diyolar

elbise çok güzel,bende cam göbeği yeşili severimde onu merka ettim

selam kızlar
bi regl oldum nihayet
feci bi sancı
sancısına razıyım

oohhh şükür
bunu kutlayalım bence
begümde olmuş,topik regl günü olsun bugün

ya aslında 12 gün fln sürse ama sancısız olsa:44:
yada idrar gibi istemli olsa ne güzel olurdu di mi
ağrı kesici alsaydın canım

şekerli suyun iyi geldiğini bende duymuştum
baya rahatlatıyomuş
ama hiç denemedim

teşekkür ederim fıstığıımmm
regl oldun ya bozabilirsin orucunu

olur ama nedense bu hafta pek umutlu değilim kendimden ama belli olmaz koca bi sürpriz yapabilirim :) hayatbeklemez hepimizi sollıycak bence bu hafta çok hırslı gibi geldi bana...

ben geldim ama site bakımdaydı yine bu akşam bi aksilik çıkmazsa yaparım şööyle köpüklüsünden :)

öğren öğren

kız öyle çok azimli çıktı fln diye kaçıyon mu yoksa yarıştan
korktun mu yoksaaaaaaaaaaaa?

kızlar ben bugünkü menümü sabah öğle diye ayrımıycam şu ana kadar

2 tabağa yakın kabaklı şehriye çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 tane de npoliten çikolata(onunda birazı elimden düştü)

akşama yine kabaklı çorbadan yicem devamını bilemem yazarım yedikten sonra

taydin burada ama tuğba yok yine miensera da 1-2 gündür gözükmüyo kızlar biraz dikkat edinnnnnn ondan sonra kırılmaca darılmaca yok amonra fazla gözükmüyo gibi ama bu hafta paylaşım konusunda 2.
hasta bi de yani tkarışmam ötesine.Şimdi bunlara özelden de uyarı yapıcam..

senin yemelerin düzensiz mi bakiiiimmmm?

korktum ama sonuncu olmaktan değil gerçekten de tartı da kötü sonuçla karşılaşmaktan içimde öyle bi his var

ama kabul sonuncu da olsam kabul cicim yarışalım:)

karşılaşmıcaz cancanım niye karşılaşalım ya?
menülerin çok güzel gidiyor
evde de hareket et birazcık
oooooo
hatta hareketsiz dikkat et,yinede fark edecek
çünkü en iyi haftandasın tatlişim :81:

öncelikle şunu diyim site yine bakıma girecek bence çok ağır gidiyo...

ev de bulaşık yıkıyom habire göbek atıyom dizileri ayakta izleyip tepki veriyom daha ne istiyonn kızımmm :) ben en iyisi yarın bi tartılıyım yoksa cumaya kadar kuruntu yapıcam

senin yemelerin düzensiz mi demişin aslında o kadar deği canım
çorbanın bir tabağını 12ye doğru yedim diğerini 2 falandı yoğurdu da 3 gibi yedim çikolatayı yediğim saati hatırlamıyomm

waoooowwwwww
demek seninle yarışmak baya zor olacak
bende anca oturuyorum

cumadan cumaya mı tartılıyon kız sen?
ben çatlarım vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…