- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.341
Annemler bi kalkiyor bi oturuyor :)
Ohh be üzerimden büyük bir yük kalktı ve çok mutlu oldum.Sanki sizleri yeniden buldum gibi oldum:)
Bu arada sevgili kaptanlarım ben bildirimlerimi bu arlara perşembe gecesinden yapsam olur değil mi?
Çünkü artık çok erkenden yapmam gereken işlerim var.En azından bu hafta...
takimimizda kaç kisi var surekli gelip bakiyorum ama pek paylasim olmuyobakip çikiyorum bende
zaten perşembeden yapın bildirimleri diye söylemiştik geçen seferde
daha düzenli oluyo ertesi gün listeler
yani biz bu durumdan fazlasıyla memnun oluruz
Tamam o zaman,süperrr
Bakarmısın canım yaa,konuları bile okuyamamışım doğru düzgünSadece kontrol etmem gereken yerlere bakıp,acil yapılması gerekenleri yaptım o kadar.Ama inşallah artık eskisi gibi paylaşımlara da katılacağım..
anladim canim elinden geldigince paylasimda bulunurum menulerime gelince ben yemeden fazla kisamiyorum emzirdigim içincanım yarın itibariyle kesin sayımız belli olacak inşAllah
o zaman paylaşırız hepinizle
haftasonları sakin oluyor takım genelde
ama şöyle birşeyde var ki bakıp çıkıyorum demek bence çok da doğru değil
çünkü herkes bakıp çıkabilir birbirinden habersiz
geldiğinde menülerini paylaşırsan,aklından geçenleri paylaşırsan herkes birbirine mutlaka dönecektir
yine kimsecikler yok
kizlar nerdesiniz?
sIkILdim
durumundan kaynaklanıyo canım o senin
uygun olduğunda sürekli geldiğini,herşeye katıldığını,hatta geceleri bekçilik yaptığını biliyoruz ki biz
bende burdayim bide +90tapiginde ilk goz agrim orasi buraya yeni katildim
anladim canim elinden geldigince paylasimda bulunurum menulerime gelince ben yemeden fazla kisamiyorum emzirdigim içinelestiri almak istemem yinede dikkat ediyorum elimden geldigince yuruyusummu bol yapiyorum bide
selam kızlar bugun dışarı çıkmam gerekti ve maalesef sulu yemek bulamadık böle hamuru ve malzemesi az etli ekmek yedim öğlenleyin sabahta az bişi kıymalı börek yemiştim bu saat oldu daha bişi yemedim biliyorum sağlıksız şimdi bir süt ısıtıp içicem yatıcam biraz morel bozucu birgündü zaten aç yatsamda pek bir önemi yok
Güzel oldu valla ama pantolonun paçasını kısalttırıp kısalttırmama arasındayım neyse normalde 44 falan giyerim ben büyük olsun sonra dar gelmesin falan diye 44ü bi giydim çuval gibi oldu:):) 42 aldım iyi oldu üstüme ...gömleği annem pantolon onun dediği beden büyük gelince bi fena oldu onunda küçüğün alirsam eve gidemeyecek diye 42 aldım ehehehe mutluyum mutlu
selam kızlar bugun evde temizlik yaptım sonrada avm ye gittik ama hiç bişi almadım kıyafet kendime nebilim içimden gelmedi aynada kendime baktım pantalonum kayıyordu belimden ay bi hoşuma gitti anlatmam göbiş ufalıyorya ehehe:))bayramdan sonra herhalde baya baya beden farkederim şöyle 1 beden kadar..bu arada ben çarşamba gününden beri dietteyim baskülüm 79 gösteriyordu beni bugun sabah aç karnına 78 çıktım umuyorum cumaya kadar bir artış olmaz eksilen olur:))
bugunkü mEnüM
sabah
1 dilim kepekli ekmek
yarım domates 2 zeytin biraz peynir 2 tane jambon ve sekersiz çay(ben çayıda hep şekersiz içerim şükür kahveyide artık öyle içiyorum)
öğlen
1 tane tost diet cola bir ince dilim kavun
akşam
pide döner yedim
bakınız aralarda bişey yemedim fırsatta olmadı zaten :90:
kızlar selam herkese
çok berbat bi hafta sonu geçirdim
dün evimden çok uzaktaydım
kuzenşmin ev taşıma yerleşme telaşındayken
bi telefon aldım sahiplendirdiğim yavru kedi
6. kattan düşmüş gel al diye arıyolar
çıldırdım dedim istanbul dışındayım gelemem
kedi iyi mi şu bu derken zor bela bi gece tutmaya ikna ettim
bu evden kaçıp düşüyo biz bunu salacaz diyolar bi de
nasıl sinirlendiğimi üzüldüğümü tahmin edemezsiniz
gece yarıı 3 gibi eve geldim sabahı zor ettim
bugün aldım kediyi veterinere götürdüm
kırığı çıkığı yok ama travma yaşamış
bi de yalandan edik sen geri al diye düşmedi diyo
dedim ba düştüyse söyle şakası yok bu işin
güvenmedim sonçta gittim vete.
ilaçlar ve iğneyle şimdi biraz daha iyi
ama hala mutsuz yavrum
keşke vermeseydim öyle pişman oldum ki
dili olsa da konuşs kimbilir neler yaşadı yavrum
allah kahretsin böyle insanları ya
can emanet ettik oyuncak muamelesi gördü
1 ay aldılar hevesini sonra gel al
bu güzelliğe kıyılır mı siz söyleyin
öğleden beri kendimde değilim valla
sinirlerim alt üst oldu benim
deli gibi kızgınım
Eki Görüntüle 244842
Eki Görüntüle 244843
Eki Görüntüle 244844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?