Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba herkese günaydın kızlarrr

çok güzel bir hafta sonu geçirdim

cumartesi bende misafir vardı teyzemler ve kuzenim eşiyle birlikte
geç saatlere kadar oturduk gülüş cümbüş güzel geçti

dünde yine hep birlikte annemlerdeydik.oda çok güzel geçti

bide dün kuaföre gittim
saçlarımı boyattım ve kestirdim.çok hoşuma gitti.kısalttım iyice
artık kışa uzatırırım dedim

böle işte şekerler güzel geçti yani özetle

mönülere gelince herşey çok normaldi

sadece yemek sonrası azar azar 1 k.k. kadar olmak üzere 2 tane tatlı yedim tek kaçamağım bu oldu okadar

herkese güzel günler diliyorum

Bu durum korkunç bir can taşıyor onunda bir dünyası var açıkcası kedi sahiplendirirken çok dikkatli olmak gerekli nasıl insanlar ona nasıl bakıcaklar bakabilcek hem maddi hemde manevi anlamda kapasiteye sahiplermi.benim de kedim var anneme kalsa bir sürü kedi alırız eve ama bazı sıkıntılardan dolayı şuanda alabilcek gibi değiliz böyle durumlar beni çok üzüyor kediyi alıyorlar oynuyorlar sıkılıyorlar insanlıkmı bu!

lütfenn bugün itibariyle toparlannn .... bu hafta bireysel bir derece istiyoruz tabi bunun için hayatbeklemez gibi fazla kilo vererek olur..Bu arada kızlar hayatbeklemez bildirimini telefondan yapmıştı o zaman acaba yağ mı kaybettim su mu diye düşünüyodu doktoruna da danışacaktı falan umarım yağdır cabuk kilo verdi diye biraz şüpheliydi de:26:

kızlar tuğbanın diskalifiyesine karar vermiştik
ateşsizprensesimiz yuvasına döndü
lequim bu takımda idare edilmeyi hakeden ender bir kişi ve yanında olmamız gerekli zor bir dönemi var onun hala takımda olduğunu mesajla bildireceğim
tng en son 19unda yazmış takıma ara ara girip çıkıyo gördüm dün ama paylaşımda bulunması gerekli
hayatbeklemez 1-2 güne döner paylaşımı gayet iyi zaten hedefine az bi zaman var..
bu durumda liste şimdilik şöyle görünüyor:
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.Taydin
6.Ateşsizprenses
7.Lequim
8.Seng
9.hayatbeklemez
10.maway

yalnız sonradan gelen 2 üyemiz yani maway ve 3meleğimvar listeye alındıktan sonra paylaşıma devam etmeliler Ve tüm takım paylaşımda onlara yardım etmeli lütfen girdiğinizde boş çıkmayın canım sıkıldı bile yazmanız aslında bi muhabbete başlangıçtır.Tüm takımdan çaba bekliyorum.
taydin işleri dolayısıyla pek giremiyor ama umarım arada bir de olsa gelir ve paylaşım yapar..

bu sabah itibariyle regl olmuş bulunuyorum ve kötü bi durumdayım ben kaçayım artık kızlar gelirim yine bi ara

kızlar hastneden geliyorum
tahlil sonuçlarımı gösterdim ilaçlarım için heyete girdim
rapor almak için hem de şeker ölçümü cihazı için
çarşamba tekrar gidicem
o ladar yorgunum ki anlatamam
koşturmaktan aşşağı yukarı in çık yapmaktan helak oldum
öğlen ezo gelin çorba ve bi dilim su böreği yedim bi bardak ayranla
ekmek yok tai börek olunca
ara olarak da 3 tane sunta bisküvi ve açık çay

ayy bilirim o koşturmaları annemde az koşturmadı öyle sade annem değil ben de koşturdum üstelik birimizin derdi bitiyodu birimizin başlıyodu...

ayy şu yazı da bitmedi ama güzel şeyler yazıyo..
BİÇİMLİ KALÇALAR İÇİN ÖNERİLER

Biçimli ve sıkı kalçalara sahip olmak için spor salonlarına gitmenize hiç gerek yok. Kalça kaslarını hedef alan "Pilates" egzersizleri, jimnastikle bile çalışmayan kasları harekete geçirerek, vücudunuzun kısa sürede forma girmesini sağlıyor.

Bacak kaldırma

Yüzükoyun yere uzanın. Rahat hareket etmek için yere bir havlu serin. Kollarınız yerde çapraz olacak şekilde başınızı kollannızın üstüne yaslayın. Bacaklarınızı gergin tütün ve bir bacağınızı yerden 5-10 cm. kadar yukarı kaldırın. Bu sırada diğer bacağınız gergin bir şekilde parmak ucuyla yeri göstersin. Hareket sırasında nefes alın ve karnınızı içe doğru çekin.

Sırt Uzatma

Sırtüstü yere uzanın. Çeneniz dik bir şekilde, başınızı yerden kaldırın. Sol bacağınızı uzatıp, sağ bacağınızı dizden kırın ve iki elinizle kavrayın. Rahatça nefes alın ve verirken sol popo kasınızı sıkın. Bu sırada karnınız bir sünger gibi kasılacak. Hareketi en az 10 kez tekrarladıktan sonra aynı egzersizi diğer bacakla gerçekleştirin.

Derinlemesine rahatlama

Bu hareket, kısalmış kaslarla, kas kramplarına karşı alınan bir önlem niteliği taşıyor. Sırtüstü yere uzanın. Bacaklarınızı vücudunuzla 90 derecelik bir açı oluşturacak şekilde kaldırın. Ellerinizle bacaklarınızı dizlerinizin altından kavrayın ve mümkün olduğu kadar göğsünüze doğru yaklaştırmaya çalışın. Nefes alın ve içinizden 20'ye kadar sayıp nefesinizi verin.

Omurları açma

Yere uzanın ve ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Daha sonra dizden bacaklarınızı kırın ve belinizin düzlüğünü koruyarak nefes alın. Bu sırada omurlarınızın alt kısmını yerden yavaşça kaldırın. Hareketi yaparken karnınızın bir sünger gibi kasıldığını ve poponuzun sıkılaştığını hissedeceksiniz.

HUYSUZ VE KARAMSARLARA EGZERSİZ

Haftada bir kez 10 dakikalık egzersizin, insanlarda huysuzluk ve karamsarlığa iyi geldiği bildirildi. Health Psychology adlı bilimsel dergide yer alan, ABD'deki Kuzey Arizona Üniversitesi'nde yapılan araştırmalarda, üniversitenin kız öğrencileri denek olarak kullanıldı.

Uzmanlar, araştırma sonucunun, huysuz ve karamsar kişilere egzersizin ilaç olarak önerilmesini gündeme getirdiğini söylediler.

Üniversite, 14 kız öğrenciye 4 hafta boyunca haftada bir gün 10-20 ve 30 dakikalık sürelerle bisikletle egzersiz yaptıran araştırmacılar,pedalın hızlı ve yavaş çevrilmesi sırasında, deneklerin kalp atışlarını kontrol ettiler. Deneklere araştırma öncesinde ve sonrasında huysuzlukla ilgili bir test uygulayan uzmanlar, 4 hafta sonunda deneklerde huysuzluk ve karamsarlığın azaldığını belirlediler. Araştırmacılar, haftada bir gün, kısa bir müddet yapılan egzersizin bile, enerjiyi ve gücü artırdığını, yorgunluk ve bitkinliği azalttığını kaydettiler.

Egzersizin insana güç gösterisi hissini verdiği ve psikolojik olarak insana güç kazandırdığı düşünülüyor.

Amerikan Hastalıkları Kontrol ve Önleme Kuruluşu, herkese günde 30 dakika egzersiz yapmayı salık veriyor. Egzersizin, kalp ve akciğer sağlığı üzerinde olumlu etkisi olduğuna dikkat çeken uzmanlar, egzersizin vücudun tüm organlarını olumlu etkilediğini belirttiler.

İNCECİK BİR BEL

Gece için hoş bir yere davetlisiniz ve ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyorsunuz. Giydiğiniz hiçbir kıyafeti kendinize yakıştıramıyorsunuz. Ahh, şu göbeğiniz olmasa...

Beslenme

Karındaki alfa yağ hücrelerini; tahıl ürünleri, meyve, sebze, gibi lifli besinler tüketerek eritebilirsiniz. Sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasına özen gösterin ve günde en az 2 litre su için. Tahıl ürünlerinin şekerle veya turunçgillerle karıştırılması gaz şikayetlerine neden olabiliyor. Dolayısıyla bu besinleri aynı anda tüketmemelisiniz. Gaz şikayetlerini gidermek için papaya ya da ananas yiyebilirsiniz. Rafine edilmiş karbonhidratlardan ve baklagillerden, uzak durun. Çiğ sebzeleri küçük küçük doğrayarak ya da rendeleyerek yiyin. Sabahları uyanır uyanmaz bir bardak bitki ya da meyve çayı için. Çay, gün içinde yenilen yiyeceklerin daha hızlı ve daha kolay yakılmasını sağlıyor. Bu da karnın düzleşmesi için en önemli etken. Turunçgiller, sindirim sisteminin işlevini güçlendiriyor. Bu nedenle her gün öğleden önce ya da sonra portakal, greyfurt veya mandalina yiyin. İsterseniz taze sıkılmış meyve suyunu tercih edebilirsiniz. Ancak tercih ettiğiniz meyve suyuna birkaç damla limon suyu ekleneyi unutmayın.

Size yemeğinizi acele etmeden yemenizi hatırlatıyoruz. Hızlı yemek yemeniz daha fazla hava yutmanıza yol açar. Tabii bu havanın da dışarı çıkması sizi gereksiz bir sıkıntıya sokar. Yemeklerden sonra biraz adım atın. Çünkü hareketler yoluyla, gazlar bağırsakta ağrıya yol açmayacak ve birikmeyecek şekilde vücuda dağılır. Olgun çiğ meyveler yiyebilirsiniz ama fırında patates, komposta veya haşlanmış meyveler sindirim sisteminiz için çok daha sağlıklıdır.

Operasyon

Uzmanlar göbekte meydana gelen deformasyonların derecelerine ve şekillerine göre uygulanan tekniklerin değiştiğini söylüyor. Göbekte çatlak ve sarkma yoksa, sadece hafif bir yağlanma varsa, liposuction, yani yağ emme yöntemi uygulanıyor. Liposuction yönteminde küçük deliklerden karına girip ince borularla yağlar alınıyor. Hemen arkasından hastaya bir korse giydiriliyor. Hasta aynı gün veya ertesi gün hastaneden çıkabiliyor. Liposuction yönteminin avantajları hiç ameliyat izinin ve tedavi sonrası hastanın yatma ihtiyacının olmaması ve çabuk iyileşmesi.

Karında liposuction yönteminin toparlayamayacağı ölçüde bir sarkma varsa, minilifting uygulaması yapılıyor. Bu yöntem yapılırken aynı zamanda göbek ve beldeki yağlar da vakumla emilebiliyor. Sarkan, gevşeyen dokunun fazlası alınıyor. Aynı zamanda kasları da daraltılıyor ve böylece bel inceltiliyor.

Göbek çevresinde kırışıklar, çatlaklar ve kasık üzerinde kat yapacak derecede sarkma varsa, tam karın germe ameliyatı yapılıyor. Burada dikkat edilen nokta, kesilerin mayo içerisinde gizlenebiliyor olması. Çünkü bazı hatalı uygulamalarda kadınlar mayo giyemez hale gelebiliyor. Karın germe ameliyatında sadece cilt gerilmiyor, fazlalık olan deri alındıktan sonra, altta bulunan kaslar va fasya denilen yapıdaki gevşeklikler de teker teker aşağıya doğru pilikasyon yapılarak daraltılıyor. Ayrıca deri yan taraflardan da gerilerek belin incelmesi sağlanıyor.

Yöntemin en büyük avantajı bu işlem sırasında karın içi kaslarının da gerilebilmesi ve düz bir karın elde edilebilmesi. Bu işlemin yarattığı olumsuzluklar ise kesilerin daha geniş, iyileşme sürecinin daha uzun olmasıdır. Hasta açısından da biraz daha fazla zorluklar yaşanıyor. Örneğin; ilk başlarda karında bir gerginlik hissi oluyor. Hatta karın küçüldüğü için hasta aşırı yemek yiyemiyor. Ayrıca ilk 15 gün veya bir ay süresince çok fazla gerilmemesi de isteniyor. Ameliyattan bir buçuk ay sonra hastanın spor yapmasına izin verilebiliyor.

Egzersiz

Göbeğinizin olup olmaması sizin disiplininize ve metabolizmanıza bağlı. Karın ve göbek vücudun en kolay kilo alan bölgeleri arasında yer alıyor. Çünkü buradaki kas sistemi, diğerlerine oranla daha az çalışıyor. Her gün düzenli olarak egzersiz yaparsanız, bu sorunun en kısa sürede üstesinden gelirsiniz. Eğer egzersiz yapacak vaktiniz yoksa size karnınızı titretmenizi öneriyoruz. Bu haeketi dişlerinizi fırçalrken, yazı yazarken , yemek yaparken, televizyon izlerken ya da yatarken rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

1. Sırtüstü yatın. Dizlerinizi birleştirip sağ tarafa çevirin. Ellerinizle başınızı destekleyip, yukarıya bakın. Vücudunuzun üst bölgesini yavaşça yukarıya kaldırıp indirin. 10 kez tekrarlayıp diğer tarafınıza dönün.

2. Sırtüstü yatıp bacaklarınızı havaya kaldırın ve iyice açın. Sonra kollarınızı uzatıp, ellerinizle baldırlarınızı kavrayın. Vücudunuzun üst bölgesini yukarıya kaldırıp indirin. Egzersizi 10 kez tekrarlayın

Kilo verme çalışmalarında egzersizlerin aerobik karakterde olanları çok önemli bir yer tutmaktadır.

Aerobik egzersizler, vücuda oksijen kazandıran ve oksijenin kullanım oranını arttıran aktivitelerdir. Günlük yaşamımızın bir parçası olan en basit aerobik egzersiz “Yürüme”dir. Merdiven çıkma, dans etme, step yapma, bisiklete binme ve yüzme içiçe olduğumuz aerobik karakterde egzersiz tipleridir. Fakat burada önemli olan bunları aklınıza geldikçe değil, düzenli fitness veya vücut geliştirme programları ile birlikte, tüm vücudu çalıştırabilecek şekilde ve bir yaşam tarzı haline getirerek uygulamak ve devam ettirmektir.

Aerobik egzersizde esas unsur, düzenli ve belirli sürelerde yapılarak, çalışmaların büyük kas grupları üzerinde yoğunlaştırılması ve kalp atım sayısının uygun düzeyde tutulmasıdır. Burada önemli olan, kalp atım sayısının dışına çıkılmaması, sizi nefes nefese bırakacak ve kalp atışını zorlayacak bir çalışma temposuna girilmemesidir. Egzersiz programları ve aerobik hareketler insan yaşamında en önemli vazgeçilmez sağlık unsurudurlar. Yaşam tarzı ve kilo vermek, kiloyu kontrol etmek, tüm yaşamı daha sağlıklı ve formda geçirmek için bu tür egzersiz programlarının hiç ihmal edilmemesi gerekir.

Egzersizlerin, insanın tüm yaşamı boyunca moral ve psikolojik dengeleri, metabolik faaliyetleri ve vücut fonksiyonları, kondisyon seviyesi, kalp ve damar sistemi, hormon faaliyetleri, fizik gücü, estetik ve form durumu gibi daha birçok unsurların büyük ölçülerde olumlu yönde etkilenmesi, yeni bir yaşam tarzı oluşturarak, dengeli ve düzenli sporla gerçekleşmektedir. Unutmayın,
daha sağlıklı, uzun ve mutlu bir yaşama ancak böyle ulaşabilirsiniz.

Bu bilgileri uygulamaya başlarsanız sadece vücudunuz değil,tüm kişiliğinizi etkilediğini gerçekten göreceksiniz.

bu arada şu zayıflama macununu buldum..ama 15 tl dedi..eyübe indiğim zaman soracam bi de belki orda biraz daha iyidir ya da hal de de olabilir ...

bayağı da ağır bişey

geçmişler olsun tatlım
koşturmacalardasın bu aralar desene
neyse sonu güzel olur inş
öptük bize kolay gelsin

selam kızlaaaarrrr
hastaneden geldim,takımıma bakayım dedim

kansızlık değerlerim iyi çıktı şükür
b12 ise hala aynı
bu sefer iğne vardı
ayda bir olacakmışım
ama tereddütlerim var
acaba vurulmasam mı?
et,süt yemelerimi arttırarak toparlayamam mı ki acaba? :44:

bilmiyorum kararsızım....

ccanımmmmmmm sıkıldı yaa benim cadı yardımcı bugün ortalarda yok galiba :):)
bu arada bu sabah yarım domates yarım salatalık çok az bişey pide 4 küçük çiğköfte yedim acılıydı dolayısıyla arkasında epeyce su içtim öğle yemedim geç yemiştim zaten acıkırsam kabaklı şehriye corbası içerim artık...bugün midem bulanıyo ya canım bişey istemiyo..neyse kızlar ben çıkayım artıkk akşam falan girerim...

toparlayabilirsin aslında canım ama tabi bunu en iyi sen bilirsin...

ooohhh alkış begümüme alkış

toparlanıyorum canım
hiç merak etme
toparlanmak zorundayım!
ama bu hafta bireysel derece yapabileceğimi sanmıyorum yinede
57.3 fln olsam aaaahhhhh keşkeeeeeeeeeeee:97:

evet listeye herşeye aynen katıldım
tuğbaya durumu bildirdin mi canım?

bu sabah itibariyle regl olmuş bulunuyorum ve kötü bi durumdayım ben kaçayım artık kızlar gelirim yine bi ara

nasıl oldun bakalım?

ayy tatlı hatırlatmayın banaaaa sancılarım tekrarlıyo..

bu arada kızlar ben hedefimi 52ye çekicem ..

önceki kaçtı kaptanım hedefin?

Bu regli olayındaki tatlı istediği birazda psikolojik kızlar ya bence

kesinlikleeeeeeeeeeeee

Allah kolaylık versin yaaa

kızlar çok yorgunum erken çıkcam bugün alıntı yapamıyorum
gece kendime gelince coşarım
öptüm kocaman hepinizi

muuuuaaahhhhhhh

işte burdayııııııımmmmmmmmmmmmm

toparlayabilirsin aslında canım ama tabi bunu en iyi sen bilirsin...

bilmiyorum napsam yaaaa:44:

olsun bu hafta olmazsa haftaya :)
ben de şimdi profilini açıyodum tuğbanın canım..
önceki hedefim 56ydı 52 düşündüm ama 49 falanmı desem acaba..
biraz daha iyiyim canım ..teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…