bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..