- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.001
kendime hayretler ederek:
1 bardak süt
1 domates
1 badem
çok çok az peynir ve yumurta yedim umarım iyi bir başlangıç olmuştur
sğl canım 2,5 yaşında
maşallah tam fırlama zamanları
erken anne oldun sanırım
yaş kaç bu arada
gayet sıkı bi başlangıç yapmışsın canım
ama sabahları yiyeceğin bi dişim ekmek
bütün gün seni kontrollü olmaya itecektir
bence bi dilim de olsa ekmek yemelisin
buyuk oglum 3.sinifa gidiyor kuçuk oglumun 2.senesisen öğrenirsin merak etme hem yenilerden birini atarız o göreve sen şu kriz bitene kadar yardım et yeter hem küçük elifte burada daha ..vaay paşalar başladı hee 1. sınıflar erken başlıyo zaten :)
saol elif ablacım ama sen kendini kasma yardım edicem diye sağlık sorunun yüzünden moralinde 0a indisenin ara ara gelmen yetecektir..
saoll
hos geldin canim aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinHanımlar bende sizlerle el birliği yapıp bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum takımınız ve nasıl hareket edip neler yediğinizi benimle paylaşmak istermisiniz
benim için ne dusundun:78::78:alevcim kaç kiloy düşmek istiyosun
ben alewde o ışığı gördüm bak diyim
takımın en sıkı elamanlarından olcak
senin içinde aynı şeyi düşünmüştüm ve yanılmadım
hemen de kendime pay çıkarırım hiç affetmem
yuruyus gibisi yok canim hemen toparlarsin merak etmeben bugün çok kötü bişey yaptım :18:
bayramlaşmaya gidemedğimiz bi tanıdığımıza gittik bugün ikram olarak pasta ve baklava çıkardılar.başta çok iyiydim elimi bile uzatmadım ama birden bire strese kapıldım o moralimi bozan şeyler aklıma geldi (belkide bahane gibi birşeydir ama ağlayacak duruma geldim) ve orta dilim pastayı ve 2 adet baklavayı yedim ama ikram edilen kolayı almadım neyseki
sonraa yemeğe kaldık zorla yemekte yarım tabak çorba
3 yk pilav çok azda tavuk yedim bir de bi kase cacık çook miniik salatalık turşusu tırnğım kadar da ekmek
iyi başladım güne ama batırıp bitirdim yarın evdeyim inş. hiç kaçamak yapmıycam yürüyüşe gidecem evde spor yapacam ılık su içecem bolca ...böylece biraz toparlarım sonraki günlerde yürüyüş düşünüyorum
basin saolsun canim zor gunler geçirmissinBen ewliyim bir oğlum var 2,5 yaşında bir yıl önce eşimin babası vefat etti ardında ağbimin eşi kayın validesi kayın babası ve iki yiğenim trafik kazası geçirdi gelinimiz hariç 4 kişi öldü .biri 20 aylık diğeri 3,5 aylık yiğenlerim de dahil bütün bu acıları 4 ay içinde yaşadım o arada tam 11 kilo verdim bebeğimi emziriyordum ve özel olarak sadece çaydan şekeri kestim anlicanı bu acılar eritti kiloları özel bişey yapmadım
gunaydin canim bende çooktan yaptim kahvalti pasalarimi okula goturdum geldim tam 1saat pcnin açilmasini bekledim bugun inat etti ama sonunda ben kazandim burdayim istegünaydınlar kız siz daha kayfaltı yapmadınız mı bız biz o işi çoktan göedük oğlumla
gunaydin canim pc açilmadi biturlu anca geldim geçmisi okudumgünaydın kızlar
kahvaltımı yaptım 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
yarım domates salatalık bi biber
ve çok az beyaz peynir
ben 23 yaşımdayım 17 yaşımda evlendim 21 yaşında anne oldum
ben ekmeği kek börek gibi severim bu yüzden birden kesicem onun yerine akşamları çok az pilav yada makarna yiyeceğim allahtan akşam yemekleri erken yenir bizde
masallah kizlar gece kaynatmissiniz geçmisi anca bitirdim buyuk oglum 3.sinifa gidiyor kuçuk oglumun 2.senesi
ana okulu gibi bisey burda 3 yasinda basliyor 3 sene gidicek mecbur
6yasindada 1.sinifa baslicak sabah goturdum yine ozlemisler okulu sevinerek gittiler
hos geldin canim aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
benim için ne dusundun:78::78:
yuruyus gibisi yok canim hemen toparlarsin merak etme
basin saolsun canim zor gunler geçirmissin
ALLAH bagislasin oglusunu benim de 2oglum 1kizim var 28 yasindayim çitir anne olmak için ugrasiyorum insallah hep beraber vericegiz kilolari tekrar hos geldin aramiza
gunaydin canim bende çooktan yaptim kahvalti pasalarimi okula goturdum geldim tam 1saat pcnin açilmasini bekledim bugun inat etti ama sonunda ben kazandim burdayim iste
gunaydin canim pc açilmadi biturlu anca geldim geçmisi okudum
kahvalti menum guzel ama az degilmi?
yaw benmi çok yiyorum yoksa?masallahiniz var
maşallah erken anne olmanın güzelliği işte
pilavı akşam hele hiç önermem glisemik endeksi fazla yüksek
2 kaşığıyla bile çöğe gider bütün emeklerin
senin içinde güzel şeyler düşündüm ve hala düşünüyorum kuzum
bence kahvaltım az değil ya yumurtam var peynirim var
domates salatalık var daha ne olsun
aslında 2 dilim ekmek yicektim ama 1 dilim kesince yemedim diğerini
sabahları sirkeli ballı su baya iştahı yatıştırıyo canım onu farkettim
az önce doktorum da (kanal d) pilav ve makarnadan korkmayın önemli olan porsiyonun az ve küçük olması dedi doktor
bu sirkeli suyu alt "kat komşum denedi bayağı faydası oldu ben içemedim midemi çok bulandırdı
kizlar dun bi kiyafet aldim kendime çook guzel oldu ama75olsam daha super olucak rahatça giyerim (bikaçtane begendigim daha ver onlarida 75de alicam):97::97:
olmayan kiyafetlerimide giyebiliyorum artik bazi (bazi buyuk bedenleri attim)bikaçtanesini kaldirdim belkim hamis olursam giyerim( kismet olursa )
ALLAH im sana sukurler olsun insallah 60larida gorurum hee buarada 7leri gordumcumaya kadar tam kaç olur bilmem ama acayip mutluyum ben
ay ne güzel ya ben de ne güzel görümüştüm 7 leri :2:
off şimdi uzaklaştım yine olsun
vericem yılbaşında en az 70 olcam
öncesi sonrası fotolarımı paylaşmayı iple çekiyorum
tesekkur ederim canim ben emziriyorum diye abartiyorum heraldesenin içinde güzel şeyler düşündüm ve hala düşünüyorum kuzum
bence kahvaltım az değil ya yumurtam var peynirim var
domates salatalık var daha ne olsun
aslında 2 dilim ekmek yicektim ama 1 dilim kesince yemedim diğerini
sabahları sirkeli ballı su baya iştahı yatıştırıyo canım onu farkettim
bende pilavi çok severim 6kasiktan azda yememvalla kaç diyetisyene gittim hiç pilav yiyebilirsin diyeni duymadım
şeker oranı çok yüksek olduğu için bi an da doygunluk ve sonrasında açlık hissi veriyo diye
bulgur ye derdi hepsi
yine de sen bilirsin
senin boy kilo kaç ki 70 istiyosun yılbaşında ben geçen yıl 61 i görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?