- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.041
en son saat 18 civarı yedim artık bol su ve mekik
bu arada kilom 71 kilo 800 gram çıktı haberin olsun
Çok güzel tebrik ederim.
Hedefin kaçtı ?
Uzun süreceğini zannetmiyorum hedefine ulaşmanın, çok güzel başladın.
71 kilo 800 gram ile başladım 63 kiloya düşsem gerisini o zaman düşünürüm bakalım zaman ne gösterecek
bu akşam iyiyim çünkü parçalamam gerekeni buldum ve birazcık hırpaladımşiddet kullandığım söylenemez..
yaa yok böyle bişey benim evim benim bilgisayarım benim oturumumm bi anlık kalkmamdan faydallanıp geçiyolar başına sonrası artık ne gelirse yeter yaa normalde evde öyle biri varken kalkmam ya da kapatırım ama dalgınlığım oluyo işteneyse boşverelim
çok uykum varrşimdi kalkıyorum uyucam
iyi geceler canimçok uykum varrşimdi kalkıyorum uyucaiyim
oooooooooooooohooooooooooooooooooooo
hanımlar siz daha ilk günümden dağıldınız nerelerdesiniz ya hadi toplanın kendinize gelin engin tecrübelerrimizi paylaşalım
çook uykum var ..ama dizimin yeni sezon ilk bölümü var :)
menümü yazayım dizi bittikten sonra tekrar gelirim
1 kase çorba
biraz da fırında makarna
..
selam kızlar bugünlerde bir koşturmaca içindeyiz fazla yazamıyorum umuyorum diskalifiye olmamşışımdır..dietle zaman zaman aram çok iyi bazende pek ii değil bugunlerde dondurma yiyorum küçük parçalar ama yinede bozuluyor diet işte göbek ise bir ara artıyor bi ara eriyor sizler nasılsınız yeni arkadaslar katılmış aramıza herbiri hoşgelmiş diyeyim
bu akşam iyiyim çünkü parçalamam gerekeni buldum ve birazcık hırpaladımşiddet kullandığım söylenemez..
yaa yok böyle bişey benim evim benim bilgisayarım benim oturumumm bi anlık kalkmamdan faydallanıp geçiyolar başına sonrası artık ne gelirse yeter yaa normalde evde öyle biri varken kalkmam ya da kapatırım ama dalgınlığım oluyo işteneyse boşverelim
Hani gececiler ?
Gececileriniz yok mu bu gece ..
Başka zaman gelirim artık.
Geldim geldim ama herkes uyumuş galiba.
Ben geceleri yaşadığım için burada bile yapayalnız kalıyorum
Öyle bir geçer zaman ki mi yoksa?
Hoşgeldin canım.
Nedense her ne kadar dondurma kilo yapıyor, kalorisi çok, diyette yenmez yasak deseler de hiç inanasım gelmiyor.
En hafif tatlı ya, hep masum gözümde:)
Kimi parçaladın kız?
Nerede nasıl yaptın?
Valla anlayamadım, kafam mı güzel oldu ne
Ben geldim ama sen gitmişsin
Gece işte sen nerdesin kuzuşum
Buradayım buradayım ..
Kendimi iyice yarasa gibi hissediyorum ..
Ohh be!
Bak meditasyonum hemencik işe yaradı
Evett kitabımı bırakıp hemencecik koştumm ..
Geç kalmışsın öyle bir geçer zamankiyi izleidn önce sonra ne yaptın bakayım ..
Nerden biliyorsun ayol
Salı günü öyle bir geçer zaman ki yi izlemeyen kaç hatun vardır ki
Ben geçen sezon sonlarında bırakmıştım izlemeyi.
Neden dersen bir baktım ki artık sinir hastası olacağım o carolin ve ali yüzünden
En iyisi izlemiyim, boşuna strese giriyorum dedim
Ama baktım ki eşim ve oğlum masayı kurmuşlar
Çekirdekler, cipsler, meyve suları abur cubur işte, açmışlar ses sistemini de avaz avaz bağıyor öyle bir geçer zaman ki diye....
E sen olsan ne yaparsın
Şişlik indirici: Kaymak sade olarak ağızda,kulakta ve vücudun herhangi bir yerinde olan şişkinliği indirir.Ayrıca şiş olan yere krem gibi sürülür
- Vucuda güçverici: Kaymak bal yada hurmayla karıştırılıp yenmeye devam edilir.
- Diş çıkaran çocuk: Kaymak,diş çıkaran çocukların dişlerine sürülürse dişlerin çabuk çıkmasını sağlar
- Balgam söktürücü: Kaymak çözücü olduğu için, çam balı yada kekik balıyla karıştırılıp yenmeye devam edilir
- Mideyi düzenleyici: Kaymak, bal ile yenmey devam edilirse mideyi düzenler,gıdaların hazmını sağlar
- Mide ülseri,gastrit: Kaymak kekik yada çam balı,çok az miktarda deli bal ile karıştırılıp aç karnına yenmeye devam edilirse mideyi ülser va gastritten kurtarır
- İdrar söktürücü: Balla kaymağı yemek idrarı söktürür
- Böbrek ve mesane kumları: Balla kaymağı yemek idrar yollarındaki kumları temizler
- Diş temizliği: Balla kaymağı karıştırıp dişler fırçalanırsa dişler temizlenir.Dişler kuvvetlendirir
- Yara-bere kremi: Balla kaymak karıştırılıp yara ve berelere sürülür
- Sinir yatıştırıcı: Kaymak,ıhlamur balı ile yenmeye devam edilir
- Cilt kremi: Balla kaymak cilde sürülür
Şimdi diyeceksiniz ki bu konu da neredn çıktı?
Hem bu kadar kalorili bir besinin yararından bize ne?
Burası diyet topiği diye siznirleneceksiniz
Amaaa ben bugün baya bir kaymak yedim de
Öyle böyle değil ama bayaa bayaaa
Kendimi avuttum işte
Geçer karşısına güzelce izlerim de ben şeye takıldım o cipslerden de yemedin değil mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?