- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.661
Ellerine sağlık cadıcım bu hafta paylaşımları saymayalım bişeyler var aklımda otobüsteyim ıstanbul gelıyorumakşama gelirim
ben saydim yanlis yoksa haftaya daha iyi paylasim yapmaya çalisicam kusura bakmayin kizlar
yoksa boyle giderse ayrilicam iki topikteyim anca yetisiyorum ilk goz agrim olan yerden kopamam oraya da girmeden yapamiyorum
eger paylasimim az oluyorsa çikarabilirsiniz listeden elimden bukadari geliyor:78::78:
insallah canim yakisir 5.takima birincilik
Kızlar tebrik ediyorum birinciliğinizi ..
arkadaşlar 2 gündür hastanede tedavi görüyordum bu yüzden bildirim yapamadım üzgünüm ayrıca doktorum bi sürelüiğine diyeti askıya aldırdı yani diyetim bitti zaten 2 gündür aldığım serumlardan dolayı 2 kilo aldım bile çok üzgünüm hepinizden ayrı ayrı özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum
sağol canım
kan şekerim düşmüş vücuttada aşırı su birikimi olmuş
3-4 kez baygınlık oldu peşpeşe hastaneye gittim serum falan bağlandı eve geldim tekrar bayılınca doktor diyeti sonlandırdı bi süre vücut kendini toplayacak 2 gündür hastanede müşayede altındaydım
bu arada takım birinci olmuş hepinizi tebrik ederim
beni istersen ayrıldı yaz istersen izinli sana ve kaptana bırakıyorum
canım yanlış diyetten mi ki oldu acaba?
aslında biraz toparlandıktan sonra devam edebilirsin hafif hafif
bu kadar kolay pes etme kız
şimdilik pes etmiş değilim vücut kendini toplasın tekrar denerim tabiiki yanlış diyet mi bilmem doktorum eşimle konuştu ama sanırım şekerden şüpheleniyolar şöyle biraz geçsin kendime gelim şu anda serumların etkisi sürüyor 2 günde 2 kilo aldım ilaç tedavisine başlanacak ama kan şekerim düşmesin diye diyet yok dendi bi süreliğine
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar buda bizim bu haftaki takım içi derece listemiz;
1.ateşsizprenses
2.3melegimvar
3.gaydirigubbak
4.begümD
5.seng
6.kimyayas
7.maway bildirimde bulundu ama 0
8.alew2187 bildirimde bulunmadı
çok morelim bozuk arka dişlerimden kaplamam düştü ama dişiminde yarısı kırıldı çok azı kalmış yarın dişciye gidip cektirmem gerekiyor ama kökün yarısından fazlası içerde kalmış dişin kökünü çektiren varmı hiç aranızda çok canım yanarmı acaba
kızlar buda bizim bu haftaki takım içi derece listemiz;
1.ateşsizprenses
2.3melegimvar
3.gaydirigubbak
4.begümD
5.seng
6.kimyayas
7.maway bildirimde bulundu ama 0
8.alew2187 bildirimde bulunmadı
arkadaşlar 2 gündür hastanede tedavi görüyordum bu yüzden bildirim yapamadım üzgünüm ayrıca doktorum bi sürelüiğine diyeti askıya aldırdı yani diyetim bitti zaten 2 gündür aldığım serumlardan dolayı 2 kilo aldım bile çok üzgünüm hepinizden ayrı ayrı özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum
selam kızlaaaaarrrrr 1. olmuşuuuuzzzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html
ateşsizprensesimi de tebrik ediyorum,bireysel 1. si olmuuuşşşşşş
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Takım içi derecemiz mi??
Olleyyyyy
Yuppiiiii
Kıslar birinci olmuşum ya
İnsan bir haber verir
bi sorunumuz var
geçen hafta lequim mezun olmak istediğini söyledi ben de ki tabloya göre bu mümkün değildi ama ben belki yanlıştır diye paylaşımda iletmiştim henüz mezun olamayacağı belirtilmişti bunu takımda tam söyliycekken hep bişeyler çıktı dolayısıyla bu hafta paylaşımda lequim yazılmadı geri döner mi acaba yoksa hemen bildirelim kendi isteğiyle ayrıldı ama listeye yazmayı unutmuşuz diye..bi fikir verin banaaa...
bi sorunumuz var
geçen hafta lequim mezun olmak istediğini söyledi ben de ki tabloya göre bu mümkün değildi ama ben belki yanlıştır diye paylaşımda iletmiştim henüz mezun olamayacağı belirtilmişti bunu takımda tam söyliycekken hep bişeyler çıktı dolayısıyla bu hafta paylaşımda lequim yazılmadı geri döner mi acaba yoksa hemen bildirelim kendi isteğiyle ayrıldı ama listeye yazmayı unutmuşuz diye..bi fikir verin banaaa...
hiç böyle diş çektirmedim canım
ama hep korkmuşumdur bende dişçiden:18::18::18:
Allah yardımcın olsun canım
ne o gırgıramı alınıom alalala veremedim yaw kilo napimm:17:
[/B]
ne o gırgıramı alınıom alalala veremedim yaw kilo napimm:17:
[/B]
konuyu tam bilmiyomki canım istersen biraz bekle
sağol canım ya çok korkuyorum bende offf
ayy yol yorgunuyum fena bi yandan da fena hasret çekiyorum... o yüzden gözümden kaçanlar olabilir..
şimdilik alıntılayamıyorum kusuruma bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?