Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlaaaaarrrrr 1. olmuşuuuuzzzzzzz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html

ateşsizprensesimi de tebrik ediyorum,bireysel 1. si olmuuuşşşşşş
hepimizin basarisi atesli prenses senide ayrica tebrik ederim

kiyamam yaaa ask acisimi çekiyorsun sen

ben kaçıyorum kızlar yarın konuşuruz biraz toparlanmam lazım iyi geceler..
iyi geceler canim

slm kızlar ben gelebildim nihayet dün gece misafirliğe gittiğimiz için giremedim geldiğimde yorgundum malesef direk yattım...
bugün de önce listemi yazayım ama ondan da önce tebrik ederim 1.olmuşuz:)))şimdilik benim bi payım yok ama haftaya inşallah listeye girebilirsem ben de elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah...
bu arada efkar basmış buraları kızlar hayırdır inşallah????umarım biran önce toparlarsınız bu ruh haliniz uzun sürmez...bazen oluyo ama biz kadınların doğasında var geçer gider inşallah...
bugün biraz geç kalktım kızlar malesef oğlan gece uyutmadı pek ööle olunca da sabah zor kalktık...11 gibi(((
kahvaltı:
1 fincan çay (1kesmeşekerle)
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek
2 ad.marul biraz maydonoz
1 yumurta

arayı atladım çünkü öğlen yemeğim çok geçe kalacaktı

öğlen:
2 ad. köfte
6 kaşık taze fasulıye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara:
1 bardak çay (1 kesmeşekerle)
1 ad.küçük hobby lerden
misafirlikte ikram ettiler de akşamüstü...

akşam:
2 dilim ekmek
2 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 ad. köfte
1 kase yoğurt

ara:
2 ad. incir
1 bardak süt

ayrıca bugün 1.5 saat yürüdüm kızlar öğlende 1 saat akşamleyin de yarım saat olmak üzere...
yanlız moralim bozuluyo tartıda en ufak bi oynama yok arada kaçamaklarım olsa da dikkat ediyorum halbuki fazlasıyla yürüyüşlerimi de hiiç aksatmıyorum...sanırım vücudum direniyo çok moral bozucu
neyse benden havadisler böyle şimdilik malesef ben yazarken kimse kalmamış oluyo yarın akşam daha erken gelmek istiyorum belki muhabbetlere daha çok katılırım böylece...
hepinizi öptm tekrar tebrikler...

Hemen ataklar bekleme metabolizmanın direniyodur belki pes etme baş ben 5 gün o kadar dikkat ettim ki vere vere 0.5 verdim tartı imkanım yoktu ama erkenden kaldırdım milleti gittik ilçeye giderken tartıldığım yerde tartıldım :)

işte istiyorum ki emeğimin karşılığını hemen alayım sabırsızlanıyorum...yani bi başkası uğraşsa diyorum kesin dal gibi olmuştu şimdiye çoktan...ben de tartıyı saklatacağım eşime hergün 10 kere tartılıyorum deli gibiyim:)))beki haftada 1 tartılırsam daha güvenli bi sonuç olur benim için de moral bozukluğu olmaz en azından...

13.09.2011 Salı günü itibariyle takıma girmişsin
ancak henüz sadece 6 paylaşımın var..
sadece gece girebildiğini biliyorum ama yinede az
haftaya listeye alıyorum canım seni

teşekkürler evet sadece geceleri yazabiliyorum malesef işyerimde netim yok henüz bağlatmadım...ama 1 aya kadar bağlatmayı düşünüyorum inşallah...
sizleri tanıdıkça daha çok paylaşımda bulunurum merak etmeyin..ben genelde uzuuun uzun yazarım hatta bıkarsınız bile okumaktan:)))

hepimizin basarisi atesli prenses senide ayrica tebrik ederim

kiyamam yaaa ask acisimi çekiyorsun sen

iyi geceler canim

aşk acısı değil de bi acı ama..

her zamanki gibi çok düzenli menü canım
daha erken gel ki katıl bize
tartıda birden düşersin emin ol
ben bile birden bire 57 oldum ve kaçgündür sabitledim
kaç haftadır dikkat ediyorum ediyorum 58 den gr inemiyodum

ayy valla sen yaz yeterki,biz yazan üyeden bıkmayız hiç
1 aya bağlat da gündüzleri de katıl
motivasyon için muhakkak olur faydası

ayy valla sen yaz yeterki,biz yazan üyeden bıkmayız hiç
1 aya bağlat da gündüzleri de katıl
motivasyon için muhakkak olur faydası

zaten hayat paylaşınca güzeell...diye başlarmışım sertap gibim:)))ehe ehe...:)))ben tartımı kesinkes saklatacağım şimdi kafaya koydum yoksa dayanamıyorum işte aynı sen gibim sürekli tepesindeyim hatta tokalarımı yüzüklerimi bile çıkarıyorum kızlar gramım az çıksın diye
dedim ya kafayı bozdum iyice...:)
neyse benden bu gecelik bu kadar sailor kaçar....yarın gece erken gelmeye çalışırım inşallah...:)
öptm hepinizi...
bu arada hayırlı yolculuklar sana...sağ salim varırsın inşallah...

Son düzenleme:

iyi geceler canııımm
erken gelde ben olursam kaynatırız

oohh iyi keyif yapılmış desene

tamam canım beni bi süreliğine izinli yaz bi zahmet ama lütfen süre belirtme doktorum onayladığı an tekrar takımımdayım inş

tamam canım
yinede gel arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…