- Konu Sahibi Cherry Mom
- #47.741
bende bian hırslandım ama senin kadar değil ben yarın sabah spor yapamam toplantım var ama yorgunda olsam akşam yapmaya çalışcammm
akşam da olsa sakın ihmal etme sporu çok yorgun olduğunda sadece yerinde 5 dk yürüyüş yapargibi yapıp 50 tane de oklava hareketi yapsan yine olur yeterki vücudunu çalıştırmış ol ve yağların ısınsın...
Alevvvvvvvvv sen beni bıraktın demek vay be!!!![]()
ben seni bırakırmıyım canım yaaa...senin yerin ayrı bende sadece senin diyetine başlamanı bekliyorum kaldığımız yerden devam edicez...
msj 1
başlangıç kilo 69.6
geçen hafta 68.9
bu hafta 68.4
giden 500 g
hedef 58
msj sayısı 53
500 de olsa düşüş var darısı haftaya canım...
koşmasak da emekliyoruz yaa sonuçta yerimizde saymıyoruz olaya buradan da bakabilirsin...
günaydınnnn kilo bildirimi yapıyorum hemen
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:62
bu hafta ki kilo:61
msj sayısı:30 ( 2 gün yoktum maalesef)
birer birer gidiyo bakalım bende çok şasırdımmmm
olsun sonuçta düşüş var tatlım..
msj 1
başlangıç kilo 76.6
geçen hafta 76.4
bu hafta 74.8
giden 1.6 kg
hedef 60
msj sayısı 89
hasretçim maaşallah canım sana ..düşüşe başlamışsın bence haftaya yüksek bi düşüş yapacaksın sen...
buna da sukuremınım regli olsam dha cok werırım patlayacak gıbıyım
5 gun gectı gunumden
ewet bende geçen hafta o yüzden çok verdim kiloyu..
günaydın kızlar
başlangıç kilom:74
geçen hafta:71.8
bu hafta: 69.9
giden :1.9
hedef: 64
msj sayım:42
aslıcım tebrik ederim canım seni...
çok şükür kızlar 6 lı rakamları görmeye başladım çok mutluyumalev ve ayşe yarışınızda bende varım benide alın aranıza
![]()
gel canım gel yeterki kararlı ve hırslı ol...
sen 6 lı rakamı gördün bende bi 65 kilo altını görseydim...
tşk ederim hasretciğimgüya elma diyeti uygulayacağım dedim ama pek uygulayamadım hasretciğim genel olarak çok güzel kahvaltı yaptım tost olabilir 2 dilim kepek ekmeğiyle nolmal bi kahvaltı olabilir kahvaltım güzeldi
ondan sonra elma yedim akşama kdar 3-4 tane acıktığım zaman 1 eti form yedim düzenli elmayı uygulamadım
mesela dün sadece şunları yedim bugün tartı günü diye dün çok az yedim
sabah: 1 dilim tost 1 domates
öğlen 1 bardak ayran eti form yuvarlak pirinç ve mısır patlaklı olanından 1 paketten az içinde 6 tane var ben 4 tanesini yedim
akşam 2 bardak ayran
yatmadan öncede 1 tane elma yedim
bide bu hafta 4 gün 40 dk tempolu yürüdüm
bende senin gibi diyete 76.4 ile 7 eylülde başladım burada bu foruma katıldığımda 74 düm sende göreceksin inş 6 ları ben inanıyorum canım
maaşallah canım sana...