Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bana uyar cnm kilolar yakın olunca daha adil olur bence yoksa kilosu az olan daha az verecektir çünkü sanırım eceyi unutmuşsun

bana uyar canım ayşe benim için iyi bir rakip...

bana uyar cnm kilolar yakın olunca daha adil olur bence yoksa kilosu az olan daha az verecektir çünkü sanırım eceyi unutmuşsun
canım senle bizim kilolar yakında boylar yakınmı acaba...
benim boy 1.64 cm de peki ya seninki...

ece olarak htrlayamayacgmda seng mıydı ece

ewet canım sengdi yani ece nur kaptan kızçem benim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum canım siz uygun gördüyseniz olabilir pek tabi.. herkeze birimi düşüyor napcaz rekabetmi olucak neolcak açıklayın

bilmiyorum canım siz uygun gördüyseniz olabilir pek tabi.. herkeze birimi düşüyor napcaz rekabetmi olucak neolcak açıklayın

aslına bakarsan takım olarak yarışıyoruz ama aslında hepimiz birbirimizin rakibiyiz ...
biz sadece 2 şerli rekabet olursa daha iyi motive oluruz diye düşünmüştük....

onn da kılosunu ogrenelm bıtanemızın yanına alırz kıme en yakn kılodaysa

canlarım ben çıkıyorum artık ne zaman görüşürüz allah bilir hepinize boool kilo verilen bir hafta diliyorum allaha emanet olun...

Hasretciğim bütün eşleşmeler uygun ve yerinde olmuş. Ecenin kilosu da ayşeyle aleve yakındı sanırım.
Assslllııııııııı rakibem nasılsın?

Maşallah Filizciğim ne güzel vermişsin. Darısı bundan sonraki haftaların başına inşallah...

bencede ...
sağlam ilerliyosun canım..

ewet yaa bende sirkeli suyuma başlayacağım ve spor yapmak şart oldu bize...

maaşallah sana canım
seni tebrik ediyorum...

hepinize teşekkürler arkadaşlar bende bu kadar beklemiyordum sanırım leslie bacımın faydasını gördüm bu hafta 5 gün düzenli olarak 5mil olanı yaptım ...demekki sporsuz olmuyo diyet desteklemek lazım ...

aslıcım regl yüzündendir bu artış ödemdir sıkma canını hele bi ol bak haftaya kilonda baya bi farkeder.bende haftaya regli olma zamanı bakalım bende nasıl çıkacak karnım baya şişiyo benimde o dönemlerde...ama umarım adet olmam ve hamileyimdir ne güzel bi bayram hediyesi olur değilmi

hasretcim güzel eşleştirme yapmışsın arkadaşlar kabul ettiyse benim için sorun yok ...

ayrıca tebrikler iyi kilo vermişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…