- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.181
kızlar bakın bnce soyle bı lıste yapabılırız:
hasret 73.8________________tgdg 68.9
ay_se 60.2_________________alev 66.1
sırıne 70.8 ________________ chosen 70.8
tarfil 75.8 _________________mavay 78.5
kıloları en yakın olanlar bole nasıl sızce suan kı kılolarımız bnlar yapalım mı bu sekılde yanı ornegın bn deryayla alewde ayseydı sanırım onnla rakıp oluo kılosunu yanls yazdıgım warmı uyarsa herkese hemn yarndan ıtıbaren 2 serlı rakp olalım
yaa bıde ben su kılo cızelgemı deıstrmek ıstıorum artık yaa ama sıfre ıstıo deıstremıorum kımn yaptıgını htrlayablsem
bana uyar cnm kilolar yakın olunca daha adil olur bence yoksa kilosu az olan daha az verecektir çünkü sanırım eceyi unutmuşsun
ece olarak htrlayamayacgmda seng mıydı ece
bana uyar canım ayşe benim için iyi bir rakip...kızlar bakın bnce soyle bı lıste yapabılırız:
hasret 73.8________________tgdg 68.9
ay_se 60.2_________________alev 66.1
sırıne 70.8 ________________ chosen 70.8
tarfil 75.8 _________________mavay 78.5
kıloları en yakın olanlar bole nasıl sızce suan kı kılolarımız bnlar yapalım mı bu sekılde yanı ornegın bn deryayla alewde ayseydı sanırım onnla rakıp oluo kılosunu yanls yazdıgım warmı uyarsa herkese hemn yarndan ıtıbaren 2 serlı rakp olalım
canım senle bizim kilolar yakında boylar yakınmı acaba...bana uyar cnm kilolar yakın olunca daha adil olur bence yoksa kilosu az olan daha az verecektir çünkü sanırım eceyi unutmuşsun
ece olarak htrlayamayacgmda seng mıydı ece
bilmiyorum canım siz uygun gördüyseniz olabilir pek tabi.. herkeze birimi düşüyor napcaz rekabetmi olucak neolcak açıklayın
bana uyar canım ayşe benim için iyi bir rakip...
hadı bakalm hangnz 1 . olcak
canım senle bizim kilolar yakında boylar yakınmı acaba...
benim boy 1.64 cm de peki ya seninki...
canım ben hıc boyları katmadım zaten bu bı motwassyn ısı yanı onn ıcın yapmıomuyz nasl olsa bnce boyun pek onemı yok ama dersenz kı onmlı pekı ozamn bastan yaparz
ewet canım sengdi yani ece nur kaptan kızçem benim...
bana uyar canım ama öbür arkadaşlarında yorumuna ihtiyacımız var. betül benim rakibim olabilir yok diyeceğini sanmam güzel eşleştirme yapmışsınyaa sankı unuttklarım w ar gbı ama htrlayamadım
Maşallah Filizciğim ne güzel vermişsin. Darısı bundan sonraki haftaların başına inşallah...
bencede ...
sağlam ilerliyosun canım..
ewet yaa bende sirkeli suyuma başlayacağım ve spor yapmak şart oldu bize...
maaşallah sana canım
seni tebrik ediyorum...
tebrik ederim hasretciğim1 kilo vermişsin o sondan 1. dediğin benim galiba
aynen aynı dertten muzdaripiz anlıyorum seni deryacığım sana 500 gr gelmiş bana 900 gr bide düşün ben hergün sporumu yaptım:18::18:
tebrik ederim
tebrik ederim rakibem sana karşı mahçubum çok güzel vermişsin
tebriklerr 200 de olsa gitmiş
üzülme nurcancığım adetten sonra vereceğiz inş bide dediğin gibi spor olmadan olmuyor canım evde hareketler yapsan vakit ayır canım 10 dk yap hergün giderek arttırırsın
leslie bacının videolarına nerden ulaşabilirim kızlar
hasretcim güzel eşleştirme yapmışsın arkadaşlar kabul ettiyse benim için sorun yok ...
ayrıca tebrikler iyi kilo vermişsin canım
Kızlar durum vahim 7. Olmusuz...
Kızlar durum vahim 7. Olmusuz...
tsk ederım cnm dha cok kılo wermeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?