Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar son kilolara paylaşım alanındaki listeden bizim takımı bulup bakabilirsiniz.. Fena etkilendik bu hafta ki 7. ten... Bi de birisi bildirim mesajlarından bakıp paylaşım sıralamasını yapabilirse makbule geçer ne yüzsüz kaptanım dimi:)

arkadaşlar 7. olmuşuz ama bence önemli değil...
önemli olan takım olarak bu işe odaklanıp motive olmak ve kendimize söz vermek
ben kendi adıma bugün kaçamaklarımı yaptım ve yeni haftanın startını verdim...
leslie bacımnan 3 mil yaptım ve bu gece itibariyle kendime söz verip yeni bi sayfa açtım...

hadi ne duruyosunuz sizde baba katılın ve bu hafta için kendinize bi söz verin...

SIKI DİYET,SPOR,BOOOL SU VE 0 KAÇAMAK....

Bu arada yalvar yakar kardeşimin bilisine el koymuş bulunmaktayım.....

kaptancım ben msj sayılarına göre sıralamayı yaparım için rahat olsun....

1 tgdg____61 msj

2 ay27ser_______60 msj

3 alew2187__________58 msj

4 hasretttt______________43msj

5 chosen1234_______________42 msj

6 şirine 35_____________________40msj

7 seng______________________________38 msj

8 tarfil___________________________________31 msj

9 maway____________________________________19 msj

arkadaşlar nacizane sıralamam böyle bi yanlışlık ,bi hata yapmışsam affedin lütfen....
umarım gözden kaçırdığım bişey olmamıştır....

Hasretciğim bütün eşleşmeler uygun ve yerinde olmuş. Ecenin kilosu da ayşeyle aleve yakındı sanırım.
Assslllııııııııı rakibem nasılsın?
gayet iyim hayatım sen nasılsın hadi bakalım haftaya tartın hazır olsun

aslıcım regl yüzündendir bu artış ödemdir sıkma canını hele bi ol bak haftaya kilonda baya bi farkeder.
canım hala regl olmadım ama bugün yine tartıldım 70.1 geldim anlamadımki dün niye 70.9 geldim

Kızlar durum vahim 7. Olmusuz...
evet kaptancığım çok kötü ama biz bu durumu toparlarız değil mi arkadaşlar:18::18:

evet önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşlar alevciğim çok sevindim ablanın bilgisayarını kapmana haftaya daha iyi olacağız

bende haftaya regli olma zamanı bakalım bende nasıl çıkacak karnım baya şişiyo benimde o dönemlerde...ama umarım adet olmam ve hamileyimdir ne güzel bi bayram hediyesi olur değilmi
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir canım :116::116:

günaydın kızlar nasılsınız? bugün sabah tartıldım yine çünkü dünkü sonuç çok üzmüştü beni bugün dünden 700 gr eksik çıktım
bugünkü kahvaltım:kepek ekmeğiyle tost domates salatalık

Günaydınlar cıtırlar... Bugün tüm günlerin aksine başladım güne evde olmama ve geç uymama rağmen 8de uyandım en sevdiğim şeyi yaptım yani yatakta kalkma zorunluluğu vs. Olmadan döndüm durdum... Annemle uyanmadı daha fazla ses çıkarıp firca yememek adına 1 bardağa bolca yoğurt ve 1 tatlı kaşığı makarna koydum onu yedim... Sonrada 55+55 bacak hareketi 35 yarım mekik.. Az oldu ama ben de öldüm :)biraz dinleyeyim dışarı çıkacak gitmem gereken yer o kadar da yakın değil gitmişken yolu dolandırırım biraz... Öğle yemeğimizi kahvalti olur...şimdi ocağa şu koyucam ılık şu içerim... Neyse biraz da sonra anlatirim kendinize çoook iyi bakın

nurcancığım leslie sansone yaz google a diyetcenter diye bi site çıkıyo oraya tıkla ordan indirliyor videolar

sağol canım bakıyorum siteye eskiden ne güzel evde yapardım hareketler ama şimdi pek fırsatım kalmıyor senin adın neydi canım

inşallah cnm hamilesindir

ay çok sevindim eksik çıkmana inş bende de giden olur

hadi bakalım bu güzel hava evde oturulcak gibi değilki gez canım

bende bugün evi temizledim şimdi tost yapıcam öğle yemeği için akşama belki dışarı çıkarız daha banyo filan yapıcam.. mutfaktadır benim baskül mutfagı silince hole cıkardım bir tartılım dedim.. dün tartılmıştım ama bugün yine bakim dedim hazır ayağımın altında, bi baktım 200 gr eksiğim ehehe dün aynıydım bugun eksiğim ay çok sevindirik oldum.. yahu günlerdir hiç kilo gitmiordu gitti aslında gecengün konuştugum aktar 3 hafta sonra kilo vermeye başlarsın demişti gerçek olabilirmi acaba yeşil cayımı çok ihmalediyorum içmeliyim aslında

benim adım aslı canım inş eksik çıkarsın. canım fırsatım yok demeyeceksin anlıyorum çocuğun var ama nasıl banyoya vs zaman ayırıyorsan sporada zaman ayırmalısın çünkü onsuz olmuyor. evet inş filizciğim hamiledir

kızlar geç kaldım umarım sonölar bildirlmemiştir geçmişi okuyamadım önce yazayım dedim
geçen hafta:69.9
bu haftta. 70.8
hedef:64

msj 4

kızlar dün uğrayamadım..kusura bakmayın...aslıcım üzülme,ben de çok bozuldum ya..neyse bu hafta bizim olsun...şişler gidince asıl kilomuza geri döneriz.
ayda bir bu olayı yaşayacağız...

msj 5

kızlar rakip olmak iyi oldu..bana uyar....

hasretcim çok zorlayıcı bir rakipsin canım ....seni nasıl geçeceğim yaaaaaaaa....

msj 6

kızlar bilg bazı problemler var.....onun için fazla yazamayacağım.yarın akşam görüşürüz.diğer bilg kullanırım.bol bol yazarım.

ay kilo vermede 1. olamadım ama kilo almada ve msj sayısında 1.olmuşum

hepinize by..........

iyi akşamlar kızlar bugün boğaza gittik deniz havası iyi geldi sizler de afiyettesinizdir inşallah

amin kızlarr ya inşallah hamileyimdir gerçi geçen sene temmuzdan beri uğraşıyorum olmuyr ama geçen ay rahim filmi çekildim yaa ondan biraz umutluyum film sonrası hamile kalma yüzdesi artıyomuş çünkü

iyi akşamlar kızlar bugün baya bi işlerim vardı gelemedim bi türlü...sabah sobayı kurduk temizlik falan saat 2de işim bitti..sonra alışverişe çıktık akşam 6.30da geldik apar topar yemek hazırladım tavuklu patates yaptım ekmeksiz yedim bugün spor yapamadım ama baya bi yoruldum zaten ....

neyse kızlar sonra görüşmek üzere....

iyi akşamlar kızlar bugün baya bi işlerim vardı gelemedim bi türlü...sabah sobayı kurduk temizlik falan saat 2de işim bitti..sonra alışverişe çıktık akşam 6.30da geldik apar topar yemek hazırladım tavuklu patates yaptım ekmeksiz yedim bugün spor yapamadım ama baya bi yoruldum zaten ....

neyse kızlar sonra görüşmek üzere....

günaydın kızlar kimseler yk acaba bu yesşil cayı aç karnına içsem dahamı işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…