- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.201
gayet iyim hayatım sen nasılsın hadi bakalım haftaya tartın hazır olsunHasretciğim bütün eşleşmeler uygun ve yerinde olmuş. Ecenin kilosu da ayşeyle aleve yakındı sanırım.
Assslllııııııııı rakibem nasılsın?
canım hala regl olmadım ama bugün yine tartıldım 70.1 geldim anlamadımki dün niye 70.9 geldimaslıcım regl yüzündendir bu artış ödemdir sıkma canını hele bi ol bak haftaya kilonda baya bi farkeder.
evet kaptancığım çok kötü ama biz bu durumu toparlarız değil mi arkadaşlar:18::18:Kızlar durum vahim 7. Olmusuz...
evet önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşlar alevciğim çok sevindim ablanın bilgisayarını kapmanaarkadaşlar 7. olmuşuz ama bence önemli değil...
önemli olan takım olarak bu işe odaklanıp motive olmak ve kendimize söz vermek
ben kendi adıma bugün kaçamaklarımı yaptım ve yeni haftanın startını verdim...
leslie bacımnan 3 mil yaptım ve bu gece itibariyle kendime söz verip yeni bi sayfa açtım...
hadi ne duruyosunuz sizde baba katılın ve bu hafta için kendinize bi söz verin...
SIKI DİYET,SPOR,BOOOL SU VE 0 KAÇAMAK....
Bu arada yalvar yakar kardeşimin bilisine el koymuş bulunmaktayım.....
kaptancım ben msj sayılarına göre sıralamayı yaparım için rahat olsun....
leslie bacının videolarına nerden ulaşabilirim kızlar
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir canımbende haftaya regli olma zamanı bakalım bende nasıl çıkacak karnım baya şişiyo benimde o dönemlerde...ama umarım adet olmam ve hamileyimdir ne güzel bi bayram hediyesi olur değilmi
nurcancığım leslie sansone yaz google a diyetcenter diye bi site çıkıyo oraya tıkla ordan indirliyor videolar
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir canım:116::116:
günaydın kızlar nasılsınız? bugün sabah tartıldım yine çünkü dünkü sonuç çok üzmüştü beni bugün dünden 700 gr eksik çıktım
bugünkü kahvaltım:kepek ekmeğiyle tost domates salatalık
Günaydınlar cıtırlar... Bugün tüm günlerin aksine başladım güne evde olmama ve geç uymama rağmen 8de uyandım en sevdiğim şeyi yaptım yani yatakta kalkma zorunluluğu vs. Olmadan döndüm durdum... Annemle uyanmadı daha fazla ses çıkarıp firca yememek adına 1 bardağa bolca yoğurt ve 1 tatlı kaşığı makarna koydum onu yedim... Sonrada 55+55 bacak hareketi 35 yarım mekik.. Az oldu ama ben de öldüm :)biraz dinleyeyim dışarı çıkacak gitmem gereken yer o kadar da yakın değil gitmişken yolu dolandırırım biraz... Öğle yemeğimizi kahvalti olur...şimdi ocağa şu koyucam ılık şu içerim... Neyse biraz da sonra anlatirim kendinize çoook iyi bakın
benim adım aslı canım inş eksik çıkarsın. canım fırsatım yok demeyeceksin anlıyorum çocuğun var ama nasıl banyoya vs zaman ayırıyorsan sporada zaman ayırmalısın çünkü onsuz olmuyor. evet inş filizciğim hamiledir
sağol canım bakıyorum siteye eskiden ne güzel evde yapardım hareketler ama şimdi pek fırsatım kalmıyor senin adın neydi canım
inşallah cnm hamilesindir
ay çok sevindim eksik çıkmana inş bende de giden olur
kızlar geç kaldım umarım sonölar bildirlmemiştir geçmişi okuyamadım önce yazayım dedim
geçen hafta:69.9
bu haftta. 70.8
hedef:64
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir canım:116::116:
sağol canım bakıyorum siteye eskiden ne güzel evde yapardım hareketler ama şimdi pek fırsatım kalmıyor senin adın neydi canım
inşallah cnm hamilesindir
ay çok sevindim eksik çıkmana inş bende de giden olur
hadi bakalım bu güzel hava evde oturulcak gibi değilki gez canım
günaydın kızlar kimseler yk acaba bu yesşil cayı aç karnına içsem dahamı işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?