- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.221
msj 5
kızlar rakip olmak iyi oldu..bana uyar....
hasretcim çok zorlayıcı bir rakipsin canım ....seni nasıl geçeceğim yaaaaaaaa....
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim çalışıyodum akşamda arkadaş yatıya bana geldi bende alev gibi dün kaçamaklarımı yaptım ve inşallah son olucak bu hafta dün aniden belimi ağrıttım sandım bu sabah kalktığımda şok oldum adet olmuşum daha 1 hafta vardıya hayatımda ilk defa adetim sekti ve erken oldum sizce ne olabilir ki yaaa
canm bnde bu ay 9 gun gec oldum rejımde oldugumz ıcın sekmeler oluo kafaya takack bısı yok yanı
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim çalışıyodum akşamda arkadaş yatıya bana geldi bende alev gibi dün kaçamaklarımı yaptım ve inşallah son olucak bu hafta dün aniden belimi ağrıttım sandım bu sabah kalktığımda şok oldum adet olmuşum daha 1 hafta vardıya hayatımda ilk defa adetim sekti ve erken oldum sizce ne olabilir ki yaaa
kızlar cuma gunu amcamlara geldım haftaya pzrtesıye kadr burda olcm cuma gnu ıns tartılack yer bulabılırım buraya geldıgımden berı cok yıorum bı ıstahım acıldı anlatamm napcm blmıorum bole gıderse cuma + olurum ben smdı sok dıyet arastrcam 3 gnluk bısı ıı gelecegıne ınanıorum
yaa sorma kaçamakları yaptım da noldu...
bu sabah annemler geldi köyden şimdi anne -babamın yanındayım geldiğinden beri ağzıma bişeyler sokuşturup duruyo...
ana yüreği...ama bilmiyoki bana ne çok zarar veriyo yedirmesi...
yaa sorma kaçamakları yaptım da noldu...
bu sabah annemler geldi köyden şimdi anne -babamın yanındayım geldiğinden beri ağzıma bişeyler sokuşturup duruyo...
ana yüreği...ama bilmiyoki bana ne çok zarar veriyo yedirmesi...
ben çıkıyorum canlar doğruuuu yürüyüşeee bu hafta durmak yokkkkk
cnm sabretmemiz lazım bayrama kadar şöyle 2 kilo daha versek çok iyi olurrr benn dün bilerek kaçamak yaptım diyet psikolojisinden çıkmak için şimdi iyiyim bana burda senin gibi ağzıma şokuşturacak kimse yokkk yemekhanedeki aşçılar bile alıştı az ve susuz yemek veriyolarr ama bugün şok bi şekilde adet oldum sabah artılardaydımmm maaleseff dünkü kaçamağında etkisi olabilirrr bu hafta silkelenip takımca fark atmamız lazımmm 7.lik yakışmadıı çünkü
evet alevciğim benim annemde aynı haftada bigün gidiyorum ve ne bulduysa bunuda ye bunuda ye diye habire yediriyo ben ordan gelince akşam yemeği yemiyorum canım dengelesin diye
ben çıkıyorum canlar doğruuuu yürüyüşeee bu hafta durmak yokkkkk
bende çıkayım ezan okunuyor namazımı kılayım herkese hayırlı pazarlar
ay canım sen bu hafta beni geçersin o zaman malum regl olunca insan daha çok kilo veriyooo...
bu arada ablalarıda buraya geldiler ve sabahtan beri bizden ayrı kalma bunu da ye şunu da ye diyip duruyolar...
wallaa o kadar çok şey yedimki bugün artık bende akşam yemeği yemesem iyi olacak bide bu akşam leslie bacımla 5 ml yapmam gerekecek galiba...
çok iyi yaparsın canım keşke bende yürüyebilsemmmm...
hayırlı pazarlar canım allah kabul etsin namazınıda....
neyse canım napalım bu haftada böyle olsun ye bari afiyet olsun artıya geçmede aynı kalsanda olur
amin canım
bence artıya geçeceğim garanti hele o son yediğim 1 dilim pastadan sonra.:18: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?