- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.241
msj 7
hepinize merhaba kızlar....geçmişi okudum ....
hasret ,alev ne oldu ya ? ben size bakıp zayıflama isteğim artıyordu.hadi bakalım bırakın kaçamakları bu hafta iyi sonuçlar alalım.
7.lik hiç olmadı...ilk üçten aşağı düşmemeliyiz.
msj 8
bayrama kadar en az 2 kilo verelim ve bayramda fazla tatlı yemeyelim lütfen bu kadar uğraştan sonra 4 günde kilo alırsak hiç hoş olmaz...
iki gün yazamadım ne kadar özlemişim sizi ,içimde boşluk hissettim ...
bugün etmek ile kahvaltı yaptım.
sabahleyin maydanoz kürüne başladım.yüzümde çok sivilce çıkıyor.15 gün yapıcam belki düzelmesine yardımcı olur.
msj 9
yarım lt ılık su içtim
öğlen
1 kase çorba
5 tane küçük lahana sarması
msj 10
alevcim rakiplerini düşün
sadece düzenli yemek ye ve hareketli ol ...en azından almazsın ....
artık kaçamak yoooooooooooook...anlaşıldı mı tatlı arkadaşım..
bencede canım 7.lik bize göre değil..annemden geldim artık ewimdeyim kaçamaklara sn verdim artık ve bi yandan sirkeli suyuma da başladım sprumuda yaparsam tekrar düşüşe geçerim canım...
insan buraya girmeyince gerçekten çk özlüyr..ve farkındamısınız bilmiyrum ama gerçekten aramzda güzel bir bağ luşmuş durumda...
sivilce knusunu hiç srma canım bende dertten çk muzdaribimmm yaa
kahvaltı menüm :
sabah 9:30
1 bardak ılık sirkeli-pekmezli su
saat 11:30
4 dilim dmates
1 kk peynir
4 dilim salatalık
2 dilim ekmek
ç0k az tereyağı-bal
tadımlık karpuz reçeli
çayy
alevcim hadi gözümüz aydın evine dönmüşsün annelerin yanında olmak çok güzel ama şu kilo problemleri olmasa bazen sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara bence çok şanslılar
kahvaltın gayet güzel niye o pörtlek gözlü smıle koydunkii alevcim
srma canım yaa bu haftayı atlattım ama haftayada temizliğe gidicez asıl zaman napıcamm:18::18:
allahtan temizlik -iş derken yediklerimi yakmaya fırsatım lur....
yiyip de kil almayanlara diyecek hiçbir sözüm yk allahın şanslı kullarıymış vesselaammm
listeyi kuyunca yediklerim gözümde büyüdü ama senin y0rumunu 0kuyunca içim rahatlamadı da değil haniii
temizlik yaparken yediklerini eritirsin canım bende çarşamba günü gidicem anneme ..bide cumartesi adet olursam (inşallah olmamda hamileyimdir )bende pazar günü eşim çalışıyo temizliğe gidicem anneme
içini rahatlattığıma sevindimmm alevim
inşallah canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin..
hafta snu temizlikçi kadınlar gibi çalışıcaz deseneee...
sağl canım rahahtladım gerçektennn
kızlar benim çıkmam lazım görüşmek üzereeee...
inş döneriz canımmsj 4
kızlar dün uğrayamadım..kusura bakmayın...aslıcım üzülme,ben de çok bozuldum ya..neyse bu hafta bizim olsun...şişler gidince asıl kilomuza geri döneriz.
ayda bir bu olayı yaşayacağız...
ben aç tok farketmiyor içiyorum hangi koşulda daha çok işe yarar bilmiyorum:18:günaydın kızlar kimseler yk acaba bu yesşil cayı aç karnına içsem dahamı işe yarar
off ya haftasonu mahfediyo beni kaçmak yok diye size söz veriyorum haftasonu malesef kaçıyor:18::18: canım benimde adetim hiç şaşmazdı bu ay 6 gün geçti hamilelik ihtimalm olmamasına karşın korktum acaba dedim neyse cumartesi akşam adet oldumgünaydın kızlar nasılsınız dün giremedim çalışıyodum akşamda arkadaş yatıya bana geldi bende alev gibi dün kaçamaklarımı yaptım ve inşallah son olucak bu hafta dün aniden belimi ağrıttım sandım bu sabah kalktığımda şok oldum adet olmuşum daha 1 hafta vardıya hayatımda ilk defa adetim sekti ve erken oldum sizce ne olabilir ki yaaa
banada kızabilirsin deryacığım haftasonu hep davetteydik bi eşimin ailesi bi benm ailem yarından itibaren cumaya kadar bi elma diyeti yapıp toparlayım diyorummsj 7
hepinize merhaba kızlar....geçmişi okudum ....
hasret ,alev ne oldu ya ? ben size bakıp zayıflama isteğim artıyordu.hadi bakalım bırakın kaçamakları bu hafta iyi sonuçlar alalım.
7.lik hiç olmadı...ilk üçten aşağı düşmemeliyiz.
canım benimde 3 yıl 0lmadı bebeğim 0 yüzden seni çk iyi anlıyorum...sabır.....inşallah canım ...
evet valla aynen öyle napalım baksana anne olmak hiçde kolay değil 6 senedir uğraşıyorum hem bedenen hem ruhen çok acılar çektim..neyse canım bende herfırsatta kendi derdimi açıyom yaa ama napiyim valla hiç aklımdan çıkmıyor kusura bakma artık .......yanii kısacası annelerimizin kıymetini bilmemeiz lazım onlar iyi olsunda biz yaparız temizlik
kızlar ben gldımsızlere amcmlarda oldugumu solemıstm hc duznlı yemk yıemıorum burada kılo almktan ck korkuorum allhm ıns almam yaa nese sabah 2 kere suck 2 kere sosıs 2 kere patats kızartmasndan aldım 3 zytın we 3 dılım salatalık 3 dılım domates yedım smdı geldım ewe 4 kofte 1 dılım cawdar ekmegı we tursuu yedım cok guzldı tursu cok dolastm bugun carsıda sabhkı yedıklerım gıtmstr kesın ceyız hazırlıkları baslıo cok guzl bı zeytnlık aldım we yemek takımlarına baktım hepsı bırbrnden guzl sasrdm hangsını alcagmı karr weremedm annmle bakcz artık buarada eskısı gıbı gıremıorum kusura bakmayın nolur
canım benimde 3 yıl 0lmadı bebeğim 0 yüzden seni çk iyi anlıyorum...sabır.....
çeyiz hazırlıkların başladı demek...en güzel şeyler senin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?