Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bencede canım 7.lik bize göre değil..annemden geldim artık ewimdeyim kaçamaklara sn verdim artık ve bi yandan sirkeli suyuma da başladım sprumuda yaparsam tekrar düşüşe geçerim canım...

insan buraya girmeyince gerçekten çk özlüyr..ve farkındamısınız bilmiyrum ama gerçekten aramzda güzel bir bağ luşmuş durumda...
sivilce knusunu hiç srma canım bende dertten çk muzdaribimmm yaa

msj 9

yarım lt ılık su içtim

öğlen
1 kase çorba
5 tane küçük lahana sarması

güseeeeellllllllllll

msj 10

alevcim rakiplerini düşün

sadece düzenli yemek ye ve hareketli ol ...en azından almazsın ....

artık kaçamak yoooooooooooook...anlaşıldı mı tatlı arkadaşım..

:44:düşünüyruuuummmm....hımmmmöyleyse varımmmmm

selam arkadaşlar nasılsınız okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok hamdolsunn...bende iyim sabah 2 dilim ekmek biraz peynir bikaç zeytin yedim ..ev işlerini bitirdim türk kahvemi içtim ve geldimm

kahvaltı menüm :
sabah 9:30
1 bardak ılık sirkeli-pekmezli su

saat 11:30
4 dilim dmates
1 kk peynir
4 dilim salatalık
2 dilim ekmek
ç0k az tereyağı-bal
tadımlık karpuz reçeli
çayy

alevcim hadi gözümüz aydın evine dönmüşsün annelerin yanında olmak çok güzel ama şu kilo problemleri olmasa bazen sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara bence çok şanslılar

alevcim hadi gözümüz aydın evine dönmüşsün annelerin yanında olmak çok güzel ama şu kilo problemleri olmasa bazen sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara bence çok şanslılar

srma canım yaa bu haftayı atlattım ama haftayada temizliğe gidicez asıl zaman napıcamm:18::18:
allahtan temizlik -iş derken yediklerimi yakmaya fırsatım lur....
yiyip de kil almayanlara diyecek hiçbir sözüm yk allahın şanslı kullarıymış vesselaammm

temizlik yaparken yediklerini eritirsin canım bende çarşamba günü gidicem anneme ..bide cumartesi adet olursam (inşallah olmamda hamileyimdir )bende pazar günü eşim çalışıyo temizliğe gidicem anneme

temizlik yaparken yediklerini eritirsin canım bende çarşamba günü gidicem anneme ..bide cumartesi adet olursam (inşallah olmamda hamileyimdir )bende pazar günü eşim çalışıyo temizliğe gidicem anneme

içini rahatlattığıma sevindimmm alevim

inşallah canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin..
hafta snu temizlikçi kadınlar gibi çalışıcaz deseneee...
sağl canım rahahtladım gerçektennn

inşallah canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin..
hafta snu temizlikçi kadınlar gibi çalışıcaz deseneee...
sağl canım rahahtladım gerçektennn

inşallah canım ...

evet valla aynen öyle napalım baksana anne olmak hiçde kolay değil 6 senedir uğraşıyorum hem bedenen hem ruhen çok acılar çektim..neyse canım bende herfırsatta kendi derdimi açıyom yaa ama napiyim valla hiç aklımdan çıkmıyor kusura bakma artık .......yanii kısacası annelerimizin kıymetini bilmemeiz lazım onlar iyi olsunda biz yaparız temizlik

msj 4

kızlar dün uğrayamadım..kusura bakmayın...aslıcım üzülme,ben de çok bozuldum ya..neyse bu hafta bizim olsun...şişler gidince asıl kilomuza geri döneriz.
ayda bir bu olayı yaşayacağız...
inş döneriz canım

günaydın kızlar kimseler yk acaba bu yesşil cayı aç karnına içsem dahamı işe yarar
ben aç tok farketmiyor içiyorum hangi koşulda daha çok işe yarar bilmiyorum:18:

off ya haftasonu mahfediyo beni kaçmak yok diye size söz veriyorum haftasonu malesef kaçıyor:18::18: canım benimde adetim hiç şaşmazdı bu ay 6 gün geçti hamilelik ihtimalm olmamasına karşın korktum acaba dedim neyse cumartesi akşam adet oldum

banada kızabilirsin deryacığım haftasonu hep davetteydik bi eşimin ailesi bi benm ailem yarından itibaren cumaya kadar bi elma diyeti yapıp toparlayım diyorum

kızlar ben gldım sızlere amcmlarda oldugumu solemıstm hc duznlı yemk yıemıorum burada kılo almktan ck korkuorum allhm ıns almam yaa nese sabah 2 kere suck 2 kere sosıs 2 kere patats kızartmasndan aldım 3 zytın we 3 dılım salatalık 3 dılım domates yedım smdı geldım ewe 4 kofte 1 dılım cawdar ekmegı we tursuu yedım cok guzldı tursu cok dolastm bugun carsıda sabhkı yedıklerım gıtmstr kesın ceyız hazırlıkları baslıo cok guzl bı zeytnlık aldım we yemek takımlarına baktım hepsı bırbrnden guzl sasrdm hangsını alcagmı karr weremedm annmle bakcz artık buarada eskısı gıbı gıremıorum kusura bakmayın nolur

canım benimde 3 yıl 0lmadı bebeğim 0 yüzden seni çk iyi anlıyorum...sabır.....

çeyiz hazırlıkların başladı demek...en güzel şeyler senin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…