- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.381
sağol canımcanım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah iyileşene kadar beslenmene dikkat et canım
ay geçmiş olsun rakibem allah acil şifalar versin bende çok hastayım yarın giremeyebilirimKızlar ben bu günlerde giremiyorum. Bi hastalıktır aldı başını gidiyor. Rabbime hamdolsun benden ne kötü durumda olanlar var. Önce bi kaşıntı çıktı el ve ayaklarımda elllerim ve ayaklarım şişmeye başladı. dün tahlil yaptırdım. Bu gün gidip sonucunu alacağım.
Dün akşam üzeri de midem hem ağrıyordu hem de şiddetli kramplar giriyordu vücudumun her yerine. Sabaha kadar kıvrandım. Şimdi yine hafif hafif kramplar devam ediyor ama dün akşama göre iyiyim.
hayr sdce annemle yasamıorum ama aşırı derecede baglıyım anneme bu zamna kadr hıc sesımzı bıle yukseltmedık bırbırımıze kucukten berı hep annecıyım kucukken dua ederdm allaha allahm nolur benı hıc annesız bırakma dıe smdı ıse ben bırakıp gıdıorum ıstanbla geln oluorum 8 saat uzaga gıdıorumher gokgurultusunde bnmle yatr yada ne bılım bı kesı sesı duysun hemn yanıma glır cok korkuorum kedılerden dıe yada bılemedın annm babam bn 3 muz yatarz kac yasıma geldım bu hala dewam eder bole ınanın nasıl cıkcm o ewden bılmıorum
kızlar ben çok hastayım giremiyorum yarın bildirimde beni unutmayın
geçen hafta:70.8
bu hafta: 70.8
msj 37
çok az paylaşım yapmışız .....37 mesaj olmaz böyle yaaaaaa.....
şimdilik gidiyorum,akşam gezmesi,pastalarla savaşım da başarılar dileyin bana .....
bütün olaylar benim zayıflamamam için heralde ,gezmeler , yemekler, ........davetler.......
Ayşecim çok haklısın yalnız olunca insan yemek yemek istemiyor....beni hep yoldan çıkarıyorlar ...git evinde rejim yap mış..
bu lafa da sinir oluyorummmmmmmmm......
hım anlıyorum canım hepimiz öyleydik bekarken ama evlenince alışıyorsun insanın kendi evi gbisi yok.el oğlu tabiki annen baban gibi olamaz imkansız ama hayatta bazı şeyler şart ve alışıyorsun bir aile kuruyorsun bence her insanın yaşaması gerekli olan bişey hem ben eminim ailen sen bir yuva kuruyorsun die çok mutlululardır hayallerine kavuşuyorlar..senin izdivacını görerek ne mutlu onlara:)
msj 37
çok az paylaşım yapmışız .....37 mesaj olmaz böyle yaaaaaa.....
şimdilik gidiyorum,akşam gezmesi,pastalarla savaşım da başarılar dileyin bana .....
bütün olaylar benim zayıflamamam için heralde ,gezmeler , yemekler, ........davetler.......
Ayşecim çok haklısın yalnız olunca insan yemek yemek istemiyor....beni hep yoldan çıkarıyorlar ...git evinde rejim yap mış..
bu lafa da sinir oluyorummmmmmmmm......
en sonunda bende bu gün akşam spor yapabildim,yarım saat koşu bandında tempolu yürüdüm.hasretçiğim o hüüü deryanın lafıydı ama çok hoşuma gitti benimde napiiiimmmm
hüüüüüüü
ben bu gece önce lesliyle 4 mil yaptım
hüüüüüüüüüüüüüü
sonrada musakkayla yedim ayran içtim
hüüüüüüüüüüüüü
aslında bir kaç aydır düşünüyoruz bebek ama bu kilolarla nasıl olacak bilimiyorum.günaydın hanımlarrrr gün bugün nefsimizle mücadele günüdürrr sonlara yaklaştık heyecan doruktaaa ben bu sabah uyuyakalmışım kahvaltı
yapamadım bugünden itibaren bal polen karışımına başladım daha önce kullanan varmı kimisinin iştahını açıyomuş kimisinide zayıflatıyomuş bakalım bana
nasıl etkisi olcak gerçi ben onu zayıflamak için değilde kilo kaybederken vücudum güçsüz kalmasın diye yiyorum %40 proteinmiş polenin
bebek düşünenlerede tavsiye ediyolarmış
çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar 3 gündür giremiyorum çok hastayım grip faranjit hepsi karıştı yatak döşek yattım halada yatıyorumherkes önüne geleni yedirdi dirençsiz kalmışsın diyerek benim hasta olduğum için giremedim bu hafta bildirimlerim az. beni aynı kilo olarak geçerseniz sevinirim giremeyebilirim
geçen hafta:70,8
bu hafta:70.8
kahvaltın la benim sahur aynı.selam kızlar
sabah:1 dilim ekmek biraz peynir yarım domates
ara:yeşilcay
öğlen:5 yemek kaşığı patates salatası yemeyi düşünüyorum
alışırsın canım,evlendikten sonra annenlere gittiğin zaman eşini özlersin biran evvel evine gitmek istersin.sebnem kısaparmak tan anne sıırı dınledım ıcım parcalandı smdıden basladım aglamaya cogu gece yattıgmda aglıorum nasıl ayrılcm napcm blmıorum nısanlımda ck sewıorum annemıde ımkan olsa annemıde alıp gıderım
msj 36
Hasretcim kaçamak falan yaptım derken gizli gizli spor yaptın değil mi.....
tatlı rakibim sen yeter ki zayıfla ben yenilmeye de razıyım.....
yaaaaa olmaz ama ben de zayıflayacağım....
alışırsın canım,evlendikten sonra annenlere gittiğin zaman eşini özlersin biran evvel evine gitmek istersin.
herkesin rakibi var ya en şişman benmiyim aranızda.
iftar da
1 dilim k.ekmek
1kase çorba
4 kaşık yumurtalı mantar
1itre su
ara meyve
ben şuan 84 kiloyumkaç kiloydun sen cnm bizim grupta 70 li rakamlardan fazla yok menünde gayet iyi mantarrra bayılırım ama yoğurlusunu
menün gine çok güzelbugünkü yediklerimi yazayım iyice karıştı bugün menü
sabah( uyanamadım)
1 bardak 3 ü bi arada
1 adet kurabiye
ara
1 adet diyet bisk
öğle
1 kase dom. çorb
3 yk yoğurt
1 dilim kız. deng ekm
ara
1 mandalina
1 armut
3 yk yoğurt (meyveli yoğurt yiyince mutlu oluyorum)
akş
1 adet petibör bis(kan şekerim düştü)
1 çay bard leblebi
yeşilçay
2.5 lt su maalesef spor yok acayip yorgundum sanırım diyetten bugün çok güçsüz kaldım
çizelge yapmak için çok uğraştım ama olmadı
kopyalarken mi sorun çıktı
evet, canım kopyalarken çıkıyor.
kızlar 2 gündür giremiyorum oğlumun biraz ateşi vardı,şimdi iyi şükür.
bugünkü yediklerimi yazayım iyice karıştı bugün menü
sabah( uyanamadım)
1 bardak 3 ü bi arada
1 adet kurabiye
ara
1 adet diyet bisk
öğle
1 kase dom. çorb
3 yk yoğurt
1 dilim kız. deng ekm
ara
1 mandalina
1 armut
3 yk yoğurt (meyveli yoğurt yiyince mutlu oluyorum)
akş
1 adet petibör bis(kan şekerim düştü)
1 çay bard leblebi
yeşilçay
2.5 lt su maalesef spor yok acayip yorgundum sanırım diyetten bugün çok güçsüz kaldım
bende önceki dietlerimde meyveli yoğurdu çok yerdim ama şimdi mideme dokunuyor evdemi yapıyorsun hazırlardanmı alıyorsun canım..ben hiç menünü beğenmedim azcık sebze yemeği yada tavuk olsaydı bari sanki hiç bişi yememişin kocagün gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?