Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah iyileşene kadar beslenmene dikkat et canım
sağol canım

ay geçmiş olsun rakibem allah acil şifalar versin bende çok hastayım yarın giremeyebilirim

kızlar ben çok hastayım giremiyorum yarın bildirimde beni unutmayın
geçen hafta:70.8
bu hafta: 70.8

hım anlıyorum canım hepimiz öyleydik bekarken ama evlenince alışıyorsun insanın kendi evi gbisi yok.el oğlu tabiki annen baban gibi olamaz imkansız ama hayatta bazı şeyler şart ve alışıyorsun bir aile kuruyorsun bence her insanın yaşaması gerekli olan bişey hem ben eminim ailen sen bir yuva kuruyorsun die çok mutlululardır hayallerine kavuşuyorlar..senin izdivacını görerek ne mutlu onlara:)

adet olucam bugünlerde çok canı insanın tatlı istiyor hele dietteylen misafirliği düşünemiyorum gecen annemlere gitmiştim orda kaçırmıstım biraz nası üzülmüştüm

tabı canım yaa s ewınmezler mı annem hem aglıcz hem pyncz dıo :) ewlenme teklıfımı bı aldım annemn solemedıgı kımse kalmamıs mutluluktan ama dedıgn gbı mutlaka alısır ınsn

adet olucam bugünlerde çok canı insanın tatlı istiyor hele dietteylen misafirliği düşünemiyorum gecen annemlere gitmiştim orda kaçırmıstım biraz nası üzülmüştüm

en sonunda bende bu gün akşam spor yapabildim,yarım saat koşu bandında tempolu yürüdüm.
aslında bir kaç aydır düşünüyoruz bebek ama bu kilolarla nasıl olacak bilimiyorum.
çok geçmiş olsun canım.
selam kızlar

sabah:1 dilim ekmek biraz peynir yarım domates
ara:yeşilcay
öğlen:5 yemek kaşığı patates salatası yemeyi düşünüyorum
kahvaltın la benim sahur aynı.

alışırsın canım,evlendikten sonra annenlere gittiğin zaman eşini özlersin biran evvel evine gitmek istersin.
msj 36

Hasretcim kaçamak falan yaptım derken gizli gizli spor yaptın değil mi.....

tatlı rakibim sen yeter ki zayıfla ben yenilmeye de razıyım.....

yaaaaa olmaz ama ben de zayıflayacağım....

herkesin rakibi var ya en şişman benmiyim aranızda.

alışırsın canım,evlendikten sonra annenlere gittiğin zaman eşini özlersin biran evvel evine gitmek istersin.

herkesin rakibi var ya en şişman benmiyim aranızda.

iftar da
1 dilim k.ekmek
1kase çorba
4 kaşık yumurtalı mantar
1itre su
ara meyve

kaç kiloydun sen cnm bizim grupta 70 li rakamlardan fazla yok menünde gayet iyi mantarrra bayılırım ama yoğurlusunu

bugünkü yediklerimi yazayım iyice karıştı bugün menü
sabah( uyanamadım)
1 bardak 3 ü bi arada
1 adet kurabiye

ara
1 adet diyet bisk

öğle
1 kase dom. çorb
3 yk yoğurt
1 dilim kız. deng ekm

ara
1 mandalina
1 armut
3 yk yoğurt (meyveli yoğurt yiyince mutlu oluyorum)

akş
1 adet petibör bis(kan şekerim düştü)
1 çay bard leblebi
yeşilçay

2.5 lt su maalesef spor yok acayip yorgundum sanırım diyetten bugün çok güçsüz kaldım

kaç kiloydun sen cnm bizim grupta 70 li rakamlardan fazla yok menünde gayet iyi mantarrra bayılırım ama yoğurlusunu
ben şuan 84 kiloyum
menün gine çok güzel

kızlar 2 gündür giremiyorum oğlumun biraz ateşi vardı,şimdi iyi şükür.

geçmiş olsun canım acil şifalar oğluşuna

bende önceki dietlerimde meyveli yoğurdu çok yerdim ama şimdi mideme dokunuyor evdemi yapıyorsun hazırlardanmı alıyorsun canım..ben hiç menünü beğenmedim azcık sebze yemeği yada tavuk olsaydı bari sanki hiç bişi yememişin kocagün gibime geldi

evde yapıyorum cnm meyveleri doğrayıp yoğurtla karıştırıyorum bende menümü beğendim haklısın kahvaltı güme gitti zaten öğlen okulda orman kebabı vardı pilav falan yemek istemedim yarında ankaraya gitcem o yüzden yemek yapmadım hemde akşam uyuya kalmışım kalktığımda 8 di o saatten sonrada hayatta yemek yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…