- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.401
geçmiş olsun canım acil şifalar oğluşuna
bende önceki dietlerimde meyveli yoğurdu çok yerdim ama şimdi mideme dokunuyor evdemi yapıyorsun hazırlardanmı alıyorsun canım..ben hiç menünü beğenmedim azcık sebze yemeği yada tavuk olsaydı bari sanki hiç bişi yememişin kocagün gibime geldi
kızlar ilk hafta elma diyetiyle çok güzel kilo vermiştim,87 den 83.500 inmiştim ama tekrar 85 çıkmıştım şükür aldığım fazlalığı verdim sayılır.şimdi bayrama kadar gine güzel bi diyet bulup yapmak istiyorum fikri olan varmı ne yapayım.
bence öyle şok diyetler yapma klasik olan 6 öğün yap sabah peynir zeytin yeşillik yada yumurta öğle et( tavuk köfte balık vs.) yoğurt salata akşamda sebze yemeği salata yoğurt bolll su vede 3 gün egzersiz
bu aralar oruç tuttuğum için 6 öğün yapamıyorum.
msj 19
diyetisyenim bana ramazan diyeti vermişti sahurda peynir süt yumurta zeytin ve niye bilmiyorum hergün küçük bi muz vermişti sahurdada çorba salata yoğurt sebze yem. ve et grubundan 1 porsiyon vermişti baya çoktu ben hep ramazanda kilo alırdım bu diyeti uyguladığımda kilo almam durmuştu kilo verememiştim çünkü çok uyuyodum ramazanda bunu deneyebilirsin
http ile başlayıp png ile bitmesi lazım
hanımlar son saatler yarın bakalım kaçıncı olcaz ilk beşe gireriz gibi geliyo bana ama çokda iyi performans beklemiyorum çünkü çok hastamız var inşallah onlar bi an önce sağlıklarına kavuşurlarr
msj 2
kızlar bildirim yapıyorum...
hedef kilo : 58
geçen hafta : 68.9
bu hafta : 68.4
giden : 500 g
önceki haftaki kiloma geri döndüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?