Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canım.......msj 17

Son düzenleme:
of ya sağ kasıgımda sanki bi ağrı var geçmedi bitürlü son 1saattir ağrıor napsam gidip yatsammı

kızlar ilk hafta elma diyetiyle çok güzel kilo vermiştim,87 den 83.500 inmiştim ama tekrar 85 çıkmıştım şükür aldığım fazlalığı verdim sayılır.şimdi bayrama kadar gine güzel bi diyet bulup yapmak istiyorum fikri olan varmı ne yapayım.

bence öyle şok diyetler yapma klasik olan 6 öğün yap sabah peynir zeytin yeşillik yada yumurta öğle et( tavuk köfte balık vs.) yoğurt salata akşamda sebze yemeği salata yoğurt bolll su vede 3 gün egzersiz

bence öyle şok diyetler yapma klasik olan 6 öğün yap sabah peynir zeytin yeşillik yada yumurta öğle et( tavuk köfte balık vs.) yoğurt salata akşamda sebze yemeği salata yoğurt bolll su vede 3 gün egzersiz

bu aralar oruç tuttuğum için 6 öğün yapamıyorum.
msj 19

Son düzenleme:
bu aralar oruç tuttuğum için 6 öğün yapamıyorum.
msj 19

diyetisyenim bana ramazan diyeti vermişti sahurda peynir süt yumurta zeytin ve niye bilmiyorum hergün küçük bi muz vermişti sahurdada çorba salata yoğurt sebze yem. ve et grubundan 1 porsiyon vermişti baya çoktu ben hep ramazanda kilo alırdım bu diyeti uyguladığımda kilo almam durmuştu kilo verememiştim çünkü çok uyuyodum ramazanda bunu deneyebilirsin

bunlar benim için çok fazla ginede tşkler.

iyi geceler bu elma dieti nası bişi acaba hep elmamı yiyorsun hım ilk defa duyuyorum

hanımlar son saatler yarın bakalım kaçıncı olcaz ilk beşe gireriz gibi geliyo bana ama çokda iyi performans beklemiyorum çünkü çok hastamız var inşallah onlar bi an önce sağlıklarına kavuşurlarr

günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun
sahur yaptım
ilk bildirim benden
ayrıldığım hafta 83.500
bu hafta 83.400
msj sayısı 21

msj 2

kızlar bildirim yapıyorum...

hedef kilo : 58

geçen hafta : 68.9

bu hafta : 68.4

giden : 500 g

önceki haftaki kiloma geri döndüm.....

msj 3

evet Ayşecim fazla bildirim yapamadık , galiba bu hafta birbirimizi çok teşvik edemedik....

ilk 5 te oluruz , en azından kilo almadık sanki .....artık bayram haftasına dikkaaaaaaaaaat......

günaydın kızlar az önce tartıldım sanırım adet olacağım için çok az gitmiş...

başlangıç 78kg
geçen hafta 75,8
bu hafta 75,5
giden 0.300gr

günaydın kızlar bildirimimi yapayım hemen sizleride çok merak ediyorum
hedef kilo:55
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:60.2
bu hafta kilo:59.1
giden kilo:1.1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…