- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.341
canım bır tatlı ıstıo dunden berı anlatamam zor dayanıorum yememek ıcın ama cuma gunu pudıng yapıp yemeyı dusunuorum deryaaaaaaaaaaaaaa rakıbem gl sende yee bırlkte yems olalım bnden fazla kılo werms olma hahahahah cok kotuum dmıhatta sdce derya dııl herkes yesıııın
şişmesin canım sende ye öyleyseya bu çikolatalarda olmadı ama böyleeee biyerimiz şişecekkk
msj 28
Ahhh Hasretcim ben çalmadan oynuyorum.merak etme ben de akşam çayın yanında çok atıştırdım.bu akşam yemekleri beni mahvediyor
ne yapayım yemin mi etsem yememek için....sabah ,öğlen çok iyi,asıl akşam dikkat etmem gerekiyor ama olmuyor işte....
hüüüüüüü ağlamak istiyorum ya.....neden bu kadar iradesizim......
şişmesin canım sende ye öyleysehem beni geçmemiş olursun değilmi
maalesef cnm evde öyle abur cubur bulundurmuyorum istesemde yiyememmm bence sen bu hafta beni geçersinnn
hüüüüüüüü
ben yedim bile hemde çikolata çok pişmanım ama napim bu reklamlar beni kışkırtıyor yaa tatlı krizimi tetikledii
hüüüüüüüü
msj 30
içimizde en istikrarlı ve düzenli olan Ayşe ...maşallah her hafta 1 kg çok iyi.....
1 kilo versem ne isterim daha ......
tebrik ederim canım....
böyle oyunlara gelme cnmmm zamanında çok yedikkk onların acısı bunlarrr
ewet öyle ama işte mideye laf geçmiyor geçen haftalarda kendimi daha bi zayıflamış ve incelmiş görüyordum ama bu son 2 gündür berbat hissediyorum tek umudum vardı önümüzdeki hafta regl olunca düşüş olur dedim ama o da bayrama denk geliyooorrr
hüüüüüüüüüüüüüüü
deryacığım bu kelime çok hoşuma gitti
msj 28
Ahhh Hasretcim ben çalmadan oynuyorum.merak etme ben de akşam çayın yanında çok atıştırdım.bu akşam yemekleri beni mahvediyor
ne yapayım yemin mi etsem yememek için....sabah ,öğlen çok iyi,asıl akşam dikkat etmem gerekiyor ama olmuyor işte....
hüüüüüüü ağlamak istiyorum ya.....neden bu kadar iradesizim......
şişmesin canım sende ye öyleysehem beni geçmemiş olursun değilmi
alewcıgm bz rakıbelermze kotuluk mu yapıorz nee
hüüüüüüüü
ben yedim bile hemde çikolata çok pişmanım ama napim bu reklamlar beni kışkırtıyor yaa tatlı krizimi tetikledii
hüüüüüüüü
günaydın kızlar 3 gündür giremiyorum çok hastayım grip faranjit hepsi karıştı yatak döşek yattım halada yatıyorumherkes önüne geleni yedirdi dirençsiz kalmışsın diyerek benim hasta olduğum için giremedim bu hafta bildirimlerim az. beni aynı kilo olarak geçerseniz sevinirim giremeyebilirim
geçen hafta:70,8
bu hafta:70.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?