Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 28

Ahhh Hasretcim ben çalmadan oynuyorum.merak etme ben de akşam çayın yanında çok atıştırdım.bu akşam yemekleri beni mahvediyor

ne yapayım yemin mi etsem yememek için....sabah ,öğlen çok iyi,asıl akşam dikkat etmem gerekiyor ama olmuyor işte....

hüüüüüüü ağlamak istiyorum ya..... neden bu kadar iradesizim......

ya bu çikolatalarda olmadı ama böyleeee biyerimiz şişecekkk
şişmesin canım sende ye öyleyse hem beni geçmemiş olursun değilmi

hüüüüüüüü
ben yedim bile hemde çikolata çok pişmanım ama napim bu reklamlar beni kışkırtıyor yaa tatlı krizimi tetikledii
hüüüüüüüü

msj 29

of kızlar diyet sitesine hiç böyle çikolata reklamı verilir mi?

zaten bu hafta tatlı diye çıldırdım.....

msj 30

içimizde en istikrarlı ve düzenli olan Ayşe ...maşallah her hafta 1 kg çok iyi.....

1 kilo versem ne isterim daha ......

tebrik ederim canım....

böyle oyunlara gelme cnmmm zamanında çok yedikkk onların acısı bunlarrr

msj 30

içimizde en istikrarlı ve düzenli olan Ayşe ...maşallah her hafta 1 kg çok iyi.....

1 kilo versem ne isterim daha ......

tebrik ederim canım....

çok saoll cnm darısı tüm diyet yapanlara cnm bende kaçamaklar yapardım ama tek başıma olduğum için kendimi frenliyorum hemde insanın tek canı bişey istemiyo 2-3 kişi bi araya gelince bende şeytana uyuyorumm

böyle oyunlara gelme cnmmm zamanında çok yedikkk onların acısı bunlarrr

ewet öyle ama işte mideye laf geçmiyor geçen haftalarda kendimi daha bi zayıflamış ve incelmiş görüyordum ama bu son 2 gündür berbat hissediyorum tek umudum vardı önümüzdeki hafta regl olunca düşüş olur dedim ama o da bayrama denk geliyooorrr
hüüüüüüüüüüüüüüü
deryacığım bu kelime çok hoşuma gitti

hemennn toparlanman lazım cnm sen günlük tartılıyomuydun ben tartılıyorum bende düşüş varda daha istediğim kadar değil az düşüş var yani hergün tartılınca güzel oluyo dengeleyebiliyosun çok takmayaksın ama sonucu sonuca takılırsan kilo verme duruyomuş vücut bi salgı salgılıyomuş tv de doktor şöylemişti o yüzden ben tartıda fazla çıksam bile üzülmüyorum hemen tedbir alıyorum

cancagızım aglama sennnn gıtck kılolar sabr onmlı olan ama arada mutlaka kacamk olur bz gecen senelerde ev arkdsımla yemn ederdk yemıcz dıe 1 gun yemzdık 2 .gun yemeklere hucm edıoduk hc etme yemn faln bı gun belırleyelm kndımıze haftada 1 gun serbest olsun ama tabı serbest dıınce de gt kebap ye dııl ornegn bı cklata yada ıste pudıng bole seler yıebılelm ne dersın ??? cuma ıı olur mesla

hahahahhayyy :)))))) koptm walla bunu okurkene kuzenm neye guluosun sen dıo hüü bnmde ck canm cklata ıstıo hüüüüü walla yaa yenı bı reklam yapmıslar yuwarlk cklata mı ne yapıolr yıolar ayy nasıl canm ıstıo warya karrlıyım cuma gnu bı tatlı yıcm ama ne blmıorum :)

hasretçiğim o hüüü deryanın lafıydı ama çok hoşuma gitti benimde napiiiimmmm

hüüüüüüü
ben bu gece önce lesliyle 4 mil yaptım
hüüüüüüüüüüüüüü
sonrada musakkayla yedim ayran içtim
hüüüüüüüüüüüüü

günaydın hanımlarrrr gün bugün nefsimizle mücadele günüdürrr sonlara yaklaştık heyecan doruktaaa ben bu sabah uyuyakalmışım kahvaltı
yapamadım bugünden itibaren bal polen karışımına başladım daha önce kullanan varmı kimisinin iştahını açıyomuş kimisinide zayıflatıyomuş bakalım bana
nasıl etkisi olcak gerçi ben onu zayıflamak için değilde kilo kaybederken vücudum güçsüz kalmasın diye yiyorum %40 proteinmiş polenin
bebek düşünenlerede tavsiye ediyolarmış

günaydın arkadaşlar 2 gündür gelemedim kusura bakmayın dün annemlerdeydim önceki günde yeğenimin doktor işleriyle uğraştım ...

ne var ne yok okuduğum kadarıyla diyete son gaz devam sporlarda yapılıyo ohh ne güzel gitsin kilolar....

arada çikolatada yenmiş ama bence diyeti çok etkilemez nefiside çok zorlamamak lazım ...

bende dikkat ediyorum ama 2gün içinde adet olmam gerekiyor onun için sanırım baya bi şişlik var tartılmadımda daha ama bakalım sabah tartı ne gösterecek

günaydın kızlar 3 gündür giremiyorum çok hastayım grip faranjit hepsi karıştı yatak döşek yattım halada yatıyorum herkes önüne geleni yedirdi dirençsiz kalmışsın diyerek benim hasta olduğum için giremedim bu hafta bildirimlerim az. beni aynı kilo olarak geçerseniz sevinirim giremeyebilirim
geçen hafta:70,8
bu hafta:70.8

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah iyileşene kadar beslenmene dikkat et canım

selam kızlar

sabah:1 dilim ekmek biraz peynir yarım domates
ara:yeşilcay
öğlen:5 yemek kaşığı patates salatası yemeyi düşünüyorum

aaa filizcim sende burdaymışsın cnm sen bana pıhtılaşma konusunda tavsiyelerde buluncaktın benim kafam çok karışık asprinmi iğnemi konusunda

msj 31

offfff offfffffff diye diye bir hal oldum....

cuma ne çabuk geldi yaaaaaa....

yarın sabah bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…